67,8 ile aranıza katılıyorum uzun süredir takip ediyorum nasip olmadı bugüne nasipmiş ufaktan anlatım hikayemi size..
65 kiloyla hamile kalıp 75 kiloyla doğum yaptıktan sonra eski halime dönen ben emzirme döneminde 86 kiloya kadar çıktım.daha sonra bigün aynaya baktığımda kendimden utandım resmen benimle birlikte doğum yapan arkadaşlar manken kıvamında bense duba kıvamındaydım ve başladı hikaye..
önceleri çok sıkı diyelte verdimkilo ve 72 kiloya kadar indim daha sonra tabi saldım kendimi aynı kiloda kaldım bi süre sonra tekrar başladım ve 65 e kadar düştüm ve sonra yine hüsraannnn 67,8 de buldum kendimi göbek bel beni en rahatsız eden kısım hemen tekrar başlıcam dedim ve bu sefer sizlerle yapma kararı aldım kendimce(bu arada oturarak çalışıyorum dezavantajım bu benim)haydi bismillah diyip başladım bugün..
1 yumurta 3 zeytin 1 dilim ekmekle sabah kahvaltısı
3 minik galetayla ara öğün yaptım
sizlerde anlatın hadi motive olalım canlar...
hoşgeldin bende senin gibi oturarak çalışıyorum boy ne kadar bu arada
sabah 1 dilim beyaz beynir kepek çeyrek kepek ekmeği 2 dilim domates
ara öğün bir dilim gofret
3 bardak su
öğlen 3 adet köfte fırında 2 dilim patates ve salata
veeee 70, 4 olmuşum...:) 70 in altına inmeye çok az kaldı kızlar dün diyetisyen kontrolüme gittim..
73,3 - 70,8 -70,4
bu 3. kontrolümdü toplamda 2,9 kg verdim, kontrollerim haftada iki bu cumartesi gidince 2 haftam bitmiş olacak ve hedefi bu cumartesi için tam 69 belirledik umarım verebilirim:) 2 haftada 4,3 kilo olmuş olacak.tabi daha taze aldığım için son kilolarımı vermesi kolay oluyor zaten çok yeni zamanlarda 67-68 idim amaç 60 ın altını görebilmek hayal gibi ama olur umaırm bu sefer...
herkese merhabalar.
ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 62, boyum 1.60
kısaca öykümü de anlatayım. 1 sene önce diyet yaparak 65 kilodan 56 kiloya kadar indim fakat son beş ayda 6 kilo birden aldım. nedeni ise memlekete geri dönmemkomik ama böyle. sürekli yemek yiyorum. akrabalar filan her akşam yemeğe davet ediyorlar. bir hafta önce dans aeorobik e başladım ama diyet yapamıyorum :2: iştahım çok açık. göbek almış başını gidiyor zaten. 15 aralık a kadar en az 4 kilo vermem gerekiyor. iştahımı azaltmak konusunda önerilerinizi bekliyorum. ayrıca sıkı bir diyet e başlamak konusunda sizden motivasyon da bekliyorum
sevgiler...
bazen ben de bu kadar gelişmiş bir lezzet tutkum olmasına kızıyorum ,güzel şeyler yemekten keyif alıyorum.yerken damağımda bıraktığı tat beni mutlu ediyor.yemek yemek mutluluk kaynağı,seviyorumama ince olmayı ,insanların 'aa 2 çocuk yapmışsın süper duruyorsun demeleri de ayrı bir haz,bu da vazgeçilemez.bir de işin yaş boyutu var 33 yaşındayım ve artık 20 li yaşlardaki kadar hızlı yakamıyorum ve şişman bir yaşlı olamk istemiyorum
bir de ''mmmm yemek yemeği hiç sevmem,yaşamak için yiyorum '' diyen tiplere en çok da ''günde 8 öğün yiyorum bi oturuşta 2 dürümü indiriyorum ama ne yapsam kilo alamıyorum ''diyen tiplere gıcığım arkadaş.
neyse ben bugün akşama kadar diyetime layığıyla uydum ama eşim hadi 2 gün yokum çocuklarla yemeğe gidelim teklifine hayır diyemediğim için akşam diyet tırt oldu.ekmek yemedim ve 7 de yedim işe yaramaz dimineyse bu kaçamak oldu
ama eve gelince doğadan yedi otlu içtim biraz telafi eder umarım.tavsiye edrrim arkadaşlar diyetisyenim öenrdi.sinamekisiz bir çay,kekik kokuyor yani içimi güzel.ama her markette bulunmuyor
aynı canım bee yemek için hep bi nedenimiz var zaten sanki zorla yediriyorlar:)))aslında yemek istediğimizden kaynaklanıyor biraz az önce koca bir meyve tabağı meyve yedim elma armut muz akşam yemek yememeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabi yada sadece yoğurt yicem bakalım,,,benim hedefimdede iki haftada 4 kilo var 68 kiloyum bende 1,63 boyum inşallah başarırız...memleketin neresi bu arada...
herkese merhabalar.
ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 62, boyum 1.60
kısaca öykümü de anlatayım. 1 sene önce diyet yaparak 65 kilodan 56 kiloya kadar indim fakat son beş ayda 6 kilo birden aldım. nedeni ise memlekete geri dönmemkomik ama böyle. sürekli yemek yiyorum. akrabalar filan her akşam yemeğe davet ediyorlar. bir hafta önce dans aeorobik e başladım ama diyet yapamıyorum :2: iştahım çok açık. göbek almış başını gidiyor zaten. 15 aralık a kadar en az 4 kilo vermem gerekiyor. iştahımı azaltmak konusunda önerilerinizi bekliyorum. ayrıca sıkı bir diyet e başlamak konusunda sizden motivasyon da bekliyorum
sevgiler...
aynı canım bee yemek için hep bi nedenimiz var zaten sanki zorla yediriyorlar:)))aslında yemek istediğimizden kaynaklanıyor biraz az önce koca bir meyve tabağı meyve yedim elma armut muz akşam yemek yememeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabi yada sadece yoğurt yicem bakalım,,,benim hedefimdede iki haftada 4 kilo var 68 kiloyum bende 1,63 boyum inşallah başarırız...memleketin neresi bu arada...
amma da yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?