bu arada bugün diyetisyende 6. kontrolümdüson durumum şöyle:
73,3 - 70,8 - 70,4 - 70,1 - 69,3 - 68,4
toplamda 21 günde 5 kilo verdim:) yeni alınan kilolar olduğundan hala hızlı gidiyor...arada şehir dışında olacağımdan bir sonraki kontrolüm önümüzdeki cuma günü..ve hedefim 67,5 hadi bakalım:))
slm arkadaşlar ne olduğunu anlayamadan altmışdokuza dayanmışım..tartıda kilomu görünce neye uğradığımı şaşırdım, boy 168 ve geçen yıl bu vakitler 62 kg dum ve çok fit görünüyodum.aslında zor kilo veren biriyim sanki yanlış mı besleniyordum bilmiyorum k flakes e başladım ne zaman başım sıkışsa benim can simidim hep o olmuştur zaten. dün ilk günümdü sabah tartıldım 68.5 olmuşum bugün ve bundan sonra ondört gün devam edicem.. hedefim şu an altmışbeş sonra altmışa inmeyi planlıyorum benimle bu yolda yürümek isteyenleri bekliyorumm, herkese kilosuz günlerrr
selam arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza yaklaşık 3 ay önce bende diyet yapmaya karar verdim 73.5 kiloydum sabah bir karar alıp başladığım diyetler hüsranla sonuçlanırdı bu sefer azim ettim ve başardım 1 buçuk ayda 8 kilo verdim şuan 65 kiloyum ama 1 aydır bıraktım. 4 kilo daha vermek istiyorum. vermiş olmanın rahatlığıyla kendimi bırakmaktan korkuyorum ve tekrar diyet yapmaya kara verdim.ama devam ettiremiyorum internette gezinirken bu sayfayı gördüm bende katılmak istedim tekrar kilo vermek istiyorummmmm..
Merhabalarrr
Diyet son hız devam,1kg artıda görünüyorum ama sabah regl oldum ve bu kilomu en az 1kg oynatıyor.esimin h.sonu yoldan çıkarma çalısmaları da olmasa ben 4kg vermiş olurdum ama olsun.40bedene rahatlıkla giriyorum ve hedeflediğim kiloya da ulaşırsam 38 i bile zorlarım ,ki bu da beni fazlasıyla mutlu eder
Önce kendine güven gerek yapabilir miyim dediğiniz anda yenilgiyi coktan kabul etmiş oluyorsunuz,
Bunu yapıcam ,bunu yapicaz hep birlikte
Merhabalarrr
Diyet son hız devam,1kg artıda görünüyorum ama sabah regl oldum ve bu kilomu en az 1kg oynatıyor.esimin h.sonu yoldan çıkarma çalısmaları da olmasa ben 4kg vermiş olurdum ama olsun.40bedene rahatlıkla giriyorum ve hedeflediğim kiloya da ulaşırsam 38 i bile zorlarım ,ki bu da beni fazlasıyla mutlu eder
Önce kendine güven gerek yapabilir miyim dediğiniz anda yenilgiyi coktan kabul etmiş oluyorsunuz,
Bunu yapıcam ,bunu yapicaz hep birlikte
merhaba canım bencede kendine güven gerek sonrası kendiliğinden geliyor ben bu sefer çok kararlıyım yapacagız hep birlikte allahın izniyle
k flakes işe yarıyormu
k flakes direkt benim ilacım o kadar hızlı ve etkili bir çözüm ki anlatamam, en güzel tarafı bırakınca zaten miden küçüldüğü için kilo almıyorsun, tabi on dört gün iki öğün yedikten sonra:) ben 69.5 le başladım iki günde 67.4 olmuşum bugün devam edicem tavsiye ederim
ben de yeni yılda 60 olmak istiyorum çooookkk:)
merhaba kızlar diyet iyi gidiyor şimdilik regl dönemimde geldi bakalım cumaya kaç çıkıcam
yeni bir şey daha yapmaya başladım thermal gel inceltici ve sıkılaştırıcı gel aldım 1 haftadır sürüyorum karın bölgeme bakalım faydası olacakmı
olursa tavsye ederim. Buraya yazdığımdan beri daha azimli yapıyorum ve dikkat ediyorum gercekten motive oluyor insan...
merhaba arkadaşlar. ben 68 kiloydum. canım ne isterse yiyerek 6 kilo verdim. şuan 62 kiloyum. eskiden hep diyet listelerine bağımlıydım. bu defa hiçbir şeyde gözüm kalmasın istedim. yedim ama azıcık yedim. mesela canım dondurma mı çekti, yedim ama bi iki tatlı kaşığı. canım beyaz ekmek mi istiyor, yedim ama yarım dilim. günde en az 2 lt su içtim ve yatmadan 3-4 sa önce yemeyi kestim. bir de her gün sabah aç karnına tartıldım. bazı günler tartı artıları gösterdi ama hiç umudumu kırmadım ve ertesi gün daha dikkatli yiyerek yine eksilere indim. hepinize tavsiye ediyorum. listelere takılmayın. sadece iradeli olun. hedefim 47. boş şans kızlaaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?