sanırım zayıf hamıle kalanlar daha cok kılo alıyo kılolu arkadaslarım 15*18 kılo ıle kapattılar,ben rekor kırdım resmen:) ama gıdıyo yavas yavas,herkes bukadar kılo nasıl alınır dıye sasırıyodu ama gorunen koy de kılavuz ıstemıyo,hatta hamılelık resmımı gormek ısteyen cok oldu ınanmıyolardı :) dıyetısyenım regl donemınde 1-2 kılo farkeder dıyodu o donemdekı kıloyu 1-2 eksık hesapla yanı,ınsan resmen sısıyo cunku,ben de kararlıyım 5-6 kılo gıdecek,ama ınsanın esınınde yardımcı olması gerekıyo benımkının destek konusunda sınıfta kaldıgını soyleyebılırım,ben ne zaman rejıme gırsem tatlı falan yapmıyorum,sankı ınadına gıdıp pasta borek alıp karsımda yıyıyo,cıps acıyo,kısacası benı sınır edıyo,ama 3 gundur tum bu kıskırtmalara karsı dayanıyorum
ben bugün başladım diyete 61.5 kiloyum boyum 168. 58 olmam gerekiyor bugun yediklerim:
sabah:küçük kase light yogurt
öglen:1 elma 1 portakal 1 mandalina 3 küçük muz(cok utanıyorum(( )
akşamda 1 elma yicem sadece. sabahta 7 de kalkıp 50 dk yürüdüm evde egzersizde yapıyorum bakalım ne kadar vericem
senink, yine iyi benim eşim dışardan bir şeyler alıyor tatlı filan bana da alıyor ve yemediğim zaman triplerde vay efendim ben sana alıyorum sen neden yemiyosun gibisinden:)zorla yediriyor resmen
hosgeldin snickers. meyve aırlıklı bi d,yet yapıyorsun sanırım.bana kalorisi cok düşük gibi geldi.en önemlisi sağlık:)))
cok fenalar ya biz de anlaştık bi güzel 1 ay diyetteyim die,ona göre die sevindi destekledi....5.gün sen tek misafir gelince yapyosun bana tatlı yapmıysn demez mi!!!!!!.benim diyet de patladı tabiiii!!!!!!!!!!!! ama asıl suçlu benimmmm((((
Önceden özel derslerim olurdu, onlara git gel yada dershaneye git gel ister istemez daha hareketli bir hayatım vardı.Bu sene herşeyi bırakıp Kpss'ye hazırlanmaya karar verdim.Ee tabi sürekli evde geçen, görece daha pasif bir hayat tarzında kilo vermek çok zor oluyor.Kış günü öyle keyfi çıkıp yürünmüyor daNormalde azami efor sarfeder, diyetime de harfiyen uyar çok hızlı kilo verirdim.Ama bu sefer şartlarımı çok zorlamama rağmen,istediğim hızda kilo veremiyorum.Yine de hayırlısı diyelim, durmak yok yola devam
Önceden özel derslerim olurdu, onlara git gel yada dershaneye git gel ister istemez daha hareketli bir hayatım vardı.Bu sene herşeyi bırakıp Kpss'ye hazırlanmaya karar verdim.Ee tabi sürekli evde geçen, görece daha pasif bir hayat tarzında kilo vermek çok zor oluyor.Kış günü öyle keyfi çıkıp yürünmüyor daNormalde azami efor sarfeder, diyetime de harfiyen uyar çok hızlı kilo verirdim.Ama bu sefer şartlarımı çok zorlamama rağmen,istediğim hızda kilo veremiyorum.Yine de hayırlısı diyelim, durmak yok yola devam
bence resmen bize suikast bu:) kendileri yiyip kilo almıyo oh ne güzel benim eşim kadar iştahlı biri var mı acaba:)
doğum dan sonra 4,5 ay geçince diyete başladım dr kontrolünde..
ama diyetisyende istediğim ilgiyi göremedim bir sürü paralar vermeme rağmen..
sonra yazın yurtdışından ablam gelince çikolatalar filan derken diyet gitti. 70 ten 66 olmuşrtum ki hemen hoppp 70 oluverdim.
sonra tekrar tüm gücümü topladım dukana başladım..70 ten 66 oldum ki ne olduysa malzemeler bitince ve protein tüketecek malzeme kalmayınca yine bıraktm hopp 70 e yine yelken:)
70 te takıldım kaldım sanırım.ve kolay kilo eremiyorum. son çare aç kalmayı denicem.sağlıklı beslenmekle kilo veremiyorum ve hiç spor yapasımda yok tüm gün çalışınca yoruluyorum zaten
bana gaz veren birileri çıksın ve manken gibi olacağıma inandırısın:):)
şu anki kilom 68
doğum dan sonra 4,5 ay geçince diyete başladım dr kontrolünde..
ama diyetisyende istediğim ilgiyi göremedim bir sürü paralar vermeme rağmen..
sonra yazın yurtdışından ablam gelince çikolatalar filan derken diyet gitti. 70 ten 66 olmuşrtum ki hemen hoppp 70 oluverdim.
sonra tekrar tüm gücümü topladım dukana başladım..70 ten 66 oldum ki ne olduysa malzemeler bitince ve protein tüketecek malzeme kalmayınca yine bıraktm hopp 70 e yine yelken:)
70 te takıldım kaldım sanırım.ve kolay kilo eremiyorum. son çare aç kalmayı denicem.sağlıklı beslenmekle kilo veremiyorum ve hiç spor yapasımda yok tüm gün çalışınca yoruluyorum zaten
bana gaz veren birileri çıksın ve manken gibi olacağıma inandırısın:):)
şu anki kilom 68
ben de sendenim:) sağlıklı diyetlerle veremiyorum kiloları benim için diyet gibi diyet olmalı ki bu da zor olsa bile aç kalmak demek ve kısa sürede kilo vermek çok cazip gelmiştir hep bana.ben de zaman bulamadığımdan spor yapamıyorum sadece işe giderken yarım saat yürüyorum okadar.
diyetimle ilgili konu açmışrım orda yazmıştım diyeti.daha önce denemiştim doğumdan sonra 80 kiloydumve bu diyetle 1 haftada 5 kilo verdim bikaç gün ara verdim yine 1 hafta yaptım 4 kilo daha verdim.sonra yapmadım ama azalttım yemeğimi velhasıl 8 ayda 15 kilo verdim.şimdi 65 kiloyum ve 58 olmak istiyorum.yarın başlıycam(yani umarım:)
1 hafta ya da 10 gün gibi bir periyot belirleyebiliriz bu diyeti yapmak için sonucunu aldıkça motive oluyorsun zaten
önemli olan inanmak bence 1 gün tutarsan kendini 2.gün ilk günümde çektiğim okadar açlık boşuna gitmesin diyerek yemiyosun sonraki günlerde de önceki günlerde çektğim açlık amacına ulaşssın bikaç gün daha dayanayım diye diye 1 haftanın sonuna geliyorsun:)) denemekte fayda var bence
8 ay mııı
işte benm sorunum bu 1 ay sonunda 6-8 kilo arası veremedim mi moralim bozuluyor
en fazla 60 olmak istiyorum..
eşim artık dalga geçmeye başladı rejim mi yine mi bozacaksın nasılsa diyip duruyor
ah ah biz hanımlar nedir bu derdimiz bazen keşke erkek olsaydım diyesim geliyo onların hiç böyle bir sorunu ki olsa da kimse onlara aaa kilo almışsın filan demiyor en azından biz hanımlar kocalarımız kilo aldı diye onları eleştirmiyoruz haytım sanki biraz kilo almışsın demiyoruz:)
bence sen sabırlı ol bu defa diyeti bozmayacığını eşine ıspatla manken gibi karısı olduğunu görsün
8 ay mııı
eşim artık dalga geçmeye başladı rejim mi yine mi bozacaksın nasılsa diyip duruyor
8 ay mııı
anlıyorum:)ben de çok tombişken günde 1 kilo veren diyet olsaydı ondan bile yapardım anlatmak istediğim önce kendim yaptığım diyetle hızlı kilo verdim sonra şunu anladım ben istediğim zamn kilo verebiliyorum..bunun rahatlığıyla sadece porsiyon küçülttüm bölece verdiğim kiloları geri almadım yavaş vermek istedim çünkü vücudumun sarkmasını istemedim doğuma giderken 85 kiloydum çünkü:S 1 ay sonra tartıldım ben hala 80 kiloyum işte ozamn diyete başlamaya karar verdim böle iştee.şimdi ide hedefim 58 vermem gereken 7kilo var şuan 65 im.yarın başlıcam diyete senin için ağır olmassa tabi benim diyet menümü deneyebilirsin
lkahvaltı hergün aynı:
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
azcık beyaz peynir
yarım demet limon soslu maydanoz
yeşil çay
ara öğün saat 10-11:yoğurt+zerdeçal+zencefil+tarcın karışımı
öğlen:
1 dilim kepek ekmeği ve salata
akşamüstü: yoğurtlu karışım ve yeşil elma
akşam yemeği:lahana çorbası
akşamdan sonra acıkırsak yine elma veya portakal
bu arada sabahları aç karna 1 çorba kaşığı sirke
bu arada ara öğünlerde kayısı veya incir kurusu da olcak tatlı krizlerini engelliyor.sebzze ihtiyacını lahana çorbası karşılıyacaktır zaten bol sebzeli bir çorba çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?