arkadaşlar olaya azıcık çeki düzen getirelim mii? herkez pazartesi tartılıp kg sini yazsın... daha sonraki pazartesi tekrar tartılıp kilomuzu yazalım bakalım nasıl başarılımıyız.... hem belki gaza geliriz fena mı olur :))
canım boyum 1.60boy kilo nedir ha birde benden sana tavsiye hergün tartılma ben artık bırktım pazartesiden pazartesiye tartılıcam
Kız betüşşş hangi topiğe gitsemmm seni görüyorummmmaşallah bütün topiclerin müdavimi olmuşsunn
arkadaşlar olaya azıcık çeki düzen getirelim mii? herkez pazartesi tartılıp kg sini yazsın... daha sonraki pazartesi tekrar tartılıp kilomuzu yazalım bakalım nasıl başarılımıyız.... hem belki gaza geliriz fena mı olur :))
kilodaşlarımben de gruba katılmak istiyorum.. ilk hedef olarak kendimi 61 kilo olarak tartıda görmek beni çok mutlu edecek.. diyete dün başladım .. sıkı bir elma diyeti yaptım bugün oldukça dolu dolu beslendim ama bu kilo vermeyi bırakmak demek anlamına gelmiyor fazla kiloları göndermeye devam öyle belli bir diyet listesi uygulamayı sevmiyorum..
canım hangi diyeti çekerse ben orada buluyorum kendimibundan da oldukça memnunum.. yaşım 21-22 boyum 1.62 yıllardır bu boydayım yine şükür tabiki .takıntıya dönüştürmek istemiyorum bu yüzden belki 1-2 cm uzarım umuduyla yoğurda,balığa ağırlık vermek istiyorum.. bakalım artık.. bugün aç karna 67 idim tok karna 68..
evet haklısın ben de öyle düşünüyorum açıkçası.. amacım kendime kilo alma payı bırakmakcanım 51 senin için çok az deilmi bence 56 falan olsan yeterli olur boyuna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?