sadece yürüyüş yaparak zayıfladım tavsiye ederim.
önceki sayfalarda benim diyetimi takip edebilirsin benim hiç aç kalma sorunum olmadı kan şekerim düşmedi 3 ana 3 ara öğün şeklinde sağlıklı yiyecekler tüketerek hemde kuş misali değil insan gibi yiyerek (8 yemek kaşığından az değil)4 çorbası salatası yoğurdu her öğün 2 dilim ekmeğiyle 6 kg verdim daha da devam ediyorum
kızlar bu arada diyete 3 gün ara verdim misafirlerim vardı 6-7 çeşit hamurişini yapınca yemeden olmuyor bir güzel yedim ertesi gün de kalanları, diğer gün de aynı hesap 3 gün doya doya pastalar kurabiyeler gitti vallahi, neyse ki kilo artışı yok hatta vermişim bile 200- 300 gr anlamadım ben de ama yarın aynen listeme devam aslında benim liste diyet değil de sağlıklı beslenme listesi hayat tarzı haline getirsem ne vitamin eksiği olur ne kalsiyum ne bişey hayatım boyunca...
spor yapmıyorum ama emziriyorum spor yerine geçiyor sonra sıkılaşmak için yapıcam sen 30-45 dk haftada 3 yürü onun yerine bu altı kg 50 günde falan gittiCanim bu 6kg nekadar sürede verdin? Spor yapiyomusun?
önceki sayfalarda benim diyetimi takip edebilirsin benim hiç aç kalma sorunum olmadı kan şekerim düşmedi 3 ana 3 ara öğün şeklinde sağlıklı yiyecekler tüketerek hemde kuş misali değil insan gibi yiyerek (8 yemek kaşığından az değil)4 çorbası salatası yoğurdu her öğün 2 dilim ekmeğiyle 6 kg verdim daha da devam ediyorum
kızlar bu arada diyete 3 gün ara verdim misafirlerim vardı 6-7 çeşit hamurişini yapınca yemeden olmuyor bir güzel yedim ertesi gün de kalanları, diğer gün de aynı hesap 3 gün doya doya pastalar kurabiyeler gitti vallahi, neyse ki kilo artışı yok hatta vermişim bile 200- 300 gr anlamadım ben de ama yarın aynen listeme devam aslında benim liste diyet değil de sağlıklı beslenme listesi hayat tarzı haline getirsem ne vitamin eksiği olur ne kalsiyum ne bişey hayatım boyunca...
evet haklısın mesele insanca yemek yoksa bazen arkadaşları görüyorum günde 1- 2 öğün ve ondan 3 kaşık bundan 5 kaşık şeklinde yapıyorlar metabolizma mahvoluyor kendini kıtlık konumuna soktuğu için ondan sonra yemeği azıcık arttırsalar hemen kilo geliyor bak ben sana bu hafta yaptığımı anlatayım zaten yazmıştım misafirlerimvardı mecburen yedim diye neyse baktım olmuyor ondan kalanlar bundan kalanlar derken her şeyden epey yedim 2-3 gün sonra il dışından arkadaşım geldi ben de kaldı dışarı çıktık kebaplar falan derken en iyisi bu hafta ara vereyim dedim şu işe normal canım ne çektiyse yedim gayet iyi bi şekilde hatta az önce tereyağlı mis gibi irmik helvasını da mideye indirdim çünkü yarın diyete devam mola bitti ve bu gün tartıldım 65 yani almamışım bu mola bana da iyi oldu özlediğim aklımda kalan şeyleri yedim gayet güzel yarın daha bir rahat şekilde diyetime geri döneceğim ve inanıyorum ki bu bir haftalık moladan sonra hızlıca kilo vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?