60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bende 68 kg mım ve 1.62 boyundayım bende yarın diyete başlıyorum.
katılmak istiyorum ama sitede şu altta çıkan kilo verme diyagramını bulamadım onu kendim için nerden bulup ayarlayabilirim?

Bende kilo vermek isteyip bir turlu basramayanlardanim. 163 boy 69 kilogram ve 58 olmak istiyorum.gecen hafta diyetisyene gittim. O da en az 10 kilo fazlam oldugunudoyledi ve bana bir liste verdi. Ama ne yazikki ben bir turlu motive olup baslayamadim. Buraya da bu motivasyonu belki yakalarim diye geldim. Yarin listeme baslayacagim tekrardan.birbirimizi destekleyelim olur mu?

1.63 boy 66 kilo malesef boğazı tutamayıp kilo alanlardanım çok yerim alışkanlık olmuş sanırım :S nasıl bir diyet yapmalıyım besinsiz kalıp yorgun düşücek diyetler yapıcak biri de değilim ...eskiden ne kadar yesede kilo almaynlardandım pat diye değişti . neleri kesmem lazım

önceki sayfalarda benim diyetimi takip edebilirsin benim hiç aç kalma sorunum olmadı kan şekerim düşmedi 3 ana 3 ara öğün şeklinde sağlıklı yiyecekler tüketerek hemde kuş misali değil insan gibi yiyerek (8 yemek kaşığından az değil)4 çorbası salatası yoğurdu her öğün 2 dilim ekmeğiyle 6 kg verdim daha da devam ediyorum
kızlar bu arada diyete 3 gün ara verdim misafirlerim vardı 6-7 çeşit hamurişini yapınca yemeden olmuyor bir güzel yedim ertesi gün de kalanları, diğer gün de aynı hesap 3 gün doya doya pastalar kurabiyeler gitti vallahi, neyse ki kilo artışı yok hatta vermişim bile 200- 300 gr anlamadım ben de ama yarın aynen listeme devam aslında benim liste diyet değil de sağlıklı beslenme listesi hayat tarzı haline getirsem ne vitamin eksiği olur ne kalsiyum ne bişey hayatım boyunca...

Canim bu 6kg nekadar sürede verdin? Spor yapiyomusun?

slm .ben bir sene içinde 10 kilo aldım .sürekli oturarak çalıştığımdan kilo veremiyorum . az yiyorum öle dengeleyim diyorum ama olmuyor bir ayda bi kilo verdim ..bana çok az geliyor verdiğim kilo şu an 62,2 kiloyum boyum 1,60 bel oyuntum yok gibi bişey .direkt göbek kısmına alıyorum kiloyu..bana yardım edin

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...4 -5 kılo kadar vermem gerekli kendımı mutlu hıssetmem için destegınıze ıhtıyacım var. dogumdan sonra dıyet yaparak 3 ayda 12 kılo verdım ama su 4 kıloyu gerı aldım ama istemıyorum onuuuuu

Ya hangi topiği takip edeyim anlamadım bazen 59, bazen 59.9 oluyorum. Artık 60 kiloyum diyorum ama ben 50-59 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyoru da takip ediyorum. Şimdi bu topiğe de yazıyorum. Boy 162 kilo 60. İstediğim 50-52 kilo olmak. Ama bütün diyetler başarısız ((((((. Ben artık ciddi bir karar aldım diyetimi ve diyet arkadaşımı da ayarladım. Artık hazırım. Hadi bakalım, herkese iyi zayıflamalar :))))))).

mrb kızlar bende bugün başladı 67.4 kg yum. ve 52 ideal kg ,ulaşmak için elimden geleni yapacagım bir taraftanda emziriyorum ,ama bol sıvı aldıktan sonra kg v eren çok arkadaşlar vardır diye umuyorum .hepimze kolay gelsin

Merhaba kızlar. ben de 62.2 ile başladım şuan. 55 çok zor gibi görünüyor ama 57 bile olsam çok iyi.

malesef bağırsak sorunum var. suyu bol içmeme rağmen tuvalete anca 3-4 günde bir çıkabiliyorum. kaç kez doktora gittim ama ilaçlar bittiği anda eski düzenime dönüyorum.
ama neyseki bu durum beni rahatsız etmiyor. bi şişkinlik zorlanma filan olmuyor.

beslenmemle alakalı diycem ama eşimle tamamen aynı şeyleri tüketiyoruz ama onun öyle bi problemi yok.
bu durum kilo vermemi de zorlaştırıyor haliyle. tahıllı gevreklerden aldım bakalım işe yarar belki.

herkese bol azim bol irade ve bol şanssss

öncelikle seni tebrik ediyorum iyi kilo vermişsin...İkincisi kilo almamanın sebebi çok düzgün beslenmen yani insanca yiyerek kilo verdiğin için şıpdak kilo almadın...Mesela benim arkadaşım 9 ayda falan 12 kg verdi ama onun yaptığı 3 öğün yemek yemek ve o öğünlerde minnacık ekmeksiz sırf sebze ve azıcık protein yemek. Evet uzun sürece kilosunu verdi ama spor yapmadığı ve çok kötü beslendiği için 1 kup (3-4 top) dondurma yediğinde 200-300 gram alıyor hemen. Yani uzun sürede vermesine rağmen çok sağlıksız bir şekilde verdi. Mesela bir gün sabah 1 tost yiyip öğlen 1 dondurma yiyip (200 kcal) akşam sırf sebze yemeği yediği oluyordu. Onun dışında tuvaletini her yaptığında 15 kalori veriyorsun diye bişey öğrenmiş o yüzden her 40 dakikada bir tuvalete giderdi şimdi böbrekleri mahvoldu.

evet haklısın mesele insanca yemek yoksa bazen arkadaşları görüyorum günde 1- 2 öğün ve ondan 3 kaşık bundan 5 kaşık şeklinde yapıyorlar metabolizma mahvoluyor kendini kıtlık konumuna soktuğu için ondan sonra yemeği azıcık arttırsalar hemen kilo geliyor bak ben sana bu hafta yaptığımı anlatayım zaten yazmıştım misafirlerimvardı mecburen yedim diye neyse baktım olmuyor ondan kalanlar bundan kalanlar derken her şeyden epey yedim 2-3 gün sonra il dışından arkadaşım geldi ben de kaldı dışarı çıktık kebaplar falan derken en iyisi bu hafta ara vereyim dedim şu işe normal canım ne çektiyse yedim gayet iyi bi şekilde hatta az önce tereyağlı mis gibi irmik helvasını da mideye indirdim çünkü yarın diyete devam mola bitti ve bu gün tartıldım 65 yani almamışım bu mola bana da iyi oldu özlediğim aklımda kalan şeyleri yedim gayet güzel yarın daha bir rahat şekilde diyetime geri döneceğim ve inanıyorum ki bu bir haftalık moladan sonra hızlıca kilo vereceğim

Zaten sen böyle beslenerek kilo verirsen aaaa kilo almışım hemen diyet yapayım diye bir derdim olmayacak :)) en güzeli de bu vallahi süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…