60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Miktar derken ızgara köfte uç tane sebze yemeği altı çorba kasığı çorba bir buçuk kase oluyor

Ya bugünlerde diyetimi yapiyorum. Kesin olarak bir ana ögün yapiyorum. Ama kendimi bugünlerde cok yorgun hissediyorum devamli uyuyasim geliyor...:S Offf canim hic birsey istemiyorum. Diyeti yapmama ragmen kendimi gündelik asiri sis hissediyorum.
Dünki menüm.

Sabah kahvaltim yokdu sabah kalkamadim.

Öglenleyin : 1 Dilim Proteinli ekmek yaninda beyaz peynir salatalik domates ve zeytin

Ögle aksam: Az biraz yogurt.

Aksam : Ha$lanmi$ yarim $nitzel Hindi eti ha$lanmis kari$ik yagsiz tuzsuz sebze

benim şu an yaptığımı detoks say bağarsakta biriken fazlalıkları atıyorum... bu sağlanmadan yağ yakımına geçemeyeceğimi düşünüyorum... şöyle 65 in altına inebilirsem biraz rahatlıcam.... senin dediğin menü gerçekten çok ideal 62 lere düşünce anca böyle beslenebilirim yoksa ııı ııhh....

Sabah 8 'de kahvaltımı yaptım .. 2dilim tam buğday ekmek, 2 kibrit kutusu peynir, 5-6 tane yeşil zeytin , domates ve de salatalık yedim.. 10:30 da bir adet mandalina.. Öğlen yemeğimi de saat 13:00 'de yaptım.. Onda da bir kase çorba, 4 yemek kaşığı sebzeli kepekli makarna ve küçük bir kase de yoğurt yedim..

slmm....
epeydir yoktum neler yapıyosuz?eskilerden kimler var kimler yok bilmiyorum..uzun zaman oldu.merak ettim neler yaptığınızı.ben kilolardan kurtuldum allah vermeyenlere de nasip etsin.. ama spora ve yememe dikkat ediyorum..görüşürüz

Yarinden itibaren dahada SIKI yönetime ba$licam. Son zamanlarda kendimi bir türlü toparlayamamisdim-.-
yarim kilo vermisim ama az az azzzz pfff. -.-
Yarin büyük tarih.
Boyum: 160cm
Kilom: 63.50

1 Hafta sonra bakalim kac olacak. Bekleyelim ve görelim :*

günaydınlarrrr kaç gündür yasamadım. diyet yapıyor sayılmam ama yediklerime dikkat ediyorum miktarlarını azalttım. merdiven çıkmaya tam gaz devam (tabi h.sonu hariç bide h.sonu arkadaşlarım geldi yemei biras abartmış olabilirim ) tartılmıorum kilo vermemiş olabilirim ama sıkılaştıımı hissediorum. kendimi biras toparlasam evdede yürüyüş yapıcam dahada ii olcak ama hala o aşamaya gelemedim :44: geç olsun güç olmasın inşallah.

günaydın hepinize bu ararlar bende biraz kaçırdıklarım oluyo misafirliğe gittiğimizden dayanamıyorum ya ama bakalım spora yazılmayı düşünüyorum eşimin dalga geçmesi zoruma gidiyo artık onun için dikkat etmem gerekiyo yediklerime hepimiz birbirimize destek olup bu kilolardan kurtuluruz ihşallah

Günaydın beybiler,

Sabah
1 yumurta
1 parça lorla hazırlanmış yağsız tuzsuz öorlu yumurta...
1 b form çayı

Ara
3 kayısı
1 b yeşil çay -- unutmadan demliyeyim

öğlen
1 elma
1 b yeşil çay
belki bir baget---belki

ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay

finiş....

evde hafta sonu ödülüm olsun diye aldığım bitter duruyor ve ben yanından sorti yapıp duruyorum... aferim bana dimi.... gözümle taciz ediyorum bitteri... psikolojisini bozdum çukulatanın :)))) seni yiceeem deyip deyip yemiyorum :))))

Günaydin kizcelerim,

Bugünden itibaren Radikal eski diyetime basliyorum
3 Gün boyunca yemek yok! O üc ögünü Diyet Shakeleri ile gecirecegim. Bol su icecegim.
3.günden sonra günde 2 kere Shake imi icip Günde bir ögün ana yemek yiyecegim. Tabiki bol proteyinli olmali. Yagsi falan az olmali .
Bunu böyle 2 hafta sürdürmeyi düsünüyorum . Ve 3.Haftada sadece günde bir Ögün olarak Shake icmeyi düsünüyorum. Bu diyeti ben Almased ile yapmisdim ve ise yaramisdi kiloyuda almamisdim geri. Ama Almased cok pahali oldugu icin ve tadi igrenc ötesi oldugu icin bu sefer Multaben diye bir icecege gecis yaptim. Cikolata tadi var ilik tadi berbat ama soguk olsaydi eminim tadi süper olurdu. Bakalim i$e yariyacakmi:)

öncelikle küçük hedefler koyuyorum önüme onun için şuan ilk olarak 62ye düşmeyi düşünüyorum umarım başarırım.

canım bunun sonucunda eski yeme alışkanlıına geri dönünce daha fazla kilo almazmısın. bende böle diyetleri çok denedim ve çok kilo verdim ama sonra fazla fazla geri aldım ve metabolizmam acaip yavaşladı :2: şimdi o yüzden az yesemde veremiyorum. yeme alışkanlıklarımı deiştirmeye çalışıyorum belki metabolizmamda çalışmaya başlar diye. çünkü yaşam tarzı haline getirmediğim sürece olmıcak. ve o tarz diyetleri yaptığım içinde çok pişmanım eskiden 2 gün aç kaliim 3 kilo verirdim şimdi 1 hafta aç geziorum gram veremiorum :26: kendin bilirsin yine ama verdikten sonra alışkanlıklarını mutlaka deiştirmen gerekiyor tekrar almamak için

sabah 1 yumurta bir dilim ekmek bal kaymak ve bir bardak çay içtim. ara öğünde 1 salatalık yedim
öğlen kereviz,beyaz lahana,maydanoz,roka,kırmızı pancar, ıspanak ve havuçtan yapılan salata üzerine kekik, nane ve nar ekşisi koyarak arkadaşımın hazırladığı salata, biraz haşlanmış barbunya ve cacık yedim. tavsiye ederim çok yok tutuyor ve besin değeri çok yüksek. şimdi limonlu su içicem. ara öğünde yoğut ve meyve yicem. akşamada yine salata yemei düşünüyorum. uzun bir sürede tartılmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…