60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

varızzzzz bacımmmmmm:):)
manken gibi hatunlar olmaya varızzzz...
eskisi gibi çıtı pıtı olalım yaaaa özledim kotlarıma girmeyi rahat rahat:)
bozmayalım teşvik edelim aramızda 15 kilo verenler var onların desteklerini alalım:)

:))))
oluruz tabi neyimiz eksikmiş.sadece biraz sağlıklı yaşama alışkanlığı sanırım,unu şekeri tuzu ,yağı azalttık mı yaparız biz bu işi:) krksun bizdn kilolar!!!!!heeeyyyyt beeee!!!!savulun laaan kara murat geliyorDDDD

ben de diyet başarı öykülerini okuyım da acccık daha motive oliim dediydim..40 kilo veren bile var ya.benim hedefim 8 kilo vermek.olmayacak bişey olsa başkaları da yapamzdı...di mi...

5ten sonra için çok kazınırsa bitki çayı içebilirsin tok tutuyo.benim de 7 kilo vermem gerekiyo.ve ben spor yapmayı sevmiyorum işe gidip gelirken 20 dk yürüyüş okadar bi de aklıma estikçe mekik çekiyorum arada sırada..benim gibi geç kilo veren abur cubur yemeyi seven eline bitki çayı bile aldığında yanında bişeler yemeyi seven biri bile erdiyse bu kiloları sen de verebilirsin..ben başlıyorum yarın ve gün içinde neler yediğimi not tutucam paylaşırım yine

Sınava hazırlık ve de zayıflama sürecinde Allah hepimize kolaylık versin Bu arada hocam senin branş ne?

ders çalışmak da kolay değil.ben hatırlıyorum da sınav dönemlerinde deli gibi yerdik.en iyisi göz önünde meyve bulundurmak
belki biraz kolaylaştırır:)
Doğru söylüyorsunuz Zaten cüssemin aksine bünyem çok zayıf olduğundan hastalanmamak için meyve yemeğe özen gösteriyorum

Günaydınlarr
sabah elma sirkeli su içtim ama kahvaltıya vaktim kalmadı
işyerimde poğaça yedim
ara yapmam öğlende az yerim su ve bitki çayı ile desteklerim inş.

Dün binanın bodrumunda 1500 adım kadar yürüdüm 100 ip atladım hergün yemekten sonra yapmayı düşünüyorum
şu an regl olduğumdan tartılmadım pazartesi tartılıcam kilomu o vakit yazarım inş.

ya en son yanlış yazmışım kilomu 66,7 idi:) 200 gram ama önemli..bi 00 gram daha vermiş idim cumartesi ama nedense bugün yine aynı çıktım yarın kontrol var ama veremeyip aynı çıkıcam sanırım o nedenle bugün biraz daha dikkat etmem gerek..sabah 1 puaça yedim diyetisyenim izin veriyo, 2 ade diyet bisküvi.öğleyede 120 gr et, yoğurt birazda kzsölenmiş patlıcan yiyip akşam hiçbir şey yememe niyetindeyim yinede verebilirmiyim bilmem tabi...üfff bir an önce 63 olmam lazım ama...şubatta bi doğum günü organizasyonumuz var..1 ay 7 gün var..o zamana kadar 60 olma hedefim var.biliyorum zor hatta imkansız ama 61 ede razıyım:) ya arkadaşlar az yiyelim yaaaaaaaaaaaa.....

KİLOM: 66,7

benim eşim arada diyet yapmaya çalışır göbeği çıkıyor diye ama diyetteyken günde 1 ekmek yiyor diğer öğünlerde hiçbir eksiklik yok ekmeği azalttım zayıflıyorum diye bi de:) :)
ama gerçekten de zayıflıyor malesef ya ben aç yatıp aç kalkıyorm gene tık yok o yüzden o kendine dikkat ettiği zaman sinir oluyorum ona:)

evet arkadşlar bugün kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek ve biraz beyaz peynir ve bir çay içebildim havalardan olsa gerek bugün üzerimde bi kırgınlık var ama en iyi yanı iştahımı kesmesi:) öğlen de sadce yoğurt karışımından yedim ve şuan elimde papatya çayı var..akşama da lahana çorbası var bol limonluuubaşlamaktı önemli olan devamı gelir umarım:)

selam kızlar:)

bugün düne göre bayağı iyiyim dikkat ettim yediime içtiime.tam istediim gibi dii ama olsun başlamak önemliydi ve bun yaptık:)
şimdiii .....sabah 1 yumurta halaması,1 dilim peynir ,1 br süt 1 dilim ekmek. arada ,12 gibi bir ayran içtim,arkadaşlar simit alalım die ısrar ettiler ammaaaa yemedim tabi.işte bu benim için bi zaferdi.cünkü acıkmıştım.hem herkes diyette olduumu öğrenmiş oldu artık utanma belasına yiyemem 3 gibi eve geldim 5-6 tatlı kaşıı kısır yedim...1 parça da börek(işte bu olmamalydı cok pişmanım sırf açlıktan bi an yemiş bulndum...)6 gibi az tarhana ,az karnabahar yemeği,ekmek 1/2 dilim.
yaaa(((( şu yazdıklarıma bi bakın ben bayağı abartmışım yaaa,.....neysee bakalım...saat yedi daha bişi yemem.30 dk leslie yaparsam tam süper olur.acıkınca da yeşilçay içerim...:)))

olsun olsun ilk gün için gayet iyi hem önemli olan bu konuda kararlı olup kaçamak olsa bile pes edip diyeti bozmamak:)

yarın diyetisyen randevum var ve açım ama kendimi tutuyorum..ve veremedim sanki gibi hissediyorum off ya umarım vermişimdir..

olsun olsun ilk gün için gayet iyi hem önemli olan bu konuda kararlı olup kaçamak olsa bile pes edip diyeti bozmamak:)

teşekkür ederim.
hem gün gün midem küçülür inşallahhh
24:
mutluyum :)))

yarın diyetisyen randevum var ve açım ama kendimi tutuyorum..ve veremedim sanki gibi hissediyorum off ya umarım vermişimdir..

kız ne veremicez ya veririz neden vermeyelim bana bi tane mantıklı bi sebep söyle hadi düşün :)yok ki:)hadi kaldır totişi aç hareketli bi müzik.başla dansa .ben leslie yapcam şimdi geç vakte kaldı ama olsun artık yapmadan yatmak yok.yarım saat olsun yapiim..

edebiyat hocam işim biraz zor yani geçen sene kılpayı gitti atama senin branş ne hocam

İnşallah bu sene olur.Gayet zayıf ve formda bir öğretmen olarak atanırsın inşallah Benim branş da matematik.Özelde calisiyordum da dershanelerin kapanma ihtimali olunca biraktim işi,bu sene ilk defa gireceğim Kpss'ye. Bakalım artık Allah kerim

Bugünki menümü yazayım.

Aç karnına: Ceviz, çir ( kuru kayısı), bir bardak ılık su
Kahvaltı: 2 tatlı kaşığı pekmez,5 zeytin, yarım domates, yarım yeşiliber, biraz peynir, 2 küçük dilim kızarmış ekmek
Ara:İlık su , kuru incir, ceviz
Öğle: Bir tabaktan az ıspanak, yarım dilim ekmek
Ara: İçerisine çir ve ceviz kattığım iki paket hazır puding
Akşam: Bir tabak bulgur pilavl- ıspanak
Ara: Çir, ceviz
Gün boyu 2 litre su

Cevizin diyetle bağlantısı yok demir eksikliği için doktor önermişti. Ben de 4 cevizi ara öğünlere dağıttım.

ben bunları yesem kilo yapar bana

ben bunları yesem kilo yapar bana

O kadar obur muyum yahu:18: Benim kansızlık problemim var.O yüzden kan yapacak demir eksikliğine iyi gelecek şeyler yemeye çalışıyorum.Aksi taktirde bitkinlik,saç dokulmesi, sinir... vs gibi bir sürü sıkıntı peydah oluyor.Ama rejime başladığım dönemlerde günde yaklaşık 4-5 km yürürüm.Çabuk da forma girerim ama ışte kış günü Sivas gibi memleketde yürünmüyor...Her taraf kar, buz Bu sefer ki planım haftada bir gün yüzmek.Dün siftah yaptım, iki buçuk saat kadar yüzdüm.Günde de 100 mekik çekmeye gayret ediyorum.Benden bu kadar

ve randevuma gittim şu karda kışta..sonuç sadece 100 gr vermişim 3 günde..diet listemi değiştirdi tabi..cumartesiye kadfar 700 gr verirsin dedi bu sefer..bakalım hayırlısı artıkın.

KİLOM:66,6

selam arkadaşlar evli iki çocuk annesiyim dün itibariyle 67.1 kiloyum boyum 1.50. Yıllardır hatta ilk doğumumda bu gruba bayağı takılmıştım hatta ciddi kilolar bile vermiştik hep birlikte şimdi 2.doğumu yaptım ve gene kendi kendime veremiyorum kilolarımı acaip bir iştahım var diyetisyene gidiyorum bir ay olsu geçen hafta 1.200 gram vermiştim ama bu hafta 1 kilo geri almışım çıldıracağım lütfen bana yardım edin gene sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.beni de aranıza alın bilgisayarın başına pek oturamasam da her fırsatta yazacağım size söz ...tatlıya dayanamıyoum ne olacak benim halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…