bugün etek aldım kızlar veeeeee 38 beden olduhemde rahatlıkla çok mutlu oldum ya zorlamadan olduguna inanamıyorum kabine 38 ve 40 bedenleri alarak girdim 38 giydim oldu 40 giymeme gerek kalmadııııı
bugün etek aldım kızlar veeeeee 38 beden olduhemde rahatlıkla çok mutlu oldum ya zorlamadan olduguna inanamıyorum kabine 38 ve 40 bedenleri alarak girdim 38 giydim oldu 40 giymeme gerek kalmadııııı
k flakes direkt benim ilacım o kadar hızlı ve etkili bir çözüm ki anlatamam, en güzel tarafı bırakınca zaten miden küçüldüğü için kilo almıyorsun, tabi on dört gün iki öğün yedikten sonra:) ben 69.5 le başladım iki günde 67.4 olmuşum bugün devam edicem tavsiye ederim
sadece günde iki defa k fleks mi yiyerek oluyor bu başka birşey yemiyormuyuz
kızlar dün evdeydim oyüzden kaçırdım diyeti biraz dayanamayıp kadayıf tatlısı yedim malum regl bahanem var ama yarın büyük gün tartılacağım bakalım fark varmı
merhaba bu sabah itibariyle 62.5 gördüm off ya 9 kilo verdim yazın 57.8 kadar düştüm yine almaya başladımi.dikkat etmeye başlıyorum vallaha bugünden itibaren annemler normalde denizli de kalıyorlar kardeşimin yanında onlar buraya gelince hep kilo alıyorum:/( kahvaltı da yediklerimi yazayım bari:yarım domates-1 salatalık 1 dilim tahıllı ekmek 2 bardak şekersiz çay-bir kaç kaşık da tahinli pekmez.hadi bakalım koly gelsin var mı mucizevi kilo verdirici yöntemi olan?annemler bir sağlıkçıyla tanışmışlar adam eczanelere falan ilaçlar temin ediyormuş.bölgesel yağlanmayla ilgili bir ilaç var demiş bitkisel american mango vb.bir sürü ilaç ismi saymış ama vallaha ben korkuyorum onları kullanmaya.3 ay düzenli kullancan bırakınca ne olcak toptan kilolar geri gelcek belki fazlasıyla benim teyzemde kiloluydu söylemiyor ama oda bir şeyle içti ve inanılmaz kilo verdi tüm sorunlu bölgelerinden ama sır rejim yaptım diyor yalaan sporla bile o kdar kısa sürede verilmezdi o vücuutaki yağlar.ben yine ne yapsam söylerim ne sır insanlar ya[/QU
canım allah kolaylık versin az ye gider kilolar zaten daha önce başarmışsın yine başarırsın
tebrikler:) nerde bende 38 beden giymek aaahh ah:) neyse ben dayanamadım sabah aç karnına tarttım kendimi bi baktım ne göreyim !!! 62 yi gördüm arkadaşlar. yazın 62 idim kışa doğru 63-64 oldum. umarım 6 sene önceki yaz kiloma da ulaşırım. gerçi 21 aralık'a bişey kalmadı belki de şişko şişko ölür giderim :))
Canım senin adına cok sevindimdarısı basima insallaaaahhhh
tatlı yediğin zaman bol su iç biraz olsun hafifletir tatlının kalorisini canım .yarın bende tartılacagım umarım vermişizdir ya..
canım ben bu hafta 62 olmayı hedfliyorum sen iyisin neden olmasın 38 sana...
ben normalde 42 giyiyorum pantolonlarımı ama bazı kaliteler bollaştığı için 40 alıyorum zamanla benim genişliğime ulaşıyo :) üst bedende de M ler dar oluyo bazen. benim boyum 1,62 ondandır belki büyük beden olmam.
Ya aslında doğru söylüyorsun ,önemli olan abartmamak,korumak...yemeği sevmek bı dezavantaj.ama kesinlikle mide küçülüyor zamanla.esim bile diyor ki 2 cocuk yapmış bı kadın icin oldukça iisin,2cocuk ,2ameliyat ve bunlar 3.5 yıllık bı süreçte oldu.bi ara 76 lara fırladım,ve şimdi boyle odumun patlaması o günlerin eseridir,66lara geldim bu hayal gibiydi.kızlar hiç moral bozmak yok biz zayıfız zaten değilmi sadece formumuzu koruyoruz. ve unutmayın zayıf olanlar asla cok yemek yıyemezler bu mantıkla yaklaşalım. inan burası çok motive edyor. gitsin kilolar gelsin yeni kıyafetler bunu düşünün
sadece günde iki defa k fleks mi yiyerek oluyor bu başka birşey yemiyormuyuz
hayır canım ama kahvaltıyı onunla yapman şart, kalan iki öğünden birinde istediğini yiyebilirsin abartmadan diğerinde yine k flakes, aralarda yine araöğününü yiceksin elmadır, diyet bisküvi, yoğurt vs...6 öğün besleniyorum 3 ana 3 ara öğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?