mrb canım bende 65 kilo olarak başladım diyete ve 1 ay sonunda 57.5 oldum hdefim 55 düğünüm olacak dediğin gibi sabit bir liste yap kendine muhakkak çavdar ekmeği ye her öğünde 1 dilim veya 2 bağırsakları çalıştırıyo hiç ekmeksiz olmuyo
platese devam ben hep yaptım sıkılaştırıyo direk 5 öğün falan ye ana ve ara olarak sonuç mutlu olursun ve diyetten sıkılmazsın ama kesinlikle cips cola yokk
çok başarılı olmuşsun gerçekten tebrik ederim. evet çavdar ekmeği konusunda haklısın. ama 5 öğünden kastın nedir. 3 ana öğün diğer ikisinde de meyve falan mı yedin? mesela diyet bisküviler var. onlardan atıştırsam nasıl olur acaba?
ben sana günlük menümü yazayım sadece akşam yemeklerinde değişklikler oldu diğer yemekler hemen hemen hep aynı kaldı
sabahları
1 kibrit kutusu kadar peynir 4 zeytin
tere domates 1 dilim çavdar ekmeği
(hafta sonları eşim evde olduğu için yumurta ve bir dilim ekmek daha ekledim)
arada probiotik yoğurt yedim
bazen öğleni sadece yoğurtla geçiştirdim eğer 12 de kalktıysam akşam yemeğimde 6 da olacaksa öğlen yemedim atıştırdım 1 meyve ve yoğurt
akşamları
evde ne yemek yaptıysam 1 tabak ve 1 dilim ekmek
arada çay
ve sonra meyve
gece yatmadanda 1 bardak elma sirkeli su içip yattım
1 bardak suya 1 tatlı kaşığı sirke
ve plates yaptım
kolayca verdimm beraber verebiliriz
Ben aranıza yeni katılıyorum inş.Bu gruplara katılarak kilo veren bir bayanın yorumundan sonra bende katılıp,istediğim kiloya ulaşmak istedim.yaşım 33,kilom 66,boyum 160 yani 6 kilo vermek istiyorum en önemliside verdikten sonra almak istemiyorum)))
Herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?