evet canım çalıştığım iş yerinin bahçesinde tur atıyoruz arkadaşlarlaOtur otur nereye kadar yazın sıcak diye bırakmıştık şimdi havalar serinleyince tekrar başladık yemek saatimiz 1 saat yemek yedikten sonra yürüyoruz.
ara öğünümde 30gr çikilota yeşil çay
akşama karnıyarık yapıciiimmm bakalımm
mesaininn bitmesine son 15 dk
ev bakmaya gidicezz satılık ya da kiralık hayırlısı bakalımm :21:
bende diyetisyene gittim şuan kg 69.5 boyum 170 hedefim ilk aşamada 62-63 aralığı nedense daha altına inmek istemiyorum gerçi 59 u görmek de güzel olur
Geçmiş olsun canım soğuk algınlığı mı?
çok cılız sevmiyorsan boyu uzun zaten bence yeter 62
Teşekkürler cnm evet grip oldum
yarın sporum var inşallah yarına kadar iyi olurumda giderim :2:
Bugün ki menümü de yazayım,
Sabah ;
tam buğday ekmekli tost
ada çayı
Ara öğün;
Yulaflı bisküvi
Açık çay
Öğlen;
1 simit ve ayran light karper
Ara öğün;
3 galeta
Akşam yemeği;
4 kaşık tvuklu yağsı pilav
Günlük 2 litre su içtim.
Yatıyorum şimdi kızlar yarına güç toplamam lazım
Günaydın kızlar,
Dün akşamıda güzel atlattım
1 kase tarhana
1 kaşık bamya + 3 kaşık türlü + 2 kaşık bulgur pilavı + 1/2 talaş böreği
Bu arada akşam herkez uyuduktan sonra şu leslie 5 mil'i bir deneyeyim dedim arkadaş çok hızlı yapıyorlar yaaa nefes nefese kaldım yetişcem diye sonra oturup kendi halime güldüm komikti.Ama 10 dk.dayanabildim.5 dk. kendi kendime takıldım :) 15 dk.spor yapmış oldum .Olsun başlamak bitirmenin yarısıdır değilmi?
Sabah : 2 dilim tost ekmeği arası kaşar + domates + çay
selam wish bu leslie 5 mili nereden izledin bende yapmak isterim yada hangi videosunu lınk atarsan sevınırım
Günaydıngünaydın kızlarr
bende aksam 2 tane haşlanmıs kanat yedim derisini yemedim
4 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım kase yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği yedim
onun dısında bır sey yemedım 19:15 de yemeğimi yedim saat 21:00 gibi bıraz pılates yaptım yaklasık yarım saat ama bu sefer karın kaslarımı çalıştıramadım sanırım çünkü karnımda bır acıma yanma hıssetmedım
bugun sanah 6:30 kaldım yaklasık bır saat hızlı tempoda ev topladımkahvaltıda yağsız beyaz peynırlı tost 1 bardak yarım yağlı süt
ve işyerıne gelince 1 avuç sarı leblebı yedım sımdıde yeşil cayımı içiyorum
ne olur zayıflıyımçok istiyorum ..
menülerım hakkındakı düşüncelerinizi beklıyorum nerde yanlış yaptım yada ne kadarı doğru
hı bırde aksam 15 dakıka kızımı okuldan alınca yurudum tabı sabah bırakırkende 15 dakıka yuruyorum
günaydın herkese, dün akşam sadece 2 tabak pirinç çorbası ve 3 dilim jambon ve bir sütlü neskafe içtim. 9 dan sonra hiçbirşey yemedim.yatarken midem bulanıyordu açlıktan ama bunu alışkanlık haline getirmeye calışıcam. dün akşam yürüyemedim.
bugünkü menümü acıklıyorum: sabah(8.30):2 dilim kepek ekmeği arasında bir dilim jambon ve çok ince bir dilim kaşar
ara: 1 sütlü neskafe
öğle(12.30): 1 dilim ekmek, 1 tabak zeytinyağlı fasulye, 2 kaşık yoğurt
ara:1 armut yada elma+ 2 yulaflı büskivi+beşi bir yerde çay
akşam(18.00): 1 dilim eknek 1 kase çorba, 1 tabak tavuk sote,bol salata
ara(20.30):cay+bir avuç leblebi
21.00'dan sonra birşey yemeyeceğim.45dakika tempolu yürüyüş+ su
Günaydın kızlar,
Dün akşamıda güzel atlattım
1 kase tarhana
1 kaşık bamya + 3 kaşık türlü + 2 kaşık bulgur pilavı + 1/2 talaş böreği
Bu arada akşam herkez uyuduktan sonra şu leslie 5 mil'i bir deneyeyim dedim arkadaş çok hızlı yapıyorlar yaaa nefes nefese kaldım yetişcem diye sonra oturup kendi halime güldüm komikti.Ama 10 dk.dayanabildim.5 dk. kendi kendime takıldım :) 15 dk.spor yapmış oldum .Olsun başlamak bitirmenin yarısıdır değilmi?
Sabah : 2 dilim tost ekmeği arası kaşar + domates + çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?