canım mrb neler yaptın diyet olarak bende 86 kiloyla başlamıştım şuan 66 yım ama şu altı kilo yapıştı gitmiyo neler yapmalıyım sence
sahsen ben biraz dikkatsiz davrandım balayı misafirlikler derken almışım yemek yemesini severim ama abartmam.. diyet yaptıgımdada veririm ama şehir de değiştirdiğim için hayatım tamamen değiştiği için ve son 4 ay gezmelerin dışında bir aktivitem olmadığı için aldım sanırım.. umarım dilediğin kiloya ulaşırsın arkadaşım..
Dikkat etmeye başlayalı bir hafta oldu ama sadece "1" kilo verebilmişim, ne acı
ben güvendiğim birinden aldım ki o bana daha önce hiç hap falan vermezdi zararlı diye şimdi bunu tavsiye etti 10 gündür kullanıyorum memnunum hiç yan etki yapmadı umarım bundan sonrada yapmazo hapı sakın yutma merdiven altı onlar aileden biri kullandı kalpritmini bozuyor o ilaç
çok iyi bence üzme kendini sonuçta biz bu kiloları bir günde almadı dimi:)
inşallah muvaffak olursun canım ben inanıyorum daha önce nasıl vermişsen şimdide verirsin ki yaşın çok genç daha avantajlısın yaniMerhaba Kızlarr,
Benim foruma üye olma amacım buradaki desteğin okurken çok içten ve çıkarsız olmasını hissetmemdi, umarım sizlerde bana yardımcı olursunuz.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Ben 19 Yaşında 163 boyunda 65 kiloyum.
14 yaşındayken 47 kilodan bir anda 67 kiloya çıktım.O zaman izci kampına gidiyordum.Bütün gün deli gibi yorulup bir avuç yemekle doyuyorduk.Sonradan ordaki yemeklerin için ek doyurucu maddeler katıldığını farkettik.Çünkü eve döndüğümde hiçbirşey yapmamama rağmen bir dolu yemek yesem de doyamıyordum.Ve aynı şekilde benimle birlikte giden arkadaşlarımda eve dönüşte kilo almaya başladılar.Bahsettiğim bu 20 kilo alma olayı sade ve sadece yaz tatilinde oldu.
Tabi tam lise1'e geçmiş ve 20 kilo almış biri olarak yaşadıklarım hiçte kolay değildi ve diyetisyene gitme kararı aldım.Nitekim başarılı da oldum ama bir anda vermedim arkadaşlar.Bir buçuk senede 15 kilo hem diyet hem sporla verdim.
Lise4'e başarılı olmama rağmen stresten okulu bıraktım bir sene neredeyse hiç çıkmadım evden.Daha sonra bazı rahatsızlıklarım başladı ve yavaştan kilo alıyordum. Antidepresanlar yetmez gibi birde doktor bana rahim kanseri olduğumu söyledi ve Allah tan sadece dolandırıcıymış para sızdırmak için beni süründürmüş.Arkadaşlar o anlardaki ruh halimi tahmin bile edemezsiniz her seferinde bana öleceğimi söylüyordu o söyledikçe ben yedim yedim yaklaşık 60 kilo oldum.Sonra kist olduğu ortaya çıktı kanserden sonra kist inanan sadece grip gibi geliyor.Fakat kullandırdıkları ilaçlar bir 5 kilo daha aldırdı.Yani başladığım kiloya geri döndüm.
Şuan bir gün diyete başlasam akşama kadar dayanamıyorum çünkü hesap verecek kimse yok kızlar.
Hedeflediğim kilo şuan için 55 . Bana destek olmanızı bekliyorum benim size destek olacağım gibi ...
Şimdiden teşekkürler.
inşallah muvaffak olursun canım ben inanıyorum daha önce nasıl vermişsen şimdide verirsin ki yaşın çok genç daha avantajlısın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?