60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazartesi tartılmam gerek ama korkuyorum.. Arkadaşımın yanına gittim 2 gün orda kaldım ve diyet falan yalan oldu
Üstüne kilo aldım .. Bunu hissediyorum.. Yarın tekrardan kaldığım yerden devam edeceğim.. Yeterince saldım zaten..

bizde de h.sonunda diyet yalan oluyor,çocuklarla çıkıyoruz,dışarda oluyoruz,ya da arkadaşlarda,ister istemez yiyosun,neyseki h. içi toparlanıyor,ben de bi 62 yi görsem tartıda,burakıcam diyeti falan ama dengeli beslenmeye devam

hi girlsss beni de aranıza alın. bismillah dedim (64) bakalım ***ideal kilom 57*** yi görebilecek miyim. Diyet değil beslenme biçimimi değiştiriyorum.

akşam yemeği yok!
abur cubur yok!
yat geber yemeği yok!
gazamız mübarek olsun aaa dostlar... (detayları ilerleyen zamanda vereceğim) byyeee

iyi geceler arkadaşlar.... yarından itibaren bende aranızdayım... daha önce yaptıysam yine yapabilirim tek sorunum sıkıntılı yada stresli olduğum zamanlarda kendimi yemek yerine başka şeylerle oyalamak birde eskisi gibi spor yapmak.. umarım kendim için bi şeyler yapmaya başlarım artık

aranıza yeni katıldım 62 kiloyum bir türlü zayflayamıyorumm yöntemlerinizi anlatırmısınız hedefim 55 olmak

ilk gün için fena değildi spor bile yaptım:)) ama asıl kritik zaman dilimine girmek üzereyiz çayla birlikte yenilen kek,börek ve abur cuburlar ... umarım akşamı da hasarsız biçimde atlatırım. gelelim bugünün raporuna:
kahvaltıdan önce yeşil çay ve elma

kah: biberli omlet,2 küp beyaz peynir,3 minik domates, 1 salatalık,2 yeşil zeytin,1 çay kaşığı siyah zeytin ezmesi,1 dilim tahıllı ekmek,şekersiz çay

ara: 1 fincan yeşil çay,1 mandalina

ara:1 fincan sade kahve

öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak karnıbahar yemeği,1 minik kase yoğurt,1 dilim tahıllı ekmek

spor :40 dk leslie walk at home

acıktım şimdi ne yesem acaba? kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün oldu bugün ama bişiler atıştırıcam sanırım fazla geç olmadan...

sanırım minik bi tost yapıcam peynir ve domtesli:)

Son düzenleme:
valla bugün pazar ve ben de diyette fireler verdim
sabah şekersiz 2 bardak siyah çay ,2 dilim peynir 3 parça sucuk 2 zeytin,domates ve salatalık yedim 2 dilim tam buğdayla
ara 3 kayısı 6 badem
1-5 saat sonra 3 tane mavi yeşil mısır patlaklıdan
3 gibi dışarda olduğumuzdan 4 piliç köfte 3-4 patates az ekmek ve ayran
5 de starbucks kahve:44:
şimdi light sütümü içcem
yani günün özeti abartmasam da diyete pek uymadım

tartıda 66'yı görünce aklımı kaçırır gibi oldum sonra toparladım. boyum da 1.60. bu kilo çok fazla. bir şey yapmalı!!! sizinleyim bayanlar. fazlalıklardan kurtulmak lazım.

günaydın kızlarrrr ii haftalar diliorum bu hafta bol bol kilo verelim inşallah. geçen hafta benim için monotondu kiloda veremedim yediklerimede dikkat edemedim. ama bu hafta 2 kilo hedefliyorum

Bu hafta 100 gr almışım .. Ama bu durumdan çok memnunum çünkü 3 günü dışarda sürekli yiyerek geçirdim.. Buna rağmen verdiğim kiloları fazlasıyla almadığım için mutluyum.. Bugünden itibaren inşallah firesiz bir haftama başlıyorum.. Herkese sağlıklı kilo vermeler :)

merhaba kızlar
kilo vermeli haftalar
ben sabah tartıldım 5 günde 600 gr vermişim.haftasonu pek uymamama rağmen.fena değil.68.6 yım
kızlar çizelgeyi nasıl yapabilirim:26:

iyi akşamlar arkadaşlar... umarım gününüz keyifli geçmiştir

benimkicde fena değildi ufak kaçamaklar dışında
kah: 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,3 yeşil zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan yeşil çay

öğlen:mercimek çorbası,3 yemek kaşığı pilav,2 yemek kaşığı kavurma,salata,ayran veeeee 1 minik dilim revani

ara: 2 ceviz

akşam: avuç içi kadar haşlanmış tavuk,yeşil salata,2 kaşık yoğurt

ara:1 mandalina,1 fincan yeşil çay

öğlenki pilav ve tatlı olmasaydı süper olacaktı ama neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz:))

spor:45 dk leslie

Ben varım :)
Bugün ara öğünlerimin arası çok oldu.. Bir de dün bi kaç kaşık aşure yedim .. Dayanamadım ..

bugün iyiydi.hiç dışına çıkmadım.evdeyken diyet yapmak çok kolay.ev yemekleri,salata,yoğurt,tam buğday ekmeği hepsi el altında.ama dışarda olunca haftasonları diyet hayal oluyor.
sabah 1 yumurta,1parça b.peynir,2 zeytin,yeşilçay,tam.b.ekmeği
ara 3 kayısı 6 badem
öğlen 1 kepçe yayla çorbası,5 kaşık kıymalı karnabahar yemeği,yoğurt,1 dilim t.b.ekemeği
ara light sütle nescafe,1 mandalina
akşama da Allah kerim

iyi akşamlar herkese....

kah: yarım simit,bir dilim beyaz peynir,açık çay

ara:2 kuru kayısı,1 bardak ıhlamur

öğlen: karnıbahar yemeği,minik kase yoğurt

ara:çeyrek simit,bi parça beyaz peynir

ara: sade kahve

ara:5 parça buharda haşlanmış brokoli(zeytinyağlı,limonlu)

akşam: şehriyeli tavuk çorbası,karnıbahar yemeği

ara: ilerleyen saatlerde meyve

spor yok..su içmeye çalışıyorum:))1,5 lt içmişimdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…