günaydın kızlar giremiyorum bu ara çok fazla aşırı bir yoğunluğum var.nasılsınız yeni arkadaşlar gelmiş çok kalabalık olduk tanıyamıyorum kimseyi karıştırıyorumhoşgelmiş yeni arkadaşlar
arkadaslarım dunun halsızliği bugun bana grıp olarak gerı dondu...Feci halde ben ve 1,5 yasındaki oğlum grip olduk ama masallah iştahımdan bişey kaybetmiş degilim:) Bu sabah kahvaltıyı baya bi abarttım..2 dilim kepek ekmeği domates,salatalık, biraz peynır bıraz tereyaglı mınci(cokelek) pekmez bal herseyden yedim ama azar azarbu arada kahvaltımı saat 9 da yaparak öğün sayımı artırıcagım ama kahvaltı saglam oldugu için öğleden önce ara öğünüm yok .Öğlen tavuklu bezelye
yanında salata ve bır bardak ayran ara:tarcınlı sut aksam :haslanmıs tavuklu yesil salata ayrıca gun içinde 3 fincan yesil cay içiyorum ama öğünlelrele beraber değil. canım ne zman isterse
Evet ablacım biraz kalabalıklaştıkAma olsun rekabet artar dahada hırs yaparız birbirimize daha güzel destek oluruz
Geçmiş olsun canım bende yeni atlatmay çalışıyorum, yeşilçayı nezaman istersn içebilirsin canımkahvaltıyı abartmışsın biraz halsiz olduğun için sporda yapamıycaksın haliyle Bugün kahvaltıda yediklern büyük ihtimal yağ olarak sana gei dönücek Ama gün içindeki menün güzel uyarsan tabiki hafif yemiş olucaksın ve tok tutucak, tavsiyem sabah yağ yediğin için yağsız hazırlaman
tesekkur ederim canım. Hasta odugum için bıraz da esimin zorlamasıyla yedim kahvaltıda o kadarben öğlen bezelyedende vazgectim yag istemyorummmmmm artık vucudumda öğlende haslanmıs tavuk ve yogurt yanında da bır kornıson tursu :) sanırım bu daha iyi oldu ( 3 cocuk olunca hastada olsam yatamıyorum zaten yemek ti ortalıgı topla kızı okula getır götur ve mınık oğlusumda var onunlada ılgien yedir uyut oynat derken buda hafif bı spor demektir benim için )
einstein cok benzer hikayemiz, hoşgeldin aramıza. yediklerimizi böyle yazıp aldığımız kaloriyi sınırlı tutmayaçalışmakiyi geliyor. menünçok hafif gerçekten umarım akşam bu yediklerinden sonra aç kalıp abur cubura yönelmemişsin.1 dilim tam buğday ekmeği akşama eklersen bu acıkmalar olmaz ama.su içmeyi en az 30 dakika egzersizi unutmuyoruz.
arkadaslarım dunun halsızliği bugun bana grıp olarak gerı dondu...Feci halde ben ve 1,5 yasındaki oğlum grip olduk ama masallah iştahımdan bişey kaybetmiş degilim:) Bu sabah kahvaltıyı baya bi abarttım..2 dilim kepek ekmeği domates,salatalık, biraz peynır bıraz tereyaglı mınci(cokelek) pekmez bal herseyden yedim ama azar azarbu arada kahvaltımı saat 9 da yaparak öğün sayımı artırıcagım ama kahvaltı saglam oldugu için öğleden önce ara öğünüm yok .Öğlen tavuklu bezelye
yanında salata ve bır bardak ayran ara:tarcınlı sut aksam :haslanmıs tavuklu yesil salata ayrıca gun içinde 3 fincan yesil cay içiyorum ama öğünlelrele beraber değil. canım ne zman isterse
Hayırlı olsun canım listen güzel güle güle hazırla uygula
58 kilo demiş ama o yağsız formda vücutta canım, hiç bişiyapmazsn spor v.s. 54 normal tabiki.
Benim doktorumda bana 58-60 arası normal demişti ama sıkı bir vücutla,
benim hedefse 55-58 arası
Boyum 1,68 bu arada
hoşbulduk canım senin de doğum sonrası kilolar mı kaç kilo aldın
bebişin kız mı erkek mi Allah sağlık versin bizim minnoşlara :))
Canım dediğin gibi akşam atıştırmalık aradım resmen ama evde hiç bişey yoktu :))
Eşim de git bi tabak daha kereviz ye dedi ama canım istemedi
Bir avuç kabak çekirdeği yedim bi iki tane de biskivi çayın yanında
Atlattım akşamı şükür :))
Senin yediklerin gerçekten çok iyi iraden sağlam demek ki tebrik ediyorum valla seni :))
Yazdıklarına şaştım kaldım ne güzel
böyle yersen gerçekten hızlı kilo verirsin
Egsersiz için aslında bir spor salonuna üyeyim ama kızımı bırakıp gidemiyorum
Aslında bir ara çok güzel ayarlamıştık eşim bakıyordu ben haftada iki gün yogaya gidiyordum akşamları
Ama bu aralar pek bi düzen yok
Ah ah o ellili rakamlara bende razıyım 59.9 bile olurCanım çok çok geçmiş olsun
Hasta halinle bence gayet az yemişsin ben olsam zaten hastayım der abartırdım :))
Bu arada herkes yeşil çay içmeye çalışıyor anladığım kadarıyla ben de başlamalıyım bu durumda yeşil çaya
Ben sütü arttırsın diye ısırgan anason papatya rezene karıştırp çay yapıp içiyorum ama her zaman değil aklıma geldikçe
Kilo işine bi faydası olur mu bilmem
1,68 boya 55 manken gibi olursun valla
Ben 1 60 ım 59 a bile hasretim şu an :)) ama beni de idealim 53 ama üniversiteden sonra 53 ü göremedim
çalışma hayatı öğle yemekleri kebaplar falan derken 58 lere geldim
Şu an ellili her rakama razıyım :))
hoşbulduk canım senin de doğum sonrası kilolar mı kaç kilo aldın
bebişin kız mı erkek mi Allah sağlık versin bizim minnoşlara :))
Canım dediğin gibi akşam atıştırmalık aradım resmen ama evde hiç bişey yoktu :))
Eşim de git bi tabak daha kereviz ye dedi ama canım istemedi
Bir avuç kabak çekirdeği yedim bi iki tane de biskivi çayın yanında
Atlattım akşamı şükür :))
Senin yediklerin gerçekten çok iyi iraden sağlam demek ki tebrik ediyorum valla seni :))
Yazdıklarına şaştım kaldım ne güzel
böyle yersen gerçekten hızlı kilo verirsin
Egsersiz için aslında bir spor salonuna üyeyim ama kızımı bırakıp gidemiyorum
Aslında bir ara çok güzel ayarlamıştık eşim bakıyordu ben haftada iki gün yogaya gidiyordum akşamları
Ama bu aralar pek bi düzen yok
Dün ilk kez plates kursuna gittim 1 saat hoca eşliğinde plates yaptık şuan heryerim ağırıyor plates yapan arkadaşlarım sizede öyle olmuşmuydu :) bence terletmiyo kilo verdirmez diyenlerde oluyo ama benim düşüncem hem terliyorsun hemde kilo vermeye yardımcı olacak diye düşünüyorum veee umarım öyle olur
einstein aslında ben öyle çok kilo almadım.61ile hamilekaldım erken doğum yaptığımda 72 kilo civarındaydım.kızım da 2 yaşında olacak 2 gün sonra.geçen sen yine böyle ciddiyetle kilo vrermeye çalıştım ve 64lere kadar indim dukanla ama yaz,ramazan derken kendimi frenlemeyince 69laraçıktım buraya yazdığımdan beri dikkatle 68.6 ya düştüm yani tam bir haftada.aslında amacım haftada bir, ayda 4 kilo vererek yılbaşında 60'tan aşağı düşmek.. ve yılbaşında buradaki herkes istediği kiloda olabilir.yani sende.
iradem hiç sağlam değil ne yazık ki.öyle olsa çoktan verirdim. buraya yazdıklarımdan bazen bir iki değişiklik-kaçamak oluyor.spor konusunda evde leslie sansone videolarıyla (youtube)45 dakika egzersiz yapıyorum.sende yapabilirsin.salona gitmek gelmek derken zaman kaybı olmasın.benim çokyakınımda bir spor salonu var ancak kzıımı bırakıp gitmek istemiyorum o yanımdayken ve hatta bana bazen engel olurken bile yapmaya çalışıyorum. son4 gündür yapıyorum ve gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum mesela koşu bandında bu zamanda harcadığımdan daha çok yakıp daha fazlakas çalışıyor gibi.
senin kızın kaç yaşındaydı?
ve hergün bize rapor yaz olur mu?
yeni katılan arkadaşlar sizde.öyle vay beni de yazın vay bende zayıflayayım yok.cee yapıp gitmekte.herkes başlasın kurallara uyulsun ve günlük listesini yazsın
slm kızlar
uğrayamıyorumm pek fazla ama dikkat ediyorum yediklerime
oğlum rahatsızdı birazcık iyi şimdi şükür
sizlerde iyisinizdir umarım
kilodaşlarım GÜNAYDINNN
ben dun yedıklerımı yazıyorum
sabah : kepeklı tost ekmeğine yağsız ve ince dılım kasar peynırlı tost yedım 1 brd yeşil cay
ara öğün: elma ve yıne yesıl cay
öğlen: 1 orta boy yemek tabağı az yağlı makarna 1 kase yoğurt kibrit kutusunun yarısı kadarda peynır
ara öğün:yarım pkt etıform ve elma
akşam süperdi 3 yk kaşığı susuz semizotu yemeği ve 1 kase yoğurt yarım dılım tam buğday ekmeğii
yatarken yıne yeşil cay ama içine maydanoz da attım ve sabaha kadar tuvaletteydım acayıp ıdrar söktürüyormuş.
ve bu sabah
1 yumurta 8-9 dal maydanoz kibrit kutusu kadar peynır ıle hazırlanmıs omlet
2 salatalık 1 domates 1 dılım tambuğday ekmeği yedım bırde sekersız yeşil çay
hadı arkadaslarım değerlendırelım bılıyorumkı dunku öğlen menumu beğenmıyeceksınız bende beğenmedım ama mecbur kaldım :)))[/QUOTE
menün güzel ama makrnayı haftada 1den fazla yeme canım....
ta ta tatam
bugünkü menüm karşınızda:
sabah:2 dilim kepekli tost ekmeği ile kaşarlı sandviç,çay
ara:1 sade lokum (işyerime misafirlerime ikram ederim diye getirdiğim lokumla başım dertte onu bugün eve götürüp bir dolaba kitlicem.bir sade lokum: 50 kalori falan)
öğle:bol, domates-salatalık peynir,2-3 zeytin
ara: 1 elma ve yeşilçay
akşam:1 büyük kase,mercimek çorbası,1 dilim ekmek ve bol salata.
ara:1 avuç kuruüzüm-dut-badem karışığından
egzersiz:leslie ile 45 dakika walk walk walk! 15 dakika koşu bandında run run!
hadi sizde benim mönümü yorumlayın.
menün güzel ama öğlen ekmek yememişsin her öğün mutlaka 1dilim ekmk ye dedi bana diyetisyen....
günaydın kızlar giremiyorum bu ara çok fazla aşırı bir yoğunluğum var.nasılsınız yeni arkadaşlar gelmiş çok kalabalık olduk tanıyamıyorum kimseyi karıştırıyorumhoşgelmiş yeni arkadaşlar
sağol canım....
geçmiş olsun tatlım , pekmez, tereyağı yemesen iyi olurmuş ..........
süper bende step aerobik kursuna başlamak istiyorum en kısa zamanda inşallah...
uyalım kurallara zayıflayalım en kısa zamanda inşallah cnm...
geçmiş olsun canım oğluşuna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?