60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydın herkese
benim karnım çok acıktı kızlar ya
kahvaltı tamam ara öğün tamam ama midem kazınıyor uffff dolaptaki çiko.kurabiye çikolaata börek.
böyle ataklar yaşadıığınız oluyor değilmi
bir de regl dönemim yaklaştı belki ondandır

sabret canım bende aynen o durumdayım regl oldum bugün ve çok açım hamburger yemek istiyorum
ama yemeyecegim tabiki olur böyle şeyler
incecik halimizi düşünelim ve yemeyelim

birlikte kilo verelim diye bi grup kurdum yeni facede ordan daha aktif olarak da takip edebilirsinizi isterseniz hanımlar buyrun..

dün göreve çıktığımız için arkadaşlarla öğlen bulunduğumuz yerde pide yedik. ama yarımını yedim. evde de gözleme vardı azcık ondan yedim sonra fırında ızgarada hamsi pişirdim.yağsızdı yani. onu ve salata yedim. bu sabah azcık ekmekle beyaz peynir yedim. şimdi bol su ile öğlen etmeye çalışacam sonra da ekmeksiz sulu yemek yiyeceğim:) dün baya kural çiğnedim ama yolculuk hali:) çekmecemde leblebi badem fındık ve ceviz karışımı var. küçük süt de aldım. ara öğünüm bunlar. üzerinize afiyet üsye oldum acık. Allahtan diyete başlıyorum dedim. aksilik aksilik üstüne :))

günaydın hoşbulduk

yeni yıla 60 la girmek yüzümü gülümsetti inşallah olur ya eski kiloma dönmek zayıf olmak istiyorum ben yaaaaaa

ben takviye olarak sabah akşam tarçınlı limonlu karışımdan içiyorum 1 haftadır. bugün tartılacağım bakalım fark varmı.

oturarak çalışmak beni mahvediyor cok suda içemiyorum...

nasıl yapıyorsun tarçınlı limonlu karışımı canım ?
Umarım kilo vermişsindir.bende oturuyorum ama çok su içiyorum kantinden dolduruyorum yarım litrelik şişeyi günde 4 defa
ben 1. Katta kantin 3. Katta düşün artık ama napalım zayıflamak için gerekli iç canım

1 adet kabuk tarcını bir çay bardak suyla kaynatıyorum yarım cay bardagına 1 çay kaşıgı bal ve yarım limon sıkıyorum sabah akşam çtim bir haftadır bakalım etkisi olmuşmu aksam bılgı verırım. en fazla 8 bardak ıcebılıyorum mıdem bulanıyor su ıcerken

an itibariyle bir haftada 900 gr gitmiş tartıda 62.6 cıktım ınanamıyorum ya tarcınlı küre devam edicem bakalım haftaya cuma kac cıkıcam kg verdiğini görmek çok güzel motive ediyor valla :) :)

an itibariyle bir haftada 900 gr gitmiş tartıda 62.6 cıktım ınanamıyorum ya tarcınlı küre devam edicem bakalım haftaya cuma kac cıkıcam kg verdiğini görmek çok güzel motive ediyor valla :) :)

Tebrik ederim canım bu arada aç-tok içmek fark ediyor mu ? sen nasıl içiyorsun ?
Ben de p.tesi tartılacağım ve çok merak ediyorum sonucumu..

tarçınlı kür iyiymiş ya ,eşimin uyguladığı ve sonuç aldığı bi tarif var,onu yazıyım ben de.o ay 4 kg vermişti bunun 3.5 kg su yağdı.
250 ml kaynamış suya ,kabuk tarçının yarısı, 1 küçük parça zencefil,çeyrek limon,, çeyrek elma .bunlar sıcak suyun içinde 10dk falan duruyor sonra süzüp içiyrsunuz.aslında ben de yapmalıyım yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…