60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar valla ben diyet uygulamiyorum artik ama cok sükür verdigim kilolari geri almadim suan hala 61 kilodayim ama inaniyorumki en kisa zamanda onlarida verecegim:) Önümüzdeki ay fitness ede baslamayi düsünüyorumm hersey dahada basitlessin diye. Gerci isyerinde 6.5 saat kosusdurmak bana sanki yetiyor gibi Inaninki 6.5 saat hic ama hic oturmuyor anca kosdur dur. O kadar yogunum ki mola bile veremiyorum yani. Bakalim su is temposu biraz yavaslasin ardindan spora yazilcam insALLAH. Kusura bakmayin kizlar pek yazamadigim icin daha evvelde belirttigim gibi laptopum ile sorunum var. Arada suanki gibi cani isterse $arzi doluyor yoksa giremiyorum nette:S Görüsmek dilegi ile kizlar. bolbol zayiflamalarrr

gercektenmi ya ne bileyim işyerinde tartılıyorum oda dogrumu bılmıyorum ama her hafta onda tarılıyorum. eve tartı alayım bakalım nasıl olucak. ay cok motive ediyorsunuz beni ya szi cok sevıyorum kız valla

canım tabiki al tartını eve soyunur tartılırsın ona göre daha iyi sonuç alırsın şekerim...bende seni seviyorum

mrb bnde karar verıp geldım sonunda =)
bugun yedıklerım
sabah 1 yumurta
2 dılım kepek ekmegı
kıbrıt kutusu peynır
domates salatalık
3-4 adt zeytin
maydanoz
1 bardk vişne suyu
oglen
4 adt etı form bisküvi(dışardaydım)
akşam(18:00)
yarım kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
yarım kase yogurt
cok az zeytınyaglı salata
bide meyve yerim =)

Son düzenleme:
kızlarr dun kacırdım dıyeti ekmek fazla yedim ama açtım yaaa dun neden acıktım bılmıyorum ama bugun toparlıcam inşallah
dun yaptıgım en ıyı sey 12 bardak su ıctım

çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın??

allah razı olsun canım...iyiyim çok şükür daha bitmedi regl bitsin tartılcam yazcam size kilomu inşallah çok fazla uyamadım diyetime ama bu bayılma eşimi ayaklandırdı yiceksinde yiceksin diyo başka bişe demiyo ben balık etli seviyorum diyip duruyo ben iyi olim diye şaklabanlık yapıyo iste...çok şükür fazlam bi 5 kilom kaldı 60 olsam yetecek rabbim o günleri gösterir inşallah...bu arada göz altı morluğu oluşuyomu kilo verirken sizdede...

merhaba kızlar yanlız başına diyet olmuyor. bende gruba tam sınırdan katıldım. hedefim 60 olamak ama çok zor kilo veriyorum.

kimse yediklerini yazmıyor mu artık :/
bnm yedıklerım
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
k.k peynir
1 adt haslanmıs yumurta
domates salatalık
maydanoz
1.brdk vişne suyu
öğlen
1 brdk 2 sekerlı cay
akşam 18:00
y.tabak taze fasulye
y.tbk tavuk sote
y.kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği
1 limonlu ıce tea
1.5 litre su

evet diyet zor iş ama yaş ilerleyince daha da zor olacak o yüzden şimdiden kendimizi toparlammaız lazım.
insanın içi gidiyor bazen hele bi de iştahlı olunca...nolurdu sanki bu yemek yeme işinden bu kadar keyif almasaydım offf.
neyse kızlar ben bu h.sonu bakamadım,misafirler ,hazırlıklar,çocuklar derken burayı unuttum.nasıl gidiyor:44:
benim hızım düştü,sanırım listenin değişmesi gerekiyor ama diyetisyenden randevuyu anca önümüzdeki haftaya koparabildim.neyse acelemiz yok,yaza daha çooook var.

merhaba ben 33yasinda 170 boy 68 kiloyum.isvec diyetine basladim 2 gun bitti.yarin pcden baglaninca ayrintilari yazarim.ilk defa forum sitesine uye oldum ve yazdim umarim dogru yerdir:))

Kızlar günaydın

Bugün bende başlıyorum.26 yaşındayım boyum 171,gün itibariyle kilom 60,9kg.Hedefim 55 kilo.
Yalnız benim 60,9 yaklaşık 5 senedir hep aynı.Ne eksiliyorum ne artıyorum.Sanırım kilom oturmuş,en başta biraz zorlanacağım gibi geliyor bu eşiği kırmak için.
Zaman problemim yok,yaza kadar vermeye çalışacağım.

İşe geç geldiğim için kahvaltı yapamıyorum.İş yerinde ancak çorba içebilirim.bunun yerinde evden kepekli ekmek,domates ve peynirli küçük bir sandviçle geleceğim.
Servisle geldiğim için yürüyüş mesafem yok.Bunun yerine servisten erken inip yürüyeceğim.
Öğle yemeklerinde pek şansım yok.Yemek listeleri beden işçilerinin günlük besin gereği değerine göre hesaplandığından yüksek kalorili.Ama kepek ekmeği her öğünde mevcut.Bunun için evden meyve getireceğim.
Yeşil çay ve diyet çaylar işyerinde mevcut.

Bu sabah hazırlıksız geldiğimden kahvaltı yapamıyorum.Bir fincan şekersiz yeşil çay içtim şimdilik.

Hepinize başarılar diliyorum.Umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğiniz kilolara ulaşırsınız.
Gerçi ben KK bayanlarının isteyipte yapamayacağı birşey görmedim şimdiye kadar

Öpüyorum tek tek

sevindim canım iyi olduguna.canım göz altı morluğu oluşmadı belki sen hızlı vermişsindir ve vitaminsiz kalmışsındır tam bilmiyorum.
bende 60 olmak istiyorum 62 yim şimdilik yılbaşına kadar 60 olsam çok iyi olacak

senle ben 60ın altını görecekmıyız acaba cok yavas verıyorum ben senın nasıl

isveç diyetimi o nasılki

tekrar merhaba ben filiz 1ay önce iyi bir diyetisyene gittim 1 ayda 3 kilo verdım sporumuda ihmal etmedım her gün yarım saat. 68 kikolya düştüm diyete devam ettim fakat orda takılmıştım. hedefim 60 kilo olmak doktorumda bu şekilde söyledi. evlendiğimde yaşım 32 idi vede yıllarca 60 kiloda kalmıştım evlenince herkes gibi nedense kilo aldım=)) 3 ay bfite katılım sıılaştım ama kilo veremedım. şimdide bugun 3.uncu günüm isveç diyeti yapıyorum günde 500 kalori alınan vede mutlaka heryapanı kilo verdiren diyet şekli. 1bucuk kilo vermişim şuan 65.5 kiloyum 1 hafta uygulamayı düşünuyorum bu gruba benide katın=) iddiya girdimde bir ay zamanım kaldı 3-4 kılo daha verip 60da sabitlemeyi hedefliyorum. isveç diyeti yaparken spor yapmadım ama sürekli zaten yapıyodum evde çeşitli proglamları uyguluyorum plates tarzı. şimdi yetkili arkadaşım beni bu gruba katın ama nerden nasıl takip edicem vede ne yapmam gerekli yazarsanız sevinirim

hmm bugun bıraz abarttım ama cok acıktım :/
kahvaltı
k.k peynir
domates
haslanmıs yumurta
2 adt ufak sosıs
1 tane ufak sıgara boregı
1 bardk işne suyu
öğlen
1 kaşarlı tost
1.brk vişne suyu
ara
limonlu maden suyu
akşam 17:30
yarımdan az(3-4 tane patates)patates yemeği
yarım kase mercimek çorba
yarım tabak fırında makarna
salata
1.00 litre su

artık bende diyet yapmaya karar verdmm :) bu zamana kdr hep zayıftım ama çok sağlıksız besleniyodm küçüklüğümden beri salata sebze kahvaltı o tür şeyler ağzıma sürmem ne olduysa birden kilo aldım boyun 1.65 kilom 60, hedefim 55 kilo olmak artık kendime bi liste yapıcam bakalım vericez 5 kiloyu inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…