60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar herkese, dün güzel bir gündü.Tempolu 2.7 km koştum yürüdüm yarım saat 165 kalori yaktım.10-15 dakikada aerobic yaptım. hafta içi hergün yaparsam bunu süper olucak.gerçekten çok farkediyor.dün 6 dan sonra bayağı acıktım bende bir avuç kuru erik-elma ve bir kayısı yedim.daha büyük pişmanlıklar olmasın diye.

Bugün ne yerim?
sabah:2 dilim kepek ekmeği ile kaşarlı tost.
ara:1muz, 1 tane 2 si birarada kahve
öğle: 1 dilim ekmek,zeytin,peynir,domates salatalık,1haşlanmış yumurta
ara:yeşilçay, 2-3diet bisküvi
akşam:1tabak brokoli çorbası,1 fırında alabalık,salata
ara: 1 şekersiz kahve

Herkesin ne yapıp ettiğini merak ediyorum.Yazın lütfen...

Az once erkek arkadasimla tartistik ayrildik. Ustune cikolata kahve cok iyi halt ettim 65 kilo yeniden merhaba 63 u gormustum gecen hafta oyleki bundann sonrakahvalti yapicm kesinlikle ve disarda bisiy yemiycem ins :). Sua limonlu soda iciyorum normalda sekeri sevmeyen birisiyim hata mi sizce bu soda ?? herkese kolay gelsin umarim yil basinda 63 alti olurum

Günaydınlarrrrr ;
66 kg ile başladığım maratonun henüz 3. günündeyim ve sıfır kaçamak

Yediklerime gelince ;
vücudumu metoblizmayı harekete geçirmek için ilk günler karbonhidrat tüketmiyorum.
3 gündür sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum ve regl dönemimin yaklaşmasına rağmen şişkinliğim yok kendimi hafif hissediyorum mutluyummmmm :)

kahvaltım ;
peynirli ve biberli omlet
birer domates-salata ve bir kupa ıhlamur

Öğle;
z.yağı ile yapılmış prinçsiz ıspanak
salata ve yoğurt

Akşam;
tavuk haşlama salata ve ayran

genelde bu şekilde besleniyorum hafif ve doyurucu zaten ben monti yaptığım için beslenme şeklim böyle olmalı
gün içinde bol miktarda su ve bitki çayları

Herkese bol enerjili günler diliyorummmmmm

sabah kahvaltımda domates zeytin peynir hepsi yagsız (zeytin normal)
1 dilim ekmek dün 1 saatlik yürüyüş
şekeriz çay kahve artık birde regl olsam kaç gündür yaptıklarımın - sinin tatıda görsem :):)

merhabalar
ben de yeni başladım diyete dün diyetisyene gittim.listemi aldım ve bismillah dedim.bakalım hayırlısı
69 kiloyum 165 boyum .hedefim 60-62 kg.diyetisyen de onayladı bunu.iri yapılıyım çünkü.çok şişman durmuyorum ama 2 doğumdan sonra göbek ve bel çevremde yağlanma var oondan kurtulmalıyım.
sabah şekersiz yeşilçay ,1 dilim tama tah.ekmek,1 dilim peynir,1 yumurta 3 zeytin yedim.11 gibi 3 kuru kayısı 6 badem yedim.2 de öğle yemeğimi yiyeceğim.biraz çorba ve z.barbunya.
şimdilik iyiyim.zaten 1 aydır dikkat ediyordum,o yüzden çok açlık hissetmiyorum.
herkese sağlıklı diyetler

günaydın kızlar bugün nasılız dün akşam alışveriş merkezine gittim kıyafetlere baktım birkez daha moralim bozludu ve daha fazla hırslandım

merhabalar,
ben de katılmak istiyoruma aranıza, ben yakın zaman kadar 62,5 kiloydum sonra ne olduysa oldu ve inanılmaz kilo alarak şuan 72 ye kadar çıktım 3 yıl öncede bu kilodaydım ama vermiştim, şimdi tekrar diyetisyene başladım bugün de 3.günüm..moralimi bozmamak için 70 kg grubuna katılmadım, bu grupta sizinle devam etmek istedim zaten diyetisyenimde 70 in altına 1 hafta içinde düşersin dedi.Düşmez isem çıkarım gruptan söz

Bugün kahvaltıda bi tane puaça yedim, cumartesi günü diyetisyen kontrolüm var bu 2 gün süper uymama gerek...herkese kolay gelsin arkadaşlar..

Çok çabuk kilo alıp veren bir yapım olmasına ve diyetisyenimi hayretler içerisinde bırakarak isteyince 1 haftada 3 kilo verip 2.5 kiloyu yagdan verebilen birisi olarak söyleyimki biz kadınların en büyük problemi duygusal açlık... Mutluyken hiç birşey aramam ama sıkıntı ve streste ne yiyeceğimi şaşırırım.28 yaşındayım ve inanın gençlik yıllarımdaki yanlış kilo vermeye yöntemleri yüzünden yıllardır mide rahatsızlıgım var.Herbalifetan tutun da elma kroma kadar herşeyi denedim ve sadece 3-5 kilo için.Herbalife çarpıntıya sebep olurken elma krom midemde yaralara sebep oldu bırakınca o saçmasapan ilaçları spor yaparak ve dikkat ederek daha fazla vermiştim. Şuan ki kilo alma sebebim yazın tüp bebek tedavisi gördüm hüsranla sonuçlandı ve açıkçası psikolojimi düzeltebilmek adına canım ne istiyosa yaptım ve yedim.şimdi ise kararlıyım çünkü hiç bir kıyafetim olmuyor (( üstelik 2.tüp bebek tedavisine başlamadan ideal kiloma gelmek ve mutlu olmak istiyorum.
4 senedir ara ara diyetisyene giden ve gerçekten bu konuda çok araştıran biri olarak 3 ana 3 ara öğününüz olmadan yaşamayın.Ara öğünde meyve yiyemeyecek bir ortamda iseniz kuru incir yada kuru kayısı tüketin badem yiyin kavrulmamıs olsun.Mutlaka 1 er dilim de olsa ekmek yiyin aksi halde abur cuburlara saldırırsınız.Bol su. Hergün olmasada protein şart çünkü yag yakımını hızlandırıyor ayrıca yogurt.
Ben inanıyorum hepimiz başarıcaz tek sorun şu bende hep aynısını yaşıyorum çünkü şişkinlik olunca bile kilo yansır tartıya ve sanki bizim bütün çabalar suya düşmüş hissederiz yesemde aynı yemesemde diyerek tatlılara koşarız ben bunu yapmıycam artık ve 1 kaçamak yapsam bile devamı gelmediği sürece o küçük bir kaçamaktır bunu unutmuycam:)))

bugün sabah 1 yumurta 1 cherry domates 1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek yedim.Arada 2 kuru kayısı
öğle arası 1simit.Arada yarım muz
Akşam 1 kase çorba 1tabakta karnıbahar haşlaması soslu ve pazı yogurtlu ve soda sprıte karıstırdım.Arada 1 dilim ayva 1 mandalina ve 1 armut

günaydın kızlar ben kendimden bu sefer çok umutluyum pazartesi tartılıcam bakalım durum ne sabırsızım ama kendimi çok hafif hissediyorum

topiği yeni gördüm ve 64 kiloyum 156 boyundayım hedef şimdilik 60 hadi bakalım hayırlısı leslie ile yürüyorum 5mil. 2 gündür sabah uno denge 1 dilim biraz peynir ara öğün olarak 2 baklava (öğretmenler günü diye hediye gelmiş okula) bu gün bnları yedim henüz

dün diyet açısından zorlu bir gündü.kızımın diş buğdayını yaptım,tabi misafir falan davet ettim,kısırlar,börekler kekler falan yapıldı .gerçi ben kısır ve birküçük dilim börek yedim yarım dilim de kek.ama tek yanlışım akşamki fevkalade kurufasülye yemeğinin arkasından yediğim 3-4 kaşık pilavdı ama bidaha olmayacak
bugün iyiydim,sabaha 2 dilim tam buğday yeşilçay peynir zeytinle başladım,arada 3 kayısı 6 badem.öğlen z.barbunya,yoğurt,kısır 1 dilim tam buğdayla,akşam da kuru f. ve yoğurt.birazdan da light sütümü içicem.
incecik olmayı hayal ediyorum ve öyle olmak için de elimden geleni yapıcam hedef hain 7 kg

bugün diyetisyenime gittim 2,5 kg vermişim:) yuppi 70,8 oldum an itibariyle...

tebrikler,darısı başımıza[SUP][/SUP]
ben bu sabah 1 yumurta az peynir 2 zeytin.2 dilim tam buğday ve yeşilçayla başladım güne.11 de 3 kayısı ve 6 bademimi indirdim mideye.1 de acıktım 2 diyet bisküvi yedim,doğumgününe gideceğim için evde yemek yemedim.orda da 22 mercimek köftesi,2-3 çeşit salata(1 er kaşık)ve 1 antep dlması yedim.d.günü pastasının da tadına baktım.ama bir şişlik var ki acayip,mide mi küçüldü nedir
diyetisyene gittiğimde bir deseki 2.5 3 kg verdin zıplıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…