60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senink, yine iyi benim eşim dışardan bir şeyler alıyor tatlı filan bana da alıyor ve yemediğim zaman triplerde vay efendim ben sana alıyorum sen neden yemiyosun gibisinden:)zorla yediriyor resmen

kızlar yarın diyetisyen randevum var.ve ben bugün sabah diyetisyenimi arayıp bugün protein diuyetimi yapsam dedim.çünkü diyetime 1 haftadır tam uysamda sanki çok az verdim gibi oldu..gerçi benim tartıma güven olmaz yarın diyetisyende tartılıcam ve 1 ayımı doldurduğum için yağ oranıma biyolojik yaşıma beden ölçülerime de bakılacak.en son geçen cumartesi 67,9 idim..acaip meraklardayım evdeki tartıda en düşük 67,1'i gördüm ama bugün yine fazla çıktım o nedenle poretin yaptım.valla 1 hafta boyunca aç yattım artık az verdiysemde ne yapayım...ahdettim valla 59 u görmeden bırakmıycam diyeti..hadi kızlar gaza gelin.yarın diyetisyende dönünce hemen giricem kilomu:) öperim hepinizi..az yiyelimmmmmmmmmmmmmm

merhaba arkadaşlar
cok fena açım şu an ama yemeyeceğim:)))
sabah1/2 simit ,6 7 zeytin,domates,bi parça peynir yedim..
bi arkadaşa davetliydik,orada yedim ikramlardan ama öğle yemeği yerine:26:
akşam ısırgan otu kavurdum yarım demet ve yoğurt ekmek yemedim

ben bugün başladım diyete 61.5 kiloyum boyum 168. 58 olmam gerekiyor bugun yediklerim:
sabah:küçük kase light yogurt
öglen:1 elma 1 portakal 1 mandalina 3 küçük muz(cok utanıyorum (( )
akşamda 1 elma yicem sadece. sabahta 7 de kalkıp 50 dk yürüdüm evde egzersizde yapıyorum bakalım ne kadar vericem

hosgeldin snickers. meyve aırlıklı bi d,yet yapıyorsun sanırım.bana kalorisi cok düşük gibi geldi.en önemlisi sağlık:)))

senink, yine iyi benim eşim dışardan bir şeyler alıyor tatlı filan bana da alıyor ve yemediğim zaman triplerde vay efendim ben sana alıyorum sen neden yemiyosun gibisinden:)zorla yediriyor resmen

cok fenalar ya biz de anlaştık bi güzel 1 ay diyetteyim die,ona göre die sevindi destekledi....5.gün sen tek misafir gelince yapyosun bana tatlı yapmıysn demez mi!!!!!!.benim diyet de patladı tabiiii!!!!!!!!!!!! ama asıl suçlu benimmmm((((

bence resmen bize suikast bu:) kendileri yiyip kilo almıyo oh ne güzel benim eşim kadar iştahlı biri var mı acaba:)

Önceden özel derslerim olurdu, onlara git gel yada dershaneye git gel ister istemez daha hareketli bir hayatım vardı.Bu sene herşeyi bırakıp Kpss'ye hazırlanmaya karar verdim.Ee tabi sürekli evde geçen, görece daha pasif bir hayat tarzında kilo vermek çok zor oluyor.Kış günü öyle keyfi çıkıp yürünmüyor daNormalde azami efor sarfeder, diyetime de harfiyen uyar çok hızlı kilo verirdim.Ama bu sefer şartlarımı çok zorlamama rağmen,istediğim hızda kilo veremiyorum.Yine de hayırlısı diyelim, durmak yok yola devam

ders çalışmak da kolay değil.ben hatırlıyorum da sınav dönemlerinde deli gibi yerdik.en iyisi göz önünde meyve bulundurmak
belki biraz kolaylaştırır:)

Kızlarrrr, ve sonunda diyetisyen randevuma gittim sonuç ise 66,9 yuuppppiii...ama bugn canım bir tatlı çekti inanamazsınız bende 2 kaşık nutella yedim valla.hiçbirşey yemeden yatmam lazım yoksa kesn alırım ben...salı günü kontrolüm var...şöle bi 300 gram versem bile yeter diycem...400 gram versem süpe rolurda tabi...bugünüde bozdum zaymıyorum nutella dıında gayet güzeldi..onu yediğimden meyve yemiycem...yarın ve pazarteside birebir uydummu tamamdır...66,5 i görürüm sanıyorum...hepinize bol şans...gayret edelim..ben 1 hafta o kadar sıktımki kendimi sanki biraz tatlı istedi canım.ama bu yanılgıya dümemek lazım.hedefim 59 zira

KİLOM: 66,9

ben de senle aynı durumdayım geçen sene pedegojik formasyon aldım artı kpss için dersaneye gidiyordum e bi de evliyim yani ev işleri falan derken çok yoğundum formumu koruyodum alsam bile 2 günde geri gidiyodu o tempoda şimdi sadece evde oturup kpss çalışıyorum yazdan beri 60 kilodan 68'e gelmiştim şimdi 67'ye düştüm daha da düşecek inşallah

bence resmen bize suikast bu:) kendileri yiyip kilo almıyo oh ne güzel benim eşim kadar iştahlı biri var mı acaba:)

EVET VAR BENİM esim var:) az once 6 tane baklava yemis,ben cocukları uyuturken,sımdıde karsımda koca bı kuruyemıs kasesı ıle oturmus yıyıp duruyo,gerci evlendigimizde 75 kıloydu sımdı 90 kılo:)

doğum dan sonra 4,5 ay geçince diyete başladım dr kontrolünde..
ama diyetisyende istediğim ilgiyi göremedim bir sürü paralar vermeme rağmen..
sonra yazın yurtdışından ablam gelince çikolatalar filan derken diyet gitti. 70 ten 66 olmuşrtum ki hemen hoppp 70 oluverdim.
sonra tekrar tüm gücümü topladım dukana başladım..70 ten 66 oldum ki ne olduysa malzemeler bitince ve protein tüketecek malzeme kalmayınca yine bıraktm hopp 70 e yine yelken:)

70 te takıldım kaldım sanırım.ve kolay kilo eremiyorum. son çare aç kalmayı denicem.sağlıklı beslenmekle kilo veremiyorum ve hiç spor yapasımda yok tüm gün çalışınca yoruluyorum zaten

bana gaz veren birileri çıksın ve manken gibi olacağıma inandırısın:):)
şu anki kilom 68

ben de sendenim:) sağlıklı diyetlerle veremiyorum kiloları benim için diyet gibi diyet olmalı ki bu da zor olsa bile aç kalmak demek ve kısa sürede kilo vermek çok cazip gelmiştir hep bana.ben de zaman bulamadığımdan spor yapamıyorum sadece işe giderken yarım saat yürüyorum okadar.
diyetimle ilgili konu açmışrım orda yazmıştım diyeti.daha önce denemiştim doğumdan sonra 80 kiloydumve bu diyetle 1 haftada 5 kilo verdim bikaç gün ara verdim yine 1 hafta yaptım 4 kilo daha verdim.sonra yapmadım ama azalttım yemeğimi velhasıl 8 ayda 15 kilo verdim.şimdi 65 kiloyum ve 58 olmak istiyorum.yarın başlıycam(yani umarım:)
1 hafta ya da 10 gün gibi bir periyot belirleyebiliriz bu diyeti yapmak için sonucunu aldıkça motive oluyorsun zaten
önemli olan inanmak bence 1 gün tutarsan kendini 2.gün ilk günümde çektiğim okadar açlık boşuna gitmesin diyerek yemiyosun sonraki günlerde de önceki günlerde çektğim açlık amacına ulaşssın bikaç gün daha dayanayım diye diye 1 haftanın sonuna geliyorsun:)) denemekte fayda var bence

bak 2 kilo vermişsin bile bravo.ben dukan diyetini falan beğenmiyorum çünkü ben hayatımın sonuna kadar o sadece o besinleri tüketemem e diyeti bırakınca da bizim türk yemekleri tekrar aldırır ben o yüzden ne pişirsem onu yiyiyorum ama az tabi ben 13 gündür yaklaşık 2 kilo verdim

8 ay mııı
işte benm sorunum bu 1 ay sonunda 6-8 kilo arası veremedim mi moralim bozuluyor
en fazla 60 olmak istiyorum..
eşim artık dalga geçmeye başladı rejim mi yine mi bozacaksın nasılsa diyip duruyor

8 ay mııı
eşim artık dalga geçmeye başladı rejim mi yine mi bozacaksın nasılsa diyip duruyor

ah ah biz hanımlar nedir bu derdimiz bazen keşke erkek olsaydım diyesim geliyo onların hiç böyle bir sorunu ki olsa da kimse onlara aaa kilo almışsın filan demiyor en azından biz hanımlar kocalarımız kilo aldı diye onları eleştirmiyoruz haytım sanki biraz kilo almışsın demiyoruz:)
bence sen sabırlı ol bu defa diyeti bozmayacığını eşine ıspatla manken gibi karısı olduğunu görsün

aynen..ama artık bende eşime diyorum kolların çatlamış göbeğin çıkmış,göğüslerin var
göğüslerin var dedim rejime başladı
ama onun boyu baya uzun ve gün boyu ayakta koşturmaca
onun rejimi 2 ekmek filan yiyerek oluyor:)
evet amabu sefer inşallah zayıflıcam

8 ay mııı

anlıyorum:)ben de çok tombişken günde 1 kilo veren diyet olsaydı ondan bile yapardım anlatmak istediğim önce kendim yaptığım diyetle hızlı kilo verdim sonra şunu anladım ben istediğim zamn kilo verebiliyorum..bunun rahatlığıyla sadece porsiyon küçülttüm bölece verdiğim kiloları geri almadım yavaş vermek istedim çünkü vücudumun sarkmasını istemedim doğuma giderken 85 kiloydum çünkü:S 1 ay sonra tartıldım ben hala 80 kiloyum işte ozamn diyete başlamaya karar verdim böle iştee.şimdi ide hedefim 58 vermem gereken 7kilo var şuan 65 im.yarın başlıcam diyete senin için ağır olmassa tabi benim diyet menümü deneyebilirsin
lkahvaltı hergün aynı:
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
azcık beyaz peynir
yarım demet limon soslu maydanoz
yeşil çay
ara öğün saat 10-11:yoğurt+zerdeçal+zencefil+tarcın karışımı
öğlen:
1 dilim kepek ekmeği ve salata
akşamüstü: yoğurtlu karışım ve yeşil elma
akşam yemeği:lahana çorbası
akşamdan sonra acıkırsak yine elma veya portakal
bu arada sabahları aç karna 1 çorba kaşığı sirke
bu arada ara öğünlerde kayısı veya incir kurusu da olcak tatlı krizlerini engelliyor.sebzze ihtiyacını lahana çorbası karşılıyacaktır zaten bol sebzeli bir çorba çünkü

8 ay mııı

benimki de dalga geçiyor yaaaa!!!!
şu kocalara haddinibildirme zamanı gelmedi mi kızlar!!!!!
tabaklarıımı bitirir bitirmez sofradan kalkalım da görsün onlar günlerini hıhDDDDDDDDDD
var mısınız bacılarrrr!!!!!!

buarada cok utanıyrm ama bugün günüm vardı ...ve bendeydi...ben de yedim haliyle....zaten yaparken de canım çekmişti......akşam yemek yemedim tabi, bi kahvaltı bi de bu hamur işleri......
yarın herşeye vira bismillah
sabah yumurta haşlamamı
öğlen yoğurdumu akşam da çorbamı içtim miydi ohhh
ara öğünlerd de incir ya da süt içsem,

birer dilim ekmek...

nasıl olur acaba...

ağır mağır yapmalıyım:)
bende aynı şekilde 74 ile doğuma girdim ben hala 68 im doğumdan sonraki kilom yani.
hergün bunları yiyemem ama :)
ben aslında 5 ten sonra akşamları bişey yememeye çalışcam
bu arada sporda yaptın mı?
ayrıca maşallah takdir ettim 15 kilo dehşet vermişsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…