60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 4 yk kaşığı pilav ve 1 dilim ekmek yaklaşık2,5-3 dilim ekmek eder.ordaki ekmeği yemezsen hiç sorun yok.birde etlerin yanında yeşil mevsim salata yemek hem saglıklı hem daha hızlı sindirtiyormuş

sesim benim diyetisyenimin verdiği liste de var ara: meyve+artı iki büsküvi veya meyve+galeta. bir bildiği vardır diye düşündüm.aslında listeme tam uymuyorum genelde.

Yaaaa niye öyle diyorsun ama azıcık azıcık hepsinden yedim nefsimi körelttim hem porsiyon bile sayılmaz bir damla O kadarda leslie yaptım yada yapmak için çabaladım

Yaaaa niye öyle diyorsun ama azıcık azıcık hepsinden yedim nefsimi körelttim hem porsiyon bile sayılmaz bir damla O kadarda leslie yaptım yada yapmak için çabaladım

aferin aferin Ozaman söyle yapalım her yemekten bi yemek kaşığı 2 ymk bulgur olabilir ama ekmek yok

Cuma tartılıyoruz kızlar acaba ne kadar verdik veya aldık unutmayalım ki her vucüt aynı tepkiyi göstermez

Sabah ;

Kibrit kutusu kadar peynirle, 2 ince dilim salamı 2 dilim çavdar ekmeğinin arasına koydum yedim. Yanında 1 büyük bardak çay vardı. ( Eskiden bir büyük çay bardağına 4 küp şeker atıp içiyordum, şu ana 1'e kadar düşürdüm hedefim 1 ay içinde tamamen şekersiz içmek

Ara ;

1 Tane ceviz yedim.

evet öğlen yemeğinde
1 tabak kapuska
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt yedım

kahvaltıyla öğlen yemeği arasında 3 kayısı 1 bardak yesıl cay 1 bardak kuşburnu ve 750ml su içtim

kızlar değerlendirelim.

Öğle yemeğim :
1 kase tavuksuyu çorba
1 tabak brokoli salatası
1 kase yoğurt
1 adet kemalpaşa tatlısı

Not: O tatlı ne öyle demeden önce lütfen dikkat öğünümde ekmek yok pilav yok makarna yok yemek yok eee onca fedakarlık bir tane tatlıyı haketti değilmi ?

Afiyet olsun canım beyaz lahana gayet sağlıklıdır güzel beslenmişsin Böyle giderse güzel kilolar veririn canım
sinoptayımm canımm diyett namına bişeyy yokk bu günn bendee

Hİç bişey için geç değildir ccanım, bu saatten sonra dikkat etmeye çalış

Aferin canım ekmek yok tatlı var tamam hadi görmedik onu ama kız sabahki böreği napıcaz

zeyynooo canım kapuska çekti sayende ama bol acılı olacak şöyle pişerken içine atılacak kırmızı biber offff offff nasıl istedi canım evde benden başka yiyende yok annemde yok onunla yapıp yerdik

zeyynooo canım kapuska çekti sayende ama bol acılı olacak şöyle pişerken içine atılacak kırmızı biber offff offff nasıl istedi canım evde benden başka yiyende yok annemde yok onunla yapıp yerdik

bizim evdede yıyen yok kapuskayı eşim asla yemez ama işyerindeki ahçıyla canımızın çektiğini yiyoruz

iş yerim istanbul/merterde yakındaysan gel beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…