60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

su içmeye çalışıorum ama su içtiimde işim yapamıyorum lavobaya taşınmaktan öğlen inşallah kalorili yemekler yoktur iş yerimde varsada yemicem bu arada araştırdım her 25 kilomuza 1litre su içmemis gerekiomuş. eve gidene kadar 2,5 içiim die planlıorum

Kızlar uzun zamandır giremedim ihmal ettim.bayram dı tatildi derken tüm motivasyonum gitti şimdi inşallah kaldığım yerden devem edicimm ama platesi ihmal etmiyorum.vucudumdaki değişiklikleri hissediyorum.duruşum bile değişti.kesinlikle tavsiye ederim.

akşam menünü bende yapıcam.erken saatte akşam yemeği de yenilip 6-7 den sonrabişey yemiyeceğim.çok etkili oluyormuş. bu arada ismin bana tanıdık geliyor.

asansörü hayatımdan çıkartıyorum. çalıştığım yer 15 katlı 6. katındayım 2 saatte bir aşağı inip çıkıcam

Valla ben menü listesi gündelik hazirlamiyorum genelde spontane oluyor bende:)

Sabah: Bir bardak elmali sirkeli sudan ictim.
Aradan bir saat sonra Bir kücük kasede nesfit yedim. Maglum bol bol proteyin ve demir lazim.
Öglenleyin 2 Bardak su Kücük boy haslanmis patates
Yesilcay

spontane de ne ola ki....
afiyet olsuun kardiş....

Diyet ile yalniz kilo veriken insan daha kolay geri aliyor ya kiloyu ondan soruyorum kizlar:)

ben merdiven inip çıkıcam inşallah bide her gün koşu bandında 30 dk yürümeyi planlıyorum. merdivende günde 650 basamak bakalım faydası olursa sizede tavsiye ederim

Diyet ile yalniz kilo veriken insan daha kolay geri aliyor ya kiloyu ondan soruyorum kizlar:)
Illaki faydasi olur willdonecum

Bende tekrar pilatese baslayim diyorum ve merdivenleri in cik yapayim diyorum bende :))
Vücutum fitlessin tekrar disariya kosuya cikacam bende

kaslar hafızalı oluyormuş sanırım 8 ay. yani 8ay öncesinden spor yapıyoduysan şimdi başladıında daha kolay kilo verebilirmişsin

benim sorunumda bu aslında katı bi diyetle hemen veririm ama fazlasıyla geri alıorum. dukan yapmıştım 5 günde 5 kilo verdim ama koruyamadım. o yüzden kısıtlamalar çok bana göre diil. ben herşei yicem ama az yicem spor yapıcam anca öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…