gercektenmi ya ne bileyim işyerinde tartılıyorum oda dogrumu bılmıyorum ama her hafta onda tarılıyorum. eve tartı alayım bakalım nasıl olucak. ay cok motive ediyorsunuz beni ya szi cok sevıyorum kız valla
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın??
merhaba ben 33yasinda 170 boy 68 kiloyum.isvec diyetine basladim 2 gun bitti.yarin pcden baglaninca ayrintilari yazarim.ilk defa forum sitesine uye oldum ve yazdim umarim dogru yerdir:))
allah razı olsun canım...iyiyim çok şükür daha bitmedi regl bitsin tartılcam yazcam size kilomu inşallah çok fazla uyamadım diyetime ama bu bayılma eşimi ayaklandırdı yiceksinde yiceksin diyo başka bişe demiyo ben balık etli seviyorum diyip duruyo ben iyi olim diye şaklabanlık yapıyo iste...çok şükür fazlam bi 5 kilom kaldı 60 olsam yetecek rabbim o günleri gösterir inşallah...bu arada göz altı morluğu oluşuyomu kilo verirken sizdede...
sevindim canım iyi olduguna.canım göz altı morluğu oluşmadı belki sen hızlı vermişsindir ve vitaminsiz kalmışsındır tam bilmiyorum.
bende 60 olmak istiyorum 62 yim şimdilik yılbaşına kadar 60 olsam çok iyi olacak
isveç diyetimi o nasılki
7 lerden uzaklaşıp 6 lı bu guruba girmek çok güzel
73 kilo ile başladım şuan 68,50 ve yola devam 55 olasıya kadar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?