60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kesınlıkle haklısın haftasonuna dıkkat bende leslıe ıle 2 mıl yaptım aksam kac kalorı verıyoruz bunu yapınca ama cok terledım :) buda hoşuma gıttı bu arada verdiğin kılo ıyı sağlıklı vermek en guzelı cabuk verınce cabuk alınıyor her zaman .

Bugunku menun bıraz az ve bence yetersız olacak sana gun ıcınde acıkacaksın en azından ara öğünde lıght sut iç tok tutar yada yoğurt ve yulaf kepeği ye ben bugun aksama yulaf kepeği yemeyi düşünüyorum . çok tok tutuyormuş dah denemedım ama aldım

günaydın kızlar
başlangıç kilom:67
hedef kilom:61
şimdiki kilom:66.1
verilen kilo:900gr :):)

Son düzenleme:

tatlandırıcı kullanma..şeker daha iyi.
colayı bıtraktım tamamen
osman müftüoğlu diyor bi oku istersen
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20414302.asp

Son düzenleme:
geçmiş olsun fıstıkkk

Günaydın kızlar ,

Cuma bildirimi yapıyorum 60,6 kg.

Kilo bildirimim kızlar aslında ben pazartesi gğnleri tartılıyordum o yuzden 1 kilo hedefimi tutturamadım ama iyi kilom : 65 kg

günaydın kızlar
başlangıç kilom:67
hedef kilom:61
şimdiki kilom:66.1
verilen kilo:900gr :):)

MAşallah maşallahhh kilolar verilmişşşşş Tam gaz devam kızlar çok çok iyi maşallahh
Maça kızı sorun değil cnm kilo vermemen bidahaki haftaya verirsin gramları Koruman , almış olmaman bile çok güzel
Not aldım kilolarınızı kızlar akşam düzenlenmiş haliyle yayınlıycam

Bu arada bende bildireyim
Bu kadar çok beklemiyodum aslında

Başlangıç kilom ; 68 kg
Şuanki kilom ; 67.5 kg
Fark ; 500 gr

Demekki sporla ve diyetle bu haftada 1 kiloya kadar çıkıcak

Aferin heppimize tam gaz devam ediyoruz hafta sonu asla bozmak yok, bozsakta ki bozmamaya gayret edelim kaldığımız yerden devam ediyoruz. Biraz kilo verelim 2 hafta 1, bir gün herşey yemek serbest olur

teşekkürler zeyno yorumlaman için. haklsıın ben şu ikinci araya yulaf kepekli yogurt ekleyeceğim.leblebiyi belki akşam yerim.

zeyyno Şekerim seni listeye yazmamışız biz başlangıç kilon yok o yüzden bende :2:
Yazarsan canım tartıldığında bugün çok sevinirim

kahvaltım
1 dilim peynir
6 zeytin
1 dilim salam
bol bol maydonoz dereotu
1 kupa şekersiz cay
1 adet incir

ARA
2-3 tane yulaflı biskuvi
form çayı

1000 adet adım attım şimdi.şu 10 000 hedefini günlük tututrabilsem kalça yağ kalmayacak inş.
20 şer set yan yağlar için hareket yaptım.
basamak sayımı günün sonunda yazacagım

BU ARADA HERKESİ ÇOK ÇOK TEBRİK EDERİMMMM

Son düzenleme:
kızşeler benide aranıza alın beni kurtarın nolurrrrrrr hamile kalmak istiyorum ama kilo verdikten sonra yaaaa

hedef kilom 55-58 arası
suanki kilom 69-70 gibidir

sabahki menüm 1 bardak yarım yağlı süt
2 tane çig havuç

hoşgeldin cnm tabiki ama böyle olumsuzlukla başlama ben bu işi başaracagım diye başla..gülümseyen ikonlar istiyoruz :)
sabah böyle kahvaltı edersen uzun süreli kilo veremezsin..akşama kadar cok acıkırsın.kan şekerin iner cıkar..

haklısın cnm ama bende pek kahvaltı alıskanlıgı yok ogle yemeginde simdi ne yesem diye düşünüorum

zeyyno Şekerim seni listeye yazmamışız biz başlangıç kilon yok o yüzden bende :2:
Yazarsan canım tartıldığında bugün çok sevinirim

sesim salı günü başlamışım rejime ve kilom 64,50 boyum 158
bakalım ben salı günümü tarıtılayım nasıl oluyor haftalıkmı yada cuma günümü tartılayım :))

bu arada aksam leslıe ile 2 mil yaptım 32 dakika surdu ama kaç kalorı yakmiş olabılırım bır fıkır lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…