Bugün yediklerimi yazmıyorumÇünkü diyete dair hiç birşey yemedim : ) Bu yöndeki tek çabam 19-21 arası spor yaptım
günaydın kızlarr
bende aksam 2 tane haşlanmıs kanat yedim derisini yemedim
4 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım kase yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği yedim
onun dısında bır sey yemedım 19:15 de yemeğimi yedim saat 21:00 gibi bıraz pılates yaptım yaklasık yarım saat ama bu sefer karın kaslarımı çalıştıramadım sanırım çünkü karnımda bır acıma yanma hıssetmedım
bugun sanah 6:30 kaldım yaklasık bır saat hızlı tempoda ev topladımkahvaltıda yağsız beyaz peynırlı tost 1 bardak yarım yağlı süt
ve işyerıne gelince 1 avuç sarı leblebı yedım sımdıde yeşil cayımı içiyorum
ne olur zayıflıyımçok istiyorum ..
menülerım hakkındakı düşüncelerinizi beklıyorum nerde yanlış yaptım yada ne kadarı doğru
hı bırde aksam 15 dakıka kızımı okuldan alınca yurudum tabı sabah bırakırkende 15 dakıka yuruyorum
leslie 5 mil dnedim canım ben hepsini birden yapamazsın zaten 50 dakika sürüyorilk milinden başlıyosun 10-15 dk. 3 günde bir mil arttırıyosun canım öyle öyle gidiyo Sabah kahvaltını beğendim bunun yanına peynirde ekleyebilirsin kalsiyum açısından iyidir , akşam yemeğin içinde kız 2 yemek aynı anda yenir mi 5 çeşit yemişsin baya baya yemişsin sen ya tarhana bamya ve bulgur yiyebilirsin veya tam tersi ama o börek olmamış kuzum ya öğlen yeseydin keşke gün içinde yakabilirdin, ama akşam yiyince yakmaya fırsat olmuyo direk yatıosun 2-3 saat sonra yediklerin sindirime geçiyo ve yağ oluyo canım o yüzden akşam çok hafif yiyiyoruz.
Bugün evdeyim ne spora gidebildim ne işe boğazlarım parçalanıyo resmen yaaumarım iyileşirim bugünde yarın ve cuma günü gidebilirim
çok teşekkürler akşamda bunu deniyeyım
aksam pılates yaptım ama karın kaslarım çalışmadı
Yaaaa niye öyle diyorsun ama azıcık azıcık hepsinden yedim nefsimi körelttim hem porsiyon bile sayılmaz bir damlaO kadarda leslie yaptım yada yapmak için çabaladım
hangi şehirdesin cnm
evet öğlen yemeğinde
1 tabak kapuska
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt yedım
kahvaltıyla öğlen yemeği arasında 3 kayısı 1 bardak yesıl cay 1 bardak kuşburnu ve 750ml su içtim
kızlar değerlendirelim.
sinoptayımm canımm diyett namına bişeyy yokk bu günn bendee
Öğle yemeğim :
1 kase tavuksuyu çorba
1 tabak brokoli salatası
1 kase yoğurt
1 adet kemalpaşa tatlısı
Not: O tatlı ne öyle demeden önce lütfen dikkat öğünümde ekmek yok pilav yok makarna yok yemek yok eee onca fedakarlık bir tane tatlıyı haketti değilmi ?
Aferin canım ekmek yok tatlı var tamam hadi görmedik onu ama kız sabahki böreği napıcaz
Afiyet olsun canım beyaz lahana gayet sağlıklıdır güzel beslenmişsinBöyle giderse güzel kilolar veririn canım
sesim yorumun için teşekkürler
yorumlarını beklıyorum
zeyynooo canım kapuska çekti sayende ama bol acılı olacak şöyle pişerken içine atılacak kırmızı biber offff offff nasıl istedi canım evde benden başka yiyende yok annemde yok onunla yapıp yerdik
selam kızlar bende 65 kiloyum ve birtürlü kurtulamadım
bizim evdede yıyen yok kapuskayı eşim asla yemez ama işyerindeki ahçıyla canımızın çektiğini yiyoruz
iş yerim istanbul/merterde yakındaysan gel beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?