60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

7oo gr vermişim. Gerçi ben bunu 2 haftada verdim. Ama bir kaç gün tatlımı da yedim. Çok kaçamak yaptım. O yüzden bu durumdan memnunum. Yavaş yavaş da olsa almayayım da böyle vereyim.

vallah foruma daha yenı katıldım ama dıkattımı cekdı demekı sorun bıtek bende yokmus herkezde varmıs bende evlendımde 55 kıloydum boyum 158 gayet ııdı sımdı oldum 65 ve veremıyorum ...

evet arkadaşım insan ister istemez evlenince biraz salıyor kendisini ama dikkat etmek porsiyonları biraz küçültmek gerek diye düşünüyorum spor şart.. boyum 1.69 ve 68 kiloyum hedefim 58

kolay gelsin hepimize :)

7oo gr vermişim. Gerçi ben bunu 2 haftada verdim. Ama bir kaç gün tatlımı da yedim. Çok kaçamak yaptım. O yüzden bu durumdan memnunum. Yavaş yavaş da olsa almayayım da böyle vereyim.

yavaş kilo vermek en sağlıklısı hızlı kiloda kas eriyor ve halsizlik başlıyor.. yavaş olsun ama sağlıklısı olsun :)

merhaba kızlar!:))))
diyete başladım ne yedim yziiim....
sabah-07.30 1 yum haşlama
saat 12 gibi 1 ayran
saat 4 gibi 1 kase tarhana çorbası,1 kase brokli haşladım,1 dilim ekmek,yoğurt
çaylarım şekersiz

birazdan leslie yapıcam.yaşilçay içiem

hepimize kolay gelsin :)

evet arkadaşım insan ister istemez evlenince biraz salıyor kendisini ama dikkat etmek porsiyonları biraz küçültmek gerek diye düşünüyorum spor şart.. boyum 1.69 ve 68 kiloyum hedefim 58

kolay gelsin hepimize :)

selam ben zaten yemeklerime dıkatt edıyorum hatta hıc aram yok desem yerıdır ben spor yapmadımdan galıba veremıyorum oda sartlarım degısıdı calısıyordum suan ev hanımı oldum ondan dollayıda kılo aldım bakalım ınsallah ıstedım kıloya ulasabılırım benım hedefım 50

sahsen ben biraz dikkatsiz davrandım balayı misafirlikler derken almışım yemek yemesini severim ama abartmam.. diyet yaptıgımdada veririm ama şehir de değiştirdiğim için hayatım tamamen değiştiği için ve son 4 ay gezmelerin dışında bir aktivitem olmadığı için aldım sanırım.. umarım dilediğin kiloya ulaşırsın arkadaşım..

ah şu misafirlikler(((( yese de olmuyo yemesen de zaten serde oburluk da var((
sabah 1 yumurta yedim
öğlen 1 dürümün 1/3ünü .... kaç kalori ki acep
akşam da 1 kase tarhana ve az yağlı patates salatası.....
(((((
boyum 1.59
kilom:61.30

hüngür hüngür foşurt foşurt((((((((((((((((((((((((

ıkı uc gundur yazamadım ınternet olmadıgı ıcın,
bugun yedıklerım
sabah 9.00
2 dilim k.ekmeği
k.k beyaz peynir
azıcık çilek reçeli
1 yemek kaşığı yumurtasız menemen
öğlen 12.30
y.tabak taze fasulye
y.tabak pilav
cacık
1.dilim ekmek
15.00
çok azıcık pasta
1.bardak kola(herkesın dogum gunu bu arada )
pasta yedıgım ıcın aksam yemegı yemedım
1 tane ufak yogurt
1 tanede portakal yedım saat 3 oldu hala ayaktayım ama cok acıktım

bugun yedıklerım
sabah geç kalktım
13.00 bi tane karışık tost
akşam 17.30
yarım tabak menemen
yarım tabak pilav
salata
1 dilim k.ekmeği

700 ml su ıctım yatana kadar 1.5 litre olur
bide acıkırsam meyve yerım belkı bu kadar =)

yavaş kilo vermek en sağlıklısı hızlı kiloda kas eriyor ve halsizlik başlıyor.. yavaş olsun ama sağlıklısı olsun :)

Evet canım çok haklısın. En son birden vermiştim daha sonra 2 katı tekrar geri aldım vermemin bir faydası olmamıştı. Kalıcı ve de yağdan veririz inşallah kiloları

merhaba hanımlar. doğumla birlikte gelen 20 kilomun 13 kilosunu 70 79 kilo aralıgındaki arkadaşlarla verdim 7 kilo kendiliğinden gitti.şimdi hedefim 65 olmak ve yolculuga sizinle devam etmek istiyorum destur var mıdır ? :)

suan 70 71 arasında gidip geliyorum 69 uda görmüştüm. bayramdan beride yapmıyorum zaten 13 kiloyuda 2 2.5 ay gibi bir sürede verdim. normal bir diyetle kilo vermem imkansız pko hastasıyım sıkı bir diyetle anca veriyorum.yani kısmen açım aç :)

günaydın arkadaşlar bende yeni katıldım beni alın aranıza 21 yaşındayım 1.60 boy ve 63 kiloyum iki aya kadar 55 kiloydum ama ne zaman ki iş den ayrıldım evde oturmaktan iki ayda 8 kilo aldım kendime inanamıyorum ya lütfen bu kiloları vermem lazım bu yarışmalar pazartesi günleri mi başlıyor ancak böyle kilo veririm diye düşünüyorum

arkadaslar ben de zayıflamak ıstıyoruuuuummewlendıımde 52 kılo olann ben smdı 62 resmen sıstım ltfn baana yardım edın bı de bebek ıstıyorum wermeden daha da alırsam...nasıl yapıcam blmıorum

Merhabalarrrr
Ben 2gundur gribim,ailecek bı türlü yakamızı bırakmadı ,ara öğünleri falan salladım biraz,icim almadı.
Bugun sabah 2dilim tam buğday,yeşilçay,peynir,zeytin
Ara 3kayisi 7cig fındık
Öğle 1catal,1kandil simidi,1minik kurabiye,yengem geldide
Ara -
Aksam 5-6 kasık yeşil mercimek yemeği,2dilim tam buğday
Aslında fena diildide esim yiyince özendim 1avuc kuruyormuş yedim ve 1mandalina
Bukaaa

sen kaç kilosun birlikte kilo verebiliriz belki bnde hep 50lerdeydim ama sımdı 60 oldum =( çıtır adayına adayım =))

şimdi gördüm mesajını özür dilerim öncelikle :)

şuan 61 kiloyum, permeperişanım
en son aldığım kotum düğmesi de patlayınca "durr yolcuu" demek zorunda kaldım kendime

ofis ortamında çalıştığım için nasıl zayıflasam bilmiyorum ama birlikte zayıflama fikrine varım,
umarım sen de çalışıyorsundur :)

Merhaba arkadaşlar ben de bu kilo aralığındayım ve acil kilo vermeye çalışıyorum.Bu gruba dahil olabilir miyim, beni de alır mısınız aranıza?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de bu kilo aralığındayım ve acil kilo vermeye çalışıyorum.Bu gruba dahil olabilir miyim, beni de alır mısınız aranıza?

hepinizi ve kendimi çooookkk seviyorummmm :))
niye böyle dedin diyeceksiniz bazen insan ufak tefek dertleri çok büyütür benim derdim herkesten büyük sanar ya...
birde bazen buradaki gibi biri çıkar cesaretle senin derdinden kendinde de olduğunu söyleyiverir sana bir ışık yakmış olur aaaaa dersin benden başkaları da varmış...
işte o konulardan birindeyim 70 e dayandım diye kendi kendime oldukça dert ettiğim bir dönemde sizleri görmek en azından psikolojik olarak iyi geldi o yüzden neymiş
HEPİNİZİİİİİ SEVİYORUUUUMMMM

Merhabalar, epeydir yazamıyorum şehir dışında olduğumdan. 73,4 ile başladığım diyetisyenimde 10 randevum yani ilk etap bitti..67,9 kiloyum...son 10 günüm şehir dışında olduğundan çok vermedim ama neyse.. 5,5 kilo gitti.

hedefim ise 59 u görmek...daha 6 ay önce 63 lerde olan biri olarak 63 e bir anca önce tekrar düşmem gerek ya...en son cumartesi gittiğimde 67,9 idim..bi dahaki kontrol yılbaşından dolayı tam bir hafta sonra cumartesi günü. hedefim ise 66,5 görmek tartıda en kötü ihtimalle..toplam 7 günlük zamanım vardı 2 günü bitti.Bugün 67,3 idim.geriye 800 gr ım ve 5 günüm kaldı.Ama bugün yeni yıl umarım akşam fena kaçırmam bu günü atlatabilirsem gerisi kolay...ikinci kez aldığım kiloyu vermek için tekrar diyetisyen ücreti ödüyorum 59 u görmeden gidersem gözüm açık gidicek.bırakmıycam bu işin peşini şu ara fena gaza geldim nedense:) Vala kızlar zayıf olmayınca alışveriş bile yapılamıyor ne acıdırki...hergün verdiğimi görünce evdeki kıyafetlerde farkı hissedicem die mutlu uyanıyorum sabah...63 kiloyken giydiğim etek fena dar geliyor..düşünün yani 5 kilo inanılmaz önemli bir bedende...HAdi vazgeçmeyelim hatta yılbaşında bile.diyetisyenim az yememe izin verdi ama ben şu ana kadar bozmadım..akşam ise keşke bozmadan yada azıcık kaçamakla kurtarsam süpper olucak.hepinize mutlu yıllar vazgeçmeyelim....

KİLO: 67,9

bi sonraki kontrole umudum 66,5:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…