60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooomaşallah canım çok iyi bir sonuç
oluyor işte ya çaba gösterince
kepekli galeta mı?

evet kepekli galeta canım.. kesinlikle çaba herşeyin başında ben doğumdan sonra 86 kiloya kadar çıktım 20 kilo verdim dile kolay hep farklı diyetlerle verdim ama en iyisi şuan uyguladığım diyet hepsi var içinde protein karbonhidrat kalsiyum bu en ideali bence çokta acıktırmıyo bi süre sonra alışıyosun..sen kaç kilosun..

1 haftada 200 grm az vermişsin bi yerde bi yanlışlık yapıyorsun bence canım...

Doktorun verdiği diyeti aynen uyguluyorum .. Sadece ilk haftamda ben 1,5 kg verdim.. Sonraki her haftamda 200 gr verdim.. 4 gün sonra 1 ay olacak işte doktora bir görüncem bakalım..

olsun bugün az yarın çok veririsin sakın vazgeçme...
yeni haftanda 2 kilo vermen dileğiyle...

Teşekkür ederim .. İnşallah veririz hepimiz .. :)
Yok vazgeçmiyorum zaten.. Kalıcı bir şekilde vereyim yeter..

Herkese bol ve kalıcı kilo verici haftalar ..

canım ben 64 kiloyum 166 boyum 26 yaşındayım

ben de 3 yıl önce doğum yaptım 58dim ama 65te kaldım. son 1 yıl 62-64 arasında gelip gidiyorum. bir zamanlar 62 ye kadar çıkıp ekmeksiz beslenme ve sabah sporuyla 14 kilo verip 1 yılda 48e düşmüştüm 34-36 beden olmuştum. o günlerimi mumla arıyorum. sonra üniversite yurt ortamı sonra evlilik doğum ve masa başı iş derken kilolar benle bütünleşti. boyum 162 yaşım 29. ayda bir kaç gün akşam eve gidince sporumsu hareketler denerim :)
ama devamı gelmez. diyet yapamam daha çok iştahım açılıyor. ama her şeyden daha doğrusu ne bulursam onlardan az az yemek daha kolay benim için. bayadır bu siteyi takip ederim ama kilo konusu ile ilgilenmemiştim. bugün size katılmaya karar verdim. nasıl yapacağız bilmiyorum ama iddialaşıp örgü örer gibi birbirimizle iletişim halinde olup paylaşarak irademi koruyabileceğime inanıyorum. bana yardımcı olur musunuz?

Merhaba kızlar bende bugün aranıza katıldım boyum 172cm kilom61 . Aslında beden kitle indeksine göre normalim ama malum Türk kadını olduğum için anormal dağılım var. Yani basenlerimde toplanmış. Ben 57 olmak istiyorum ama spor yapma şansım yok sabah erken işe gidiyorum ve işim masa başı.burda sizle beraber daha kolay olur inşallah. Hepimize kolay gelsin

Merhabalar
Ben c.tesi kızımın dogumgunu ısını de hallettikten sonra pazar gunü üzerinize afiyet grip oldum. dün yatak döşek yattım .ilac ictim bugün daha iyiyim kırıklık hala var ama şükür buna.bugun diyeti sapitmadim.sabah t.b ekmek,yumurta peynir 2zeytinle ve y.cayla .ara 1mandalina.oglen arpa şehriyeli roka salatası 1dilim ekmekle,ara 2kasik aşûre,1/2elma 1mandalina,aksam 1kepce ezogelin çorbası 3kasik kıymalı pirasa musakka,yogurt1 dilim ekmekle
Günümün özeti bu kizlar

runawaybridee neler yapıyosunn anlatırmısın canım yaa diyetisyenin listesini bizede verirmisin birlikte yapalım azimle verelim şu kiloları 68 im nerdeyse bend...2 hafta sonra 64 olma hedefindeyim inşallahh...

canım merhaba, herkese göre diyet listesi değişirt ama benimki şöyle;
sabah: 1 puaça yada 40 gr peynir, 2 dilim light ekmek, 4 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel
öğle 120 gr ızgara et, yağsız salat, 1 kase yoğurt
ikindi: 3 kuru kayısı
akşam: 1/2 paket diet bisküvi
1 kase yoğurt
ara öğün: 2 adet mandalina..

listem böyle arkadaşlar:)

bu arada bugün diyetisyende 5. kontrolümdü, hafatada iki kere gidiyorum..son durumum şöyle:

73,3 - 70,8 - 70,4 - 70,1 - 69,3

toplamda 17 günde 4 kilo verdim:) ama daha 6 ay önce 62. 5 olan bir insan için çok mutlu olamıyorum neyseki hızlı gidiyor sayılır...bi 66 ya insem...arkadaşlar devam..önümüzdeki cumartesi kontrolü için hedefimiz 68,5 :) hadi bakalım...

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah canım çok iyi sonuçlar almışsın

maşallah canım çok iyi sonuçlar almışsın

saol canım ama ben yakın zamana kadar 62, 5 tum diyetisyenle vermiştim bu kiloyu tabi 76-77 lerden gelmiştim o kiloya 2 senede korudum üstelik ama son zamanlar hayatımda yaşadığım stres vs. den dolayı korudğum kiloyu geri aldım...neyseki yeni aldığım için vermesi zor olmuyor zaten çabuk alan bir bünyem olduğu gibi çabuk veren bir bünyame var...bu sefer 60 ın altına inmeden bırakmıycam diyetsiyene gitmeyi..65-66 lara inmeden mutluda olamıycam çünkü zaten son 2-3 senedir hiç 70 in üstüne çıkmamıştım neyse her şerde vardır bir hayır..

Son düzenleyen: Moderatör:
nice 15 sen 1.66 boy için 65 kg dasın ki bence hiç fena değil...dert etme zamanla verirsin bence..öyle aman aman bi kilonda yok zaten..

tebrikler runawaybride
darısı başımıza ben senin kadar hızlı ilerleyemiyorum,ama akşam menüne baktım nerdeyse hiçbirşey yemiyorsun,diyetisyenin önerisi mi bu.çünkü benim listemde normal yemek var,öğlen ne yediysen ona ben,zer,ya sebze ya da et.:44:
bugün sabah 2 dilim tam buğday 2 dilim peynir 3 zeytinle ve yeşilçayla actım günü,1 saat önce 3 kayısı ve 6 bademimi yedim.birazdan 2 kepçe ezogelinimi 1 dilim ekmek yoğurt ve salatayla yiyeceğim,şimdilik böyle.
sabah çıktım tartıya 2 haftada 1.5 kg vermişim .69.2 den 67.7 yim

ben iş yerimdeki arkadaşlarla kahvaltı yapıyorum. 1 ekmeği 3-4 kişi yiyoruz arasına peynir tereyağ bal reçel domates vs. koyup yiyoruz. ben kendi adıma 1 poğaça büyüklüğünde ekmek ile 1 kaşık kadar peynir tereyağ sürüp onu yiyorum az şekerli açık çay da yanında. kahvaltım bu kadar. öğlen saat12 de az tavuk suyu çorba, salata ve 2 adet kemalpaşa tatlısı yedim. akşam 18,30da evdeyim. sulu yemeklerden azcık ekmeksiz yerim. salata da olur büyük ihtimal. 1 saat kadar sonra da bir iki mandalina yerim. sizce nasıl bi beslenme şeklim var. hareket de edersem umut vaat ediyor muyum?

Canım merhaba,
birebir diyetisyenimin verdiği liste bu..aslında önceki gitmemde bundan daha kolay bir liste vermişti..bu listeye ek olarak diğer listemde 4 porsiyon daha meyve, 1 kase çorba (yada 3 dilim light ekmek) ve akşamada sebze yemeği vardı diet bisküvi yerine.Ama ben 70 in üstüne çıkınca birdenbire sıkı bir diyetle başlamaya karar verdik.O nedenle hızlı gbidiyor tabiki.ama benimde tam uyamadığım günler oluyor..ama hızlı vermek istiyorum o nedenle sıkılana kadar bu diyetle devam edicem..
sen demi diyetisyene gidiyorsun? ama bugün yediklerin seninde gayet benimkine benzer geldi bana et yememişsin hatta..bende diet bisküvi yerine yarım kase çorba içebiliyorum..

evet canım diyetisyenimin verdiği liste.akşamları genelde kıymalı sebze yemeği yediğimiz için et ihtiyacı o şekilde karşılanıyor,bazen köfet ya da balık yiyorum,tavuk çorbası içtiysem de et almış oluyorum falan.diyetisyenimin en önem verdiği anladığm kadarıyla çrba.çorbasız öğün yok ve yoğurt ve salatasız.her öğün mutlaka var.öğlen akşam salata yemiyorum ben sadece tek öğün.tembellikten ben de hızlı vermke istiyorum ama çabuk sıkılmaktan ve başa dönmekten korkuyorum.topu topu 5-6 kg m kaldı,vwriceğim inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…