Bugün diyetisyene gittim (sonunda). Sporla birlikte bir diyet listesi verdi, diyet listesinde sorun yok ama şu spor işini sevmiyorum :/ napacağım bilmiyorum aslında bu diyeti yaparken bir de zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum :/
Şu an 64,5 kiloyum ve hedefim 55 yani aslında 50 olmam lazım ama biraz balık etli olsam sorun olmaz sanırım :)
öyle deme canım ya sporsuz zayıflarsan sarkmalar olabilir spor hem dinçleştirir hem daha güzel bi zayıflığa sahip olursun
Öyle ama sevmiyorum :/ spor için çeşitli bahaneler üretebilirim yani ama sporsuz olmayacağını da biliyorum
aynen öyle olmuştu ilk bebeğimde de 13 kg vermiştim ve sonra ne bulduysam yediğim halde 54ü geçememiştim hiç o yüzden şok diyetlere ve hızlı verilen kilolara karşıyım metabolizmayı yavaşlatmadan vermek lazımZaten sen böyle beslenerek kilo verirsen aaaa kilo almışım hemen diyet yapayım diye bir derdim olmayacak :)) en güzeli de bu vallahi süpersin
ne tür sporlar verdi .genelde hareketli bir misindir belki sporu sana sevdirebilirz
Gayet uyuşuk biriyimdir, bir spor belirtmedi mutlaka spor yapmalısın dedi sadece
Kızlar ben de bugün başlıyorum. umarım istikrarlı olurum. 2 gündür pilates de yapıyorum. Dayak yemiş gibiyim gerçi şu anda ama acı çektikçe iştahım da kabarmıyor değil :)
Ben ekmek tatlıyı kesiyorum, porsiyonlarımı küçültüyorum, akşam yemek yemiyorum. Bu şekilde ilerlemek daha iyi sanırım. her şey yiyebildiğim için kendimi kötü de hissetmiyorum bu şekilde.
merhaba kızlar ben çokkk yükseklerden aranıza katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:) 86 kilodan 68 e düştüm daha bu kategoriyi bitirip alt kategoriye geçmem gerek açılınnn ben geliyorum:)
şimdii nasıl verdin diyeceksiniz. öyle çin diyeti min diyeti yok bende . ne kadar yersen ye aynı tadı alacaksın, sinirlendiğinde yersen sinirin geçmeyecek, sevindiğinde yersen kısa süreli mutluluğun ardından aç günler seni bekler mantığıyla verdim kiloları. başta tv karşısında geçen hayatıma son verip dağlara vurdum kendimi. eşimle dağ bayır geziyoruz. meğer dünya ne güzelmiş. su şişesi de elimde tabi. hadi hep birlikte doğaya diyorum. bırakın kibrit kutusuyla peyniri ölçmeyi kendiniz belirleyin stresi engelleyin. ama unutmayın yenilen her güzel yemek aç geçirilen bir haftanın habercisi. haa bir de bırakalım ben kilolarımla barışığım laflarını hangimiz hoşlanıyor alışverişte bir beden büyüğünü istemekten????????
mrb canım bende 65 kilo olarak başladım diyete ve 1 ay sonunda 57.5 oldum hdefim 55 düğünüm olacak dediğin gibi sabit bir liste yap kendine muhakkak çavdar ekmeği ye her öğünde 1 dilim veya 2 bağırsakları çalıştırıyo hiç ekmeksiz olmuyo
platese devam ben hep yaptım sıkılaştırıyo direk 5 öğün falan ye ana ve ara olarak sonuç mutlu olursun ve diyetten sıkılmazsın ama kesinlikle cips cola yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?