60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tabi tatlim cok dikkatli olmak gerekiyor. Dedigim gibi ben bu diyetten daha evvelde yapmisdim ve toplam 6 Kilo vermisdim. Ve cok sükür aradan aylar gecmesine ragmen 1 gram geri almamisdim. Cünkü yediklerime cok dikkat ediyorum. Cogunluk proteyin agirlikli yiyorum. Ve elimden geldigince az ekmek yiyorum. Zaten oldum olasi ekmekle pek aram yoktu... Ve gecirdigim hastaliklardan dolayi. Kilom olmasina ragmen cok az yemek yiyen birisiyim.... Zaten kiloyu ilaclar aldirdi hep bana (( Mesela ben cikolatasiz hayat düsünemem Ve diyetimdede daima cikolata yerim. Ama asla abartmam fazla cikolata yiyebilen birisi degilim. Tatliyi yerim pasta kek falan ama ona göre o gün yedigim diyer seylere dikkat ederim. Bide benim migdem o kadar dolu oluyorki mesela sabah ve ögle ögününü yediysem aksam yiyemiyorum. Onun yerine mesela ha$lanmis sebze veya salatalik veya 1-2tane etimek yiyorum. Yani dikkat edildigi taktirde bu diyetlerde uygulaniyor. Dikkat edilmezse 2 katini birden aliyorsun geri:S Ondan herzaman yemek yemeden yanayim Bakalim kac kilo vercem 1 hafta icerisinde.... Tesekkürler beni düsündügün icin :*

merhaba arkadaşlar sık yazamıyorum yaşasın 59 gördüm daha 10 kilo var olacak inanıyorum yeme listem yok ama spor yapıyorum oglumu uyuttuktan sonra daha yolun başındayım

eğer yemeğe dikkat edilmezse sporuda hiç bir önemi yok düğünümden önce spora gittim 54 kg oldum tam 1.5 yıl sonra 64.4 10 kgdan fazla abur cuburu bırakmak lazım

Iyi olmaya calisiyoruz beril2 :)) Kilolari bi versek süper olacagiz

verirsiniz cnm sadece sabır,irade ve spor ondan sonra gitsin kilolar...ben de burdaki arkadaşlarla beraber motive olarak kurtuldum kilolardan tam 18kg verdim...doğum kilolarım gitti.darısı başınıza

eğer yemeğe dikkat edilmezse sporuda hiç bir önemi yok düğünümden önce spora gittim 54 kg oldum tam 1.5 yıl sonra 64.4 10 kgdan fazla abur cuburu bırakmak lazım

abur cuburlar yok mu aahhh ahhhh... yiye yiye ne hale geldim.... çok üzülüyorum çoook (( cipsler kolalar pastalar hepsini aynı gün yerdim manyak gibi....

ne güzel uygulayabiliyorsan ne mutlu sana ben dikkat edemediğim için bu diyetleri pek yapamıyorum. yemeide aç olduğum için diil zevk aldığım için damaıma hitap ettii için yiyorum buda kötü aslında akapunktura gitmiştim acıkmamama rağmen doktorun verdiği diyeti uygulayamadım çünkü yediğim zaman mutlu oluyorum. özellikle psikolojimin bozuk olduğu dönemlerde çok kilo alıyorum. sanırım beynim yemek yersem mutlu olabileceimi düşünüp beni yemeye yönlendiriyor senin az yemene rağmen kilo vermemenin nedenide vitamin eksiklikleri olabilir. en son gittiğim doktor d vitamini eksikliği ve magnezyum eksikliği buldu bende ve bunların eksikliği kilo yapmasmış ama kilo vermemi zorlaştırırmış. birde gıda duyarlılık testi duydum. ondada vücudumuza zararlı olan besinleri öğrenip onları hayatımızdan çıkartarak kilo verebiliyormuşus şimdi ona gitmeyi planlıyorum. bakalım faydası olacakmı. faydalı diye yediğimiz şeylerin bizim vücüdumuza zararlı bile olabilecei söylenio:26:

3 kg 100 gr :44: umarım yetişirim. çok katı diyetler yapamıyorum geri almamak için ve sanırım uzun vadede vericem ama kararlıyım vericem öncesinde bu şekilde 12 kg vermişliğim var

sen daha çabuk verirsin ozaman bu arada çok pis hırs yaptım bende derhal vermeliyim bu kiloları eşim şikayetlenmeye başladı

Insanin piskoloji bozuk oldugunda insan otomatikmen kilo aliyor. Yemese bile :S Bunu cok iyi anliyorum. Bende iste ilaclardan dolayi cok kilo almisdim. Bide benim Trioit Bezelerimde sorun var etkileride sunlar:
Hipotiroidism belirtileri nelerdir?
Tiroit bezinin az çalışması halinde aşağıdaki belirtilerden bir veya birden çoğu çeşitli şiddetlerde görülebilir;
Depresyon
Kilo artışı
Cilt kuruluğu
Kalp hızında yavaşlama
Soğuğa karşı dayanıksızlık
Unutkanlık
Zihinsel durgunluk
Kabızlık
Yorgunluk
Adet dönemlerinde bozulma ve kanama miktarında artış
Kas güçsüzlüğü ve kramplar

Hemen hemen cogu oluyor bende .
Bide üzerine asiri sekilde anemi olunca kilo vermek pekde kolay olmuyor....
Inan vara insan bir kere o hevesi tam yakaladiginda birdaha birakmiyor. Cünkü insan kendisini daha iyi hissediyor. Bundan dolayi kiloyu vermeden önce bünyemizi saglamlasdirmamiz gerekli . Dedigin gibi Vitamin konularinda veya trioit bezelerindeki sorunlari cözmeli ondan sonra inanin hersey daha kolay olur Mesela ben hemen hemen hic cola icmem fanta icmem. Asitli olan herseyi artik cok nadir iciyorum. Hem migdeme zararli hem kilo yapiyor. Ve Soda bile selülit yapiyor... Ne kadar kötü birsey dimi?
Yemedigim o kadar cok sey varki... Birak Kiloyu Sirf sagligim icin cok seyleri yemegi biraktim... Cünkü migdem ve bagirsaklarim asiri hassas.... Ama bagirsaklariniz iyi calisiyorsa metabolizmada iyi calisiyor demekdir. Ve bir metabolizma ne kadar hizli ve iyi calisirsa o kadar kolaydir kilo vermek..

verirsiniz cnm sadece sabır,irade ve spor ondan sonra gitsin kilolar...ben de burdaki arkadaşlarla beraber motive olarak kurtuldum kilolardan tam 18kg verdim...doğum kilolarım gitti.darısı başınıza

InsALLAH veririz beril2 cim:)) neredeyse 5 aydir ara vermisdim 72dim suan 63,5 oldum. Simdilik 59 olsam okey benim icin. Ara verecegim ardindan tekrar insALLAH veririm. Cünkü birden fazla verdigimde bünyem cok zayif oldugundan daha dogrusu anemiden dolayi bana biraz fazla tehlikeli oluyor. Bünyemi alisdira alisdira vermeliyim kilomu hep

bu şikayetler bendede vardı doktor unutkanlığımı ve yorgunluk hissimi b12 ye bağladı direk iğne kullanıyorum
kramplarımı magnezyuma bağladı uzun süre suya atılan tozlardan içtim
kansızlık zaten var onun hapıda çok yan etki gösterdiği için kesti doktorum.
şimdi b12 iğnelerine devam ediorum.
magnezyumdan sıkıldım içmiyorum bide bunnar acaip iştahımı açıodu. çok zor yani ne durumdayım bilmiyorum doktora gitmem lasım ama işlerim çok yoğun napcam bilmiorum tiroid de yok dedi doktor ama herhangi bir test yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…