60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar. bende aranıza yeni katıldım. boyum 1,72 kilom 68 uzun süredir kilo vermek istiyorum ama ne yazık ki başaramıyorum. bir kaç kilo düşsemde çok kısa zamanda yine geri alıyorum. bir iş yerinde muhasabeci olarak çalışıyorum. anlayacağınız sürekli oturarak hareketsiz geçiyor günüm böyle oluncada kilo vermem biraz zor görünüyor. sabahları zar zor kalkıyorum yataktan o yüzden de kahvaltı etmeden çıkıyorum evden. işe gelincede 1 tane poğaça yiyorum. öğlen yemeklerini de ne ne yazık ki yine dısaardan hazır yiyeceklerle geçiştiriyorum. anca akşamları yemeğime dkkat ediyorum. ekmeği sadece 1 dilim yemeğe özen gösteriyorum fakat bazen kantarın topuzunu kaçırdığımda oluyor işte böyle kkızlar. bana yardım ediiiinnnnnnnn

bende aynı kızlar 1.66 boyum ve65 kiloyum yeniyıla 60 kilo olsam diyorum (inşallah) çok karalıyım allah izin verirse...umarım olur ya hep aynı şey çok sıkıldım...

hoşgeldin canım bende 1.66 boyunda 65 kiloyum bende çalışıyorum ve oturarak geçiyor vaktim ama işe gelirken yürüyorum yarım saat mesafede iş yerim.ama bugün slim and 6 pack yapmaya başlayacagım 30 gün boyunca hergün yapacagım.(inşallah)bakalım sonuç ne olacak 60 kilo olmak istiyorum yeni yılda

canım sen şanslısın en azından iş yeri mesafenfazla. bnim ev ile iş yeri mesafem 6-7 dk akşam iş çıkışları yürüyüşyapmak istiyorum ama eve yorgun gidince o da pek mümkün olmuyr ne yazık ki. o bahsettiğin şey ne? bilgi verir misin biraz

iyi akşamlar kızlar...hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım azcık kaçırsak fazlasıyla geri dönüyoo bende yeni yıla yetişmese de en azından şubatta yani doğüm günümde eski kiloma dönmüş olmayı umuruyorum :)) pazardan bu yana dikkat etmeye çalışıyorum yeşil çaya ve suya dönüş yaptım gerçekten daha huzurlu ve mutluyum :)) 3 gün sporda yaptım hafta sonuda yapıcam inş. ama tek derdim yemekten sonra çayla pasta börek kek atıştırmayı alışkanlık haline getirmişiz sanırım ewlendiğimdn beri onu bırakmaya çabalarken tuzlu krakerlere sardım bi an ewwel onuda unutursam süper olucak....

ben istanbul beylikdüzündeyim.2 çocuk var ve yaş 33
ben de bugün diyete uyamadım ama negatif yönde hiçbişey yiyemedim.kızımın yarın doğumgünü.hazırlıklar kuaför falan derken,yemek yemeği unuttum

Herkese merhaba. Ben de kilodan yana müzdaribim. 69,700 gr ve benim olmam gereken kilo ile arasında en az 10-12 kilo var. Çünkü boyum da kısa. Bu destek işe yarıyorsa ki bir sürü yöntem denedim olmadı, ben de katılmak istiyorum.

Nasıl başlanıyor? Neler yaplıyor?

Dün öğlen yaptığım kaçamağın dışında bu hafta hiç aksatmadım diyetimi.. Yarın da tartı günüm, inşallah tartıda da güzel bir sonuç görürüm. Gerçi hiç vermiş gibi de hissetmiyorum ama umarım yanılıyorumdur.

ben de 163 cm boyunda 66 kiloyum bu kilolar bana ne kadar yabancı oysa en yüksek kilom 58 oldu bu güne kadar ama küçük oğluma hamileliğimde aldığım kiloları veremedim işte:2::2:
bu hafta diyetimi sorunsuz tamamladım halbuki her pazartesi başlayıp salı bitirenlerdendim ve kilom sabah aç karnıma 66 geliyordu bu gün aç karnıma tartıldım 65.2 geldim aslında yemek düşkünü biri değilimdir de benim sorunum saatlerine uymadan düzensiz beslenmeymiş yani sabah 11 gibi kahvaltı arada bişey yemeden hooop saat 6 da akşam yemeği açlıktan ölünce de insan akşam en az yemesi gereken zamanda fazla kaçırıyo sonrasında düşen kan şekerini tatlılarla doyuruyo ve sonuç kilo almasa da verememek oluyo tabi...bunları iyice araştırdım şimdi yaptığım erken saatlerde bi kahvaltı ve ara öğünleri asla atlamamak öğle yemeğinde mutlaka bi sebze ve akşam yemeğini de hafif tutmak...böyle olunca akşam yemeği erken saatlere denk geliyo ve uyuyana kadar da insan acıkıyo ben de ya bi sütlü kakao ya da küçük bi kase çorbayla midemi bastırıyorum ve yemek yediğim son saatten itibaren 4 saat sonra uyumaya özen gösteriyorum ki midem boşalsın ve zayıflamayı sağlayan leptin hormonu harekete geçsin...işte böyle bir de spor yapabilsem müthiş olacak ama işte o yok bende de tembelin tekiyim resmen...

günaydın kızlar hala 63 kg yum bi düşüş olmadı sabah yulaf kepeğinden ekmek yapıp içine 1 adet light karper peynir sürdüm açık şekersiz çay 10:30 gibide yeşil çay herkese kolay gelsin.

benide aranıza alın sebepleneyim 63.6 kiloyum ara vermiştim kilo aldım ve bugün diyette ilk günüm 50 olana kadar gitmeyeceğim inşallah...

Selam kizlar bayadir nette giremiyorum hem cok yogun calisiyorum hem PC bozuk.
tekrardan 2 Kilo vermisim yani 61Kiloya düsdüm. Yemeksiz kalmiyorum ama sanirim cok calisdigimdan verdim kiloyu

canım bahsettiğim şey mekik hareketleri yaptırıyor video.12 dak. sürüyor göbeğim olduğu için ben memnunum işe yerıyor goggle yaz slim and 6 pack diye çıkıyor

merhabalar sabah kahvaltı yapmadım
öğlen yedim yemekten sonra 1 muz 1 mandalina
şimdiye kadar 2 litre su
birazdan kayısılı form çay içeceğim
sabah tartıldım 64.8 idim

200 gr vermişim.. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim açıkçası.. :44:
Ama vazgeçmeye niyetim yok.. Yine yeniden 1 haftama başladım bugün itibariyle..

nice mutlu huzurlu yıllar geçirsin inşallah rabbim ömrünü uzun etsin...yemek yemeyincede duruyor bünye bak ben 68,6ıydım perşembe günü bugün sabah tartıldım 66,8 im resmen iki kiloya yakın gitmiş ama çok su ve sürekli atıştırmayla başardım...galeta benim kurtarıcım sabah bir yumurta öğleye kadar parmak galetelardan ve bir elma öğlen çorba yoğurt ikindi tekrar galeta akşam zamanım genelde sebze yemeklerine yetiyor o yüzden sebze yemeği bi kaç kaşık ve ayran menüm buu kızlar...

oooomaşallah canım çok iyi bir sonuç
oluyor işte ya çaba gösterince
kepekli galeta mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…