Sen bilirsin bu sekilde metabolizman daha çok zarar görür pişirme yöntemine dikkat edersen sağlıklı sekilde kilo verirsin ben her öğlen ızgara köfte çorba salata her aksam bir çorba kasığı yağ ile pişirilmiş sebze yemeği çorba salata ve uç Ogün ikişer dilim ekmek yiyerek ara öğünlerde de süt ve meyve ile 11 kilo verdim kas kaybım olmadı 3ana 3ar a Ogün kilo aldırmaz aksine verdiriyor ama miktar ve doğru pişirme yöntemiyle
Günaydin kizcelerim,
Bugünden itibaren Radikal eski diyetime basliyorum
3 Gün boyunca yemek yok! O üc ögünü Diyet Shakeleri ile gecirecegim. Bol su icecegim.
3.günden sonra günde 2 kere Shake imi icip Günde bir ögün ana yemek yiyecegim. Tabiki bol proteyinli olmali. Yagsi falan az olmali .
Bunu böyle 2 hafta sürdürmeyi düsünüyorum . Ve 3.Haftada sadece günde bir Ögün olarak Shake icmeyi düsünüyorum. Bu diyeti ben Almased ile yapmisdim ve ise yaramisdi kiloyuda almamisdim geri. Ama Almased cok pahali oldugu icin ve tadi igrenc ötesi oldugu icin bu sefer Multaben diye bir icecege gecis yaptim. Cikolata tadi var ilik tadi berbat ama soguk olsaydi eminim tadi süper olurdu. Bakalim i$e yariyacakmi:)
çizelge oluşturmaya çalışıyorum ama format uygun değil diyor
ticker factory den mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?