inanki kıyafet kısmını düşününce insan gaza geliyor. dize kadar normal dizden az yukarısı yanlara doğru bombeli duruyo dar paça giyemiyorum gıcık oluyorum. bir de kemerden taşan fazlalıklar. arkandan çamaşırın sıktığı izlerin görünmesi yüzünden dar badi giyememek öf yaa ne gıcık lahana gibi hissediyorum bazen...oturunca göbek katlanıyo içime de çeksem kurtaramıyorum. ha bu arada ben 1 doğum yaptım ve hala göbekteki gevşeklik gitmedi. keşke bi kampa alsalar da beni zorla spor yaptırsalar. biraz da buna ihtiyacım var:)
Kizlar bende 10 gun once diyete basladim. Aslinda tam diyet sayilmaz bi beslenme urununu kullaniyorum, sabahlari kahvalti yapmak yerine onu iciyorum hic ac kalmiyorum ve istedigimi yiyebiliyorum. En cok kafama yatan ve beni en mutlu eden zayiflama yontemi bu. Ne kadar zamanda kac kilo verdigimi ve olculerimdeki degisimi paylasicam
nabersiniz kızlarr nasıl gidiyo diyet...ben dün regl oldum ve diyetlede birleşince işyerinde küt bayılmışım allahtan eşim beni ziyarete gelmiş o sırada tabi adam şokkk:))neyse bi kendime geldim milletin suratı benim suratımdan kötü beyazlamış korkmuşlar bazen diyetin kötülükleride var yani regl olurken diyet yapmamayı öğrenmiş oldum açıkçası çok etkiliyor beni 2 ay sonra olunca:))neyse yinede dikkat ediyorum tabi 68 le başladığım diyetime dün sabah tartıldığımda 66,2 ile devamdayım..sabah 1 yumurta 1 galeta 2 mandalina öğlen yarım kase çorba ve 2 kaşık tavuk sote yedim az öncede bir elma...
bugün iş arkadaşım ya sen zayıfladın hee baya farkediliyo dedi :) bu gaz bana 1 hafta daha yeter :)))
günaydın kızlar bugün büyük gün öğlen tartılacagım bakalım fark varmı regl etkılermı bılmıyorum inşallah mutlu birşekilde cevap yazarım size
bende aranıza katıldım kızlar.şubat 14 te düğünüm var inşallaho zaman kadar 5 kilo vermem lazım.şu an 65.3 kilom 60 kilo olmayı çok çok çok istiyorum ya.haftada 3 gün spor salonuna yazıldım cardio yapıyorum 1 saatte 400 kalori gidiyo.diğer 4 günde evde pilates mi yapmalı? leslie yapıyordum ama alt kattan kalorifere vurunca caymak zorunda kaldım ebru şallı ile pilates yapsam nasıl olur ya?:26: diyette yapyorum zaten başarabilir miyim:18:
sende hoşgeldin canım .hayırlıısı olsun hadi bakalım kesin verirsin çok azimli gördüm seni.abartma bence ya haftanın 7 günü spor mu yapcan ssıkma bu kadar.ben bu sabah ebruyla pilates yaptım şu anda hala karın kaslarım yanıyor 1 saat sürüyor vallaha.sonra da yarım saat yürüdüm çok iyi geldi.
selam kızlar inanamadım sabah tarıda 1 kilo 200 gr.eksik çıktım nasıl oldu bayıldım vallaha.dün öğlen 1 tabak aşure yedim akşama kadar bol su saat 7 de kıymalı ıspananak yemeği yedim saat 12 de yattım yani 4 5 saat öncesinden yemeği sindirmiştim.daha önce de böyle verdim ben ya öğlen sebze yiyorsan akşam protein yiyeceksin.ya da tam tesi gecede birşey yemicen biraz dsa yürüyüş tamamdır.sabah 61.9 geldim dün sabah 63 düm.gece patlamış mısır falan sanırım şişiriryor vücudu ertesi gün tartı fazla çıkıyor.buraya yazcam diye vallaha daha bir dikkat ediyorum yediklerime hadi biraz daha destek birbirimize
:26: :26: kızlar ya 200 gr vermişim bir haftada neyse moralimi bozmıcam regl dönemımdeyım bir çizmelerimin agırlıgınıda katarsam sanırsam 400-500 gr verdim ama cok az yaaaaaaaa durmak yokkk ama
canım sen neden kıyafetinle tartılıyorsun aç karnına kıyafetsiz tartılsan doğru sonuç alırsn.kıyafetler farklı ağırlıkta olabilir mesela kot ağırdır bide çizme filan tabii çok ağır sen kesin daha fazla vermişsindir.
canım sen neden kıyafetinle tartılıyorsun aç karnına kıyafetsiz tartılsan doğru sonuç alırsn.kıyafetler farklı ağırlıkta olabilir mesela kot ağırdır bide çizme filan tabii çok ağır sen kesin daha fazla vermişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?