benimki de dalga geçiyor yaaaa!!!!
şu kocalara haddinibildirme zamanı gelmedi mi kızlar!!!!!
tabaklarıımı bitirir bitirmez sofradan kalkalım da görsün onlar günlerini hıhDDDDDDDDDD
var mısınız bacılarrrr!!!!!!
buarada cok utanıyrm ama bugün günüm vardı ...ve bendeydi...ben de yedim haliyle....zaten yaparken de canım çekmişti......akşam yemek yemedim tabi, bi kahvaltı bi de bu hamur işleri......
yarın herşeye vira bismillah
sabah yumurta haşlamamı
öğlen yoğurdumu akşam da çorbamı içtim miydi ohhh
ara öğünlerd de incir ya da süt içsem,
birer dilim ekmek...
nasıl olur acaba...
ağır mağır yapmalıyım:)
bende aynı şekilde 74 ile doğuma girdim ben hala 68 im doğumdan sonraki kilom yani.
hergün bunları yiyemem ama :)
ben aslında 5 ten sonra akşamları bişey yememeye çalışcam
bu arada sporda yaptın mı?
ayrıca maşallah takdir ettim 15 kilo dehşet vermişsin:)
ben de senle aynı durumdayım geçen sene pedegojik formasyon aldım artı kpss için dersaneye gidiyordum e bi de evliyim yani ev işleri falan derken çok yoğundum formumu koruyodum alsam bile 2 günde geri gidiyodu o tempoda şimdi sadece evde oturup kpss çalışıyorum yazdan beri 60 kilodan 68'e gelmiştim şimdi 67'ye düştüm daha da düşecek inşallah
Doğru söylüyorsunuzders çalışmak da kolay değil.ben hatırlıyorum da sınav dönemlerinde deli gibi yerdik.en iyisi göz önünde meyve bulundurmak
belki biraz kolaylaştırır:)
Sınava hazırlık ve de zayıflama sürecinde Allah hepimize kolaylık versinBu arada hocam senin branş ne?
benim eşim arada diyet yapmaya çalışır göbeği çıkıyor diye ama diyetteyken günde 1 ekmek yiyor diğer öğünlerde hiçbir eksiklik yok ekmeği azalttım zayıflıyorum diye bi de:) :)aynen..ama artık bende eşime diyorum kolların çatlamış göbeğin çıkmış,göğüslerin var
göğüslerin var dedim rejime başladı
ama onun boyu baya uzun ve gün boyu ayakta koşturmaca
onun rejimi 2 ekmek filan yiyerek oluyor:)
evet amabu sefer inşallah zayıflıcam
selam kızlar:)
bugün düne göre bayağı iyiyim dikkat ettim yediime içtiime.tam istediim gibi dii ama olsun başlamak önemliydi ve bun yaptık:)
şimdiii .....sabah 1 yumurta halaması,1 dilim peynir ,1 br süt 1 dilim ekmek. arada ,12 gibi bir ayran içtim,arkadaşlar simit alalım die ısrar ettiler ammaaaa yemedim tabi.işte bu benim için bi zaferdi.cünkü acıkmıştım.hem herkes diyette olduumu öğrenmiş olduartık utanma belasına yiyemem 3 gibi eve geldim 5-6 tatlı kaşıı kısır yedim...1 parça da börek(işte bu olmamalydı cok pişmanım sırf açlıktan bi an yemiş bulndum...)6 gibi az tarhana ,az karnabahar yemeği,ekmek 1/2 dilim.
yaaa(((( şu yazdıklarıma bi bakın ben bayağı abartmışım yaaa,.....neysee bakalım...saat yedi daha bişi yemem.30 dk leslie yaparsam tam süper olur.acıkınca da yeşilçay içerim...:)))
olsun olsun ilk gün için gayet iyi hem önemli olan bu konuda kararlı olup kaçamak olsa bile pes edip diyeti bozmamak:)
yarın diyetisyen randevum var ve açım ama kendimi tutuyorum..ve veremedim sanki gibi hissediyorum off yaumarım vermişimdir..
edebiyat hocam işim biraz zor yani geçen sene kılpayı gitti atama senin branş ne hocam
Bugünki menümü yazayım.
Aç karnına: Ceviz, çir ( kuru kayısı), bir bardak ılık su
Kahvaltı: 2 tatlı kaşığı pekmez,5 zeytin, yarım domates, yarım yeşiliber, biraz peynir, 2 küçük dilim kızarmış ekmek
Ara:İlık su , kuru incir, ceviz
Öğle: Bir tabaktan az ıspanak, yarım dilim ekmek
Ara: İçerisine çir ve ceviz kattığım iki paket hazır puding
Akşam: Bir tabak bulgur pilavl- ıspanak
Ara: Çir, ceviz
Gün boyu 2 litre su
Cevizin diyetle bağlantısı yok demir eksikliği için doktor önermişti. Ben de 4 cevizi ara öğünlere dağıttım.
ben bunları yesem kilo yapar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?