60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben emzirdiğim için fazla bir şey yapamam ama asansöre binmeyi bıraktım evim 7.kat günde 2 kere inip çıkıyorum kendime 800 ml lik bardaklar aldım kocaman su içmek için birde ip atlamaya başladım sofradanda doymadan kalkıyorum bu kadar şu an 68 kiloyum bakalım nolucak :122::122:

aynı ben

Eklentiler

• $430072_10151189293669255_783007283_n.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
kızlar tüp bebek denedim negatif oldu bu süreçte 4 kiloya yakın aldım.. boyum 1.69 kilom 63...şimdi veremediğim gibi almaya müsait durumdayım. öğretmenim .. sabah 7 de çıkıp akşam 5 buçukta geliyorum... sabahları okulda cornflex yiyorum ama çok acıkıyorum gördüğüm simitlerin hepsini yemek istiyorum... sizce ne yapmalıyım nasıl bir diyet uygulamalı ki yeni denemeye kadar 4-5 kilo zayıflayayım 2 ayım var ve ben sanki hep alıyorum.. bu arada kabızlık sorunum 18li yaşlarımdan beri var 29 yaşındayım.. kıyafetlerime sığamıyorum yanlarım göbeğim taşıyor pantolonlardan yardım edin neler önerirsiniz.. hakkınızı helal edin vaktinizi alıyorummm

ilknurleventcim üzülme tutar insALLAH . ALLAHDan ümit kesilmez. Canim en iyisi istahini kesen seyler yemelisin. Ve bol su ic bol su icersen zaten migden baya dolu hissediyor kendisini yemek kabul etmiyor. Evde spor uygula pilates falan uygular. Bu arada bagirsak sorunu demissin kabizlikla alakali. Senelerdir bende cekiyorum ve cok süper seyler arasdirip buldum ve tamamen dogal. Gündelik sabah ve aksam erik suyu ic. Bol bol erik ye yani kurutulmus.Erik hazmi kolaylasdiriyor. Bagirsaklarin yine normal calismasini sagliyor. Aynisini Elmasirkesinide yapiyor. Sabahlari kahvaltidan evvel 1bardak ilik suya bir 1 kasigi elmasirkesi ile bir yemek kasigi bal katiyorum ben. Sonra karisdirip iciyorum.Ve hazim icin cok iyi geliyor ve zayiflamak icinde cok iyi cünkü istahida kesiyor.(pembenot arkadasimiz önermisdi) Sonracima beyaz ekmek kesinlikle yeme Cornflakes de dikkat et derim canim süt varya süt laktoz a karsi alerjin olabilir. Yani bende var en azindan bu . Böyle karin sisiyor afedersin gaz yapiyor ve kabiz yapiyor. Insan sürekli kendisini $i$ hissediyor. Yani önerebilecegim laktosuz süt laktosuz yogurt falan önerebilirim. Cornflakeside gündelik yeme bence Yersen kalorisi düsük ve demir vitamini yüksek olanindan al derim

Bugün yediklerim :
Sabah kahvaltisi yok...(Uyudum)
Ögle yemegide yok sadece 2dilim beyaz peynir ve 2 dilim esmer ince perhiz ekmegi
Aksamada evde yokum disardayim bu demekdirki yine yemek yok.
Gerci bugün hic yemek yiyecek gibide degilim .
Kendimi 2 gündür cok sis hissediyorum yine...-.-
Hic istahim yok...

bende dün yazamadım çocuk odasıyla uğraşmaktan ztan dün bişey yemedim gibi bişey yorgunluktan bugün yediklerim sabah:yarım gevrek bir dilim peynir öğlen:specıal k yeşil çay 1 haftada sadece 1 kilo vermişim ya

sağol canım önerilerini dikkate alıcammm :) 4 kilo versem yeter ama tartı sabitlendi o noktaya (( alışıkta değilim göbeğime ama kabızlığı yoluna sokayım inşallah zayıflıcam ama birde bu hafta arısütü polen kürüne başlıcammm ... :18::18::18::18: bebek için ..umarım oda ayrı bir kilo aldırmaz...

Kızlar beni de alın aranıza :)
7sinde başladım.. 65 kg ile başladım .. umarım 58 i görebilirim ..

bende burdayim artik tabi kabul ederseniz kilom 64 hedef 58 insallah bu arada 9 bitkili cayda aldim varmi aranizda deneyen

Hayatım ben baktım bloguna bu ne güzellik böyle kilo verince güzelliğin ortaya çıkmış 40 bin kere maşallah ilham almamak elde mı Hollywood yıldızları gibi olmuşun darısı basımıza benim boyum 163 53 kilo cok ito oluyor bana az kaldı hedefe

bende burdayim artik tabi kabul ederseniz kilom 64 hedef 58 insallah bu arada 9 bitkili cayda aldim varmi aranizda deneyen

canım bende aldım onu kullanıyorum ama sanırım sonucu 2 ayda falan belli oluomuş. günde 2 defa yemeklerden yarım saat önce içmemi sölemişlerdi. sen nasıl kullanıosun

kızlar bende sizlerle aynı kılodaydım ve suan 48 kıloyum 34 beden giyiyorum benden ilham almak ve neler yaptıgıma bakmak ısterseniz küçük sırlar büyük sonuçlar

maşallah resmen küçülmüşsün. şimdi de dikkat ediomusun peki yoksa artık vücudun alıştıda yiyemiomusun merak ettim. bloğunu inceledim ne kadar zamanda verebildin o kiloyu

Selamlaar,

köpüşe dün akşam tavuk ciğeri haşladım yağsız tuzsuz...

sabah ona haşladığım ciğerlerden iki tanede ben hüplettim onun tabağını hazırlarkene gözüm kaldı :))))
neyse 1 bardakta nescafe içtiim oohhh ölsem gam yemem şu an.... ben ölürsem yakında olanlara vasiyetim mezarımı nescafeyle sulayın :))) doyamadan gitti dersiniz....
1 mandalina

ara
1 kaç parça ceviz
1 b yeşil çay

öğlen
1 elma
1 b yeşil çay

ara
1 b yeşil çay
1 avuç ceviz gördüm gi

akşam
1 parça peynir
1 elma
1 b yeşil çay

finişşş....

şu 66 lardan kurtulabilcem mi acaba bu hafta..... merakla bekliyoruz efenim....

Canım yaptığın diyet o kadar az ki hem metabolizmani durdurur bir süre sonra hiç veremezsin sonra sıkılip bırakinca hemen almaya başlarsın üstelik böyle bir diyette kas kaybı kaçınılmaz protein yok karbonhidrat yok kastan vereceğin için sağlıksız bir görüntüye ulaşırsın öğlen çorba salata et gurubu ( yumurta peynir ya da et) eklemen lazım aksam salata sebze yemeği çorba ve sabah öğlen 2 aksam 1 dilim ekmek ara öğünlerin iyi ama ana Ogün yok diyetinde

yemek yiyince moralim çok bozuluyor o yüzden uzak duruyorum..... ama lahana çorbası yapıcam sabah ve öğle 1 kase içicem...yarından itibaren inşallah...

Sen bilirsin bu sekilde metabolizman daha çok zarar görür pişirme yöntemine dikkat edersen sağlıklı sekilde kilo verirsin ben her öğlen ızgara köfte çorba salata her aksam bir çorba kasığı yağ ile pişirilmiş sebze yemeği çorba salata ve uç Ogün ikişer dilim ekmek yiyerek ara öğünlerde de süt ve meyve ile 11 kilo verdim kas kaybım olmadı 3ana 3ar a Ogün kilo aldırmaz aksine verdiriyor ama miktar ve doğru pişirme yöntemiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…