60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

istediğin gibi hitap edebilirsin sorun olmaz :)
o diyeti görmüştüm ..bilemiyorum ki o kadar cok diyet yapmaya calıştımki artık vazgectim..diyetisyen ne derse o :)

Ebrarcığım ben inşallah mehmet özün dediği gibi günde 10.000 adım atmaya calışacagım..
o zaman yarından itibaren burda devam edeyim en azından sen istekli görünüyorsun :)
yarın listemide alayım..bizim yağ bölgelerimiz fazla oldugu için en cok spora ihtiyacımız var diyetten önce

istediğin gibi hitap edebilirsin sorun olmaz :)
o diyeti görmüştüm ..bilemiyorum ki o kadar cok diyet yapmaya calıştımki artık vazgectim..diyetisyen ne derse o :)

Tamam ablacım
Ben çok istekliyim ama motive olmak çok gerekli çevreden motive olmak 5 kilo verdim inan bağıra bağıra söylüyodum 68im diye güvenim gelmişti kendime
Ama spor bitti diyet bitti gene bıngıllaştım Spora tam gaz başlıyorum hatta dah da istekliyim bu konuda, kendimi hiç basenlerim olmadan hatırlamıyorum çocukluğumda bile vardı onlar ve onlardan tamamen kurtulmak istiyorum. Bi ara öyle dokuuyodu ki bana lipo bile yaptırmayı düşünmüşştüm
hangi şehirdensin acaba

filiz, ebrar;
kızlarr bende varımm 68 kiloyumm malesef
birbirimize destekk olupp burdann devamm edelimm
bende evde kendi kendime bişeylerr yapıpp
spor adına birasda yediklerime dikkat ederekk vermekk istiyorumm
birbirimize destekk olalımm burdann

Merhaba canım
Hoşgeldin
Birbririmize destek olmak için burdayız
Doğrularımıı yanlışlarımızı birbirimize söylemek için burdayız
Hep birlikte kiloları vericez inşallah

Kimse yok ama olsun ben kendimi iyi hissedeyim
Bugün diyetimin ilk günüydüüü
Birazcık kaçamak yaptım ama olsun kendimi hafif hissediyorum
Sabah kahvaltım;
-Biraz peynir
-Braz domates
-Süt

Öğlen;
-Marullu, peynirli, zeytinli lezziz bir salata

Ara öğün
-Şekersiz Çay

Akşam
-Fırında makarna (ben yapmıştımda tatmaak amaçlı ama baya güzel olmuş ellerme sağlık )

Ara öğün;
2 dilim armut

Bugünlük bu kadarcık birde unutmadan 2,5 3 litre su içtim bol bol tuvalete gittim Spor salonuna malesefki gidemedim bugün işlerim çok yoğundu, umuyorum ki yarın gidcem

istanbuldayım cnm sen?
lipo falan geri geliyor diye biliyorum dikkat etmediğinde?

hoşgeldik o zaman :)hadi hayırlısı!

yeni başlangıçlar, birdenbire tüm düzenimizi değiştireceğiz bu çok kolay olmayacak..başta veya ortada aksamalar olacak..ben buna hazırlıyorum kendimi.
öğlen yemeğin akşama kadar seni çok acıktırır.ekmek yok yogurt yok.şimdiden bu kadar kısıtlama kendini.yolumuzu uzunnnn :)

istanbuldayım cnm sen?
lipo falan geri geliyor diye biliyorum dikkat etmediğinde?

Bursa cnm yok ya bi böyle deniycem bakalım neler olucak olmazsa lipo yaptırıp dikatli yaşamaya çalışıcam KAzık çaktılar resmen bi götüremedim şu basenleri

Ekmeği pek sevmem aslında yememde o yüden pek gerek yok
Yoğurt sevmiyorum ayran içiyorum onun yerine
Akşama kadar acıkmadım ya tuttu beni salata iyiydi yani akşam bi fırında makarna yedşm onda da vicdan azbı duydum
6 ya kadar halletmeye çlışıyorum yemek olayını yatmadan 2 saat öncede meyvemi yiorum gece acıkıp uyanmayayım diye

bugün ve yarın yoğun olacağım yine ugrarım ama pazartesi yediklerimle tam gaz geleceğm..
bol bol hareket edeceğim hafta sonu o yüzden yemek miktarıyla dengelerim diye düşşünüyorum :)

bugün ve yarın yoğun olacağım yine ugrarım ama pazartesi yediklerimle tam gaz geleceğm..
bol bol hareket edeceğim hafta sonu o yüzden yemek miktarıyla dengelerim diye düşşünüyorum :)

Sabah bende az yedim bol bol su içiyorum Bugün dayanamayıp tartıya çıktım tok halimle 67.800 gr çıktım Gün içinde almazsam 200 gram vermiş sayıcam Biraz sabırsızım bu konularda malesef haftada 1 tartılmak lazım ama ben dayanamıyorum

Bugün annemin tavsiyesi üzerine çevreden duyduklarım ve nette araştırmalarım doğrultusunda bursadaki bir diyetisyenden Taaaaa ocak ayına randevu aldım Çok doluymuş ancak ocağa verebildi bayan
O zamana kadar 3 aylık spor salonuna kayıt oldum Bakalım neler olucak

Hanımlar ben de 60 kiloyum,5 kilo verip 55 olmak istiyorum.Hayatımda hiç rejime girmedim aksine çok zayıftım 45 kilo falan ama 60lara dek çıkınca acil durum ilan ettim.

Hadi bakalım fit vücutlar bizim olsun
:13:

arkadaşlar bu şekilde hızlı kilo verirsiniz ama bir süre sonra metabolizmanız yavaşlar ve hayatınız boyunca bu kadar az yiyerek yaşamayacağınız için bi süre sonra daha da fazla geri alırsınız yazdığın listede kahvaltıda ekmek yok öğlen yemek yok ara öğün yok ara öğün şekersiz yeşil çay gerçekten çok yetersiz su içmek gibi bir şey akşam da doğru dürüst bir yemek yok meyve sebze bile yok denecek kadar az bu nasıl bir diyet kendinize bunu yapmayın zayıflarsınız evet ama yüzünüz çöker protein yetersizliğinden dolayı kas kaybınız olur saçlarınız dökülür ve en önemlisi eninde sonunda geri alırsınız verdiğiniz kiloları acele etmek yerine sağlıklı 3 ana 3 ara öğün içeren en az 1600 kalorilik bir diyet yapmanızı öneririrm yaptığınız beslenme şekli 1000 kalori bile değil kesinlikle metabolizma çok yavaşlar yine de sağlığımdan olayım ama kilo vereyim diyorsanız siz bilirsiniz

7 kilo verdikten sonra vücudumda iki doğumun verdiği deformasyona daha fazla katlanamayacağım için platese başladım plates seti aldım ve dvd ler,(ebru şallı) hareketler gerçekten güzel sıfırdan başladığım için şu an ısınma sayılır 2 gündür az az yapıyorum 3-4 gün sonra tempoyu arttıracağım hem metabolizmam hızlanacak kilolar daha rahat gidecek hem de vücudum şekillenecek, hayatımda hiç spor ypmamış biri olarak yavaş yavş arttıracağım bu zamana kadar hep ideal kiloda ve orantılı bir vücuda sahip olduğum için gerek görmemiştim ama ikinci doğum 21 kilo almak beni mahvetti eski halime dönmeyi sabırsıkla bekliyorum gelişmeleri yazarım

Hanımlar ben de 60 kiloyum,5 kilo verip 55 olmak istiyorum.Hayatımda hiç rejime girmedim aksine çok zayıftım 45 kilo falan ama 60lara dek çıkınca acil durum ilan ettim.

Hadi bakalım fit vücutlar bizim olsun
:13:

benimde hedef 55..hadi veririz inşallah

seli merhaba hoşgeldin bende senin gibi düşünüyorum..o yüzden kendim için zaman ve sınır koymadan bol sporla vermeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…