benim sorunumda bu aslında katı bi diyetle hemen veririm ama fazlasıyla geri alıorum. dukan yapmıştım 5 günde 5 kilo verdim ama koruyamadım. o yüzden kısıtlamalar çok bana göre diil. ben herşei yicem ama az yicem spor yapıcam anca öle
1.5 kilo eksik çıktım acaba tartımı bozuldu yoksa su kaybımı bilemedim
insan ilk 3 kiloyu cok kolay veriyor. Cünkü vücutta birikmis olan su yu ilk olarak veriyoruz yagyi degil malesef
Ama cok güzel bir basari ben cumartesiden beri tartilmadim haftada 1 kere tartilcam. Az yememe ragmen kendimi acayip sis hissediyorum :S
Sabah :
1 Bardak elma sirkeli balli su
Yarim dilim proteyinli ekmek 4 dilim salatalik 1 Cherry domatesi 1 Zeytin birde Kraker.
Kendimi ac ama asiri karnim dolu hissediyorum:S
ancak girebildim epeydir uğrayamadım sabah seminer koymuşlar öğleden sonra okul derken yoğunluktan bilgisayara oturamadım çizelgemi de güncelledim 60 ı gördüm kızlar kaldı 6 kg,
Bu arada foruma gelenler değişmiş yine yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum inşallah siz de 1-2 hafta takılıp kaçmazsınız, 15 temmuzdan beri burdayım o kadar çok kişi gelip geçti ki motivasyonumu düşürecekler diye korktum gelenler bi heves başlıyor ama o kadar az yiyerek diyet yapıyorlar ki uyarıyorum yapmayın etmeyin yok dinlemiyorlar doyuyorum az yemiyorum falan falan diyorlar sonra noluyo bi bakıyorum hoooppp hatunlar 15-20 gün sonra arazi... Vücut dayanamıyor bi yerde bıkıyor, ben 4 aydır burdayım 71 le başladım 6 öğün yiyerek dengeli bir şekilde 11 kg verdim diyetisyene devam ediyorum diyetisyen öğünümü 7 ye çıkardı asla aç kalmadan kan şekeri düşmeden kastan vermeden zayıflıyorum plateste yapıyorum vücudum inanılmaz toparladı hatta biçok kişiye göre şu an tam kıvamı diyorlar ama ben daha zayıf olmak istiyorum normalde 54ü geçmiyordum çünkü ona geri döneceğim size de tavsiyem lütfen ekmek yemeden yarı aç yarı tok diyetlerle zayıflamaya çalışmayın verdiğinizin iki katını geri alırsınız zaten bir süre sonra bıkıp bırakılıyor listemi merak edenler yazdığım mesajlar butonuna tıklayıp geçmiş mesajlarımda bulabilirler bir kaç defa yazmıştım çünkü herkese başarılar
sirkenin faydası varmıki acaba bendemi içsem biras araştırdım kimi yerde balla içilmeli diyor o zaman yağ yakarmış kimi yerdede balla içildiğinde bir anlamı yok diyor. kafam karıştı. 9 lu çaya başladım bende biras karın ağrısı yapıyor. onuda tam algılayamadım aslında çok su içtiğimden de olabilir. çaydanda korkuyorum bağırsaktaki tüycükleri yoluomuş yararlı bakteriler ölüomuş diolar :26:
Valla bilmiyorumki willdone cim. Pembenot arkadasimiz önerdi banada.Bende senin gibi arasdirdim 2li konusuluyor genelde yani. Ama ben sirkeli balli suyu günde 1kere kahvaltidan evvel iciyorum. Fazla icmiyorum migdeme sirkenin zarari dokunmasin diye. Ama su bir gercek acayip bagirsaklari calisdiriyor
Faydasi olursa sanada söylerim canim. Ben normal olarak yesil cay iciyorum
tamam canım bende deniim bakalım :) yeşil çay benim tansiyonumu düşürüo normaldede düşük olduu için zorlanıorum :S onun yerine form çayı içiyorum günde bir tane birde 9lu çaydan. bu arada öğlen bir kase mercimek çorbası 1 küçük dilim kepek ekmeği iki yemek kaşığı kadarda pilav yedim. pilavı yemeseydim iyiydi ama acıkırım die korktum. bu sefer çok azimliyim inşallah bırakmam. uzun süre tartılmamayı düşünüorum
Pilavi aslinda istedigimiz kadar ekmek veya makarna yemedigimiz sürece yiyebiliriz. Ama Türk usulü degil. Japon,cin,tayvan usulü yemeliyizYani sadece suda haslicaz TUZ YOK YAG YOK HIC BIRSEY olmamali Ama yanina mesela garnitür olarak $u tombul biberler varya renkli renkli onlari kullanabiliriz. Haslanmis havuc . Haslanmis tavuk eti yiyebiliriz. Üzerinede soya sosu ohh canim cekti sonra yesemmi ne Canim benimde hep tansiyonum cok düsük ona göre yediklerine dikkat etmelisin.Ve yesilcayi fazla kacirmamalisin Ve düsüyorsa tansiyonun minicik azicik cikolata ye mesela ülker napolite. Veya bol bolllllll dana eti ye veya ringa baligi ye. En cok demir onda var Ben öyle yapiyorum. Sporda yap yani sira tansiyonun zamanla düzelir. Seni cok iyi anliyorum cünkü ben igne kullaniyorum düsük demirim oldugu icin oda düsük tansiyon yapiyor bende
Sabah ögle arasi: Bögürtlenli yogurt icecegi
ÖGlen: 1 Kase Patates,havuclu dana et ha$lamasi
Aksam: 3 dilim esmer ince perhiz ekmegi.
ancak girebildim epeydir uğrayamadım sabah seminer koymuşlar öğleden sonra okul derken yoğunluktan bilgisayara oturamadım çizelgemi de güncelledim 60 ı gördüm kızlar kaldı 6 kg,
Bu arada foruma gelenler değişmiş yine yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum inşallah siz de 1-2 hafta takılıp kaçmazsınız, 15 temmuzdan beri burdayım o kadar çok kişi gelip geçti ki motivasyonumu düşürecekler diye korktum gelenler bi heves başlıyor ama o kadar az yiyerek diyet yapıyorlar ki uyarıyorum yapmayın etmeyin yok dinlemiyorlar doyuyorum az yemiyorum falan falan diyorlar sonra noluyo bi bakıyorum hoooppp hatunlar 15-20 gün sonra arazi... Vücut dayanamıyor bi yerde bıkıyor, ben 4 aydır burdayım 71 le başladım 6 öğün yiyerek dengeli bir şekilde 11 kg verdim diyetisyene devam ediyorum diyetisyen öğünümü 7 ye çıkardı asla aç kalmadan kan şekeri düşmeden kastan vermeden zayıflıyorum plateste yapıyorum vücudum inanılmaz toparladı hatta biçok kişiye göre şu an tam kıvamı diyorlar ama ben daha zayıf olmak istiyorum normalde 54ü geçmiyordum çünkü ona geri döneceğim size de tavsiyem lütfen ekmek yemeden yarı aç yarı tok diyetlerle zayıflamaya çalışmayın verdiğinizin iki katını geri alırsınız zaten bir süre sonra bıkıp bırakılıyor listemi merak edenler yazdığım mesajlar butonuna tıklayıp geçmiş mesajlarımda bulabilirler bir kaç defa yazmıştım çünkü herkese başarılar
Bögürtlenli yogurt icecegi bu nasıl bişi yaaa... bende istiyom bende bendeee :))) bana böörtlen demee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?