60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar olaya azıcık çeki düzen getirelim mii? herkez pazartesi tartılıp kg sini yazsın... daha sonraki pazartesi tekrar tartılıp kilomuzu yazalım bakalım nasıl başarılımıyız.... hem belki gaza geliriz fena mı olur :))

Kız betüşşş hangi topiğe gitsemmm seni görüyorummm maşallah bütün topiclerin müdavimi olmuşsunn

Selamlar :)

Hayatımda ilk kez 64 kiloya ulaştım. Bu ara hasta olduğumdandır herhalde dün sabah tartıda 60 kilo çıktığım halde bu sabah 62.3 çıktım.

Yani son ölçüyü değerlendireceksek 62.3 kiloyum. Boyum 1.58 olduğundan çok fazla duruyor bu kilo bende.

Rejim yapamıyorum ben. Nasıl bir yöntem izlemeliyim?

Abur cubur çok yerdim kestim. Kolayı kesememiştim ama bugün eşime dedim ki eve kola almayalım bir daha. Kola da içmeyeceğim. Eşim de kilo vermek istediği için akşamları diyet yemekler yapsam sanırım işe yarar?

Kızlar eski 48 kilo halime dönmek istiyorum ben

Popomla aramız bozuk anlaşamıyoruz Ben diyorum kalk spor yapalım o diyor boşverrr şimdi şu yataktan kalkıp şu uykuya kıyılıp spor mu yapılır

Son düzenleme:
boy kilo nedir ha birde benden sana tavsiye hergün tartılma ben artık bırktım pazartesiden pazartesiye tartılıcam
canım boyum 1.60
tartılmaya korkuyorum ama en son 66 kiloydum
hayatımda ilk defa bu kadar kilolu oldum ben
evlendiktek sonra 5,6 kilo aldım
moralim çok bozuk ama kendimi engelleyemiyorum
lütfen yardım:18:
:18:

tamam şeker ozaman ilk olarak ben başlıyorum 63,6 olmuşum mutluyum :))

canım 51 senin için çok az deilmi bence 56 falan olsan yeterli olur boyuna göre

günaydınlarrr hafta sonu misafirim vardı hamur işleri kısırlar tatlılar biras kaçırdım ama allahtan kilo almamışım bu hafta daha sıkı yapıcam diorum ama sanki yavaş yavaş vermek daha mantıklı gibi. yoksa hemen ve fazlasıyla geri alıorum böyle böyle kurtulcam inşallah bu kilolardan. merdivenlerimi ihmal etmeden bide üzerine evde 30 dk yürüyüşle tabi bu hafta ütüden fırsat bulabilirsem

herkes çok fena gaza gelmiş bakalım ilk kim hedefine ulaşacak 59 kiloya ulaşınca oazaman 50-59 topiğinde buluşalım ne dersiniz bakalım oraya ilk kim geçecek.

Merhabalar,son zamanlarda arada girip çıkıyourm.Ama bundan sonradaha düzenli bir şekilde gireceğim. Çok hırsla başlayıp sonradan gevşettiğim için aynı kilolarda şağı yukarıgidip geliyorum.çok sıkı diyetler yapıp,sonunda iştah patlaması yaşıyor.Aynı noktaya geri dönüyorum.İstikrar ve daha sağlıklı beslenmelerle vermeye çalışıcam kilo.Birde haftasonları zulum bana.Haftaiçi çokgüzel gidiyorum.Haftasonu misafirlikler, dışarıda yenenler bozuyıor beni...

İstikrarla ve sabırla yılbaşına kadar(41 gün) bozmayacağım bir düzen kuruyorum kendime.Ve her gün bildireceğim durumu.

Kurallar şöyle;
1.Diyetisyen listesine uy.
2.6'dan sonra hiçbirşey yeme.
3.Hafta içi en az 3 gün 200 kalori yakacak şekilde yürü-koş.
4.En az 1.5 lt su iç.

Bugün ne yerim?
sabah:2 ince kepek ekmek, kibrit kutusukadar peynir ve şekersiz sütlü neskafe
ara: bir küçük mandalina
öğle:2dilimkepekli ekmek,domates,salatalık, biber,3-4 zeytin,peynir
ara:1 avuç beyaz leblebi,yeşilçay
akşam:2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası,brokoli salatası
ara:2 kuru kayısı
18.00dan sonra sadece yeşilçay
Yarım saat koşu bandında hızlı tempolu, sonrasında 15 dakika aerobic.

Son düzenleme:
Ben de tartıldım bugün.. 63.3 ile başlıyorum bu haftaya.. Güzel bir hafta olur.. Verdiklerimiz kalıcı olur inşallah :)

Merhabalar,
bende bu gün start verdim kendime ve başladım diyetime
başlangıç kilom : 66
hedef kilom : 55

bakalım ne kadar sürede ne kadar kilo vereceğim....

Herkese bol enerjili günler diliorum....

Merhabalar,
bende bu gün start verdim kendime ve başladım diyetime
başlangıç kilom : 66
hedef kilom : 55

bakalım ne kadar sürede ne kadar kilo vereceğim....

Herkese bol enerjili günler diliorum....

merhabalar tartıldım aç karna 68 kiloyum .. kilo almışım sanki..
bugün itibariyle gitsin kilolar diyelim.. :)
başlangıç kilom : 68
hedef : 54

herkese çok çok başarılar

Hala 63 Kilo Kiloyum bakalim nezaman 62 olcam. Yarinde i$e ba$liyorum sonunda. Daha kolay kalori yakacagima inaniyorum. Aralik-Ocak ayi arasinda Fitness e yazilmayi düsünüyorum

Bugün burası canlanmış çok sevindim :) 63 kiloyum uzun bir zamandır kızlar ve artık kurtulmam lazım hep yarım bırak hep yarım bırak nereye kadar. Bende aranızdayım. Belli bir diyet listem yok zaten uymamda Bugün kendimi takdir ettim ve çok düzgün ve az beslendim. Ayrıca yarım bıraktığım callaneticsede tekrar başladım. saat 6 itibari ilede sadece su içiyorum. Belki bir elma yerim Hadi kızlar verilecek azcık bi kilomuz var hepimizin kurtulalım şunlardan:))

günaydın bayanlar nasılız bugün sular içiliyormu biliyosunuz günde en az 8-10 bardak su içmek lazım herkese bol sulu günler diliyorum

merhabalarr
bugünki kahvaltımda peynir zeytin domates salatalık olarak yaptım
artık evden işe getircem yemeklerimi
burda genellikle kebapcılar var
zaten sevmemde
aksam jillianımı yapcam öğlen haslama tavuk
bu aralar cok dikkat etmem lazım kafaya koydum
yılbasına 5 li rakamlarla giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…