- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
merhaba kızlar. bende aranıza yeni katıldım. boyum 1,72 kilom 68uzun süredir kilo vermek istiyorum ama ne yazık ki başaramıyorum. bir kaç kilo düşsemde çok kısa zamanda yine geri alıyorum. bir iş yerinde muhasabeci olarak çalışıyorum. anlayacağınız sürekli oturarak hareketsiz geçiyor günüm böyle oluncada kilo vermem biraz zor görünüyor. sabahları zar zor kalkıyorum yataktan o yüzden de kahvaltı etmeden çıkıyorum evden. işe gelincede 1 tane poğaça yiyorum. öğlen yemeklerini de ne ne yazık ki yine dısaardan hazır yiyeceklerle geçiştiriyorum. anca akşamları yemeğime dkkat ediyorum. ekmeği sadece 1 dilim yemeğe özen gösteriyorum fakat bazen kantarın topuzunu kaçırdığımda oluyor işte böyle kkızlar. bana yardım ediiiinnnnnnnn
hoşgeldin canım bende 1.66 boyunda 65 kiloyum bende çalışıyorum ve oturarak geçiyor vaktim ama işe gelirken yürüyorum yarım saat mesafede iş yerim.ama bugün slim and 6 pack yapmaya başlayacagım 30 gün boyunca hergün yapacagım.(inşallah)bakalım sonuç ne olacak 60 kilo olmak istiyorum yeni yılda
günaydın,,,o anlattığın tipler varya onlara benim ne kadar uyuz olduğumu bilemezsin ulan biz su içsek kalori hesaplıcak haldeyiz millet ayyyyyy alamıyorum bi alsam falan diyoya al tık boğazına 8 kişilik bi pasta diyo şeytan yaaa,,,neyse ben akşamı güzel bitirdim hamsi yedim bi kaç tane ve salata ama sabah sabah abarttım bugün yumurta 2 zeytin yarım dilim ekmek 2 tane kurabiye yedim yaaa saatt daha dokuz ve 200 kalori aldım şimdiden offffffff......neyse çok su hafif öğlen ve akşam yemeğiyle hallederiz inşallah...nerde oturuyorsun bu arada...ben kocaelindeyim...yaşda 29..
canım sen şanslısın en azından iş yeri mesafenfazla. bnim ev ile iş yeri mesafem 6-7 dkakşam iş çıkışları yürüyüşyapmak istiyorum ama eve yorgun gidince o da pek mümkün olmuyr ne yazık ki. o bahsettiğin şey ne? bilgi verir misin biraz
ben istanbul beylikdüzündeyim.2 çocuk var ve yaş 33
ben de bugün diyeteuyamadım ama negatif yönde hiçbişey yiyemedim.kızımın yarın doğumgünü.hazırlıklar kuaför falan derken,yemek yemeği unuttum
nice mutlu huzurlu yıllar geçirsin inşallah rabbim ömrünü uzun etsin...yemek yemeyincede duruyor bünye bak ben 68,6ıydım perşembe günü bugün sabah tartıldım 66,8 im resmen iki kiloya yakın gitmiş ama çok su ve sürekli atıştırmayla başardım...galeta benim kurtarıcım sabah bir yumurta öğleye kadar parmak galetelardan ve bir elma öğlen çorba yoğurt ikindi tekrar galeta akşam zamanım genelde sebze yemeklerine yetiyor o yüzden sebze yemeği bi kaç kaşık ve ayran menüm buu kızlar...
200 gr vermişim.. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim açıkçası.. :44:
Ama vazgeçmeye niyetim yok.. Yine yeniden 1 haftama başladım bugün itibariyle..
200 gr vermişim.. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim açıkçası.. :44:
Ama vazgeçmeye niyetim yok.. Yine yeniden 1 haftama başladım bugün itibariyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?