60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Karakaya dieti nasıl bir diet bilgisi olan varsa yardımcı olabilrmi arkadaslar.

Uzun süre izin vs. derken giremedim...
Pazartesi yeni aldığım pardüseye sığamadıktan sonra kesinlikle karar verdim boğazımı tutucam..
Ilık limonlu su içmeye de başladım iki gündür..
Psikolojik olduğu hep bilinir ya, canım yemek istemiyor...

Katılıyorum artık Allahın izniyle aranıza inşallah :)
Tutmam lazım boğazımı, çocuk oldu 3 yaşında, hala duruyor 10 kilosu...
Aldığımın yarısından da az ama olsun
Bu halimi sevmiyorum eski halimi çookkk özlüyorum...

emin ol gerçekten kararlıysan verirsin.ben metabolizmik rahatsızlığı olan biriyim,hipotiroidiyim ayrıca 6 ay önce bir beyin operayonu geçirdim yani öyle çok ağır sporlar yapmaya da çekiniyorum açıkçası. benim de büyük kızım 3.5 yaşında yaşıtlarmış.
bugün diyetisyene kontrole gittim veee son 2 haftadır 2 ileri 1 geri durumunda olmma rağmen 3.5 kg vermişim toplam 5 haftada gerçi ama olsun ve bu 3.5 kg nun 2.8 kg su yağdan gitmiş.en çok da buna sevindim.şu an normal biri ağırlığındaymışım ama hedefime 3.5 kg kaldı.65.7 oldum ve bu kg 5 yıldır tartıda hiç görmediğim bi kilo.
daha var daha da ii olacağım ve 38 bedene giricem kısmetse

Öyle avutuyor insan kendini ama tık yok.Spor yapmama ve dikkat etmeme rağmen
merhaba çok klişe gelicek belki ama gerçekten çok gençsin ve bedenin vızır vızır çalışıyor bunu ancak bizim yaşlarımıza yani 30lara geldiğinde anlayacaksın yani daha varrr
ben senin yaşlarında da hayatımın hiç bi döneminde de çooook zayıf biri hiç olmadım olsam da farketmiodu zaten takır takır heryerim kemik,kocaman kemiklerim var,işe yaramıyordu zayıflık ama 2-3 kg bile alsam 1 hafta az yeyip veriveriyrdum ahhhhh ah.ilk gençlik gibisi yok
o yüzden aramıza da katıldın zaten diyet listelerimizi burdan paylaşıyoruz kopya çekersin ve hemencecik verirsin.
diyetisyen bana yağ yakıcı bi çay önerdi istersen onu iç.doğadan yedi otlu,bir de yeşilçay,kolay gelsin

günaydın canım yavaş yavaş verdiğimden sarkma değil fakat kollarımda hafif gevşeme oldu zamanla toparlıyo ama,,bu arada biraz yemeyi kaçırdım bu ara yılbaşıdır doğum günleridir falan 68 olmuşum yine 2 kilo almışım yani çok üzüldüm sabah canım çok sıkkın bugün..şu senin diyetisyenin verdiği diyetle haftada kaç kilo veriyorsun sakıncası yoksa o diyeti bende alabilirmiyim..diyetisyene gittim daha önce ama çözüm olmadı ozaman çok kasıyorum kendimi ve hiç veremiyorum ne yazıkkı

Çok geçmiş olsun ama tebrik ederim..
Hiçbir sorunum olmamasına rağmen yemek yemeyi öyle seviyorum ki veremiyorum..
Geçen akşam arkadaşa gittik artık başım döndü yemekten
50-55 arası gezinirken şimdi 60-65 arasıyım..
Gitmiyor Allah gitmiyor..
Her akşam yatınca spor yapacağım, vakit bulacağım mutlaka diyorum..
İş, ev, çocuk.. Yorgunluktan kösülüp kalıyorum, spor falan hak getire...
Bu ara fazla niyetliyim ama Allah'ın izniyle vereceğim inşallah...
Gerçekten kararlı olmak lazım ama..

kızlar hepiniz umutlusunuz o nedenle herkese inanıyorum dilerim aynı ekiple 50-59 grubuna dahil oluruz:) bende haftaya cumartesi günkü kontrolüme kadar 1,500 kilo verme derdindeydim, ama cidden aç yatmama rağmen 5 günde 800 gr verebildim.sadece yılbaşında kaçamak yapmıştım o da abartılacak düzeyde değil 50 gr cipsti o kadar..neden hızlı veremiyorum bilemiyorum.protein diyetimi yapsam diyorum yarın...bugünde düzgün yapayım diyetimi yarın sabah tartılınca bakıcam duruma göre davranıcam...Ama bu bir haftada çok istemiştim şöle bi 66, 5 çıkayım diyetisyenin tartısında...bugün 67, 1 çıktım tartıda.diyetisyene gittiğim kıyafetle tartılıyorum..aslında 66, 5 im ama 600 gr kıyafet ağırlığı oluyor.o nedenle diyetisyendeki kilomu baz alıyorum..ordaki tartıda 66,4 çıksam rahatlıycam 700 gr ım kaldı ama veremem sanırım sadece 2 gün kaldı çünkü...Ya bir an önce gitse şu kilolar kızlar.ama ahdettim 60 ın altını görücem en az mart ayında hatta.fena gaza geldim.valla verelim kızlar ya kilolu geçirdiğimiz her güne yazık...

KİLOM: 67,1

Merabalar arkadaslar ben de geldim,benım hıkayem hamılelıkle basladı 1.73 boyundayım ve evlendıgımde 58 kiloydum gayet orantılı ve guzel bı vucudum vardı ne yalan soylıyeyım,ılk hamılelıkte 102 oldum Dogumdan 40 gun sonra hemen spora basladım normal dogum oldugu ıcın spora hemen baslayabıldım ve saglıklı beslenmeye basladım 1.5 sene sonra eskı kılomdaydım,2006 da dogum yaptım buarada daha sonra ıkıncı dogum 2011 de oldu onda da 95 kılo oldum Nasıl oluyo anlamıyorum Guluyorum halıme artık neyse o da normal dogumdu gene spora basladım ama bu sefer 4 ay sonra basladım kendımı cok kılolu gormuyodum her nedense sımdı eskı resımlere bakınca yag sarkıtlarını goruyorum.4 ay sonra hem spora hem dıyetısyenle basladımn yolculuga ılk tartıya cıktıgımda 78 kıloydum 1 ay sonra 71 olmustum,ondan sonra araya tatıl gırdı tatılde 2 kılosunu gerı aldım,sonra kendı capımda dıyete devam ettım 62 ye dustum,sonra nasılsa verdım herkeste zayıf dıyo dıye saldım sımdıde 65 ım Ve kalan gıtmıyo dun tekrar basladım dıyete bı de pılatese ,ya bı 59-60 olsam ben dıyetısyenımın verdıgı eskı kagıda devam edıyorum ac kalmıyodum onda sızede yazayım
sabah kalkınca ılık ballı lımonlı su
3 kayısı ustune 1 bardak su
kahvaltı: 2 kepek ekmegı peynır 5 zeytın yesıllık cay (haftada 3 katı yumurta)
ara: 1 porsıyon meyve
ogle: Sebze yemegı 8 kasık,1 kase yogurt,1 kepek ekmegı,1 kepce corba,salata
ara: 4 grısını veye 4 dıet bıskuvı veya 1 dılım ekmek ,peynır,cay
aksam: 3 kofte kadar et,salata, 1 kase yogurt,1 dılım ekmek,1 kepce corba
gece,1 porsıyon meyve ,15 cekırdeklı uzum 5 tane fındık

ben bu lısteyı ılk gordugumde ben bukadar yemıyorumkı bunları yersem ıyıcıe kılo alırım demıstım doktora:) 1 ay sonra 7 kılo vermıstım,gene o ıradeyle devam ederım ınsallah,eskı kotlarımı atamıyorum tekrar ıcıne gırecem dıye,

Merhabalarrr daha önce yazıyordum bu gruba tekrar aranızda olmak istiyorum 58 lere düşmüştüm 63 olmuş durumdayım, sizinle motive olmak istiyorum benide alın aranızaa

sen hamilelikte çok almışsın malesef ama yine iyi vermişsin tebrikler. ben de çocuk düşünüyorum en büyük korkum çok kilo almak dah hiç bebeğim yok şu an 67 kiloyum daha önce 60'tım boyum 1.69 herkes sen zyıfsın diyince iyice saldım çok kilo aldım şimdi çok sıkı diyet yapıyorum hamilelik öncesi vermem lazım yoksa yürüyen balon olurum:)

selam arkadaşlar
ben de geldim aranıza:)
herkes cok iddaalı bakıyorum inşallah tez zamanda verirsiniz kilolarınızı veeeeeeeeee çıtır hatunlar olursunuz

şu bi gerçek ki buraya takılmak ne yediini yazmak cidden insanı motive ediyor bir nevi hesap vermiş oluyoruz.geçen sene bi ara takılmıştım cidden bazen " ben bunu yazmaya utanırım " die düşünüp yemediim olmuştu
ama şu an saldım çayıra mevlam kayıra oldu.

biraz kendimden bahsedeyim..............
ben 28 yaşında , 62(hatta daha fazla bile olabilir)kilo ,1.58 boyunda bi hatunum.yani bayağı tombulum((acilen 55 olmam lazım .ama nasıl ??????????????önerilerinize açığım...

bundan sonra ne yersem buraya yazıcam.

herkese kolay gelsin.herkesin kilocukları gitsin gelmesin.Allah bize irade versin.en büyük derdimiz de kilo olsun innnnşallahhh!!!!

sana tavsiyem zayıfsın dıyenlere aldırma,hamılelıkte ıstemesende alıyosun cunku,dıyetısyene gıt ona gore zayıfla coksıkı dıyet yaparsan hamılelıkte nasılolsa hamıleyım dıyıp ıyıce yersın,cunku kıtlıktan cıkmıs gıbı olcan:)

arkadaşlar sizce altı öğün beslenmek mi yoksa ilk insanlar gibi acıktıkça yemek mi? bu iki fikri savunanlar çok mantıklı yollarla birbirini çürütüyo ben cok kararsız kaldım kafayı yiycem insan 6 öğünde yiyemiyor walla ama günde iki kere yemek ne kadar mantıklı.kilo konusu o kadar takıntı yaptım ki mide ağrısı ve saç dökülmesi başladı yemek yiyemiyorum bi öğün bile ağzımd geveleyip duruyorum

Merhaba gulcan :))
Ben de aşırı kilo alan tek ben zannediyordum :)))
Hamilelik düşündüğümüz gibi sigarayı bıraktım, 53 kiloydum ve ben de 1,73'üm..
Hamişliğin 11. haftasında 12 kilo almıştım
Doktor bunu sigarayla çok bağdaştırmasa da biliyorum bünyemi, nişanlıyken de bırakıp 10 kilo almışlığım var..
9. ayımda haftada 2'şer kilo alıyordum resmen, ramazandı oruçluydum ve her akşam bi arkadaş ya da akraba çağırıyordu..
Bir girişiyordum, Allah ne verdiyse
En son doğuma 2 hafta kala sağlık ocağına gittiğimde 78'dim, 80 ya da üstüyle doğuma gittim sanıyorum...
Doğumdan sonra ne spor ne birşey yapamadım... Hep 72'ydi kilom...
Dört ay sonra analfissür ameliyatı olana kadar hayatım kabustu çünkü...
Kızım 8,5 aylık yürüdü ve ben 2 ayda 12 kilo verip 60 oldum
Sonra anneme taşındık ve anne yemekleriyle 65 oldum, şu an da 62-65 gidip geliyorum..
Çok aşırı kararlıyım yaa, kış günü dolaptan su içen ben bayağı ılık ve limonlu su içiyorum...
Şu an reglim yaklaştı farkedemiyorum ama işe yarasın diye dua ediyorum..
Akşama kadar yediğim abur cuburları da kaldırdım..
Allah'ım yardım eder inşallah...

Günaydınlarr

sabah ılık elma sirkeli us içtim

1 küçük dilim kaşar peyniri yarım domates salatalık marul yedim

500 ml su içicem şimdi

Günaydınlarr

sabah ılık elma sirkeli us içtim

1 küçük dilim kaşar peyniri yarım domates salatalık marul yedim

500 ml su içicem şimdi
kaşar çok yanlış çünkü onun kalorisi diğerlerine göre oldukça fazla bir kibrit kutusu beyaz peynir ortalama 60 kalori iken bir kibrit kutusu kaşar 121 kaloridir.bir dilim kaşar yiyeceğinize beyaz peynir ve yeşil zeytin yersiniz veya bir haşlanmış yumurta böylece tek tip beslenmemiş olursunuz

sanırım zayıf hamıle kalanlar daha cok kılo alıyo kılolu arkadaslarım 15*18 kılo ıle kapattılar,ben rekor kırdım resmen:) ama gıdıyo yavas yavas,herkes bukadar kılo nasıl alınır dıye sasırıyodu ama gorunen koy de kılavuz ıstemıyo,hatta hamılelık resmımı gormek ısteyen cok oldu ınanmıyolardı :) dıyetısyenım regl donemınde 1-2 kılo farkeder dıyodu o donemdekı kıloyu 1-2 eksık hesapla yanı,ınsan resmen sısıyo cunku,ben de kararlıyım 5-6 kılo gıdecek,ama ınsanın esınınde yardımcı olması gerekıyo benımkının destek konusunda sınıfta kaldıgını soyleyebılırım,ben ne zaman rejıme gırsem tatlı falan yapmıyorum,sankı ınadına gıdıp pasta borek alıp karsımda yıyıyo,cıps acıyo,kısacası benı sınır edıyo,ama 3 gundur tum bu kıskırtmalara karsı dayanıyorum

cok yanlıs yapıyosun,yemeyerek degıl yıyerek zayıflıcaksın,yakında tırnaklarındada bozulmalar baslar,benım yazdıgım dıyetle ben 7 kılo verdım 1 ayda sporla beraber,ac kalsam veremezdım cunku 2 gun sonra aclıktan daha tehlıkelı yemeklere saldırırdım ben sabah her zamankı gıbı suyumu ıctım sonra peynır 1 dılım ekmek 2.yı yıyemedım salatalık domates 5 zaytın ve cay ıctım,ara ogunde 1 kuru ıncır yedım 1 porsıyon meyve yerıne,bırazdanda 4 yemek kasıgı makarna 8 yemek kasıgı ıspanak 1 ayran bol salata yıyecem,hatta gıdıp hazırlasam ıyı olacak:)

degısım lıstesıne gore dıyet lıstesını degıstırebılıyorum mesela 1 kepce corba vardı normalde ama bı kepce corba 1 dılım ekmek veya 2 kasık makarnaya esıt oldugu ıcın makarnadan tercıhımı kullandım ogunumde olan 1 kepek ekmegı yerıne 2 kasık daha makarna koyucam toplam 4 yemek kasıgı makarna yaptım,her gun aynı seyı yersem sıkılıp bırakırım cunku bugun bunları yıyecem.

ben 63-64 ile başladım 1 ay kadar oldu 61i gördüm sabahları yumurta kadar bi ekmek parçasının içine peynir koyup birkaç zeytin ve çay ile kahvaltı yapıyorum. öğlen çorba olmazsa az ızgara tavuk yiyorum ayranla birlikte.(çalışıyorum lokantada yiyorum mecbur). akşama doğru da acıkırsam diye badem leblebi kuru üzüm çekmecemde hazır duruyor. akşam evde mutlaka sebze yemeği ile salata yiyorum yatana kadar da sadece meyve :) öğlen ve akşam ekmek yemiyorum. yesem de kepek vs.. ben alıştım bu düzene. umarım yaza kadar 55 ve altına inerim ...

Aynen yaa, kilolu kalanlar sanki hamiş bile değil..
Ben oldum pilates topu
36 beden kıyafetlerim duruyor hala benim de..
Kararlıyım ama...

Günlük neler yerim mesela...
Sabah süt varsa bir yumurta haşlarım bir bardak da süt içerim..
Öğlen mecburen döner, tost falan yiyorum, her gün yemek kalmıyor ki getireyim..
Akşam yemeğini de çorbası, yemeği derken güzel yerim ama hiç ekmek yemem, pek aram yoktur..
Suyu bol içerim..
Yeşil çayı çok ihmal ediyorum aslında.. Onu da düzenli içsem..
Birkaç gündür ılık limonlu suya başladım...
Akşam yemekten sonra tek lokma yemiyorum artık ki normalde sürekli tıkınırım
Oooooof of! Gidecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…