60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar
ben de aranıza geldim
inş sağlıklı bir şekilde kilo veririm

kızlar ara öğün olarak az önce 1 adet yeşil elma ve 1 avuc sarı leblebı yedım
sizce nasıl araöğün için uygunmudur...

SESİM,
haklısın dikkat etmeliyim canımm kesinlikle :2:
ara öğünde elma yedimm yalnızcaa

wish;
kurtuldunmu sigara belasındann benn hala boğuşuyorum kaçamaklarımm oluyor ve çok mutsuzz oluyorum

maça kızı
platesin mutl-laka faydası olurr canımm
zeynoo
bence ara öğünün gayett iyi

kızlar cuma bildirim sabah mı olcak ben sabah
bildirimm yapamam malesef net öğlen 13:00-14:00
saatleri arası ve 16:00-17:00 saatleri arası var
en erken 13:00 gibi yapabilirim

talhayasir
hoşgeldin canımm
kızlarr benn kaçtımm
mesai bittii öpüyorumm
evdenn girmeye vakit bulamıyorumm oğlumdan
girebilirsemm uğrarım

Merhaba ,

69 kiloyum , ve bende başlıyorum bugün çarşamba ancak ben yarın başlayacağım bu işe cumaları yapılan yarışma ile ilgili bilgim yok , ama ben de zayıflamak istiyorum. yarın sabah itibari le kalori diyeti yapmayı planlıyorum.
Yasaklarım da olacak

Yardım ederseniz çok sevinirim.

BOy: 1,63

Kilo:69

masa başı çalışan az hareketli

hızlı yeme, tatlıya düşkünlük , sıkıntıdan yeme , hareketsizlik ve su içimimin az olması gibi nedenlerden dolayı kilo aldığıma inanıyorum. Bunları bildiğim halde azimli olamamamın nedenleri :

Ofisimizin kasvetli olması yeme güdümü artırıyor,

Eşimin eve geç gelmesi ve kayıvalide kayınpader ile birlikte olan geleneksel akşam yemeklerinin geç yenmesi ve yorgunluktan erken yatılması ile yenilen kalorilerin yakılamaması

azmimi kıran nedenler

öncelikle eksiklerimi yazmak istedim buraya, ben menü diyeti yapamıyorum, bu nedenle porsiyon küçültme ve kalori azaltma ile başlayacağım.

Kolay gelsin hepimize

SESİM,
haklısın dikkat etmeliyim canımm kesinlikle :2:
ara öğünde elma yedimm yalnızcaa

wish;
kurtuldunmu sigara belasındann benn hala boğuşuyorum kaçamaklarımm oluyor ve çok mutsuzz oluyorum

Ehh canım idare ediyorum işte bugün 10.günüm ve öğle arası kahvenin yanında 1 tane içtim ama 10 gündür içmiyordum canım istemiyor artık eskisi gibi aklımada çok sık gelmiyor öğlende sırf laf olsun diye içtim sonra pişman oldum.

kızlar ara öğün olarak az önce 1 adet yeşil elma ve 1 avuc sarı leblebı yedım
sizce nasıl araöğün için uygunmudur...

harika bence bende çok acıktım midem bulandı küçücük bir kepekli ekmeğe tuz atıp yedim.

Sabah ;

Kibrit kutusu kadar peynirle, 2 ince dilim salamı 2 dilim çavdar ekmeğinin arasına koydum yedim. Yanında 1 büyük bardak çay vardı.

Ara ;

1 Tane ceviz yedim.

Öğlen,

Haşlama tavuk, yarım kase yoğurt, 1 kase roka marul salatası. Ekmek yemedim.

Ara

10 tane üzüm, yarım muz ( Farklı zamanlarda )

Akşam ;

Hamsi, marul, haşlanmış patates, 3 kaşık çorba. Ekmek yemedim.

Devamında yarım armut

diyosunnnn..peki ole olsun :)

gec yemekte hareketsizlikte cok sorun değil cnm..şu sayfayı okumanı öneririm
BİR DİYETİSYENİN BESLENME GÜNLÜĞÜ: YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN

kahvaltım
1 yumurta
2-3 zeytin
1,5 dilim beyaz ekmek
domatess
salatalık
1 tatlı kaşığı incir

ara yapamadım

öğle
ıspanak vardı tadı bozuk cıktı
bende 1 dilim peynir
3 dilim cokk ince salam
1,5 dilim ekmek

ara
3-4 yulaflı bisküvi

akşam
6-7 kaşık makarna soslu yağ cok azdı

ara
3-4 yulaflı bisküvi
farkındayım kotu oldu bu 2. parti bisküvi

kızlar bu ara cok stresli cok yogunum işlein altından kalkamıyorum 1 hafta içerisinde bitecek bu yogunluk
yarında giremeyebilirim..
kızlar cuma inş guzel sonuclar alırızzzzz

selam kızlaaar bugün adamakıllı öğün yapamadım meyve falan yedim işte
kabızlığım biraz geçti gibi.
bu arada aktardan lahana yağı aldım onu sürüp streç filmle sarıp egzersiz yapıcam, nivea body ile dinamik günler diye 30 dklık bir video, nette var. onu yapacağım, bu şekilde 1 ayda belini 10 cm incelten var sizin de aklınızda olsun

ama ben kilo veremiyor muyum acaba ya stres oldum böyle kilo veremicem gibi geliyor

Günaydın kızlar,

Sabah yine standart kahvaltımı yaptım. 2 dilim tost ekmeği arası kaşar + 1 brd.çay

Akşam biraz kendi çapımda spor yaptım 15 dk ama napayım çok yoruluyorum boşluğuma sancı giriyor devam edemiyorum.

günaydın kızlar,

yeni gelenler hoşgeldi. dün listeme uydum sayılır. yalnız fazladan 1 sade lokum ve 1 bitter madlen yedim farklı zamanlarda.bunun için beni cezalandırın lütfen.ama şu varki akşama eşim künefe getirdiği halde ucundan bile almadım.biraz az su içtim.leslie ile 15 dakika egzersiz yaptım ama yürüyemedim çünkü evi toplamam gerekiyordu.

bugünkü menüm:sabah:2 ince dilim kepek ekmeği+2 dilim jambon+tatlandırıcılı çay
ara:1 fincan neskafe,0.5lt su
öğle: 2 domates,1 dilim peynir, 2 zeytin 1 dilim ekmek, yeşil çay
ara:3 yulaflı büskivi,o.5lt su
akşam:Haşlanmış tavuklu salata, 1 büyük kase çorba
ara: 1 salkım üzüm, 1 avuç beyaz leblebi,1lt su

leslie ile 45 dakikalık bir video var onu yapmayı planlıyorum inşallah.

sorularım var lütfen yanıtlayın:tatlandırıcı kullanıyor musunuz? light kola falan içiyor musunuz?

Merhaba kızlar
Çok fena gribim oy üzden giremiyorum aramıza yeni gelenler olmuş hoşgelmişler yarın ki tartı günümüz ile ilgili şöyle söyleyebilirim gün içinde bildirim yapabilirsiniz,
Başlangıç:
Hedef:
Şuan ki kilo:
Şeklinde yazarsanız listemizi düzenleyebilirim
Akşamda yeni listemizi yayınlarım
Dün ki menümü yazmak istiyorum öncelikle sonra hepiciğinize yorum yapıcam
Sabah; domates salatalık peynir ve ada çayı
Ara: 3 yulaflı bisküvi
Öğlen: 3 ymk kaşığı tavuklu pilav 3 ymk kuru fasülye 4 yemk kaşığı yoğurt
Ara ; Malesef ki bir börek

Akşam; çok çok azıcık balık ve salata

ara; Çay + 2 adet bisküvi

Bol bol su Bu hafta spora gidemiycem malesef bi dzelemedim

Afiyet olsun Menün çok güzel

ne iş yapıyorsun zeynocugum..ama kimse kendini tanıtmıyor..

Ben tanıtayım hemen kendimi

21 yaşındyım ismim Ebrar Sesim, bursada yaşıyorum hem öğrenciyim hemde yönetici asistanıyım 2 sene içinde 20 kilo aldım Zayıflama yolunda ilerlemekteyim herkese başarılar

Afiyet osun ablacım arada kaçamaklar olabilir olsun bişi olmaz biz ümidimizi yitirip vageçmeyelim

Kabızlığının geçmesine sevindim canım düzgün ye yemeklerini sağlıklı beslen stres yaparsan veremezsin canım akışına bırak vericem veriyorum de psikolojikman haırla kendini sen ne kadar stres yaparsan okadar çok ödem oluşur ve şişersin, pes etmek yok, kiloda alıcaz vericezde kimi zamanda yerimizde sayıcaz ama olsun geç olsun güç olmasın

Afiyet olsun canımcım Standart kahvaltı derken umarım börek demiyosundur
Boşluğuna sancı girmesi kendini fazla zorlaman ve sıkman dan dolayı oluyo canım bide ısını egzersz yapmaya çalış ama 15 dakikada hiç hareketsizlikten iyidir aferin

1 lokum + bitter çikolata yemişsin bitter yiyebilirsin canım bi sakınca yok sütlü çikolatadan daha az yağlıdır. Ama bartmayalım lütfen nefsimizi köreltmek için yeterli lokumuda abartma canım Bidaha olmasın künefe yemediğin için çok çok bol bol aferin sana tatlı hakkını yemiştin zaten menünüde çok beğendim aferin canım
Leslie programını mil mil arttırıp başla canım birden yüklenmekaslarını yavaş yavaş alıştır yoksa 2. gün yerinden kalkamazsın tatlandırıcı şeker kullanmıyorum ben canım kolayı lightınıda zerosunuda kestim asla asitli bişi içmiyorum onun yerine ayran içiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…