60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

67,8 ile aranıza katılıyorum uzun süredir takip ediyorum nasip olmadı bugüne nasipmiş ufaktan anlatım hikayemi size..
65 kiloyla hamile kalıp 75 kiloyla doğum yaptıktan sonra eski halime dönen ben emzirme döneminde 86 kiloya kadar çıktım.daha sonra bigün aynaya baktığımda kendimden utandım resmen benimle birlikte doğum yapan arkadaşlar manken kıvamında bense duba kıvamındaydım ve başladı hikaye..
önceleri çok sıkı diyelte verdimkilo ve 72 kiloya kadar indim daha sonra tabi saldım kendimi aynı kiloda kaldım bi süre sonra tekrar başladım ve 65 e kadar düştüm ve sonra yine hüsraannnn 67,8 de buldum kendimi göbek bel beni en rahatsız eden kısım hemen tekrar başlıcam dedim ve bu sefer sizlerle yapma kararı aldım kendimce(bu arada oturarak çalışıyorum dezavantajım bu benim)haydi bismillah diyip başladım bugün..

1 yumurta 3 zeytin 1 dilim ekmekle sabah kahvaltısı
3 minik galetayla ara öğün yaptım
sizlerde anlatın hadi motive olalım canlar...

hoşgeldin bende senin gibi oturarak çalışıyorum boy ne kadar bu arada

sabah 1 dilim beyaz beynir kepek çeyrek kepek ekmeği 2 dilim domates
ara öğün bir dilim gofret
3 bardak su
öğlen 3 adet köfte fırında 2 dilim patates ve salata

veeee 70, 4 olmuşum...:) 70 in altına inmeye çok az kaldı kızlar dün diyetisyen kontrolüme gittim..

73,3 - 70,8 -70,4

bu 3. kontrolümdü toplamda 2,9 kg verdim, kontrollerim haftada iki bu cumartesi gidince 2 haftam bitmiş olacak ve hedefi bu cumartesi için tam 69 belirledik umarım verebilirim:) 2 haftada 4,3 kilo olmuş olacak.tabi daha taze aldığım için son kilolarımı vermesi kolay oluyor zaten çok yeni zamanlarda 67-68 idim amaç 60 ın altını görebilmek hayal gibi ama olur umaırm bu sefer...

1,63 boyum..öğlen bende salata karnıbahar haşlaması küçük 1 tane yoğurtlu ve şehriye pilavı 2 kaşık(biliyorum yememem lazımdı sonra çok kızdım ama yedim(
hergün yazalım neler yediğimizi ve bugün tam tartılıp başlayalım olurmu yardımcı olalım birbirimize lütfennnnn...

runawaybridee neler yapıyosunn anlatırmısın canım yaa diyetisyenin listesini bizede verirmisin birlikte yapalım azimle verelim şu kiloları 68 im nerdeyse bend...2 hafta sonra 64 olma hedefindeyim inşallahh...

Kolay gelsin hepinize :)
Kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 3-4 yeşil zeytin, domates, salatalık yedim..
30dk aerobik yaptım.. Ara öğünümde 1 mandalina yedim.. Öğlen de; 2 dilim tam buğday ekmek, 1kase domates çorbası, 4 yemek kaşığı ıspanak , 1 kase yoğurt, salata.

herkese merhabalar.
ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 62, boyum 1.60
kısaca öykümü de anlatayım. 1 sene önce diyet yaparak 65 kilodan 56 kiloya kadar indim fakat son beş ayda 6 kilo birden aldım. nedeni ise memlekete geri dönmemkomik ama böyle. sürekli yemek yiyorum. akrabalar filan her akşam yemeğe davet ediyorlar. bir hafta önce dans aeorobik e başladım ama diyet yapamıyorum :2: iştahım çok açık. göbek almış başını gidiyor zaten. 15 aralık a kadar en az 4 kilo vermem gerekiyor. iştahımı azaltmak konusunda önerilerinizi bekliyorum. ayrıca sıkı bir diyet e başlamak konusunda sizden motivasyon da bekliyorum
sevgiler...

herkese merhabalar.
ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 62, boyum 1.60
kısaca öykümü de anlatayım. 1 sene önce diyet yaparak 65 kilodan 56 kiloya kadar indim fakat son beş ayda 6 kilo birden aldım. nedeni ise memlekete geri dönmemkomik ama böyle. sürekli yemek yiyorum. akrabalar filan her akşam yemeğe davet ediyorlar. bir hafta önce dans aeorobik e başladım ama diyet yapamıyorum :2: iştahım çok açık. göbek almış başını gidiyor zaten. 15 aralık a kadar en az 4 kilo vermem gerekiyor. iştahımı azaltmak konusunda önerilerinizi bekliyorum. ayrıca sıkı bir diyet e başlamak konusunda sizden motivasyon da bekliyorum
sevgiler...

aynı canım bee yemek için hep bi nedenimiz var zaten sanki zorla yediriyorlar:)))aslında yemek istediğimizden kaynaklanıyor biraz az önce koca bir meyve tabağı meyve yedim elma armut muz akşam yemek yememeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabi yada sadece yoğurt yicem bakalım,,,benim hedefimdede iki haftada 4 kilo var 68 kiloyum bende 1,63 boyum inşallah başarırız...memleketin neresi bu arada...

bazen ben de bu kadar gelişmiş bir lezzet tutkum olmasına kızıyorum ,güzel şeyler yemekten keyif alıyorum.yerken damağımda bıraktığı tat beni mutlu ediyor.yemek yemek mutluluk kaynağı,seviyorum ama ince olmayı ,insanların 'aa 2 çocuk yapmışsın süper duruyorsun demeleri de ayrı bir haz,bu da vazgeçilemez.bir de işin yaş boyutu var 33 yaşındayım ve artık 20 li yaşlardaki kadar hızlı yakamıyorum ve şişman bir yaşlı olamk istemiyorum
bir de ''mmmm yemek yemeği hiç sevmem,yaşamak için yiyorum '' diyen tiplere en çok da ''günde 8 öğün yiyorum bi oturuşta 2 dürümü indiriyorum ama ne yapsam kilo alamıyorum ''diyen tiplere gıcığım arkadaş.
neyse ben bugün akşama kadar diyetime layığıyla uydum ama eşim hadi 2 gün yokum çocuklarla yemeğe gidelim teklifine hayır diyemediğim için akşam diyet tırt oldu.ekmek yemedim ve 7 de yedim işe yaramaz dimineyse bu kaçamak oldu
ama eve gelince doğadan yedi otlu içtim biraz telafi eder umarım.tavsiye edrrim arkadaşlar diyetisyenim öenrdi.sinamekisiz bir çay,kekik kokuyor yani içimi güzel.ama her markette bulunmuyor

günaydın,,,o anlattığın tipler varya onlara benim ne kadar uyuz olduğumu bilemezsin ulan biz su içsek kalori hesaplıcak haldeyiz millet ayyyyyy alamıyorum bi alsam falan diyoya al tık boğazına 8 kişilik bi pasta diyo şeytan yaaa,,,neyse ben akşamı güzel bitirdim hamsi yedim bi kaç tane ve salata ama sabah sabah abarttım bugün yumurta 2 zeytin yarım dilim ekmek 2 tane kurabiye yedim yaaa saatt daha dokuz ve 200 kalori aldım şimdiden offffffff......neyse çok su hafif öğlen ve akşam yemeğiyle hallederiz inşallah...nerde oturuyorsun bu arada...ben kocaelindeyim...yaşda 29..

günaydın kızlar bu sabah 1 simit ve karper peynir yedim yanlız akşam specialk yediim 1 kase light süt ile acayip tok tutuyo herkese tavsiye ederim.

memleketim hatay yemeği ile meşhur yerdir. hiç bişey yemesen künefe yersin zaten en az haftada bir akşam yemeklerinden feragat edebilsem kilo vereceğimi de biliyorum ama nefise hakim olmak zor :2:

64 kilo ile başladım burda yazmaya
sabahları yazmıstım zaten zeytin peynir dom. ekmeksiz öğlen ve aksam ağırlık olarak sebze
regl şişkliğim ile 64 tüm 1,5 ay sürenin sonuda bugün regl olduum ve şuan 63.1 im
2 gün daha sürer bu halim ondan sonra bakalım durmda ne kadar değişilik olcak

kahvaltı; 1 yumurta, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 parça beyaz peynir, domates ve salatalık.
Ara öğün; 1 mandalina.
Öğlen, 1 kase brokoli çorbası, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 1 kase yoğurt, 2 dilim tam buğday ekmek.
Ara öğün; 1 armut.

Akşama da az kaldı.. Acıktım gibi sanki :)

arkadaşlar merhaba
ben gruba yeni katılıyorum.doğumdan önce 58-60 aralığında gidip gelen bir kilom vardı.hamilelikte 20 kilo aldım.ve doğum sonrası 70 di kilom.kızım 21 aylık oldu.kilo hiç değişmedi.1 aydır diyetisyene gidiyorum.metabolizmam çok yavaş olduğundan bana çok düşük kalorili bir diyet verdi.ama ben 1 ayda yalnızca 2,5 kilo verdim.hayatımda ilk kez diyet yapıyorum.kilo vermenin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim.

herkes 15 25 kiloları veriyo ben bi 5 kilo veremiyorum niye
piiiiiiiis boğazım yüzünden normal öğün yemek yemeğe devam ettiğim için veremiyorum

aynı ben aynıııııııııııı
boy 1,65 klo 64 anacım ben ne güsel 57 idim. ne halt etmeye yedim yedim bilmiyorum ki
ha bide bişey var ben aslınsa kilomun 64 57 falan olmasını umursamıyorum bel kalınlığımın 70 olmasını istiyorum
çünkü o benim ideal bel kalınlığım şu an 79 ben belimi 9 santim inceltmeliyim ama bel fıtığım olduğu için o bel egzersizlerini çok uzun süre uygulayamıyorum.
bi de çok şişkinliğim oluyor sürekli bi şişkinlik normal zamanlarımda ölçüyorum belimi ki gün içeride ya sabah erken saat yada gece geç saat oluyo bu normal zamanlar 77 78 ama gün içerisinde hep 79 hatta 80 82 falan bundan kurtulmalıyım benim bu şişkinlikten ve belimdeki bu yağ tabakasından kurtulmam gerekiyor
kısaca ve özetle
imdaat!..

sorma ben mi sen mi? bide yiyoruz da kilo almıyoruz diyolar ya birlikte yemeğe oturursun tırtıklamalar ayıklamalar bi iğrenerek yemeler bumu yediğin diyesim ve dediğin gibi o koca pastayı ağızlarına tıkasım var burada bi arkadaş var azerin kıs kilo almak için yatmadan önce mama yiyor biliyo musun geçen konuştuk bütün gün tek kurabiye ile durmuş hiç acıkmamış
ya bende öle mide istiyorum

amma da yazmışım

ivet uzuuuuun uzuuun ama dertli konuşkan olurmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…