60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerçekten çok şanslısın :) darısı bize

ara öğünümde 30gr çikilota yeşil çay
akşama karnıyarık yapıciiimmm bakalımm
mesaininn bitmesine son 15 dk
ev bakmaya gidicezz satılık ya da kiralık hayırlısı bakalımm :21
:

bende diyetisyene gittim şuan kg 69.5 boyum 170 hedefim ilk aşamada 62-63 aralığı nedense daha altına inmek istemiyorum gerçi 59 u görmek de güzel olur

menümü yazayım
kahvaltım(8.00)
1 dilim peynir
5 zeytin
bol maydonoz dereotu nane roka
1,5 dilim ekmek

ara
6-7 tane çubuk kraker

öğle(13.30)
5 yemek kaşığı taze fasulye nerdeyse yağsız
yarım kase yogurt
1,5 dilim ekmek

ara yapamadım dışarda ve yoğundum

akşam(17.45)
5 adet tavuk kanadı (derileri sıyırdım)közde yapılmıştı yağlıydı biraz
maydonoz
1 bardak ayran
1 parça lavaş(2 yemek kaşığı büüyüklüğünde)
2 kaşık fasulye

20 dakika yürüdümbaşka bir şey yoktu
300 basamak iniş+300 basamak çıkış
1,5 litre su içtim dışarda wcye giremiyorum titizlik zor şey :) o yüzden az oldu

değerlendirme:çubuk kraker yerine başka bir şey daha iyi olurdu ama yanımda başka bir şey yoktu.diyetisyen dışarda oldugumda kalorili bir şeydense diyet bisküvi,bulamazsam yulaflı biküvi,çubuk kraker yiyebilirsin dedi.
birde tavuk yağlıydı ama yedim hem çok acıkmıştım ara öğün yapmadığım için.
birde su az oldu

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım soğuk algınlığı mı?

Teşekkürler cnm evet grip oldum

yarın sporum var inşallah yarına kadar iyi olurumda giderim :2:

Bugün ki menümü de yazayım,
Sabah ;
tam buğday ekmekli tost
ada çayı

Ara öğün;
Yulaflı bisküvi
Açık çay

Öğlen;
1 simit ve ayran light karper

Ara öğün;
3 galeta

Akşam yemeği;
4 kaşık tvuklu yağsı pilav

Günlük 2 litre su içtim.

Yatıyorum şimdi kızlar yarına güç toplamam lazım

menünü çok beğendim
men

selam kızlar bugün çok geç kalktım öğleden sonra gibi

kalkınca 3 kaşık diyet nesfiti ve ılık süt ile karıştırıp yedim, çok güzelmiş tok tutuyor

2 saat sonra spora gittim 40 dk tempolu yürüdüm 4 km yürümüş oldum. kol hareketlerinden falan yaptm toplam 1 saat sporda durdum

sonra gelince salata yaptım kendime, içine tavuk etleri kattım.

yarım saat önce kahve içtim, 1 2 kuru kayısı yedim

ama bugün 3. gün hala tuvalete çıkamadım yani kesin kabız oldum

Bugün yediklerimi yazmıyorum Çünkü diyete dair hiç birşey yemedim : ) Bu yöndeki tek çabam 19-21 arası spor yaptım

Günaydın kızlar,
Dün akşamıda güzel atlattım
1 kase tarhana
1 kaşık bamya + 3 kaşık türlü + 2 kaşık bulgur pilavı + 1/2 talaş böreği

Bu arada akşam herkez uyuduktan sonra şu leslie 5 mil'i bir deneyeyim dedim arkadaş çok hızlı yapıyorlar yaaa nefes nefese kaldım yetişcem diye sonra oturup kendi halime güldüm komikti.Ama 10 dk.dayanabildim.5 dk. kendi kendime takıldım :) 15 dk.spor yapmış oldum .Olsun başlamak bitirmenin yarısıdır değilmi?

Sabah : 2 dilim tost ekmeği arası kaşar + domates + çay

günaydın herkese, dün akşam sadece 2 tabak pirinç çorbası ve 3 dilim jambon ve bir sütlü neskafe içtim. 9 dan sonra hiçbirşey yemedim.yatarken midem bulanıyordu açlıktan ama bunu alışkanlık haline getirmeye calışıcam. dün akşam yürüyemedim.

bugünkü menümü acıklıyorum: sabah(8.30):2 dilim kepek ekmeği arasında bir dilim jambon ve çok ince bir dilim kaşar
ara: 1 sütlü neskafe
öğle(12.30): 1 dilim ekmek, 1 tabak zeytinyağlı fasulye, 2 kaşık yoğurt
ara:1 armut yada elma+ 2 yulaflı büskivi+beşi bir yerde çay
akşam(18.00): 1 dilim eknek 1 kase çorba, 1 tabak tavuk sote,bol salata
ara(20.30):cay+bir avuç leblebi
21.00'dan sonra birşey yemeyeceğim.45dakika tempolu yürüyüş+ su

günaydın kızlarr
bende aksam 2 tane haşlanmıs kanat yedim derisini yemedim
4 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım kase yoğurt
1 dilim tambuğday ekmeği yedim
onun dısında bır sey yemedım 19:15 de yemeğimi yedim saat 21:00 gibi bıraz pılates yaptım yaklasık yarım saat ama bu sefer karın kaslarımı çalıştıramadım sanırım çünkü karnımda bır acıma yanma hıssetmedım

bugun sanah 6:30 kaldım yaklasık bır saat hızlı tempoda ev topladım kahvaltıda yağsız beyaz peynırlı tost 1 bardak yarım yağlı süt

ve işyerıne gelince 1 avuç sarı leblebı yedım sımdıde yeşil cayımı içiyorum

ne olur zayıflıyım çok istiyorum ..

menülerım hakkındakı düşüncelerinizi beklıyorum nerde yanlış yaptım yada ne kadarı doğru
hı bırde aksam 15 dakıka kızımı okuldan alınca yurudum tabı sabah bırakırkende 15 dakıka yuruyorum

selam wish bu leslie 5 mili nereden izledin bende yapmak isterim yada hangi videosunu lınk atarsan sevınırım

Günaydın
Canım menün güzel akşamları hafif yemeye çalış, öğlen güzelce ye çünkü akşam metabolizma iyice yavaşlar, ayrıca akşam en geç 7 ye kadar yemeye çalış yemeğini yiyipte sakın yatma yemekten 2 saat sonra sporu öneriyoruz, eğer kızını okula bırakırken veya alırken yolu uatabiliyorsan biraz uzat ve tempolu yürümeye çalış,

akşam menüne 1 dilim tam buğday ekmeği ekleyebilirsin canım tok tutması için,
menün güel öğle için yoğurdu biraz arttırabilirsin tok tutmaya yardımcı olur ara öğğününde bisküvi ile meyveyi karıştırma canım ya 1 porsiyon meyve ye yada yulaflı bisküvi onuda eti formun paketlerinin yarısını yiyebilirsin, akşam için tavuk soteni susuz yemeye çalış canımekmeğimizi suyuna bandıra bandıra yemiyoruz akşam ara öğünün için bir kase yoğurt içine kuru üzüm elmalar v.s. doğrayarak yiyebilirsin gayet güzel tok tutar, ama akşam ekmek yememeye çalış canım yersende tam buğday olsun ve minicik bi dilim olsun

Onun dışında herşey çok güzl

leslie 5 mil dnedim canım ben hepsini birden yapamazsın zaten 50 dakika sürüyor ilk milinden başlıyosun 10-15 dk. 3 günde bir mil arttırıyosun canım öyle öyle gidiyo Sabah kahvaltını beğendim bunun yanına peynirde ekleyebilirsin kalsiyum açısından iyidir , akşam yemeğin içinde kız 2 yemek aynı anda yenir mi 5 çeşit yemişsin baya baya yemişsin sen ya tarhana bamya ve bulgur yiyebilirsin veya tam tersi ama o börek olmamış kuzum ya öğlen yeseydin keşke gün içinde yakabilirdin, ama akşam yiyince yakmaya fırsat olmuyo direk yatıosun 2-3 saat sonra yediklerin sindirime geçiyo ve yağ oluyo canım o yüzden akşam çok hafif yiyiyoruz.

Bugün evdeyim ne spora gidebildim ne işe boğazlarım parçalanıyo resmen yaa umarım iyileşirim bugünde yarın ve cuma günü gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…