60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dukan diyeti çabalarımdan snra dıger dıyetler cok sert geldi bana durup durup dukana başlıyorum :)) ama istikrarlı olmak önemli bende bunu yapamıyorum sureklı atak evresını tekrarlamaktan panik atak olcam az kaldı :))

anladım canım ama 2 haftada 1, 5 kg az gibi geldi bana.Çünkü diyetin en başında verme hızın yüksek olur sonrasında düşer.seninki şimdiden yavaş gibi.yinede sen bilirsin..kolay gelsin:)

anladım canım ama 2 haftada 1, 5 kg az gibi geldi bana.Çünkü diyetin en başında verme hızın yüksek olur sonrasında düşer.seninki şimdiden yavaş gibi.yinede sen bilirsin..kolay gelsin:)

evet öyle ama ben diyetisyene başlamadan önceki 1 ay kendimce bi diyet yapmıştım 2 kg civarı vermiştim.2. aydayım aslında da diyetisyen kontrolunde 2 hafta oldu.ayda 3-4 kg vermeyi normal buluyor diyetisyen.bir de bende hipotroidi var.çok hızlı vermem mümkün değil.bu bile hızlı sayılır.acelem yok,3 aylık bir süre verdim kendime.verdiğim kalıcı olsun da 62 de bırakıcam zaten.sonrasında da koruma çalışmaları:26:

arkadaşlar inanamadım baş dönmelerimin ağrılarımın tansiyon bozukluğumun sebebi belli oldu. trigliserid 363 çıktı. tam da diyete başlayım diyordum artık hiç kaçışım yok. full ot yeşillik meyve su... gerisi yasak. spor da lazım tabi. çok çıkmış ya ikinci çıkışı bu. 2 yıl kadar önce de 350ye çıkmıştı ama dikkat ederek düşürmüştüm. şimdi ilaç tavsiye etti doktor. ama siz de yardımcı olursanız kendi çabamla düşürmek istiyorum.

geçmiş olsun canım
ama bu nasıl bir rahatsızlık pek bilmiyorum tiroid gibi bir şeymi?
senin yanındayız merak etme
destek için varız öyle degilmi?

teşekkürler canım liste süper sende süper vermişsin allah tamamını erdirsin hahaha nişanlanmış gibi oldu dimi..

trigliserid kanin yaglanmasi ile ilgili b'r de kolestrolle sanirim dogum kontrol haplari da yukselt'yormus
ful ot zor ama ya Allah yardimcin olsun
yemekler'ndek' yagi azaltsan kirmizi et yer'ne beyaz et yesen ve yaninda yesillik toparlarsin bence dr ilac da vermis

ahh ahh ne güzel veriyo millet ben 68 le başladım buraya yazmaya daha sonra 1 haftada 66 ya düştüm hergün oynuyor tartı benimle 67-68-66-67-68-66 bu aradayım hergün değişiyor hahaha komik dimi...benim regl problemim var akdaşlar 2,5 aydır olmadı doktorada gitmedim ama hamilede değilim :) karnım patlıcak sanki bi olsa rahatlıcak sanırım enaz 2 kilo farkeder:))) tavsiye ettiğiniz bi yiyecek falan varmı olması için ilaç içmek istemiyorum...helppppp...

canım bol bol bitki çayları iç bide imkanın varsa termale git
sıcak suda hemen olur....
umarım düzene girer...

bugün gayet düzenli bir şekilde diyetimi yaptım
2 liter suyumuiçtim
akşamda az yedimmi
benden mutlusu yok

arkadaşlar ben çıkıyorum artık herkese iyi akşamlar
eve gidiyorum yarın görüşmek üzere
herkese az yemeler diliyorum

bi taraftan grip bi taraftan diyet bi taraftan da cocuklar ,kabus gibi
ama devam yola..
sabah peynir zeytin rutini,t.b.ekm,yesilcay
ara 1 kayisi 6 badem
oglen 1 kepce corba,kiymali sebze 4 kasik yogurt kucuk kase 1 dilim ekmek

merhaba ben 30 yaşındayım 4 yasında bır kızım var evlendıgımde 49 kgdum 1 sene sonra 59 dum ve 59 la hamıle kaldım ama hedefim 52 inşallah başaracağım sizlerin desteğiyle hep klo vermeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. 63 ten aşagıya 1 gram veremıyorum çayda şekeri kestm 1 ay oldu sabah kahvaltı form
yıyorum ama ben aksam gec yıyorum bıde oturarak çalışınca durum vahım ama azmettim vericem kiloları

Merhabalar buraya çok kez geldim gittim ama bitürlü düzenli takip edemedim vede düzenli diyet yapamadım inş. bu sefer kesin başlıyorummmm hadi hayırısı yarın aç karnına tartılıp kg bildiirmi yapacağım:18:

bi taraftan grip bi taraftan diyet bi taraftan da cocuklar ,kabus gibi
Ama devam yola..
Sabah peynir zeytin rutini,t.b.ekm,yesilcay
ara 1 kayisi 6 badem
oglen 1 kepce corba,kiymali sebze 4 kasik yogurt kucuk kase 1 dilim ekmek

geçmiş olsun canım sabırlar diliyorum

zaten iyi gidiyorsunn

merhaba canım hoşgeldin

senin kilo durumun bana benziyor

ben şimdi 64 kiloyum ve yeni yıla 60 ile girmek istiyorum hayırlısyla

destek olursak birbirimize yaparız merak etme

bende oturarak çalışıyorum ama bol su içiyorum akşam 7 gibi yemek yiyorum yatana kadar çok su ile toparlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…