60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de bu gruba giryorum galiba. yaklaşık 2 yıl aradan sonra gene bu grupta zayıflama adına adımı yazıyorum. daha çnce 3 kilo vermiştim ama arada bir gebelik geçirdiğim için artık üç kilo yetmiycek:26: 50 li rakamları hep beraber görürüz umarım... bol paylaşımlar diliyorum herkese...

kızlar ben çok dertliyim

8 gündür çok sıkı diyet yapıyorum ama sadece 1 kilo verebildim. Anlayamıyorum sebebini gerçekten. Regl olmam gerekir 1 hafta gecikti. Bu yüzden mi acaba
8 günde bir kilo gayet iyi bence daha verip çökmektense, ama çok sıkı diyet iyi değil, metabolizman yavaşlar normal yemeye başlar başlamaz geri alırsın ben de zayıf hallerimi çok özledim ya lömbür lömbür olmak ne kötü bişeymiş boyum 1.63 64 kg çok aşırı değil aslında ama vücut salık doğumdan çıktığım için üffff nefret ediyorum yaaaa

bende 67 kiloyum 5-6 kg vermek istiyorumm birbirimize destekk olarak verelim kilolarımızı kimler var şu anda kilo bildirimi yapılıyormu fazla bakamadım nete iştenn sınırlı giriyorum arkadaşlar

Benide alın aranızaa
Diyete başlama zamanım geldi
Kendime bir çeki düzen verip başlıyorum diyetime
Daha önceden zar zor verdiğim 5 kilomu artık daha dsiplinli bir şekilde kilo vermeye devam edeceğim
Sadece diyet malesefki bana işlemiyor
O yüzden uzun araştırmalarımdan sonra
Bir spor salonu ile anlaştım yarın ölçünlerim yapılıp çalışma saatlerm çıkartılıp başlıyorum

Yaza kadar sıkı fit ve 50-55 kilo arasında fıstık gibi bir hatun olucam

Yeter artık diyorum ve kendimi daha güzel görmek istiyorum

yalnız olmadığını görmek güzel :)

geçen sene ağustosta (2011) 55 kiloydum...5 ayda 63 kilo oldum :S ocaktan beri zayıflama ilaçları mı denemedim,zayıflama bantları mı denemedim..yok anacım 62 den aşağı inemiyorum...umarım burda destekten güç doğar olayı benim de işime yarar

Yarın için salatamı hazırladım
Öğlen yanıma alıcam güzelce yicem, sabahta spor salonuyla konuşmaya gidicm
Aferin bana hayatımı güzelleştriyorum

ben de spora başladııııım
10 kilo vermek istiyorum bakalıım, kilom 64. 55 olsam ah ahh
dün sabah yumurta, akşam da çorba içtim mesela.
yarına ne yapsam düşünüyorum.. fırında patates yapmak istiyordum ama patates kaloriliymiş olmazmış sanırım
fırında patlıcan yapcam

bende 10 kilo vermeye çalışıyorum ilk olarak hedef :) spor olarak ne yapıcaksın.boyun kaç?

Günaydınnn
Sabah biraz domates birazcıkta peynir yedim yetti
Öğlenede salata hazırladım onu yicem
Spor salonuyla görüşmeye gidicem bugün Allahmmm çok heycanlıyımmm
İncecik bi hatun olucam sanırım

kızlar merhaba uzun süredir takip ediyorum kk'yı..kaydolmak nasip oldu banada..zayıflama takımına mı girsem buraya mı karar veremedim..Bazı gruplar aktif olmuyor maalesef burası nasıldır? bu arada 166 boy 67 kiloyum..artık bir başlangıc yapmak istiyorum sporada yazılacağım??motivasyona cok cok ihtiyacım var.

Malesef burasıda pek aktif değil cnm hg, bende spora başlıycam birde diyete başladım umarım kısa sürede güzel sonuçlar alırız

Malesef burasıda pek aktif değil cnm hg, bende spora başlıycam birde diyete başladım umarım kısa sürede güzel sonuçlar alırız

2-3 kişi olsak yeter..çünkü kilolar yakın olunca daha iyi sonuç alınacaktır.100 kilo biriyle 60 kilo birinin kilo verme hızı farklı maalesef :)
???

2-3 kişi olsak yeter..çünkü kilolar yakın olunca daha iyi sonuç alınacaktır.100 kilo biriyle 60 kilo birinin kilo verme hızı farklı maalesef :)
???

Aynen öyle canım ben 68 kiloyum 73 den düştüm
Ara vermiştim devam edeyim dedim malum kış geliyo ve benim için diyet ve spor sezonu açıldı
İlk defa spor salonuna gidicem

Daha önceleri yürüyüş yaptım ar zor 5 kiloyu verebildim
Spor salonu şart oldu benim için

21 yaşındayım, 1.68 boyum 68 kiloyum
Basen popo ve göbişten şikayetçiyim
Kollarımda gereğinden fazla kalın bu sene hiç kolsuz gyemedim

bu kadar benzerlik olur.şaşırdım vallahi..bende 73-74ten düştüm ve cips çikolta vs. cok olmasada yiyorum..hareketsizde olunca kilo veremiyorum ama bende başlangıç yapmak istiyorum yarından falan itibaren.
bende 29 yaşındayım pdr öğretmeniyim.
sen çalışıyor musun?

Evet canım aile şirketimiz var, ayrıca öğrenciyim. Fırsat yaratıcam kendime sabahları erkenden gidicem spor salonuna, akşam yorgun olurum başedemem,
HAreketsiz bende veremiyorum zaten çok zor gidio kilolar gıdım gıdım baya zorluyo beni,
Diyet uyguluyomusun acaba?

diyetisyen bir tanıdıgım var liste yapacak bana..kafama göre yaptığım diyetlerde tekrar kilo aldım hep..geç olsun güç olmasın diyorum acelem yok yani..ne kadar zamanda verebilirsem ilk önce 60-61 olsam sonra 55'lere inmek istiyorum..spor yaptıgımda hemen etkisini gösteriyor zaten..sana sesim mi diyeyim adın veya nickin var mı?

İsmim Ebrar Sesim ikisinden birisini diyebilirsin cnm
Diyetisyene gittim bende verdiği liste uyulcak gibi değil hersey var tmm iyi güzel hoşta onları kim yapıcak
O yüzden az yemeye dikkat ediorum ekmeği kestim öğlenleri salata yapıorum kendime akşamda 4 ymk kaşığı yemek yeterli benim için ara öğünlerde de meyve veya yoğurt okadarcık
Geç olsun güç olmasın benim içinde hemen verilen kilolar geri alınıo malesef 5 kiloyu 2 ayda verdim ve okadar
yememe rağmen geri almadım

ebrar tamamdır..bakalım bana neler verecek..ben istenilirse yapılır diye düşünüyorum.birde sana bir yer tarif edeyim okuyorum ve cok hoşuma gidiyor.
hayatimdiyet.blogspot.com

ebrar tamamdır..bakalım bana neler verecek..ben istenilirse yapılır diye düşünüyorum.birde sana bir yer tarif edeyim okuyorum ve cok hoşuma gidiyor.
hayatimdiyet.blogspot.com

Teşekkürler bakıyorum hemen,
Filiz sanırım senin isminde ama aramızdaki yaş farkından dolayı abla demem daha uygun olur sanırım
Tabi izin verirsen
İstenilirse yapılır ama zor ya her öğlen tavuk yada et ye falan filan geçenlerde forumda gezerken gördüm Dr. Ayça Kaya nın haftada 3,5 kilo verdiren diyeti gayette uygun geldi bana hafif şeyler var. 3,5 kilo değilde 1 kilo bile versem o bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…