60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet ablacım biraz kalabalıklaştık Ama olsun rekabet artar dahada hırs yaparız birbirimize daha güzel destek oluruz

Geçmiş olsun canım bende yeni atlatmay çalışıyorum, yeşilçayı nezaman istersn içebilirsin canım kahvaltıyı abartmışsın biraz halsiz olduğun için sporda yapamıycaksın haliyle Bugün kahvaltıda yediklern büyük ihtimal yağ olarak sana gei dönücek Ama gün içindeki menün güzel uyarsan tabiki hafif yemiş olucaksın ve tok tutucak, tavsiyem sabah yağ yediğin için yağsız hazırlaman

tesekkur ederim canım. Hasta odugum için bıraz da esimin zorlamasıyla yedim kahvaltıda o kadar ben öğlen bezelyedende vazgectim yag istemyorummmmmm artık vucudumda öğlende haslanmıs tavuk ve yogurt yanında da bır kornıson tursu :) sanırım bu daha iyi oldu ( 3 cocuk olunca hastada olsam yatamıyorum zaten yemek ti ortalıgı topla kızı okula getır götur ve mınık oğlusumda var onunlada ılgien yedir uyut oynat derken buda hafif bı spor demektir benim için )

doğru canım haklısın turşuyu tavsiye etmem Su toplar vücudunda canım ama çok canın çekiosa bi salatalık turşusu ye
Ufff öyle güzel şeyler var ki vazgeçemiyo insan yaaa, canım şuanda acayip dürüm çekio

hoşbulduk canım senin de doğum sonrası kilolar mı kaç kilo aldın
bebişin kız mı erkek mi Allah sağlık versin bizim minnoşlara :))
Canım dediğin gibi akşam atıştırmalık aradım resmen ama evde hiç bişey yoktu :))
Eşim de git bi tabak daha kereviz ye dedi ama canım istemedi
Bir avuç kabak çekirdeği yedim bi iki tane de biskivi çayın yanında
Atlattım akşamı şükür :))
Senin yediklerin gerçekten çok iyi iraden sağlam demek ki tebrik ediyorum valla seni :))
Yazdıklarına şaştım kaldım ne güzel
böyle yersen gerçekten hızlı kilo verirsin
Egsersiz için aslında bir spor salonuna üyeyim ama kızımı bırakıp gidemiyorum
Aslında bir ara çok güzel ayarlamıştık eşim bakıyordu ben haftada iki gün yogaya gidiyordum akşamları
Ama bu aralar pek bi düzen yok

Canım çok çok geçmiş olsun
Hasta halinle bence gayet az yemişsin ben olsam zaten hastayım der abartırdım :))
Bu arada herkes yeşil çay içmeye çalışıyor anladığım kadarıyla ben de başlamalıyım bu durumda yeşil çaya
Ben sütü arttırsın diye ısırgan anason papatya rezene karıştırp çay yapıp içiyorum ama her zaman değil aklıma geldikçe
Kilo işine bi faydası olur mu bilmem

1,68 boya 55 manken gibi olursun valla
Ben 1 60 ım 59 a bile hasretim şu an :)) ama beni de idealim 53 ama üniversiteden sonra 53 ü göremedim
çalışma hayatı öğle yemekleri kebaplar falan derken 58 lere geldim
Şu an ellili her rakama razıyım :))

MErhaba canım hg aramıza, günde en az 2 litre su içiyoruz canım ve su bizi tok tutuyor, yeşilçay içmeyi öneriyoruz ki oda tok tutmayı ve metabolizmanın hızlanmasını sağlıyo, 3 ana 3 ara öğün yaparsan tokta kalırsın canım, günde en az 30 dakika egersiz öneriyoruz

Ah ah o ellili rakamlara bende razıyım 59.9 bile olur
2 sene oldu ellileri görmediğim en son baktığımda 58dim sonra bi baktım 73 Şaka gibi
Benim bütün derdim bacaklar olduğu için hemen popo ve basenler gidiyo
Ah ahhh ne zaman taş gibi bi hatun olucam ben yaaaa

[video=youtube;S-VH0aTOOik]http://www.youtube.com/watch?v=S-VH0aTOOik&feature=related[/video]

kızlar şunu buldum ve 10 dakika ünlü sanatçılar amerikada uyguluyormuş sadece dambıl kullanıyorlar ki onada gerek yok yarım litrelik su şişeleriylede olur bi bakın kızlar vakti olmayanlar için süper

[TABLE="class: image"]
[TR]
[TD]Okuduğum bir yazıdan paylaşım
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sağlıklı bir yaşam ve beraberinde ideal kiloda olmak için sağlıklı besinleri tercih etmelisiniz ama burada önemli olan bu yiyeceklerin tüketim miktarı. Hangi besini ne kadar tükettiğinizi kontrol ederek aldığınız kalori miktarını belirleyecek ve kilo artışını da önleyeceksiniz.

Her ana öğününüzden 100 kalori azaltarak yılda 14 kilo verebilirsiniz. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği tercihlerinden sadece birini seçerek bunu başarmanız mümkün.

Kahvaltı
*Kahvaltıda tereyağ veya margarin tüketmeyin, 1 tatlı kaşığı kadarı size 100 kalori sağlar.
*Simit tüketiyorsanız simitin 2/3‘ünü tüketin.
*Peynirli poğaça tüketmek yerine yağsız tost tercih edin.
*Her sabah 1 yumurta tüketiyorsanız 2 günde bir yemeye çalışın.
*Kahvaltıda 2 tatlı kaşığı kadar bal veya reçel tüketiyorsanız 1 tatlı kaşığına düşürün.

Öğle
*Yemeklerden önce pide veya ekmek üzerine zeytinyağı, tereyağı sürmeyin.
*Salatalarınızı bol yağlı tercih etmeyin, 2 yemek kaşığı yağ ilave ediyorsanız miktarını yarıya düşürün.
*Yemeklerle birlikte asitli içecek, meyve suyu veya alkol yerine maden suyu tercih edin.
*Sebze yemeklerinizi etli tüketiyorsanız et yerine kurubaklagillerle deneyin.
*Makarna veya pilav yemek istiyorsanız dolu bir tabak yerine 4-5 çorba kaşığı az yağlı tüketin.

Akşam
*Yemeklerinize, salatalarınıza hem krema hem de yağ ilave etmeyin, sadece birini tercih edin.
*Hamburger yemek istiyorsanız 1 dilim ekmeğini tüketmeyin, mayonez ilave etmeyin.
*Et, tavuk, balık tüketiyorsanız kızartmak yerine ızgara, buğulama tercih edin.
*Ne tüketirseniz tüketin yemeğinizin yanında illaki yoğurt yiyin ve az yağlı olmasına özen gösterin. Diyetisyen Özlem Sert Aydın
*Yemek sonrasında tatlı tüketmek istiyorsanız yağlı ve şerbetliler yerine sütlü ve meyveli olanları yarım porsiyon tüketin.

Evet katılıyorum sıkı bir vücut bir beden ince gösteriyor çünkü platese devam edersem 55 56 bile olsam zaten 52 53 gibi duracak platese devam

slm kızlar
uğrayamıyorumm pek fazla ama dikkat ediyorum yediklerime
oğlum rahatsızdı birazcık iyi şimdi şükür
sizlerde iyisinizdir umarım

Selam çıtır olma yolunda azimle yürüyenler

Dün :
Sabah :2 dilim kepek ekmeği arası kaşar + çay
Ara :Form çay
Öğle :Mercimek çorba+2 yk pilav+2 yk nohut + 1 kase yoğurt
Akşam :Fırında köfte patates + brokoli salatası + 2 yk pilav + 1/2 muhallebi

2,5 litre su akşam 19:30 dan sonra birşey yemedim ve bütün gece ev topladım.

Bugün :
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği + 1 dilim peynir + çay
Öğle : Tavuksuyu çorba + 3 yk.makarna + 1 elma

1,5 litre su

aaa mesajıma cevap veren olmamışneyse
Allahım bende vermek istiyorum kiloları ne zaman gidecek 5senedir 60ın altına inemedim oysa velendiğimde 51kiloydum ve şuan 68offffffffff

einstein aslında ben öyle çok kilo almadım.61ile hamilekaldım erken doğum yaptığımda 72 kilo civarındaydım.kızım da 2 yaşında olacak 2 gün sonra.geçen sen yine böyle ciddiyetle kilo vrermeye çalıştım ve 64lere kadar indim dukanla ama yaz,ramazan derken kendimi frenlemeyince 69laraçıktım buraya yazdığımdan beri dikkatle 68.6 ya düştüm yani tam bir haftada.aslında amacım haftada bir, ayda 4 kilo vererek yılbaşında 60'tan aşağı düşmek.. ve yılbaşında buradaki herkes istediği kiloda olabilir.yani sende.

iradem hiç sağlam değil ne yazık ki.öyle olsa çoktan verirdim. buraya yazdıklarımdan bazen bir iki değişiklik-kaçamak oluyor.spor konusunda evde leslie sansone videolarıyla (youtube)45 dakika egzersiz yapıyorum.sende yapabilirsin.salona gitmek gelmek derken zaman kaybı olmasın.benim çokyakınımda bir spor salonu var ancak kzıımı bırakıp gitmek istemiyorum o yanımdayken ve hatta bana bazen engel olurken bile yapmaya çalışıyorum. son4 gündür yapıyorum ve gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum mesela koşu bandında bu zamanda harcadığımdan daha çok yakıp daha fazlakas çalışıyor gibi.

senin kızın kaç yaşındaydı?

ve hergün bize rapor yaz olur mu?

yeni katılan arkadaşlar sizde.öyle vay beni de yazın vay bende zayıflayayım yok.cee yapıp gitmekte.herkes başlasın kurallara uyulsun ve günlük listesini yazsın

Dün ilk kez plates kursuna gittim 1 saat hoca eşliğinde plates yaptık şuan heryerim ağırıyor plates yapan arkadaşlarım sizede öyle olmuşmuydu :) bence terletmiyo kilo verdirmez diyenlerde oluyo ama benim düşüncem hem terliyorsun hemde kilo vermeye yardımcı olacak diye düşünüyorum veee umarım öyle olur

slm kızlar

bende 30 yaşında 2 çocuk annesiyim.72 kiloyla başladım diyete, diyetisyene gidiyorum kendi başıma vermeyi başarmadım ne yazıkki...

Şu anda 68 kiloyum hedefim 58 olmak....

hergün aynı şeyleri yiyorum...

sabah 8.30 3 kuru kayısı

9.30 kan ilacı kansızlık çıktı...
kahvaltı 10.30 2dl light ekmek
1 parça istediğim peynir
söğüş
haftada 2 kez haşlanmış yumurta eklenecek...
12.30 1 meyva

öğlen 14.30 1 kase çorba,2dl light ekmek,1bardak ayran,salata
yada 2dl liht ekmekle tost,1 bardak ayran,söğüş

16.30 1meyva yada 1 bardak süt

17.30-18.00 8 kaşık sebze yada 4 kaşık kadar et 2dl light ekmek yoğurt yada ayran,salata
20.00 1 meyve

en az 2lt su,light kola,sade soda,2 fincan yeşil çay,2 fincan türk kahvesi serbest....

süper bende step aerobik kursuna başlamak istiyorum en kısa zamanda inşallah...

uyalım kurallara zayıflayalım en kısa zamanda inşallah cnm...

slm kızlar
uğrayamıyorumm pek fazla ama dikkat ediyorum yediklerime
oğlum rahatsızdı birazcık iyi şimdi şükür
sizlerde iyisinizdir umarım

geçmiş olsun canım oğluşuna...

süper bende step aerobik kursuna başlamak istiyorum en kısa zamanda inşallah...

uyalım kurallara zayıflayalım en kısa zamanda inşallah cnm...

geçmiş olsun canım oğluşuna...

teşekkür ederim selinaycım
sabah kahvaltı edemedimm :44:
öğlen 1 tabak 1 dilim ekmekle prasa yoğurt üzüm
arada da balık kreker ve yarım halka tatlıı

regl dönemimi kilo almadann atlattım yaa vermemm
daha kolayy
wish
naaptınn sigara olayını benn devamm çokk üzgünümm
tekrarr bırakıcamm inşallahh

sabah bir kase nesfit ki artık tadından midem almıyor
öğlen domates salatalık kk peynir
saat dörtte yarım kase nesfit yedim
biraz önce nescafe içtim
akşam muhtemelen patlıcan yemeği ya da yeşil fasulye vardır eşimin annesi bu iki yemeği haftada üç kez yapıyor artık rutinleşti
arada cadı gelinliğimi de yaptım
işin özü ben bu yediklerimle yeterli kilo verdiğime inanmıyorum ortalama hergün aynı yiyeceklerle geçiyor yinede bi fark hissedemiyorum insan bir buçuk ayda sadece 2,5 kilo mu verir ya

bir hafta da veren var ben niye zayıflayamıyorum nesfit mi acaba sorun

tartı alıcam bakalım belki yanılıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…