günaydın kızlar ,
cuma bildirimi yapıyorum 60,6 kg.
sabah tartıldım. Kilom 68.7.biraz az geldi.insan tabii birden çok kilo vermek istiyor.ama aslında bu 5 günlük diyetin sonucu.bi rsonraki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Dünaakşambirazkaçırdım.ama leslie ile 30 dakika egzersiz yaptım.
Başlangıç kilom:69.4
şimdi:68.7
bugünkü menüm:evde ekmek olmadığından 2 kavala kurabiyesi+şiekersiz neskafe
ara:1 elma
öğle:domates,peynir,zeytin iki dilim ekmek
ara:1avuç leblebi
akşam:1 kase çorba, bol salata
haftasonu daha zorlu bir sınav bekliyor bizi lutfen diyetleri bozmayalım.dikkatli olalım ve birbirimizi hatırlayalım.
günaydın kızlar,
yeni gelenler hoşgeldi. dün listeme uydum sayılır. yalnız fazladan 1 sade lokum ve 1 bitter madlen yedim farklı zamanlarda.bunun için beni cezalandırın lütfen.ama şu varki akşama eşim künefe getirdiği halde ucundan bile almadım.biraz az su içtim.leslie ile 15 dakika egzersiz yaptım ama yürüyemedim çünkü evi toplamam gerekiyordu.
bugünkü menüm:sabah:2 ince dilim kepek ekmeği+2 dilim jambon+tatlandırıcılı çay
ara:1 fincan neskafe,0.5lt su
öğle: 2 domates,1 dilim peynir, 2 zeytin 1 dilim ekmek, yeşil çay
ara:3 yulaflı büskivi,o.5lt su
akşam:Haşlanmış tavuklu salata, 1 büyük kase çorba
ara: 1 salkım üzüm, 1 avuç beyaz leblebi,1lt su
leslie ile 45 dakikalık bir video var onu yapmayı planlıyorum inşallah.
sorularım var lütfen yanıtlayın:tatlandırıcı kullanıyor musunuz? light kola falan içiyor musunuz?
geçmiş olsun fıstıkkkMerhaba kızlar
Çok fena gribim oy üzden giremiyorum aramıza yeni gelenler olmuş hoşgelmişler yarın ki tartı günümüz ile ilgili şöyle söyleyebilirim gün içinde bildirim yapabilirsiniz,
Başlangıç:
Hedef:
Şuan ki kilo:
Şeklinde yazarsanız listemizi düzenleyebilirim
Akşamda yeni listemizi yayınlarım
Dün ki menümü yazmak istiyorum öncelikle sonra hepiciğinize yorum yapıcam
Sabah; domates salatalık peynir ve ada çayı
Ara: 3 yulaflı bisküvi
Öğlen: 3 ymk kaşığı tavuklu pilav 3 ymk kuru fasülye 4 yemk kaşığı yoğurt
Ara ; Malesef ki bir börek
Akşam; çok çok azıcık balık ve salata
ara; Çay + 2 adet bisküvi
Bol bol suBu hafta spora gidemiycem malesef bi dzelemedim
Afiyet olsunMenün çok güzel
Ben tanıtayım hemen kendimi
21 yaşındyım ismim Ebrar Sesim, bursada yaşıyorum hem öğrenciyim hemde yönetici asistanıyım 2 sene içinde 20 kilo aldımZayıflama yolunda ilerlemekteyim herkese başarılar
Afiyet osun ablacım arada kaçamaklar olabilir olsun bişi olmaz biz ümidimizi yitirip vageçmeyelim
Kabızlığının geçmesine sevindim canım düzgün ye yemeklerini sağlıklı beslenstres yaparsan veremezsin canım akışına bırak vericem veriyorum de psikolojikman haırla kendini sen ne kadar stres yaparsan okadar çok ödem oluşur ve şişersin, pes etmek yok, kiloda alıcaz vericezde kimi zamanda yerimizde sayıcaz ama olsun geç olsun güç olmasın
Afiyet olsun canımcımStandart kahvaltı derken umarım börek demiyosundur
Boşluğuna sancı girmesi kendini fazla zorlaman ve sıkman dan dolayı oluyo canım bide ısını egzersz yapmaya çalış ama 15 dakikada hiç hareketsizlikten iyidir aferin
1 lokum + bitter çikolata yemişsin bitter yiyebilirsin canım bi sakınca yok sütlü çikolatadan daha az yağlıdır. Ama bartmayalım lütfen nefsimizi köreltmek için yeterlilokumuda abartma canım Bidaha olmasın künefe yemediğin için çok çok bol bol aferin sana tatlı hakkını yemiştin zaten menünüde çok beğendim aferin canım
Leslie programını mil mil arttırıp başla canım birden yüklenmekaslarını yavaş yavaş alıştır yoksa 2. gün yerinden kalkamazsıntatlandırıcı şeker kullanmıyorum ben canım kolayı lightınıda zerosunuda kestim asla asitli bişi içmiyorum onun yerine ayran içiyorum canım
filizcim ben muhasebeciyim
istanbulda oturuyorum
4 yaşında cok tatlı bır kızım var
istanbulda oturuyorum
hadi bakem kızlar sıra sizdee
ya kızlar makarna kilo aldırır mı, diyetteyken yiyebilir miyim?
kepekli makarna almıştım marketten, onu haşlayıp lıght yoğurtla yesem olur mu?
puantaj kilon kaçtı bir çizelge yapsan süper olur..diyetisyenin kaç kalorilik verdi.uyabiliyor musun?günaydın kızlarr
bende aksam 2 tane haşlanmıs kanat yedim derisini yemedim
4 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım kase yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği yedim
onun dısında bır sey yemedım 19:15 de yemeğimi yedim saat 21:00 gibi bıraz pılates yaptım yaklasık yarım saat ama bu sefer karın kaslarımı çalıştıramadım sanırım çünkü karnımda bır acıma yanma hıssetmedım
bugun sanah 6:30 kaldım yaklasık bır saat hızlı tempoda ev topladımkahvaltıda yağsız beyaz peynırlı tost 1 bardak yarım yağlı süt
ve işyerıne gelince 1 avuç sarı leblebı yedım sımdıde yeşil cayımı içiyorum
ne olur zayıflıyımçok istiyorum ..
menülerım hakkındakı düşüncelerinizi beklıyorum nerde yanlış yaptım yada ne kadarı doğru
aksam hem pilav hem ekmek yemişsin bence aksam için cok
diyetisyenim bir kasık pilav yada makarna 1 dilim ekmeğe karsılık dedi oyüzden ekmek yersen daha iyi en azından doyarsın dedi bu arada öğünlerde 2 dilim ekmek iznim var
sabah tartıldım. kilom 68.7.biraz az geldi.insan tabii birden çok kilo vermek istiyor.ama aslında bu 5 günlük diyetin sonucu.bi rsonraki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
dünaakşambirazkaçırdım.ama leslie ile 30 dakika egzersiz yaptım.
başlangıç kilom:69.4
şimdi:68.7
bugünkü menüm:evde ekmek olmadığından 2 kavala kurabiyesi+şiekersiz neskafe
ara:1 elma
öğle:domates,peynir,zeytin iki dilim ekmek
ara:1avuç leblebi
akşam:1 kase çorba, bol salata
haftasonu daha zorlu bir sınav bekliyor bizi lutfen diyetleri bozmayalım.dikkatli olalım ve birbirimizi hatırlayalım.
Günaydın kızlar ,
Cuma bildirimi yapıyorum 60,6 kg.
Kilo bildirimim kızlar aslında ben pazartesi gğnleri tartılıyordum o yuzden 1 kilo hedefimi tutturamadımama iyi kilom : 65 kg
günaydın kızlar
başlangıç kilom:67
hedef kilom:61
şimdiki kilom:66.1
verilen kilo:900gr :):)
evet kesınlıkle haklısın haftasonuna dıkkat bende leslıe ıle 2 mıl yaptım aksam kac kalorı verıyoruz bunu yapınca ama cok terledım :) buda hoşuma gıttı bu arada verdiğin kılo ıyı sağlıklı vermek en guzelı cabuk verınce cabuk alınıyor her zaman .
Bugunku menun bıraz az ve bence yetersız olacak sana gun ıcınde acıkacaksın en azından ara öğünde lıght sut iç tok tutar yada yoğurt ve yulaf kepeği ye ben bugun aksama yulaf kepeği yemeyi düşünüyorum . çok tok tutuyormuş dah denemedım ama aldım
kızşeler benide aranıza alın beni kurtarın nolurrrrrrr hamile kalmak istiyorum ama kilo verdikten sonra yaaaa
hedef kilom 55-58 arası
suanki kilom 69-70 gibidir
sabahki menüm 1 bardak yarım yağlı süt
2 tane çig havuç
kızşeler benide aranıza alın beni kurtarın nolurrrrrrr hamile kalmak istiyorum ama kilo verdikten sonra yaaaa
hedef kilom 55-58 arası
suanki kilom 69-70 gibidir
sabahki menüm 1 bardak yarım yağlı süt
2 tane çig havuç
hoşgeldin cnm tabiki ama böyle olumsuzlukla başlama ben bu işi başaracagım diye başla..gülümseyen ikonlar istiyoruz :)
sabah böyle kahvaltı edersen uzun süreli kilo veremezsin..akşama kadar cok acıkırsın.kan şekerin iner cıkar..
puantaj kilon kaçtı bir çizelge yapsan süper olur..diyetisyenin kaç kalorilik verdi.uyabiliyor musun?
BEN 64,50 KILOYUM VE SANIRIM SALI BAŞLADIM
AMA BIR DIYETISYENIM YOK FİLİZCİM
ÇİZELGE NASIL HAZIRLANIYOR YARDIM İSTİYORUM...
zeyyno Şekerim seni listeye yazmamışız biz başlangıç kilon yok o yüzden bende :2:
Yazarsan canım tartıldığında bugün çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?