60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben de 68 kiloyum daha 6-7 ay önce 60 kiloydum ne güzel ama bebek düşündüğüm için ya hamile kalınca nasıl olsa kilo alcam düşüncesiyle fazla dikkat etmedim zaten çabuk klo alan bir yapım metabolizmam yavaş çalışıyor ben meksika biber hapı aldım 1 hafta önce aktardan 1-2 kilo zayıflattı siz neler yapıyorsunuz

fakat düşünce gücüyle kilo alma fikrini beynimden siliyorum gereksiz pimpiriklenmiyorum yani ağır telaşesiz sindirerek yiyorum.fakat işe başlayalı zayıflayacağım kilo aldım gibi sanki herkes aynısın desede ağırlık var hissediyorum.aradaki farkları ele alırsam spora pek meyilli değilim ama hareketliyimdir üşenmem çok yürür bol gezerdim.ev temizlerken kendimi pis yıpratırdım.her misafir ağırlamamda 1 kilo vermişimdir.daha az yerdim kendimi pek acıktırmazdım bol bol dans ederdim.çok uyurdum.misafirlikte tabağımın yarısını yerdim.plates lastiğiyle kaslarımı gevşetirdim.peki şimdi;büyük bir plazada çalışıyorum. yine üşenmeden çok yürüyorum.pide falan yiyoruz bolca yiyorum.eşimle gelip gidiyorum. açık havada yürüyüş yok.gezemiyorum.ev temizlerken kendimi pek yormuyorum kronik yorgunum artık platesi bacaklarım ağrıdığında yapıyorum az yani dans edecek vakit yok ve benim müzik dinlememe kimsenin tahammülüde çok yürüyüp kaslarımı esnetmediğimden bacaklarım kalınlaştı gibi çok acıkıyorum açlık krizine giriyorum gözüme dünya dar görünüyor.genel fikrim hep çalışınca zayıf olunur zannederdim değilmiş meğer

ama diyorumki bugün eskiden odugu gibi evkadını gibide yaşıyayım. aklımda okadar çok şey varki aktara gideyim saçım için kırkkilit otunu alıym.karaciğer temizlemek içi ise lavanta kürü yapayım eskisi gibi müzik açıp oynayayım temizlik yapayım eskisi gibi aklınıza gelen olursa yapabileceklerimi sizde yazın

canım mrb neler yaptın diyet olarak bende 86 kiloyla başlamıştım şuan 66 yım ama şu altı kilo yapıştı gitmiyo neler yapmalıyım sence

selam mesajı yeni gördüm çok iyi vermişsin öncelikle, 20 kilo süper merak ettiğim spor yaptın mı gevşeme sarkma oldu mu onu nasıl hallediyorsun benim hamilelikten kaldığı için karnı toplamam çok zor oldu hala da tam istediğim kıvama gelmedi, şöyle söyleyim benim de 16 kilo vermem gerekiyordu önce kendim 3 ana 3 ara öğün içeren bir program yaptım çok sıkmadan düzenli beslenmeye başladım 71 den 65 e öyle düştüm ama 65 te sıkıldım ve yavaşlamaya başladı kilo verişim o zaman diyetisyene başladım o da 3 ana öğün 4 ara öğün içeren bir program yaptı benimkinden biraz daha sıkıydı, onunla da 56 ya kadar indim 65 te platese başladım vücudum epey toparlandı 2. doğumum olduğu için vücut salmıştı şimdi hemen hemen genç kızlık fiiziğime ulastım sadece karın bölgem de hafif bir gevşeklik var iki aydır plates 1 haftadır sırf karınsavar calışıyorum sanırım karnın tam şekillenmesi bi altı ay istiyor son altı kilo gitmiyor demişsin bence bi diyetisyene git yağ kas oranına baktır ona göre tavsiye versin eğer kastan vermişsen kas kütlen azsa devam etmen uygun değil bir ay koruma programı uygula yoğun egzersiz yaparak kaslarını güçlendir bir ay sonra yeniden 3 ana 3 ara öğün içeren diyete geri dön duraklamayı kırarsın

Haftada bir kilo idealdir siz bakmayın ayda 8-10 kg verenlere ideal olan ayda 3-4 kg en fazla diğeri vücuda zarar

ınsallah hepımız ulasırız aynen bende oldu ben almanyadan soma manısaya gelın geldıma ark yok hıc tanımıyorsun evde kaldım hep :=) desene gelınlerın cekce varmıs

Selam kızlar benide aranıza alır mısınız..Bende 1.65 boyunda 65 kiloyum hedefim 57 kiloya düşmek..Sizce 8 kiloyu 2 ayda verebilir miyim..
Bundan önce dukan diyeti yapmıştım 2,3 ay 10 kilo vermiştim yani 63 den 53 e düşmüştüm ama sonra dikkat etmeyince fazlasıyla geri aldım Ama şimdi normal sizlerin yaptığı gibi diyet yapmak istiyorum..

o hapı sakın yutma merdiven altı onlar aileden biri kullandı kalpritmini bozuyor o ilaç
ben güvendiğim birinden aldım ki o bana daha önce hiç hap falan vermezdi zararlı diye şimdi bunu tavsiye etti 10 gündür kullanıyorum memnunum hiç yan etki yapmadı umarım bundan sonrada yapmaz

slm arkadaşlar . ben 18 aralık da diyete başladım.bir arkadalar iddiaya girdik. hedefim bir ayda 5 kg vermekdi. 1,8 kg verdim ama geriye 3.2 kilom kaldı. 1200-1500 kalori civarı diyet yaptığımı düşünüyorum. ayrıca günlük hafif tempoda 30-40 dak koşuyor ve 3-40 dak plates yapıyorum.ama 18 ocak günü baskülde 59,8 olamayacağım diye çok korkuyorum. önerileriniz varsa acilen bekliyorum. 17 günüm kaldı??? hareketli br işte çalışıyorum. 30 yaşındayım. diyete 64,8 ,le başladım şimdi 63 kiloyum.. önerileriniz varsa acilen bekliyorum.

merhabalar,
yılbaşında çok bozmadım bu nedenle veremesemde o gün almadım ama dün tam tamına diyetime uysamda neden veremedim anlamadım ya...Bu cumartesi en azından 1,5 kilo veriririm die düşünmüştüm.sadece 600 gram verebildim ve önümde bugün dahil 3 gün var..bugünde uyucam yarında verememiş olursam.bir gün protein diyeti uygulamayı düşünüyorum...üfff kızlar bu cumartesi olacağım kilo sanırım 1 haftadan sonra gideceğimden benim için acaip önemli.900 gr ımı her şekilde vermeliyim şu 3 günde gerekirse daha az yiycem kızlar..hadi sizde hırslanın, azimli olalaım:)

Merhaba Kızlarr,

Benim foruma üye olma amacım buradaki desteğin okurken çok içten ve çıkarsız olmasını hissetmemdi, umarım sizlerde bana yardımcı olursunuz.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ben 19 Yaşında 163 boyunda 65 kiloyum.

14 yaşındayken 47 kilodan bir anda 67 kiloya çıktım.O zaman izci kampına gidiyordum.Bütün gün deli gibi yorulup bir avuç yemekle doyuyorduk.Sonradan ordaki yemeklerin için ek doyurucu maddeler katıldığını farkettik.Çünkü eve döndüğümde hiçbirşey yapmamama rağmen bir dolu yemek yesem de doyamıyordum.Ve aynı şekilde benimle birlikte giden arkadaşlarımda eve dönüşte kilo almaya başladılar.Bahsettiğim bu 20 kilo alma olayı sade ve sadece yaz tatilinde oldu.

Tabi tam lise1'e geçmiş ve 20 kilo almış biri olarak yaşadıklarım hiçte kolay değildi ve diyetisyene gitme kararı aldım.Nitekim başarılı da oldum ama bir anda vermedim arkadaşlar.Bir buçuk senede 15 kilo hem diyet hem sporla verdim.

Lise4'e başarılı olmama rağmen stresten okulu bıraktım bir sene neredeyse hiç çıkmadım evden.Daha sonra bazı rahatsızlıklarım başladı ve yavaştan kilo alıyordum. Antidepresanlar yetmez gibi birde doktor bana rahim kanseri olduğumu söyledi ve Allah tan sadece dolandırıcıymış para sızdırmak için beni süründürmüş.Arkadaşlar o anlardaki ruh halimi tahmin bile edemezsiniz her seferinde bana öleceğimi söylüyordu o söyledikçe ben yedim yedim yaklaşık 60 kilo oldum.Sonra kist olduğu ortaya çıktı kanserden sonra kist inanan sadece grip gibi geliyor.Fakat kullandırdıkları ilaçlar bir 5 kilo daha aldırdı.Yani başladığım kiloya geri döndüm.

Şuan bir gün diyete başlasam akşama kadar dayanamıyorum çünkü hesap verecek kimse yok kızlar.
Hedeflediğim kilo şuan için 55 . Bana destek olmanızı bekliyorum benim size destek olacağım gibi ...

Şimdiden teşekkürler.

inşallah muvaffak olursun canım ben inanıyorum daha önce nasıl vermişsen şimdide verirsin ki yaşın çok genç daha avantajlısın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…