vallah foruma daha yenı katıldım ama dıkattımı cekdı demekı sorun bıtek bende yokmus herkezde varmıs bende evlendımde 55 kıloydum boyum 158 gayet ııdı sımdı oldum 65 ve veremıyorum ...
7oo gr vermişim. Gerçi ben bunu 2 haftada verdim. Ama bir kaç gün tatlımı da yedim. Çok kaçamak yaptım. O yüzden bu durumdan memnunum. Yavaş yavaş da olsa almayayım da böyle vereyim.
evet arkadaşım insan ister istemez evlenince biraz salıyor kendisini ama dikkat etmek porsiyonları biraz küçültmek gerek diye düşünüyorum spor şart.. boyum 1.69 ve 68 kiloyum hedefim 58
kolay gelsin hepimize :)
selam ben zaten yemeklerime dıkatt edıyorum hatta hıc aram yok desem yerıdır ben spor yapmadımdan galıba veremıyorum oda sartlarım degısıdı calısıyordum suan ev hanımı oldum ondan dollayıda kılo aldım bakalım ınsallah ıstedım kıloya ulasabılırım benım hedefım 50
yavaş kilo vermek en sağlıklısı hızlı kiloda kas eriyor ve halsizlik başlıyor.. yavaş olsun ama sağlıklısı olsun :)
sen kaç kilosun birlikte kilo verebiliriz belki bnde hep 50lerdeydim ama sımdı 60 oldum =( çıtır adayına adayım =))
Merhaba arkadaşlar ben de bu kilo aralığındayım ve acil kilo vermeye çalışıyorum.Bu gruba dahil olabilir miyim, beni de alır mısınız aranıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?