60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın nasıl gidiyo kilo verme ? ben çok sinirliyim 54 kg dayken o kilomu 1 hafta bile koruyamazken 63 kg ne aşağı ne yukarı sinir olmuş durumdayım bi 60 a düşemedim gitti bana yardım edinnnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar,
Eylül'den beri yediklerime dikkat etmiyorum yaz bitti ya bende bir rahatlama oldu sanırım.Bu sabah tartıldım birde ne göreyim 62,2 3 kilo almışım.Bu saatten itibaren tekrar aranızdayım anlayacağınız.Tekrar eski halime dönmek istemiyorum bu halimle çok mutluyum

Menüm :

Sabah : 1 simit + 1 dilim peynir + 1 brd.çay
Ara : Yeşil çay
Öğle : Mercimek çorba + 1/2 porsiyon türlü + yoğurt
Ara : 1 elma
Akşam : Pırasa yemeği + 1/2 porsiyon pilav + salata

Bol su zaten deli gibi su tüketiyorum 3 litreyi geçiyordur :)

slm arkadaşlar ne olduğunu anlayamadan altmışdokuza dayanmışım..tartıda kilomu görünce neye uğradığımı şaşırdım, boy 168 ve geçen yıl bu vakitler 62 kg dum ve çok fit görünüyodum.aslında zor kilo veren biriyim sanki yanlış mı besleniyordum bilmiyorum k flakes e başladım ne zaman başım sıkışsa benim can simidim hep o olmuştur zaten. dün ilk günümdü sabah tartıldım 68.5 olmuşum bugün ve bundan sonra ondört gün devam edicem.. hedefim şu an altmışbeş sonra altmışa inmeyi planlıyorum benimle bu yolda yürümek isteyenleri bekliyorumm, herkese kilosuz günlerrr

diyet listenizi alabiler miyisss

selam arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza yaklaşık 3 ay önce bende diyet yapmaya karar verdim 73.5 kiloydum sabah bir karar alıp başladığım diyetler hüsranla sonuçlanırdı bu sefer azim ettim ve başardım 1 buçuk ayda 8 kilo verdim şuan 65 kiloyum ama 1 aydır bıraktım. 4 kilo daha vermek istiyorum. vermiş olmanın rahatlığıyla kendimi bırakmaktan korkuyorum ve tekrar diyet yapmaya kara verdim.ama devam ettiremiyorum internette gezinirken bu sayfayı gördüm bende katılmak istedim tekrar kilo vermek istiyorummmmm..

k flakes işe yarıyormu

Merhaba,
Kısa sürede güzel kilo vermişsin ancak ilk baştaki gibi hızlı kilo verimi bekleme vücut bir süre sonra yeni yeme düzenine ayak uyduruyor ve kilo verme yavaşlıyor.Zaten hızlı zayıflama sağlıklı olmuyor kaslar güçsüzleşiyor ve vücut halsiz kalıyor yüzde çökme oluyor.Bu nedenle sağlıklı beslenme ile devam etmeni tavsiye ederim.
Ben her türlü yemekten az az yiyiyorum.Akşam yemeğinden sonra ise birşey yemiyorum.Çok acıkırsam meyve süt otür şeyler ile bastırıyorum.71,2 kilodan 59 kiloya düşmüştüm.Ancak Eylül de diyeti bırakıp deli gibi yemek yemeye başlayınca ve son iki haftadır hergün aşure yiyince 3 kilo almışım sabah 62,2 kiloydum.Bu nedenle tekrar başladım.
Özetle diyet değil sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek gerekiyor yoksa benim gibi ohh kiloları verdim yazda bitti diye salıverince böyle eskiye doğru gidersin

Son düzenleme:
Merhabalarrr
Diyet son hız devam,1kg artıda görünüyorum ama sabah regl oldum ve bu kilomu en az 1kg oynatıyor.esimin h.sonu yoldan çıkarma çalısmaları da olmasa ben 4kg vermiş olurdum ama olsun.40bedene rahatlıkla giriyorum ve hedeflediğim kiloya da ulaşırsam 38 i bile zorlarım ,ki bu da beni fazlasıyla mutlu eder
Önce kendine güven gerek yapabilir miyim dediğiniz anda yenilgiyi coktan kabul etmiş oluyorsunuz,
Bunu yapıcam ,bunu yapicaz hep birlikte

merhaba canım bencede kendine güven gerek sonrası kendiliğinden geliyor ben bu sefer çok kararlıyım yapacagız hep birlikte allahın izniyle

merhaba kızlar diyet iyi gidiyor şimdilik regl dönemimde geldi bakalım cumaya kaç çıkıcam
yeni bir şey daha yapmaya başladım thermal gel inceltici ve sıkılaştırıcı gel aldım 1 haftadır sürüyorum karın bölgeme bakalım faydası olacakmı
olursa tavsye ederim. Buraya yazdığımdan beri daha azimli yapıyorum ve dikkat ediyorum gercekten motive oluyor insan...

tebrik ederim şekerim ben 38 e zorlayınca giriyorum

ben bu gruba katıldığımdan beri yediklerime dikkat ettim 1 gün fire verdim ama irademin maşallahı var. ekmeği hiç yemesem nerdeyse kilo aldıracak bişey kalmıyo geriye:) sabah azcık ucundan koparıp içine beyaz beynir koyup bi çayla yiyorum. dün öğlen ızagara tavuk ayran ve salata yedim. saat 15 gibi acıktım kuruyemiş atıştırdım. eve gittim ıspanak yemeği patatesli salata vs. yedim bu kadar. genel hal bu. 1 haftadır tartıya çıkmıyorum. 1 ay dolsun öyle çıkacam. biraz da hayatıma hareket katarsam tamamdır umutluyum kendimden:)64 ü görmüştüm diyete başlamadan önce. bakalım ne kadar zamanda kaç gr farkedecek

k flakes işe yarıyormu

k flakes direkt benim ilacım o kadar hızlı ve etkili bir çözüm ki anlatamam, en güzel tarafı bırakınca zaten miden küçüldüğü için kilo almıyorsun, tabi on dört gün iki öğün yedikten sonra:) ben 69.5 le başladım iki günde 67.4 olmuşum bugün devam edicem tavsiye ederim

günde iki öğün derken sabah ve akşam mı? onun haricinde ne yiyosun peki? ben denedim 1 öğün sadece k flakes bana az gelmiş ve güçsüz bırakmıştı..

merhaba arkadaşlar. ben 68 kiloydum. canım ne isterse yiyerek 6 kilo verdim. şuan 62 kiloyum. eskiden hep diyet listelerine bağımlıydım. bu defa hiçbir şeyde gözüm kalmasın istedim. yedim ama azıcık yedim. mesela canım dondurma mı çekti, yedim ama bi iki tatlı kaşığı. canım beyaz ekmek mi istiyor, yedim ama yarım dilim. günde en az 2 lt su içtim ve yatmadan 3-4 sa önce yemeyi kestim. bir de her gün sabah aç karnına tartıldım. bazı günler tartı artıları gösterdi ama hiç umudumu kırmadım ve ertesi gün daha dikkatli yiyerek yine eksilere indim. hepinize tavsiye ediyorum. listelere takılmayın. sadece iradeli olun. hedefim 47. boş şans kızlaaar :)

dene bakalım canım umarım işe yarar sonucunu mutlaka bildir ama tamammı

canım çok haklısın bende öyle zayıflamıştım iradeli olmak karar vermek ve kendine güvendinmi tamam gitti kilolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…