Boyum 1,67 canım 59 kilo olunca güzel oldu herkez yeter dedi ne çok zayıf ne çok kilolu iyidim yani etrafımdaki herkez bendeki bu değişime şaşkın çünkü kilo verince dar giymeye başladım kendime güvenim geldi kumaşta 38 bedene indim ki oda öyle çok üzerime yapışmıyor kot pantalonda 28-32 aldım harika duruyor.
Bende size katılayım elimden geldiğince yazarımZaten bu topikte verdim kiloları
Bende şu an 164.boy 69.4 gibi kilodayım ve 58 olmak istiyorum. Bir türlü tam motive olamıyorum. Başladığım rejimler özellikle hafta sonları bitiyor. Diyetisyene gitmemde pek faydalı olmadı. Bu son hafta biraz daha dikkatliyim. Yediklerimi yazıyorum. İstedimki sizinle birlikte birbirimizden moral ve güç alalım. Günlük yediklerimi ve egzersizlerimi buraya yazacağım. Şimdiden herkese kolay gelsin.
*Hedef 2013'e 50'li kilolarla girmek.
Bende şu an 164.boy 69.4 gibi kilodayım ve 58 olmak istiyorum. Bir türlü tam motive olamıyorum. Başladığım rejimler özellikle hafta sonları bitiyor. Diyetisyene gitmemde pek faydalı olmadı. Bu son hafta biraz daha dikkatliyim. Yediklerimi yazıyorum. İstedimki sizinle birlikte birbirimizden moral ve güç alalım. Günlük yediklerimi ve egzersizlerimi buraya yazacağım. Şimdiden herkese kolay gelsin.
*Hedef 2013'e 50'li kilolarla girmek.
Tabikide ablacımo zaman ebrarcığım buraya kesin devam edecekleri sen listeye ekleyebilir misin?
ebrar=sesim :) bu arada kızlar
ooooo bu ara topiğe bi canlılık geldi maşallah maşallah kendimiz çalıp kendimiz oynamaktan kurtulduk..
kızlar platesi sadece iki seans yaptım şu anda o da başlangıç dvd sinden ve yarım yamalak yani yarısını ancak yapabildim, bir de hamken çok yüklenip bir hafta ağrı çekmek istemedim yavaş yavaş arttıracağım bir iki gün sonra, ve sonuç harika sadece yarımyamalak yapılan iki seansla bile karnım içeriye girdi korse giymiş gibi, adaleler sertleşmiş, baya bi toplandı demek 2-3 ay yapılsa harika bir karın olur üstelik nefese dikkat edildiğinde öyle soluk soluğa kalp krizi geçirecekmiş gibi olmuyor insan benim sporda en sevmediğim olay oydu, terliyorsun ama soluk soluğa kalmıyorsun vücut iyi oksijen alıyor herkese tavsiye ediyorum
Diyetisyen normalde 1400 klori diyet veriyor ama spor yapıyorsan tabiki yoksa alorileri alır daha çok kilo alırsınselamlar kızlar dün hiçbir şey yiyemedim fırsat olmadı gece karnım nasıl ağrıdıhala ağrıyor ülser hastası gibi
diyette günde kaç kalori almak lazım yardımcı olur musunuz??? fazla yiyorum sanıp az yiyorum sanırım , az yiyerek de kilo verilmez zaten
Diyetisyen normalde 1400 klori diyet veriyor ama spor yapıyorsan tabiki yoksa alorileri alır daha çok kilo alırsınSpor yapmıyorsan 1100 kalorilik öneriyorum ben
Hoşgeldin burada canım listemize ekleyelim mi senide istermisin
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç Tarihi[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç Kilosu[/TD]
[TD="align: center"]Hedef Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Şuanki Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sesim[/TD]
[TD="align: center"]09.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]68 kg[/TD]
[TD="align: center"]60 kg[/TD]
[TD="align: center"]68 kg[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Filiz1982[/TD]
[TD="align: center"]67 kg[/TD]
[TD="align: center"]61 kg[/TD]
[TD="align: center"]67 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Seli54[/TD]
[TD="align: center"]64 kg[/TD]
[TD="align: center"]54 kg[/TD]
[TD="align: center"]64 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]denvir[/TD]
[TD="align: center"]69.4 kg[/TD]
[TD="align: center"]58 kg[/TD]
[TD="align: center"]69.4 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
* Cuma günleri tartım günlerimiz kızlar
* Günde en az 2,5 litre su içelim
Hepiciğimize hayırlı uğurlu olsun
Diyetisyen normalde 1400 klori diyet veriyor ama spor yapıyorsan tabiki yoksa alorileri alır daha çok kilo alırsınSpor yapmıyorsan 1100 kalorilik öneriyorum ben tbi uyuyomuyum hayır
Psikolojikman kendini öyle şartlamışsın canım az yersen veya hiç yemezsen susuz kalırsan vücut duraklamaya gçer metabolizman yavaşlar ve işin içinden çıkamazsın. Ben şuanda dr. ayça kayanın haftada 3,5 kilo diyetini uyguluyorum gayet rahatım haftada 3,5 kg değilde 1 kilo versem bana yeterli. Yememek olmaz canım mideye bişeyler atıcaksın ki mide sindirim yapsın bağırsakların çalışsın az az ye ama ye. aç kalmak kasları eritir yağları değil
Hoşgeldin burada canım listemize ekleyelim mi senide istermisin
teşekkürler canım ohoo ben 1000 kalori almıyorumdur sanırımo zaman kilo vermem kas kaybı olur evet canım spora bu hafta başladım 2 kez gittim henüz, 1 2 saat sonra gideceğim yine. olur ekle beni de süper olur, gaza gelirim :) neler yapmam gerekiyor haftalık ölçüm falan mı
Cuma günleri tartı günümüz canım, başlangıç kilonu şuan olduğun kiloyu birde hedef klonu yazarsan minnettar kalırım.
Aç kalma cnm kas yapamazsın kas olmazsa yağların yakılmaz. Güzelce ye sen ama az ye ekmek yeme, abur cuburuda kesgünde en az 2,5 ltre su iç bak ne güzel veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?