TEBRİKLERRRR CANIM
tünaydın herkese
benim karnım çok acıktı kızlar ya
kahvaltı tamam ara öğün tamam ama midem kazınıyor uffff dolaptaki çiko.kurabiye çikolaata börek.
böyle ataklar yaşadıığınız oluyor değilmi
bir de regl dönemim yaklaştı belki ondandır
​sağol canım.. ben birbuçuk iki ay önce 56 kiloydum :) bu sebepten yerleşmemiş kilo ve tabi şişkinlik su vs vs o yüzden sanırım bu kadar kolay veriyorum ...
merhaba canım hoşgeldin
senin kilo durumun bana benziyor
ben şimdi 64 kiloyum ve yeni yıla 60 ile girmek istiyorum hayırlısyla
destek olursak birbirimize yaparız merak etme
bende oturarak çalışıyorum ama bol su içiyorum akşam 7 gibi yemek yiyorum yatana kadar çok su ile toparlamaya çalışıyorum
birlikte kilo verelim diye bi grup kurdum yeni facede ordan daha aktif olarak da takip edebilirsinizi isterseniz hanımlar buyrun..
"Birlike kilo vereli" grubun adı
günaydın hoşbulduk
yeni yıla 60 la girmek yüzümü gülümsetti inşallah olur ya eski kiloma dönmek zayıf olmak istiyorum ben yaaaaaa
ben takviye olarak sabah akşam tarçınlı limonlu karışımdan içiyorum 1 haftadır. Bugün tartılacağım bakalım fark varmı.
Oturarak çalışmak beni mahvediyor cok suda içemiyorum...
nasıl yapıyorsun tarçınlı limonlu karışımı canım ?
Umarım kilo vermişsindir.bende oturuyorum ama çok su içiyorum kantinden dolduruyorum yarım litrelik şişeyi günde 4 defa
ben 1. Katta kantin 3. Katta düşün artık ama napalım zayıflamak için gerekli iç canım
an itibariyle bir haftada 900 gr gitmiş tartıda 62.6 cıktım ınanamıyorum ya tarcınlı küre devam edicem bakalım haftaya cuma kac cıkıcam kg verdiğini görmek çok güzel motive ediyor valla :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?