Evet ben de duyarım arkadaşlardan ve çok imrenirim böyle bir tatile..Her yeri göre göre,inceleye inceleye.Ama maalesef bizim (daha doğrusu eşimin)böyle bir izin durumumuz olmuyor.1 haftayla yetinmek zorunda kalıyoruz...Bence çok güzel olur benekcim,mutlaka deneyin derim ben...:lepi:a.s.
Oh afiyet olsun flyycımmmmm....Yarasın..Ay pardon yaramasınnnn...delikafadulden
Soya sosu da bolll su içtirir..Oh ne güzel bol bol iç emi...:içelim:
:kedi::kedi:
bende seni seviyorum kıralıçammmmm :kedi::kedi:
sositososito
sarayada uğrarsınız belki . . .
bu arada latinateşi kayboldu kızlar yok umarım yolunda gitmeyen bir şeyler yoktur . . . :1ninca:
şugaaaaaaaaaa delikafadulden nereyesun uşağum ?
ender saraççı kızlar mı yedi benim latin ateşimi . . . kaydirigubbakcemile3
Sağol tatlım.. Valla ben zaten sölemesi ayıp diveeeee gibin su içerim.. Alışkanlık olmuş çok susuyorum ve çok içiyorum.. sende bol bol su iç cicim... Haydin şerefe...:içelim:
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım..a.s.
yok canım bırakmam KK sağolsun 3 aydır ne badireler atlattımda bırakmadım.. kaydirigubbakcemile5
yemek yemeden 1 saat önce 1 tabak dolusu miiive yediim için karnım toktu.. bide akşamları genelde hafif yiyorum ozaman rahat ediyorum.. Öğlen normal yiyorum ben canım.. Sağol desteğin için..opuyorumnanaktan
:enbuyukkk:
merhabalar,ben busitede yeniyim.ben de sizin gruba dahilim.
67 kiloyum hedefim 62-63. boyum168 cm. benim için yeterli kilo.
yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün yediklerim:
Sabah:
Ilık sirke-bal karışımı
Yarım saat sonra:
1 domates
1kk kadar beyaz peynir
1 kupa şekersiz çay
Ara:
5 tane fındık
5 tane kuru siyah üzüm
Öğlen:
1 küçücük kase yoğurt
3 tane mavi-yeşil limonlu bisküvi
Akşam:
1 porsiyon tavuk şiş
1/2 lavaş
1/2 domates
1,5 kupa şekersiz çay
merhabalar,ben busitede yeniyim.ben de sizin gruba dahilim.
kızlar ya ben çok kötü biey yapıyorum ve su içmiyorum mafoldumben
zayıflayamam dimi ben susuzzz ooff oofff
gut morningg merveciğim . . .
hanımlar resmen 61.8 de takılmış bulunuyorum . . .
çok tuaf . . . 100 gr oynamaz mı yaaaa . . . alsam sevinicem o derece 61.8 de takıldım kaldım . . .
cnm sayılmaz . . .ciciş tuvalet sorunu yaşıyormusun :uhm:
evet evet topikçe çıkalım tatile:)uğradığımız yerlerdeki canlar da katılırlar:)böyle düğün konvoyu gibi antalyaya gidelim..orda SARACIMA misafir olalım:roflol::roflol:Aynen Lunam. Bana da hep çocukluğumu hatırlatır.. Böyle bi üzüldüm.. :gitme:
İyi tatiller aplam... Sağlıcakla güzel bi tatil geçirirsin umarım....
AYNEEEEENNNNN... Çok acaip oldu bizim burası.. Hepimiz birbirimize acaip bir şekilde bağlandık......Şeniz
En güzeli aplammm... Harika bir fikir.. Biz de bir gün öyle birşey yapalım diye hayal ediyoruz.. Aynı sizin gibi çanakkaleden ege kıyılarını dolaşmak istiyoruz.. Belki ağustosta bir haftalığına çıkıcaz bizde..
bilmezmiyim bitanemEvet ben de duyarım arkadaşlardan ve çok imrenirim böyle bir tatile..Her yeri göre göre,inceleye inceleye.Ama maalesef bizim (daha doğrusu eşimin)böyle bir izin durumumuz olmuyor.1 haftayla yetinmek zorunda kalıyoruz...Bence çok güzel olur benekcim,mutlaka deneyin derim ben...:lepi:a.s.
Oh afiyet olsun flyycımmmmm....Yarasın..Ay pardon yaramasınnnn...delikafadulden
Soya sosu da bolll su içtirir..Oh ne güzel bol bol iç emi...:içelim:
özre gerek yok canımcım:kediAy kıyamam sana..Tekrar özür dilerim.opuyorumnanaktana.s.
hoşgeldin gülcea.s.merhabalar,ben busitede yeniyim.ben de sizin gruba dahilim.
hoşgeldin lalea.s.kız sen 59 kılo musun bende 59 :) 64 ten düştüm ama 2,5 ayımı aldı 5kilo vermek ne zor ya kilo vermekburayı yeni keşfettim :) bakalım ne olcak inşallah daha düşeriz bide boyum 1.60 o yüzden 53 olmam lazım bugunde 1 tabak yemek yedim salata 1 dilim kepek ekmek yani akşam yemeği :) bide bir bardak meyve suyu kayısı olanına bayılıyorum :) yemekten sonra pek bişey yemem zaten aslında kardeşime pringles aldım canım istemiyo diil ama yemicem :) onu yemeden duruyorum ama dondurma var tatlı olarak onu yemeden nasıl durcam bilmem gerci vanilyalı dondurma kilo fazla yapmıyo ama bakalım belki biraz yerim belkide yemem ama her gece çey içerim 2 bardak eskiden 2 tatlı kaşığı normal şeker atıyodum cayıma ama artık 1 tane küs esmer şeker atıyorum :) ordan kazancım var bugün bide yürüyüş yaptım :) oh :)
iyiyim bitanecim:)dün seminerleri bitirdik..sen nasılsın?benekcim ablacım nasıl gidiyo hayat?
seminerlerin nasıl gidiyo?
ben bgün 58.500 cıktım. e 176 cme iyi artık ama sıkılaşmam lazım neler yapayım acaba belim falan sıkılaşsın. callenetics diye bi spor programı varmış çok iyiymiş. şimdi ölçülerim 88 65 93 oldu. ama sıkı değilim ya mafoldumben
hoşgeldin aramızaa.s.Eveet, tartıldım akşam tok karnına 63 kilo geldim, yarın diyete başlıyoruum sonuçları paylaşmaya devam. Sırt sorunum için pilates önermişti doktorum, spor salonumu da ayarlarsam 6-7 hafta sonraki hedefim 54 kilo. Herkese kolay gelsiiin.
gut morningg merveciğim . . .
hanımlar resmen 61.8 de takılmış bulunuyorum . . .
çok tuaf . . . 100 gr oynamaz mı yaaaa . . . alsam sevinicem o derece 61.8 de takıldım kaldım . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?