kepekli ekmek yiyorum çok olmasa da, bi şey olmaz dimi?en son kilom 64dü, 55 kilo olmak istiyorum, su içmeye çalışacağım mersiiii
Yok canım olmaz sabah güzelce tabiki bartmadan kahvaltını yap, 1 yumurta yemeye çalış gün içinde et tavuk gibi protein yiyemeyeceksen, spor yapıyosun kas oluşması için abartmadan protein şart, bol bol su iç bende içemiyodum ama zorlayınca kendini ki bi dikişte 2,5 ltre değilyanına bi bardak al boşaldıkça doldur hem daha az acıkırsın, öğlenleri güzelce ye yemeğini akşam hafif ye, ve en geç 7 de akşam yemeğini yemiş ol gece yatmadanda 1 tane meyve yersin tamamdır, ara öğünlerde yeşilçay + 3-4 tane bisküvi yiyebilirsin veya 1 kase yogurt yiyebilirsin
Bu arada kızlar diyetisyene giden arkadaşımdan duydum gün içinde 1 bardak sütün içine 1 çay kaşığı nesface koyup içmek, metabolizmayı hızlandırıyormuş, çnkü sabahki metabolizma hızımızla akşamki metabolizma hızımız aynı değil
yumurta ya da kepekli ekmekle mini tost falan yapıyorum ben de canım evet şu su olayı çok önemli bi alışamadım ama yaa, mesela akşam 7 gibi yemek yiyorum ama sonra acıkabiliyor insan,akşam yemeğinden sonra ara öğünü yatmadan ne kadar önce yemem lazım? elma seviyorum ama şeker var içinde diyorlar bilemedim :44:
bir de kilo çizelgesini nasıl yaptınız ben de yapayım gaza geleyim
evet kahve metabolizmayı hızlandırıyormuş ben nescafe içiyorum şekersiz ama türk kahvesi içeyim dedim, ama şekersiz içemem onutatlandırıcı ile türk kahvesi yapılır mı ki :)
yumurta ya da kepekli ekmekle mini tost falan yapıyorum ben de canım evet şu su olayı çok önemli bi alışamadım ama yaa, mesela akşam 7 gibi yemek yiyorum ama sonra acıkabiliyor insan,akşam yemeğinden sonra ara öğünü yatmadan ne kadar önce yemem lazım? elma seviyorum ama şeker var içinde diyorlar bilemedim :44:
evet kahve metabolizmayı hızlandırıyormuş ben nescafe içiyorum şekersiz ama türk kahvesi içeyim dedim, ama şekersiz içemem onutatlandırıcı ile türk kahvesi yapılır mı ki :)
Canım burdan bakarak yapabilirsin çizelgeniyumurta ya da kepekli ekmekle mini tost falan yapıyorum ben de canım evet şu su olayı çok önemli bi alışamadım ama yaa, mesela akşam 7 gibi yemek yiyorum ama sonra acıkabiliyor insan,akşam yemeğinden sonra ara öğünü yatmadan ne kadar önce yemem lazım? elma seviyorum ama şeker var içinde diyorlar bilemedim :44:
Bugünkü menümü yazayım :
Sabah : 1 kocamannn kaşarlı domatesli tost + 1 brd.çay
Ara : 1 brd.7otlu çay
Öğle : 1/2 kase tarhana çorba 1/2 tabak karnıbahar yemeği + yoğurt + 1 armut (Tatlı + pilav almadım )
Akşam : Şehriye çorba + türlü yemeği yapmıştım dün akşam yanınada çocuklar için birşeyler ayarlarım bu kadar
Çekmecemde kek var çocuklara beslenme için yapmıştım kendimede koydum sabah şimdi o bana bakıyor ben ona olmadı saat 15:00 gibi yerim
Bugünkü menümü yazayım :
Sabah : 1 kocamannn kaşarlı domatesli tost + 1 brd.çay
Ara : 1 brd.7otlu çay
Öğle : 1/2 kase tarhana çorba 1/2 tabak karnıbahar yemeği + yoğurt + 1 armut (Tatlı + pilav almadım )
Akşam : Şehriye çorba + türlü yemeği yapmıştım dün akşam yanınada çocuklar için birşeyler ayarlarım bu kadar
Çekmecemde kek var çocuklara beslenme için yapmıştım kendimede koydum sabah şimdi o bana bakıyor ben ona olmadı saat 15:00 gibi yerim
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç Tarihi[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç Kilosu[/TD]
[TD="align: center"]Hedef Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Şuanki Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sesim[/TD]
[TD="align: center"]09.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]68 kg[/TD]
[TD="align: center"]60 kg[/TD]
[TD="align: center"]68 kg[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Filiz1982[/TD]
[TD="align: center"]67 kg[/TD]
[TD="align: center"]61 kg[/TD]
[TD="align: center"]67 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Seli54[/TD]
[TD="align: center"]64 kg[/TD]
[TD="align: center"]54 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]denvir[/TD]
[TD="align: center"]69.4 kg[/TD]
[TD="align: center"]58 kg[/TD]
[TD="align: center"]69.4 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Lacivert[/TD]
[TD="align: center"]55 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
slm kızlarr
bende bu günki yediklerimi yazayım;
*sabah : çeyrek ekmek arası peynir
*ara : 1 hurma,1 ortaboy elma
*öğlen :1 dilim ekmek+türlü+karpuz
biyandanda sigaradann kurtulmaya çalışıyorum
kilo vererekk başarırırsamm ne süperr olacakk varyaa
Maşallah
Afiyet olsun o kocaaaman tostu ben yesem sanırım vicdan azabı çekerim
Kekten çikolatadan kestim elimi ayağımı,
Şükür ki kendi mi frenleyebiliyorum
slm kızlarr
bende bu günki yediklerimi yazayım;
*sabah : çeyrek ekmek arası peynir
*ara : 1 hurma,1 ortaboy elma
*öğlen :1 dilim ekmek+türlü+karpuz
biyandanda sigaradann kurtulmaya çalışıyorum
kilo vererekk başarırırsamm ne süperr olacakk varyaa
evde yaptıysan ve şeker oranını hesaplayıp yiyebilirsin bence.
beni de ekleyin kızlar listeye ama ben size yetişemem arkadan takip ederim emzirdiğim için dikkatli beslenmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?