- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
kızlar tüp bebek denedim negatif oldubu süreçte 4 kiloya yakın aldım.. boyum 1.69 kilom 63...şimdi veremediğim gibi almaya müsait durumdayım. öğretmenim .. sabah 7 de çıkıp akşam 5 buçukta geliyorum... sabahları okulda cornflex yiyorum ama çok acıkıyorum gördüğüm simitlerin hepsini yemek istiyorum... sizce ne yapmalıyım nasıl bir diyet uygulamalı ki yeni denemeye kadar 4-5 kilo zayıflayayım 2 ayım var ve ben sanki hep alıyorum.. bu arada kabızlık sorunum 18li yaşlarımdan beri var 29 yaşındayım.. kıyafetlerime sığamıyorum yanlarım göbeğim taşıyor pantolonlardan yardım edin neler önerirsiniz.. hakkınızı helal edin vaktinizi alıyorummm
ilknurleventcim üzülme tutar insALLAH . ALLAHDan ümit kesilmez. Canim en iyisi istahini kesen seyler yemelisin. Ve bol su ic bol su icersen zaten migden baya dolu hissediyor kendisini yemek kabul etmiyor. Evde spor uygula pilates falan uygular. Bu arada bagirsak sorunu demissin kabizlikla alakali. Senelerdir bende cekiyorum ve cok süper seyler arasdirip buldum ve tamamen dogal. Gündelik sabah ve aksam erik suyu ic. Bol bol erik ye yani kurutulmus.Erik hazmi kolaylasdiriyor. Bagirsaklarin yine normal calismasini sagliyor. Aynisini Elmasirkesinide yapiyor. Sabahlari kahvaltidan evvel 1bardak ilik suya bir 1 kasigi elmasirkesi ile bir yemek kasigi bal katiyorum ben. Sonra karisdirip iciyorum.Ve hazim icin cok iyi geliyor ve zayiflamak icinde cok iyi cünkü istahida kesiyor.(pembenot arkadasimiz önermisdi) Sonracima beyaz ekmek kesinlikle yeme Cornflakes de dikkat et derim canim süt varya süt laktoz a karsi alerjin olabilir. Yani bende var en azindan bu . Böyle karin sisiyor afedersin gaz yapiyor ve kabiz yapiyor. Insan sürekli kendisini $i$ hissediyor. Yani önerebilecegim laktosuz süt laktosuz yogurt falan önerebilirim. Cornflakeside gündelik yeme benceYersen kalorisi düsük ve demir vitamini yüksek olanindan al derim
bende burdayim artik tabi kabul ederseniz kilom 64 hedef 58 insallah bu arada 9 bitkili cayda aldim varmi aranizda deneyen
kızlar bende sizlerle aynı kılodaydım ve suan 48 kıloyum 34 beden giyiyorum benden ilham almak ve neler yaptıgıma bakmak ısterseniz küçük sırlar büyük sonuçlar
kızlar bende sizlerle aynı kılodaydım ve suan 48 kıloyum 34 beden giyiyorum benden ilham almak ve neler yaptıgıma bakmak ısterseniz küçük sırlar büyük sonuçlar
canım bende aldım onu kullanıyorum ama sanırım sonucu 2 ayda falan belli oluomuş. günde 2 defa yemeklerden yarım saat önce içmemi sölemişlerdi. sen nasıl kullanıosun
Canım yaptığın diyet o kadar az ki hem metabolizmani durdurur bir süre sonra hiç veremezsin sonra sıkılip bırakinca hemen almaya başlarsın üstelik böyle bir diyette kas kaybı kaçınılmaz protein yok karbonhidrat yok kastan vereceğin için sağlıksız bir görüntüye ulaşırsın öğlen çorba salata et gurubu ( yumurta peynir ya da et) eklemen lazım aksam salata sebze yemeği çorba ve sabah öğlen 2 aksam 1 dilim ekmek ara öğünlerin iyi ama ana Ogün yok diyetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?