60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kımse yazmasada bn devam yedıklerımı yazmaya =)
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
k.k peynir
domates
maydanoz
2-3 yemek kaşığı yagsız tuzsuz patates salatası
4-5 adet zeytin
öğlen
1 adt fusetea limon
akşam 18.00
2 adt köfte 3 adt patates(köfte patates yemegınden)
1 tane biber dolması
yarım kase domates corbası
1 dilim kepek ekmeği
1 litre su yatana kadar 1.5 olur

birde 60 tane mekik =)

Son düzenleme:
merhabalar :)

öğrencilik hayatı bitip de ailesinin yanına dönen biri olarak 1 senede tam 7 kilo almış bulunmaktayım

hayatımda ilk kez 60lı kilolar gördüm tartıda ve hala inatla 53-54 kilo iken aldığım kotların içine sığmaya çalışıyorum, yeni pantolon almayı şiddetle reddediyorum :)

şimdi bana tavsiye+moral+yeri geldiğinde ceza verecek çıtır adayı arkadaşlar arıyorum :)

hoşbuldum şimdiden ):

Zayıflıyo musunuz gerçekten?..
Boğazınızı nasıl tutuyorsunuz?..
Ayyy ben de katılmak istiyorum ama hiç güvenmiyorum kendime yaa...

Zayıflıyo musunuz gerçekten?..
Boğazınızı nasıl tutuyorsunuz?..
Ayyy ben de katılmak istiyorum ama hiç güvenmiyorum kendime yaa...

işin en zor tarfı da bu zaten ya boğazı dizginlemek. önce karar vermek ve kendinden emin olmak da kilo vermek için yeterli.
ben de yemek yapmayı,yemeyi ,güzel lezzetli şeyleri tatmayı çok seven biriyim ama kilo işinin ucu bucağı yok,bi yerden başlamak lazım.
bugün yediklerim şöyle arkadaşlar
sabaj 1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir 2 dilim tam buğday ş.siz yeşilçay
ara 3 kayısı 7 fındık
öğle 4 minik köfte yoğurt 1 dilim tam buğ.
ara 1 kurabiye-
akşam zeytinyağlı taze fasulye 4 kaşık,1 dilim tam. buğ.,1 kaşık makarna
:44:

hoşgeldiniz hersey bncede kafada bıtıyor bn mesala dıyete baslamadan oncecok fazla yemek yıyordum yemek yıyıp yatıyordum cok fazla kılolu degılım zaten ama bel bolgemdekı durumdan dolayı zayıflamaya karar verdım sımdı saat 6dan sonra ymek yemıyorum ve gece 3-4 gıbı yatıyorum acıkıyorum cnm bır suru sey cekıyor ama sadece meyve yıyorum (bugun harıc =()
bugun yedıklerım
sabah 2 dılım k.ekmegı
bır haslanmıs yumurta
domates salatalık
maydanoz
k.k peynir
öğle
50 dakika tempolu yürüyüş
50 tane mekik
100 tane bel çevirme
akşam 16:30
yarım tabak şakşuka
2 köfte 3 patates (patates yemegınden
salata
1.dilim k.ekmeği
yarım tabak pilav

birde doğum gunu oldugu ıcın ınce bır dılım pasta ve bır bardak lıght kola =(

sen kaç kilosun birlikte kilo verebiliriz belki bnde hep 50lerdeydim ama sımdı 60 oldum =( çıtır adayına adayım =))

Merhaba kızlar benide aranıza alır misiniz? Normalde hep 60 70 arası kilo arasında gidip geliyorum sadece bir kez 57 olmuştum o halime geri dönmek istiyorum 20 aylık oğlum var hamilelik döneminde tam 23 kilo aldım 87 kilo ile doğum yaptim 7 si hemen gitti geri kalanı 3 ayda diyet yaparak verdim 63 kilo olmuştum 8y o kilomu korudum ama şuan 68kiloyum valla bazen çok kaçırınca 70 bile gördüm çok uzgunum diyet yapinca çok güzel veriyorum ama önemli olan başlamak ve başlamak için gereken motivasyon bu eksik şuan bende bu yüzden sizinle olmak istiyorum birbirimizi motive ederiz diye umuyorum

slm kızlarr... aynı dertten bende muzdaribim Allah daha başka dert keder vermesin ama hakkaten artık dur deme zamanının geldiğini düşünüyorum.. evleneli 4 ay oldu 4 ayda 4 kilo aldım.. 65-69 arasında genelliklede 67 de gezinip duruyorum.. diyete ve spora başladım 1 hafta gayet güzeldi.. 68.7 den 66.0 ya indim ama gene misafirlikler tatiller derken aldım teraziye çıkmaya korkuyorum.. eşim gayet fit kardeşi annesi gayet fit.ler ben fil gibiyim sanki yarın pazartesi diyete tekrar başlayacağım umarım artık başarabilirim... birbirimize destek olursak yapabileceğimizi düşünüyorum benide aranıza alırsınız değil mi ?

sevgilerimle..

arkadaşlar benide aranıza alın birlikte zayıflayalım65 kiloyum hedefim 50 kilo yediklerinizi gün gün paylaşıp yorum yapıyormusunuz

Selam kızlar eskilerden var mı bı bakinayim dedim bu topicte dört ayımı geçirdim fakat bı türlü düzen tutmadı gelen giden hep değişti durdu devamlı sirkulasyon bı ara kimsecikler uğramadı ben de başka topicten devam etmeye başladım hedefime hemen hemen ulaştım son iki kilom platese de devam eskilerden varsa neler yaptılar herkese kolay gele

canım mrb neler yaptın diyet olarak bende 86 kiloyla başlamıştım şuan 66 yım ama şu altı kilo yapıştı gitmiyo neler yapmalıyım sence

bugün diyetimin ilk günü kızlar sabah eşimle birlikte kahvaltı yaptım 7.30 da..

kahvaltımda;
2 dilim çavdar ekm.
1 dilim beyaz peynir
3 siyah zeytin
haşlanmış yumurta ve çay içtim normal şekerli..

Ara öğünümde saat 10:30 da siyah çay içtim şekersiz ve 1 avuç leblebi yedim

öğle menümde 12:30-13:00 da;
1 kase tarhana çorbası ve 1 kase yoğurt yedim

ara öğünümde 14:30;
2 tane kuru kayısı ve 1 avuc leblebi yedim şimdilik bu kadar kızlar beyaz ekmek tuz ve şekeri (şeker tam olmasa da) hayatımdan büyük oranda çıkarmaya çalışıyorum hedefim 58 kızlar vermem gereken 9bucuk kilom var :)

vallah foruma daha yenı katıldım ama dıkattımı cekdı demekı sorun bıtek bende yokmus herkezde varmıs bende evlendımde 55 kıloydum boyum 158 gayet ııdı sımdı oldum 65 ve veremıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…