tokken akşamları 62 açken sabahları 60 kiloyum ayrıca 10 gün sıkı rejim yaptım 59 olabıldım ancak...
bu diyet işi bana göre değil kızlar 10 gün rejim yaptım 1 hafta hasta yattım...size kolay gelsin...
işin en zor tarfı da bu zaten ya boğazı dizginlemek. önce karar vermek ve kendinden emin olmak da kilo vermek için yeterli.
ben de yemek yapmayı,yemeyi ,güzel lezzetli şeyleri tatmayı çok seven biriyim ama kilo işinin ucu bucağı yok,bi yerden başlamak lazım.
bugün yediklerim şöyle arkadaşlar
sabaj 1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir 2 dilim tam buğday ş.siz yeşilçay
ara 3 kayısı 7 fındık
öğle 4 minik köfte yoğurt 1 dilim tam buğ.
ara 1 kurabiye-
akşam zeytinyağlı taze fasulye 4 kaşık,1 dilim tam. buğ.,1 kaşık makarna
:44:
Uzun süre izin vs. derken giremedim...
Pazartesi yeni aldığım pardüseye sığamadıktan sonra kesinlikle karar verdim boğazımı tutucam..
Ilık limonlu su içmeye de başladım iki gündür..
Psikolojik olduğu hep bilinir ya, canım yemek istemiyor...
Katılıyorum artık Allahın izniyle aranıza inşallah :)
Tutmam lazım boğazımı, çocuk oldu 3 yaşında, hala duruyor 10 kilosu...
Aldığımın yarısından da az ama olsun
Bu halimi sevmiyorum eski halimi çookkk özlüyorum...
merhaba çok klişe gelicek belki ama gerçekten çok gençsin ve bedenin vızır vızır çalışıyor bunu ancak bizim yaşlarımıza yani 30lara geldiğinde anlayacaksın yani daha varrrÖyle avutuyor insan kendini ama tık yok.Spor yapmama ve dikkat etmeme rağmen
selam mesajı yeni gördüm çok iyi vermişsin öncelikle, 20 kilo süper merak ettiğim spor yaptın mı gevşeme sarkma oldu mu onu nasıl hallediyorsun benim hamilelikten kaldığı için karnı toplamam çok zor oldu hala da tam istediğim kıvama gelmedi, şöyle söyleyim benim de 16 kilo vermem gerekiyordu önce kendim 3 ana 3 ara öğün içeren bir program yaptım çok sıkmadan düzenli beslenmeye başladım 71 den 65 e öyle düştüm ama 65 te sıkıldım ve yavaşlamaya başladı kilo verişim o zaman diyetisyene başladım o da 3 ana öğün 4 ara öğün içeren bir program yaptı benimkinden biraz daha sıkıydı, onunla da 56 ya kadar indim 65 te platese başladım vücudum epey toparlandı 2. doğumum olduğu için vücut salmıştı şimdi hemen hemen genç kızlık fiiziğime ulastım sadece karın bölgem de hafif bir gevşeklik var iki aydır plates 1 haftadır sırf karınsavar calışıyorum sanırım karnın tam şekillenmesi bi altı ay istiyor son altı kilo gitmiyor demişsin bence bi diyetisyene git yağ kas oranına baktır ona göre tavsiye versin eğer kastan vermişsen kas kütlen azsa devam etmen uygun değil bir ay koruma programı uygula yoğun egzersiz yaparak kaslarını güçlendir bir ay sonra yeniden 3 ana 3 ara öğün içeren diyete geri dön duraklamayı kırarsın
emin ol gerçekten kararlıysan verirsin.ben metabolizmik rahatsızlığı olan biriyim,hipotiroidiyim ayrıca 6 ay önce bir beyin operayonu geçirdim yani öyle çok ağır sporlar yapmaya da çekiniyorum açıkçası. benim de büyük kızım 3.5 yaşında yaşıtlarmış.
bugün diyetisyene kontrole gittim veee son 2 haftadır 2 ileri 1 geri durumunda olmma rağmen 3.5 kg vermişim toplam 5 haftada gerçi ama olsun ve bu 3.5 kg nun 2.8 kg su yağdan gitmiş.en çok da buna sevindim.şu an normal biri ağırlığındaymışım ama hedefime 3.5 kg kaldı.65.7 oldum ve bu kg 5 yıldır tartıda hiç görmediğim bi kilo.
daha var daha da ii olacağım ve 38 bedene giricem kısmetse
Merabalar arkadaslar ben de geldim,benım hıkayem hamılelıkle basladı 1.73 boyundayım ve evlendıgımde 58 kiloydum gayet orantılı ve guzel bı vucudum vardı ne yalan soylıyeyım,ılk hamılelıkte 102 oldumDogumdan 40 gun sonra hemen spora basladım normal dogum oldugu ıcın spora hemen baslayabıldım ve saglıklı beslenmeye basladım 1.5 sene sonra eskı kılomdaydım,2006 da dogum yaptım buarada daha sonra ıkıncı dogum 2011 de oldu onda da 95 kılo oldum Nasıl oluyo anlamıyorum Guluyorum halıme artık neyse o da normal dogumdu gene spora basladım ama bu sefer 4 ay sonra basladım kendımı cok kılolu gormuyodum her nedense sımdı eskı resımlere bakınca yag sarkıtlarını goruyorum.4 ay sonra hem spora hem dıyetısyenle basladımn yolculuga ılk tartıya cıktıgımda 78 kıloydum 1 ay sonra 71 olmustum,ondan sonra araya tatıl gırdı tatılde 2 kılosunu gerı aldım,sonra kendı capımda dıyete devam ettım 62 ye dustum,sonra nasılsa verdım herkeste zayıf dıyo dıye saldım sımdıde 65 ım Ve kalan gıtmıyo dun tekrar basladım dıyete bı de pılatese ,ya bı 59-60 olsam ben dıyetısyenımın verdıgı eskı kagıda devam edıyorum ac kalmıyodum onda sızede yazayım
sabah kalkınca ılık ballı lımonlı su
3 kayısı ustune 1 bardak su
kahvaltı: 2 kepek ekmegı peynır 5 zeytın yesıllık cay (haftada 3 katı yumurta)
ara: 1 porsıyon meyve
ogle: Sebze yemegı 8 kasık,1 kase yogurt,1 kepek ekmegı,1 kepce corba,salata
ara: 4 grısını veye 4 dıet bıskuvı veya 1 dılım ekmek ,peynır,cay
aksam: 3 kofte kadar et,salata, 1 kase yogurt,1 dılım ekmek,1 kepce corba
gece,1 porsıyon meyve ,15 cekırdeklı uzum 5 tane fındık
ben bu lısteyı ılk gordugumde ben bukadar yemıyorumkı bunları yersem ıyıcıe kılo alırım demıstım doktora:) 1 ay sonra 7 kılo vermıstım,gene o ıradeyle devam ederım ınsallah,eskı kotlarımı atamıyorum tekrar ıcıne gırecem dıye,
sen hamilelikte çok almışsın malesef ama yine iyi vermişsin tebrikler. ben de çocuk düşünüyorum en büyük korkum çok kilo almak dah hiç bebeğim yok şu an 67 kiloyum daha önce 60'tım boyum 1.69 herkes sen zyıfsın diyince iyice saldım çok kilo aldım şimdi çok sıkı diyet yapıyorum hamilelik öncesi vermem lazım yoksa yürüyen balon olurum:)
kaşar çok yanlış çünkü onun kalorisi diğerlerine göre oldukça fazla bir kibrit kutusu beyaz peynir ortalama 60 kalori iken bir kibrit kutusu kaşar 121 kaloridir.bir dilim kaşar yiyeceğinize beyaz peynir ve yeşil zeytin yersiniz veya bir haşlanmış yumurta böylece tek tip beslenmemiş olursunuzGünaydınlarr
sabah ılık elma sirkeli us içtim
1 küçük dilim kaşar peyniri yarım domates salatalık marul yedim
500 ml su içicem şimdi
Merhaba gulcan :))
Ben de aşırı kilo alan tek ben zannediyordum :)))
Hamilelik düşündüğümüz gibi sigarayı bıraktım, 53 kiloydum ve ben de 1,73'üm..
Hamişliğin 11. haftasında 12 kilo almıştım
Doktor bunu sigarayla çok bağdaştırmasa da biliyorum bünyemi, nişanlıyken de bırakıp 10 kilo almışlığım var..
9. ayımda haftada 2'şer kilo alıyordum resmen, ramazandı oruçluydum ve her akşam bi arkadaş ya da akraba çağırıyordu..
Bir girişiyordum, Allah ne verdiyse
En son doğuma 2 hafta kala sağlık ocağına gittiğimde 78'dim, 80 ya da üstüyle doğuma gittim sanıyorum...
Doğumdan sonra ne spor ne birşey yapamadım... Hep 72'ydi kilom...
Dört ay sonra analfissür ameliyatı olana kadar hayatım kabustu çünkü...
Kızım 8,5 aylık yürüdü ve ben 2 ayda 12 kilo verip 60 oldum
Sonra anneme taşındık ve anne yemekleriyle 65 oldum, şu an da 62-65 gidip geliyorum..
Çok aşırı kararlıyım yaa, kış günü dolaptan su içen ben bayağı ılık ve limonlu su içiyorum...
Şu an reglim yaklaştı farkedemiyorum ama işe yarasın diye dua ediyorum..
Akşama kadar yediğim abur cuburları da kaldırdım..
Allah'ım yardım eder inşallah...
arkadaşlar sizce altı öğün beslenmek mi yoksa ilk insanlar gibi acıktıkça yemek mi? bu iki fikri savunanlar çok mantıklı yollarla birbirini çürütüyo ben cok kararsız kaldım kafayı yiycem insan 6 öğünde yiyemiyor walla ama günde iki kere yemek ne kadar mantıklı.kilo konusu o kadar takıntı yaptım ki mide ağrısı ve saç dökülmesi başladı yemek yiyemiyorum bi öğün bile ağzımd geveleyip duruyorum
sanırım zayıf hamıle kalanlar daha cok kılo alıyo kılolu arkadaslarım 15*18 kılo ıle kapattılar,ben rekor kırdım resmen:) ama gıdıyo yavas yavas,herkes bukadar kılo nasıl alınır dıye sasırıyodu ama gorunen koy de kılavuz ıstemıyo,hatta hamılelık resmımı gormek ısteyen cok oldu ınanmıyolardı :) dıyetısyenım regl donemınde 1-2 kılo farkeder dıyodu o donemdekı kıloyu 1-2 eksık hesapla yanı,ınsan resmen sısıyo cunku,ben de kararlıyım 5-6 kılo gıdecek,ama ınsanın esınınde yardımcı olması gerekıyo benımkının destek konusunda sınıfta kaldıgını soyleyebılırım,ben ne zaman rejıme gırsem tatlı falan yapmıyorum,sankı ınadına gıdıp pasta borek alıp karsımda yıyıyo,cıps acıyo,kısacası benı sınır edıyo,ama 3 gundur tum bu kıskırtmalara karsı dayanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?