60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen ya canım

canım paylaşırsan seviniriz kolay gelsinnn

bende sürekli diyet yapmama rağmen 60 kiloda kaldım bir 59 a düşüyorum sonra yine 60'ım bu diyet işi bana göre değil herhalde birşeyleri yanlış yapıyorum yada

nabersiniz kızlarr nasıl gidiyo diyet...ben dün regl oldum ve diyetlede birleşince işyerinde küt bayılmışım allahtan eşim beni ziyarete gelmiş o sırada tabi adam şokkk:))neyse bi kendime geldim milletin suratı benim suratımdan kötü beyazlamış korkmuşlar bazen diyetin kötülükleride var yani regl olurken diyet yapmamayı öğrenmiş oldum açıkçası çok etkiliyor beni 2 ay sonra olunca:))neyse yinede dikkat ediyorum tabi 68 le başladığım diyetime dün sabah tartıldığımda 66,2 ile devamdayım..sabah 1 yumurta 1 galeta 2 mandalina öğlen yarım kase çorba ve 2 kaşık tavuk sote yedim az öncede bir elma...

çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın??

günaydın kızlar bugün büyük gün öğlen tartılacagım bakalım fark varmı regl etkılermı bılmıyorum inşallah mutlu birşekilde cevap yazarım size

bende aranıza katıldım kızlar.şubat 14 te düğünüm var inşallah o zaman kadar 5 kilo vermem lazım.şu an 65.3 kilom 60 kilo olmayı çok çok çok istiyorum ya.haftada 3 gün spor salonuna yazıldım cardio yapıyorum 1 saatte 400 kalori gidiyo.diğer 4 günde evde pilates mi yapmalı? leslie yapıyordum ama alt kattan kalorifere vurunca caymak zorunda kaldım ebru şallı ile pilates yapsam nasıl olur ya?:26: diyette yapyorum zaten başarabilir miyim:18:

Netimde sorun olduğu için bir süredir uğrayamadım foruma.Pazartesi tartıldım ve ne tesadüftür ki yine 2oo gr vermişim. Diyetisyenime gittim . Bir kaç değişiklik yaptı. 15 gün de bir tartıl moralin bozulmasın dedi. Bir de demir eksikliği çıktı. İlaç kullanıyorum.. İştahımı da açtı . Çok yiyesim var ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bakalım işe yarayacak mı çok merak ediyorum..

sende hoşgeldin canım .hayırlıısı olsun hadi bakalım kesin verirsin çok azimli gördüm seni.abartma bence ya haftanın 7 günü spor mu yapcan ssıkma bu kadar.ben bu sabah ebruyla pilates yaptım şu anda hala karın kaslarım yanıyor 1 saat sürüyor vallaha.sonra da yarım saat yürüdüm çok iyi geldi.

selam kızlar inanamadım sabah tarıda 1 kilo 200 gr.eksik çıktım nasıl oldu bayıldım vallaha.dün öğlen 1 tabak aşure yedim akşama kadar bol su saat 7 de kıymalı ıspananak yemeği yedim saat 12 de yattım yani 4 5 saat öncesinden yemeği sindirmiştim.daha önce de böyle verdim ben ya öğlen sebze yiyorsan akşam protein yiyeceksin.ya da tam tesi gecede birşey yemicen biraz dsa yürüyüş tamamdır.sabah 61.9 geldim dün sabah 63 düm.gece patlamış mısır falan sanırım şişiriryor vücudu ertesi gün tartı fazla çıkıyor.buraya yazcam diye vallaha daha bir dikkat ediyorum yediklerime hadi biraz daha destek birbirimize

Merhaba,
Haftabaşında tartıldığımda 62,2 ile şok olmuş tekrar yediklerime dikkat etmeye başlamıştım.Ancak aynı zamanda salı günü regl oldum.Sanırım onun etkisi ve bir hafta boyunca yediklerime dikkat etmem birleşince bu sabah 61,1 i gördüm.Ama dediğim gibi sadece diyet ile bu kadar kısa sürede 1 kilo vermem mümkün değil muhtemelen regl nedeni ile kilom o şekilde çıkmıştı.Neyse öyle yada böyle dikkat etmeye devam.Sağlıklı ve bol kilo verimli hafta sonu dilerim.

cevabın için teşekkürler canım ya bende hemen verebileyim diye bu kadar spor yapim diyorum.inşallah olur:26:

:26: :26: kızlar ya 200 gr vermişim bir haftada neyse moralimi bozmıcam regl dönemımdeyım bir çizmelerimin agırlıgınıda katarsam sanırsam 400-500 gr verdim ama cok az yaaaaaaaa durmak yokkk ama

:26: :26: kızlar ya 200 gr vermişim bir haftada neyse moralimi bozmıcam regl dönemımdeyım bir çizmelerimin agırlıgınıda katarsam sanırsam 400-500 gr verdim ama cok az yaaaaaaaa durmak yokkk ama

canım sen neden kıyafetinle tartılıyorsun aç karnına kıyafetsiz tartılsan doğru sonuç alırsn.kıyafetler farklı ağırlıkta olabilir mesela kot ağırdır bide çizme filan tabii çok ağır sen kesin daha fazla vermişsindir.

Evet gercekten farkettiriyor.sabah ac karnına çıplak ve su bile içmeden alınan tartı en doğru sonucu veriyor.

gercektenmi ya ne bileyim işyerinde tartılıyorum oda dogrumu bılmıyorum ama her hafta onda tarılıyorum. eve tartı alayım bakalım nasıl olucak. ay cok motive ediyorsunuz beni ya szi cok sevıyorum kız valla

Kızlarrrrrr Merhabaaaaa, yaza kadar 10 kg kadar vermek istiyorum...Boyum 1,69 kilom 68,5 . 1 Haziran'da tartıda 58-59 civarında olmayı planlıyorum...Desteklerinizi bekliyorum.

slm kızlar şu hafta sonları yemek az yiyorum ama misafirlikte yenen tatlılar benı mahvedıyor cumartesi pasta yedim pazar 2 tane şeker pare pek tatlı değildi ama yedim ynede of yaaa ama işe gelmek en iyisi burda durduruyorum kendimi yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…