evet canım diyetisyenimin verdiği liste.akşamları genelde kıymalı sebze yemeği yediğimiz için et ihtiyacı o şekilde karşılanıyor,bazen köfet ya da balık yiyorum,tavuk çorbası içtiysem de et almış oluyorum falan.diyetisyenimin en önem verdiği anladığm kadarıyla çrba.çorbasız öğün yok ve yoğurt ve salatasız.her öğün mutlaka var.öğlen akşam salata yemiyorum ben sadece tek öğün.tembelliktenben de hızlı vermke istiyorum ama çabuk sıkılmaktan ve başa dönmekten korkuyorum.topu topu 5-6 kg m kaldı,vwriceğim inşllah
anladım canım ama 2 haftada 1, 5 kg az gibi geldi bana.Çünkü diyetin en başında verme hızın yüksek olur sonrasında düşer.seninki şimdiden yavaş gibi.yinede sen bilirsin..kolay gelsin:)
arkadaşlar inanamadım baş dönmelerimin ağrılarımın tansiyon bozukluğumun sebebi belli oldu. trigliserid 363 çıktı. tam da diyete başlayım diyordum artık hiç kaçışım yok. full ot yeşillik meyve su... gerisi yasak. spor da lazım tabi. çok çıkmış ya ikinci çıkışı bu. 2 yıl kadar önce de 350ye çıkmıştı ama dikkat ederek düşürmüştüm. şimdi ilaç tavsiye etti doktor. ama siz de yardımcı olursanız kendi çabamla düşürmek istiyorum.
teşekkürler canım liste süper sende süper vermişsin allah tamamını erdirsin hahaha nişanlanmış gibi oldu dimi..canım merhaba, herkese göre diyet listesi değişirt ama benimki şöyle;
sabah: 1 puaça yada 40 gr peynir, 2 dilim light ekmek, 4 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel
öğle 120 gr ızgara et, yağsız salat, 1 kase yoğurt
ikindi: 3 kuru kayısı
akşam: 1/2 paket diet bisküvi
1 kase yoğurt
ara öğün: 2 adet mandalina..
listem böyle arkadaşlar:)
arkadaşlar inanamadım baş dönmelerimin ağrılarımın tansiyon bozukluğumun sebebi belli oldu. trigliserid 363 çıktı. tam da diyete başlayım diyordum artık hiç kaçışım yok. full ot yeşillik meyve su... gerisi yasak. spor da lazım tabi. çok çıkmış ya ikinci çıkışı bu. 2 yıl kadar önce de 350ye çıkmıştı ama dikkat ederek düşürmüştüm. şimdi ilaç tavsiye etti doktor. ama siz de yardımcı olursanız kendi çabamla düşürmek istiyorum.
ahh ahh ne güzel veriyo millet ben 68 le başladım buraya yazmaya daha sonra 1 haftada 66 ya düştüm hergün oynuyor tartı benimle 67-68-66-67-68-66 bu aradayım hergün değişiyor hahaha komik dimi...benim regl problemim var akdaşlar 2,5 aydır olmadı doktorada gitmedim ama hamilede değilim :) karnım patlıcak sanki bi olsa rahatlıcak sanırım enaz 2 kilo farkeder:))) tavsiye ettiğiniz bi yiyecek falan varmı olması için ilaç içmek istemiyorum...helppppp...
bi taraftan grip bi taraftan diyet bi taraftan da cocuklar ,kabus gibi
Ama devam yola..
Sabah peynir zeytin rutini,t.b.ekm,yesilcay
ara 1 kayisi 6 badem
oglen 1 kepce corba,kiymali sebze 4 kasik yogurt kucuk kase 1 dilim ekmek
merhaba ben 30 yaşındayım 4 yasında bır kızım var evlendıgımde 49 kgdum 1 sene sonra 59 dum ve 59 la hamıle kaldım ama hedefim 52 inşallah başaracağım sizlerin desteğiyle hep klo vermeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. 63 ten aşagıya 1 gram veremıyorum çayda şekeri kestm 1 ay oldu sabah kahvaltı form
yıyorum ama ben aksam gec yıyorum bıde oturarak çalışınca durum vahım ama azmettim vericem kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?