60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sesim bende senin menünü begendim.tabii börek dışındafazladan 300 kalori falan almışsın.

Sesim bende senin menünü begendim.tabii börek dışındafazladan 300 kalori falan almışsın.

Öyle güzel geldiki gözüme bi daa öyle bi hata yapmıcammmm akşşam az yiyerek telafi etmeye çalıştım. Ekmek v.s yemedim hiç bakalım yarn belli olucak sanıyorum ki bu hafta 100 200 gram verebilicem çok yavaş kilo verebiliyorum malesef trioid hastasıyım Spor şart o yüzden. Ama haftaya toparlarım güzelce terimi atarım diyetimi yaparım haftalık 500-600 gram veririm en az.

günaydın wish

kahvaltı ıyı benımde aynı
1 yağsız tost ınce dılım kaşar peynirli
1 bardak yarım yağlı süt

ara öğünde 2 buyuk fıncan yeşil çay 1 avuç leblebi

bende sabah leslıe ile 1 mıl yaptım cok ıyıyım aksamada umarım zaman bulurum ve yaparım

aksam yemeğimde 2 yk nohutlu pilav 3 yk ıspanak 1 kase yoğurt.

kızlar aksam menumu değerlendırın lütfen

filizcim ben muhasebeciyim
istanbulda oturuyorum
4 yaşında cok tatlı bır kızım var
istanbulda oturuyorum

hadi bakem kızlar sıra sizdee

Afiyet olsun canım menün cok güzel akşam yemeğinde de susuz yediysen çokda güzel
Ben anlattım kendimi canım memnn oldum bu arda Allah bebişini hayırlısıyla byütmeyi nasipp etsin ne tatlıdır şimdi yaa oy

sağol sesim'cim evet stres yapmayacağım
bugün 12de kalktım kepekli tost ekmeğiyle tost yedim kahve içtim. 15:00 gibi ara öğün yapıp meyve yiyeceğim, sonra spora gidicem bugün
öptüm sizleriiii

bu arada ben kahve içerken tatlandırıcı kullanıyorum faydalı bi şey değil evet ama en azından şeker kullanmaktan iyidir ... :26:

bende memlun oldum cnm
bu arada yemek susuzdu
ayrıca öğlen yemeğine kadar 2 buyuk fıncan yeşilçay lımonlu ,1 avuc leblebı ve 1,5 lt su
şimdide öğlen yemeği yedim

5 yk türlü azyağlı ve susuz
3 yk makarna (ama gerçek italyan makarnası yağsız ve tuzsuz sadece haşlanmış)
1 kase yoğurt

değerlendirelım kızlarrrr

Sesim kız bana demişsin kendin götürmüşsün börekleri ohhh afiyet olsun ama yağ ve kilo olmasın ben standart kahvaltıdan kaşarlı tost+çayı kasdetmiştim

zeyyno serbest muhasebecimisin?
Bende muhasebeciyim ama özel bir şirkette.

İki çocuğum var oğlum 5.sınıf kızım 1.sınıf

öğle yemeğim : Ezogelin çorba + 2 yk.pilav + 2 yk.güveç + 3 adet mürdüm eriği + 1 kase yoğurt

akşam ne yapacağım bilmiyorum dün akşam yemek yapamadım hem hafif hem doyurucu olmalı çocuklarda var çünkü onlara sorsam kesin makarna patates yada pizza isterler

ya kızlar makarna kilo aldırır mı, diyetteyken yiyebilir miyim?

kepekli makarna almıştım marketten, onu haşlayıp lıght yoğurtla yesem olur mu?

bende özel şirkette muhasebecıyım gecıcı kdv harıc diğer işlemlerı ben hazırlıyorum ve şirket içi butun para işlerii :d
ama cok sevıyorum işimi oo sen büyütmüşsün çocukları hangı sehırdesın :)

ya kızlar makarna kilo aldırır mı, diyetteyken yiyebilir miyim?

Kepekli makarna almıştım marketten, onu haşlayıp lıght yoğurtla yesem olur mu?

selam bence aldırmaz vucudunun karbonhıdrata da ıhtıyacı var sonucta yağsız tuzsuz bırde lıght yoğurtla ben olabılır
ben makarnayı tamamem asla terkedemıyeceğim için yağsız sadece haşlayıp yoğurt üzerıne kırmızı bıber döküp yiyorum. :2:

Ara öğün olarak biraz önce 2 adet kraker + 2 adet mürdüm eriği yedim

Akşam konusunda ise tavuk sote yapma kararı aldım

Sabah;

1 Dilim ekmeğin çeğreği kadar ev yapımı havuçlu kek, 1 Büyük bardak çay.

Ara,

1 Tane Ceviz

Öğle;

Yarım kase mercimek çorbası,
1 kase içine 2 kaşık kısır,marul roka , 1 kaşık kavrulmuş ıspanak karıştırıp yedim
Yarım kase zeytinyağlı fasulye,
Yarım kase cacık,

Ara,

1 tane mandalina ve sabahtan yediğim 1 dilim kekin çeyrekten kalanlarını yedim.

Akşam,

2 tane haşlanmış yumurta, 1 tane salatalık, paynir

Akşam 19 - 21 arası spor yaptım

2 lt su içtim

sabah tartıldım. kilom 68.7.biraz az geldi.insan tabii birden çok kilo vermek istiyor.ama aslında bu 5 günlük diyetin sonucu.bi rsonraki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
dünaakşambirazkaçırdım.ama leslie ile 30 dakika egzersiz yaptım.

başlangıç kilom:69.4
şimdi:68.7

bugünkü menüm:evde ekmek olmadığından 2 kavala kurabiyesi+şiekersiz neskafe
ara:1 elma
öğle:domates,peynir,zeytin iki dilim ekmek
ara:1avuç leblebi
akşam:1 kase çorba, bol salata

haftasonu daha zorlu bir sınav bekliyor bizi lutfen diyetleri bozmayalım.dikkatli olalım ve birbirimizi hatırlayalım.

Bu sabah biraz abarttım 1 simit+1 dilim tulum peyniri + 1 brd.çay ile kahvaltı yaptım.Özlemişim simit yemeyi

Artık diğer öğünlerde denge sağlayacağım yapacak birşey yok.

Herkeze güzel ve az kalorili bir gün dileğimle...

Canım yediklerin çok az değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…