60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba bende bu gruptayımm üniversite ögrencisiyim ve ikinci ögretimim okuldan gelince çok acıktıgım icin aksam yedigim yemekler yüzünden bayagı bir kilo aldımm 62 kiloyum ve boyum 1.63 7 8 kilo vermek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok iradesizimm..

yaaaaaaaaa ben de istiyoruuummm 5li rakalmarı görmek yenideeennn :)
ben de düğünden önce 60a kadar düştüm fakat balayı vs derken yine 65lerde geziyorum, saglıksız diyetlerle zayıflamaya calısıyorum 59 vs görsem hırslanıcam ama kurtulamadım 60lardan 1 ay gibi bir sürede nasıl basardın uzuuun uzun anlatsana bize noluuurrrrrrr :)

Bende uzun zamandır uğrayamıyorum daha doğrusu kk da sorun var bi türlü profilim açılmıyor haliyle yorumları okuyorum ama msj yazamıyorum. herneyse bende hala kilolarımla mücadele içindeyim. ne yapsam gitmiyor gitsedee çok yavaş gidiyor. duraklama dönemi yaşıyorum spor yapma imkanımda yok. acaba ne denesem ne yapsam da vücudumu şaşırtsam 73 kilayla başlamıştım haziran ayında şuan 65 kiladayım ve ilk hedefime 5 kilo var.

ben sana günlük menümü yazayım sadece akşam yemeklerinde değişklikler oldu diğer yemekler hemen hemen hep aynı kaldı
sabahları
1 kibrit kutusu kadar peynir 4 zeytin
tere domates 1 dilim çavdar ekmeği
(hafta sonları eşim evde olduğu için yumurta ve bir dilim ekmek daha ekledim)

arada probiotik yoğurt yedim
bazen öğleni sadece yoğurtla geçiştirdim eğer 12 de kalktıysam akşam yemeğimde 6 da olacaksa öğlen yemedim atıştırdım 1 meyve ve yoğurt

akşamları
evde ne yemek yaptıysam 1 tabak ve 1 dilim ekmek

arada çay
ve sonra meyve

gece yatmadanda 1 bardak elma sirkeli su içip yattım
1 bardak suya 1 tatlı kaşığı sirke

ve plates yaptım
kolayca verdimm beraber verebiliriz

kızlar meraba aranıza benide kabul ederseniz sevinirim.boyum 160 kilom 66.hedefim 58.nelere dikkat edicez.yapmamız gerekenler neler.tek başına olunca motivasyon sıfır oluyo.bilgilendirirseniz sevinirm.

Ben çalıştığım için 9 da kahvaltı 1 de de öğlen yemeği yemem gerekiyor. hadi bunları bir şekilde uydurdum akşam yemeği kötü oluyo. 6 da işten çıkıyorum. iş yerim 4. leventte ben çamlıcada oturuyorum. yol 1 buçuk saat sürüyor. soyundum döküldüm 8 i buluyor akşam yemeğim. 8 den sonra yemek yemek sakıncalı. e çıkmadan yiyim desem de tüm gün dışarıda yemek yemek sıkıcı geliyor. Ne yapacağımı bilemedim

bir de sirkeli su yağ yakımını kolaylaştırmak için sanırım?

selamm
kahvaltımı bildiriyorum,
tamtahıllı iki dilim ekmek arasında 1 dilim beyaz peynir.
1 kupa çay(2 şekerli)
ara öğün
1 kupa limonlu yeşil çay
şimdiye kadar 750 ml su
birazdan öğle yemeğine inicem.
öğle yemeğinde tas kebabı, bulgur pilavı , tarhana çorbası ve yoğurt var sizce hangisinden ne kadar yemeliyim

Ben aranıza yeni katılıyorum inş.Bu gruplara katılarak kilo veren bir bayanın yorumundan sonra bende katılıp,istediğim kiloya ulaşmak istedim.yaşım 33,kilom 66,boyum 160 yani 6 kilo vermek istiyorum en önemliside verdikten sonra almak istemiyorum)))
Herkese kolay gelsin

Umarım başarırsın. 6 kilo fazla değil ama. kolaylıkla verirsin :)

bende aranıza katılmak istiyorum kızlar,boyum 163,kilom şuan 64..52 olmam lazım şu 60lı rakamlardan bi kurtulabilsem artık:26::26:

kızlar selam bnde aranıza katılmak istiyorum
kilom 63.2, boyum 155 yaşım 20. yurtdısında ögrenciyim(amerika) onun içinde yanlız çekiorm ((
gecen sene bu mevsimde 70kilo grubundaydım 6 kilo verdim :))) inşallah şimdi bu gruba bni alırsanız yine öle kiloları vericem :))))
bu arada 7 saat zmn farkı vr onun için kilo bildirimimi cuma ögleden sona yapsam size göre bide yazılanlara size göre daha geç cevap vercem umarım sorun olmaz :)))

herkes katılmak istiyor ama sanırım sayfayla ilgilenen biri yok. var mı birileri, ben de burdayım

Kilo : 63
Boy : 1.72

6 ay sonra ablamın düğünü var ve benim acilen zayıflamam gerekiyor.5-6 kilo zayıflasam yeter bana.

Okul olduğu için erken kalkıyorum ve ben sabahları kahvaltı yapamıyorum(yemek yediğim zaman kusuyorum) anca öğlen yemeğinde tost yiyorum.

Spor yap deseniz okul olduğu için yapamıyorum.

Ne yapmalıyım , ne önerirsiniz ?
Bana yardım edin kızlar,sesimi duyun.

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın kimseyi gücendirmek istemiyorum ama topicle ilgili bir yanlış anlama var bence
burası zayıflamaya çalışan insanların birbirlerine moral motivasyon destek sağladıkları bir paylaşım alanı ama sürekli olarak boyum şu kilom şu şu kadar vermek istiyorum nolur yardım şeklinde şeyler yazılıyor hiçbirimiz diyetisyen değiliz burada kimse kimseyi zayıflatmıyor yine aynı şekilde dr kontrolünde uyguladığımız diyetler olsa da bunların bir başkasına uyacağı ya da uymayacağını biz bilemeyiz şu anda devlet hastanelerinde bile diyetisyen var yardım alın bunun dışında 3 ana 3 ara öğün tüketmek porsiyon küçültmek ekmeği her öğünde 1-2 ince dilimle sınırlamak ara öğünlerde meyve+süt şeklinde geçirmek ve unlu yağlı şekerli gıdalardan kaçınmak şeklinde tavsiyeler dışında bir şey yapamayız onlar da üst sayfalarda yer alıyor zaten nete zayıflamanın ip uçları diye yazarsanız da bir sürü bu tarz bilgi çıkar o açıdan ben bu tarz şu kadar kilo vermem lazım yardım şeklindeki mesajları çok doğru bulmuyorum, belirleyin kendinize bir liste mümkünse dr kontrolünde yoksa en azından diyetisyen tarafından hazırlanmış olsun buraya da moral motivasyon için buyrun, birbirimizi yüreklendirelim mesela ben 16 temmuzda katıldım şu anda o zamana göre 7 kilo eksiğim :))

kızlar ben çok dertliyim

8 gündür çok sıkı diyet yapıyorum ama sadece 1 kilo verebildim. Anlayamıyorum sebebini gerçekten. Regl olmam gerekir 1 hafta gecikti. Bu yüzden mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…