60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol tatlım.. Valla ben zaten sölemesi ayıp diveeeee gibin su içerim.. Alışkanlık olmuş çok susuyorum ve çok içiyorum.. sende bol bol su iç cicim... Haydin şerefe...:içelim:

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Zabınımmm... Nirdesin sen baküüm... Latin ateşimi sabah gördüm msn de gibiydi.. Amme velakin su anda yok kendisi..

Ay çok iyi be tatlım,ben normalde pek su aramasam da yemeklerden sonra ya da ağzıma birşey attığımda hemen arkasından 2 bardak su içer oldum.Sanki yediğim şeyin tadını ağzımdan söküp atmam gerekiyormuş gibi,bu da bana günlük olarak yetiyor galiba,fazla zorlayamıyorum kendimi.Aralarda da 1-2 şişe soda içiyorum ben.Normal tansiyonum düşük olduğu için bana çok iyi geliyor hayatımm...:içelim:

Kızlar bir de şekersiz limonata çıkmış(doğanay marka).Kcal değeri 0,83 gibi birşey...Güvenilir mi acep?:uhm:

Bugün yediklerim:

Sabah:

Ilık sirke-bal karışımı

Yarım saat sonra:
1 domates
1kk kadar beyaz peynir
1 kupa şekersiz çay

Ara:
5 tane fındık
5 tane kuru siyah üzüm

Öğlen:
1 küçücük kase yoğurt
3 tane mavi-yeşil limonlu bisküvi

Akşam:
1 porsiyon tavuk şiş
1/2 lavaş
1/2 domates
1,5 kupa şekersiz çay

merhabalar,ben busitede yeniyim.ben de sizin gruba dahilim.
67 kiloyum hedefim 62-63. boyum168 cm. benim için yeterli kilo.
yardımcı olursanız sevinirim.

kız sen 59 kılo musun bende 59 :) 64 ten düştüm ama 2,5 ayımı aldı 5kilo vermek ne zor ya kilo vermek burayı yeni keşfettim :) bakalım ne olcak inşallah daha düşeriz bide boyum 1.60 o yüzden 53 olmam lazım bugunde 1 tabak yemek yedim salata 1 dilim kepek ekmek yani akşam yemeği :) bide bir bardak meyve suyu kayısı olanına bayılıyorum :) yemekten sonra pek bişey yemem zaten aslında kardeşime pringles aldım canım istemiyo diil ama yemicem :) onu yemeden duruyorum ama dondurma var tatlı olarak onu yemeden nasıl durcam bilmem gerci vanilyalı dondurma kilo fazla yapmıyo ama bakalım belki biraz yerim belkide yemem ama her gece çey içerim 2 bardak eskiden 2 tatlı kaşığı normal şeker atıyodum cayıma ama artık 1 tane küs esmer şeker atıyorum :) ordan kazancım var bugün bide yürüyüş yaptım :) oh :)

afiyet olsun canım

hoşgeldin aramıza

kızlar ya ben çok kötü biey yapıyorum ve su içmiyorum mafoldumben
zayıflayamam dimi ben susuzzz ooff oofff

canım bildiğim kadarıyla su çok önemli bende 1 kere bile isteyerek su içmedim hep zorla içiyorum

kızlar bu arada CENNETTE 90 DAKİKA yı okuyan var mı nasıl bir kitap

benekcim ablacım nasıl gidiyo hayat?
seminerlerin nasıl gidiyo?
ben bgün 58.500 cıktım. e 176 cme iyi artık ama sıkılaşmam lazım neler yapayım acaba belim falan sıkılaşsın. callenetics diye bi spor programı varmış çok iyiymiş. şimdi ölçülerim 88 65 93 oldu. ama sıkı değilim ya mafoldumben

Fibulaaa senin için sürekli girip çıkıyorum siteye...Çok merak ettim canım.Bugün alacağın tahliller vardı,sonuç umarım sevindiricidir..Acil cevap yaz hayatım,çok merak ettim seni..fisfisfis

Eveet, tartıldım akşam tok karnına 63 kilo geldim, yarın diyete başlıyoruum sonuçları paylaşmaya devam. Sırt sorunum için pilates önermişti doktorum, spor salonumu da ayarlarsam 6-7 hafta sonraki hedefim 54 kilo. Herkese kolay gelsiiin.

gut morningg merveciğim . . .
hanımlar resmen 61.8 de takılmış bulunuyorum . . .
çok tuaf . . . 100 gr oynamaz mı yaaaa . . . alsam sevinicem o derece 61.8 de takıldım kaldım . . .

kızlar gunaydın su kilo cizelgesi işini beceremedim ama dun bir cesaret tartıldım 67 kilo olmusum gece 2 de tartıya cıktım resmen bu sabahta 1 kupa bardak sütün içine ekmek dogradım yedim iyimi yaptım bilmyorum valla ama yedim yanicokacimcoook
65 insem gerisi gelicek inanıyorum egzersizlere baslasam iyi olcak sıkılasmam için hepinizi cokk optum sırnaşık şey :teytey:Şeniz

evet evet topikçe çıkalım tatile:)uğradığımız yerlerdeki canlar da katılırlar:)böyle düğün konvoyu gibi antalyaya gidelim..orda SARACIMA misafir olalım:roflol::roflol:
bilmezmiyim bitanembizde eşimin işinden dolayı hep birer haftalık tatillere çıkabiliyoruztam tatl moduna giriyorsun tatil bitiyorilk defa bu yıl tüm yıllık iznini bir defada alacak..umarım bir sorun çıkmaz da doya doya bir tatil yaparız...
Ay kıyamam sana..Tekrar özür dilerim.opuyorumnanaktana.s.
özre gerek yok canımcım:kedipuyorumnanaktan
hoşgeldin gülcea.s.
hoşgeldin lalea.s.
iyiyim bitanecim:)dün seminerleri bitirdik..sen nasılsın?
aynı sorun bende de var güzelimtek çaresi de spor...artık tatile de çıktık..hadi bakalım,ikimiz de spora başlıyoruz,tembellik yoooookopuyorumnanaktan
hoşgeldin aramızaa.s.
gut morningg merveciğim . . .
hanımlar resmen 61.8 de takılmış bulunuyorum . . .
çok tuaf . . . 100 gr oynamaz mı yaaaa . . . alsam sevinicem o derece 61.8 de takıldım kaldım . . .

sabunuuum kıyamam sana...birkaç gün arttır istersen aldığın kalori miktarını ablasının güzeli..başka türlü kırılmıyor bu takılmalar...opuyorumnanaktan

FıBULAAAAAM!!!DUY SESıMııııı!!!
seni çok merak ediyorum bitanem...sonuçlar nasıl????hadi artık ver şu güzel haberi de hepimiz derin bir nefes alalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…