oooomaşallah canım çok iyi bir sonuç
oluyor işte ya çaba gösterince
kepekli galeta mı?
1 haftada 200 grm az vermişsin bi yerde bi yanlışlık yapıyorsun bence canım...
olsun bugün az yarın çok veririsin sakın vazgeçme...
yeni haftanda 2 kilo vermen dileğiyle...
evet kepekli galeta canım.. kesinlikle çaba herşeyin başında ben doğumdan sonra 86 kiloya kadar çıktım 20 kilo verdim dile kolay hep farklı diyetlerle verdim ama en iyisi şuan uyguladığım diyet hepsi var içinde protein karbonhidrat kalsiyum bu en ideali bence çokta acıktırmıyo bi süre sonra alışıyosun..sen kaç kilosun..
runawaybridee neler yapıyosunn anlatırmısın canım yaa diyetisyenin listesini bizede verirmisin birlikte yapalım azimle verelim şu kiloları 68 im nerdeyse bend...2 hafta sonra 64 olma hedefindeyim inşallahh...
bu arada bugün diyetisyende 5. kontrolümdü, hafatada iki kere gidiyorum..son durumum şöyle:
73,3 - 70,8 - 70,4 - 70,1 - 69,3
toplamda 17 günde 4 kilo verdim:) ama daha 6 ay önce 62. 5 olan bir insan için çok mutlu olamıyorumneyseki hızlı gidiyor sayılır...bi 66 ya insem...arkadaşlar devam..önümüzdeki cumartesi kontrolü için hedefimiz 68,5 :) hadi bakalım...
maşallah canım çok iyi sonuçlar almışsın
kimse beni görmedi sanırsamm
kış olduğundan buralarda sakin tabi...
neyse bugün diyetimin 2. günü 1kilo vermişim
nice 15 sen 1.66 boy için 65 kg dasın ki bence hiç fena değil...dert etme zamanla verirsin bence..öyle aman aman bi kilonda yok zaten..
tebrikler runawaybride
darısı başımıza ben senin kadar hızlı ilerleyemiyorum,ama akşam menüne baktım nerdeyse hiçbirşey yemiyorsun,diyetisyenin önerisi mi bu.çünkü benim listemde normal yemek var,öğlen ne yediysen ona ben,zer,ya sebze ya da et.:44:
bugün sabah 2 dilim tam buğday 2 dilim peynir 3 zeytinle ve yeşilçayla actım günü,1 saat önce 3 kayısı ve 6 bademimi yedim.birazdan 2 kepçe ezogelinimi 1 dilim ekmek yoğurt ve salatayla yiyeceğim,şimdilik böyle.
sabah çıktım tartıya 2 haftada 1.5 kg vermişim .69.2 den 67.7 yim
Canım merhaba,
birebir diyetisyenimin verdiği liste bu..aslında önceki gitmemde bundan daha kolay bir liste vermişti..bu listeye ek olarak diğer listemde 4 porsiyon daha meyve, 1 kase çorba (yada 3 dilim light ekmek) ve akşamada sebze yemeği vardı diet bisküvi yerine.Ama ben 70 in üstüne çıkınca birdenbire sıkı bir diyetle başlamaya karar verdik.O nedenle hızlı gbidiyor tabiki.ama benimde tam uyamadığım günler oluyor..ama hızlı vermek istiyorum o nedenle sıkılana kadar bu diyetle devam edicem..
sen demi diyetisyene gidiyorsun? ama bugün yediklerin seninde gayet benimkine benzer geldi bana et yememişsin hatta..bende diet bisküvi yerine yarım kase çorba içebiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?