Arkadaşlar
gecen hafta 64.8
bu hafta 63.4 olmuşum çok mutluyum
Arkadaşlar
gecen hafta 64.8
tebriklerBen de tartıda 62 yi gördüğümde uçucam.sonra da ağır ağır 60 ıa düşebilirsem deniycem düşemezsem de sorun değil
Tebrik ederim canımbu arada aç-tok içmek fark ediyor mu ? sen nasıl içiyorsun ?
Ben de p.tesi tartılacağım ve çok merak ediyorum sonucumu..
tarçınlı kür iyiymiş ya ,eşimin uyguladığı ve sonuç aldığı bi tarif var,onu yazıyım ben de.o ay 4 kg vermişti bunun 3.5 kg su yağdı.
250 ml kaynamış suya ,kabuk tarçının yarısı, 1 küçük parça zencefil,çeyrek limon,, çeyrek elma .bunlar sıcak suyun içinde 10dk falan duruyor sonra süzüp içiyrsunuz.aslında ben de yapmalıyım yeniden
bir gündemi tükediyordu 250 ml sabah aksammı
sabah aç karnına bir kez,güzel kokan bişey ama,zor içilmiyor
Arkadaşlar
gecen hafta 64.8
250 ml çok fazla değilmi bir su bardağı olabilir belki
tebrikler ,çekilen eziyetlerin sonuç vermesi çok keyifli.ben de 66 lı rakamları görmeyeli bayağı lmuştu.sabah tartıldım.66.2 olmuşum 3 haftada 3 kg fena diil.bir de regl bekliyorum.ama yine de havaya girmek istemiyorum önce bi 65 i göreyim sonrada hedefim olan 62 yi işte o zaman dünyalar benim olacak[/QUOt
tebrik ederim haftada 3 kg nasıl başardın ya
tebrikler ,çekilen eziyetlerin sonuç vermesi çok keyifli.ben de 66 lı rakamları görmeyeli bayağı lmuştu.sabah tartıldım.66.2 olmuşum 3 haftada 3 kg fena diil.bir de regl bekliyorum.ama yine de havaya girmek istemiyorum önce bi 65 i göreyim sonrada hedefim olan 62 yi işte o zaman dünyalar benim olacak
3 haftada 3 kgtebrik ederm haftada 3 kg nasıl başardın yaaa
bu arada bugün diyetisyende 6. kontrolümdüson durumum şöyle:
73,3 - 70,8 - 70,4 - 70,1 - 69,3 - 68,4
toplamda 21 günde 5 kilo verdim:) yeni alınan kilolar olduğundan hala hızlı gidiyor...arada şehir dışında olacağımdan bir sonraki kontrolüm önümüzdeki cuma günü..ve hedefim 67,5 hadi bakalım:))
günaydın kızlar
dün ve bugün yediklermi listeleyeceğim eklemek istedikleriniz varsa sevinrim
dün sabah evde kahvaltı oldugundan bol bol protein aldım bir dilim ekmek yedim
akşam saat 6 gibi et sote ve bol salata yedim ara ögünleri temizlik yapmaktan kaçırdım ve su içemedim
8 gibi bir kaç dilim muz 1 adet mandalina ve armut yedim yatmadan öncede limonlu tarcınlımıda içip yattım
bugün sabah yine aç karnıma limonlu tarcınlı su ve 1 bardak ılık su
kahvaltı 1 bardak şekersiz çay ve 4 eti form limonlu yedim
ve su içmeye başlıyorum şimdi
canım çok süpersin tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?