60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün diyetisyene gittim (sonunda). Sporla birlikte bir diyet listesi verdi, diyet listesinde sorun yok ama şu spor işini sevmiyorum :/ napacağım bilmiyorum aslında bu diyeti yaparken bir de zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum :/
Şu an 64,5 kiloyum ve hedefim 55 yani aslında 50 olmam lazım ama biraz balık etli olsam sorun olmaz sanırım :)

bende iki üç gündür biraz kıstım egzerisz de yapıyorum arada şimdiden vücudum topladı hafif . metobolizma konusunda şanlıyım ama boğaz da var bende göbeklli babamdan daha çok yerim ben normalde :)kontrol etmeyi öğrencem inş sınav yılında pat diye 15 kilo aldım ama (((((

öyle deme canım ya sporsuz zayıflarsan sarkmalar olabilir spor hem dinçleştirir hem daha güzel bi zayıflığa sahip olursun

Zaten sen böyle beslenerek kilo verirsen aaaa kilo almışım hemen diyet yapayım diye bir derdim olmayacak :)) en güzeli de bu vallahi süpersin
aynen öyle olmuştu ilk bebeğimde de 13 kg vermiştim ve sonra ne bulduysam yediğim halde 54ü geçememiştim hiç o yüzden şok diyetlere ve hızlı verilen kilolara karşıyım metabolizmayı yavaşlatmadan vermek lazım
bugün başladım
sabah: 1 yumurta peynir 2 dilim ekmek domates salatalık nescafe
ara: kahvaltıyı çok geç yaptım ara olmadı o yüzden
öğlen: işe gideceğim için peynirli sandviç ve 1 bardak süt
akşam: bulgur pilavı 1 porsiyon 1 dilim ekmek ve 1 porsiyon yoğurtlu sebze sote
gece: yarım kagıt helva ve dondurma
yatarken : 1 meyve süt

Hormon ilacı kullandım. Sonra da ameliyat oldum falan derken tam 10 kilo almışım. Gerçekten çok mutsuzum. Ben de size katılmak istiyorum. Ne yapsam bilemiyorum. Bu arada spor yapmam imkansız hatta 10 gün oldu ameliyat olalı pek hareket de edemiyorum.

Gayet uyuşuk biriyimdir, bir spor belirtmedi mutlaka spor yapmalısın dedi sadece

canım ben de spor yapmaktan nefret ederdim sonra KK da öğrendim ki leslie sansone diye bi abla var süper eğlenceli başladım sıkılmıyorum ama iki gündür pilatese geçtim zamanla seveceksin zayıflayınca nasıl görüneceğini düşün sıkılmıyorsun o zaman

MUTLAKA OKUYUN YARDİMA İHTİYACİM VAR 65 kilo oldum gerci bi tek tatilde zayiflama plsnim vardi resmen kilo veremiyorum erkek arkadasimla ayrildim ustune universite hazirlik donemindeyim gene az once canim skldi cok fena halde uzgunum paylasmak istiyorum kardesim ile dizi izliyoruz su kiz ne cirkinmis ya dedm sen kendine bak obez demesin mi 1.5 yas car aramizda 19 yasindaym ben normalde asla alinmam ama kilo vremiyor olmam o kadar acittiki canimi Bide carsiya veys arkadasla bulusmaya gidecekken o 32- 33 beden kotlarn ustume yapismasi o kadar sinir bozucu ki diyet yapiyorum ama spor yapmiyorum dogrusu yapamiyorum kucuk bir ilcedeym ve bir disari ciktin mi herkes bakiyor yalniz cikamam zatrn dershane donemim baslayacak seneye ins unide istedigim bolumde olacagm ama bu kiloda gidersem asla... Kilo veremiyorum yasit veya ablalarim eve spor aleti almak istiuorum onu yapacak zamanim da yok plates dvdlermde var ilk basta uyguluyodm sonra si umutsuzluk tembellik... Sanirim gercekten obezim bu sefer oldm kucuklukten beri balik etliydim bu sefer daha beteri basima geldi sanirin asla kilo veremeyecegm .. YaRDİM BEKLİYORUM ..tskler

Kızlar ben de bugün başlıyorum. umarım istikrarlı olurum. 2 gündür pilates de yapıyorum. Dayak yemiş gibiyim gerçi şu anda ama acı çektikçe iştahım da kabarmıyor değil :)
Ben ekmek tatlıyı kesiyorum, porsiyonlarımı küçültüyorum, akşam yemek yemiyorum. Bu şekilde ilerlemek daha iyi sanırım. her şey yiyebildiğim için kendimi kötü de hissetmiyorum bu şekilde.

mrb canım bende 65 kilo olarak başladım diyete ve 1 ay sonunda 57.5 oldum hdefim 55 düğünüm olacak dediğin gibi sabit bir liste yap kendine muhakkak çavdar ekmeği ye her öğünde 1 dilim veya 2 bağırsakları çalıştırıyo hiç ekmeksiz olmuyo
platese devam ben hep yaptım sıkılaştırıyo direk 5 öğün falan ye ana ve ara olarak sonuç mutlu olursun ve diyetten sıkılmazsın ama kesinlikle cips cola yokk

merhaba kızlar ben çokkk yükseklerden aranıza katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:) 86 kilodan 68 e düştüm daha bu kategoriyi bitirip alt kategoriye geçmem gerek açılınnn ben geliyorum:)

şimdii nasıl verdin diyeceksiniz. öyle çin diyeti min diyeti yok bende . ne kadar yersen ye aynı tadı alacaksın, sinirlendiğinde yersen sinirin geçmeyecek, sevindiğinde yersen kısa süreli mutluluğun ardından aç günler seni bekler mantığıyla verdim kiloları. başta tv karşısında geçen hayatıma son verip dağlara vurdum kendimi. eşimle dağ bayır geziyoruz. meğer dünya ne güzelmiş. su şişesi de elimde tabi. hadi hep birlikte doğaya diyorum. bırakın kibrit kutusuyla peyniri ölçmeyi kendiniz belirleyin stresi engelleyin. ama unutmayın yenilen her güzel yemek aç geçirilen bir haftanın habercisi. haa bir de bırakalım ben kilolarımla barışığım laflarını hangimiz hoşlanıyor alışverişte bir beden büyüğünü istemekten????????

ne güzel yazmışsın :) aynı duyguları ben de paylaşıyorum. genelde ilk haftasında oluyor böyle şeyler. d,yete başlıyorum. hoppala evde ne göreyim bizimkiler pastalar börekler yapmış evde. beni çağırıyorlar. e ben nasıl durayıp. ucundan ucundan derken bayağı karnımı doyurmuşum. sonra da bi pişman oluyorum ki neden yedim ben şimdik bunları offf diye. sonra başa sarıyorsun işte.

yürüyüş fikri de çok güzel. bunun için oluşturulan gruplar bile var. Değerlendirebilirim. Teşekkür ederim

çok başarılı olmuşsun gerçekten tebrik ederim. evet çavdar ekmeği konusunda haklısın. ama 5 öğünden kastın nedir. 3 ana öğün diğer ikisinde de meyve falan mı yedin? mesela diyet bisküviler var. onlardan atıştırsam nasıl olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…