60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben dün diyetimi bozdum misafirim gelmişti o da gelirken çok güzel baklava getirmiş ee ben de regli günümdeyim dayanamadım yedim valla ama bu gün devam ediyorum sabah kahvaltı yapmadım onun yerine 1 portakal 1 yarım muz 1mandalina ve bol su az önce de 2 kuru kayısı akşam da çorba içeceğim sadece
eee ne demişler dün yediğin hurmalar bugün .... yani dünkü baklavanın acısının çıkması lazım dimi

selam kızlar
bugün yediklerimi yaziim
sabah: 1 br süt,1 yumrta,5 6 zeytin,
arada :1 ayran
arada derede:bi avuca yakın kuru yemiş
öğlen :1 tabak karnabahar yemeği EKMEK YOK:)
arada :1 mandalin
akşam :5.45 gibi 1 tabak suluköfte biraz pilav,bir dilim de ekmek.
yatmadan da yeşilçay içerm
valla size cok gelebilir arkadaşlar ama ben son zamanlarda bütün düzenimi bozmuştum ,e böyle böyle düzelir inşallah............

hoş geldin
allah analı babalı büyütsün:)
bi diyetin var mı ?neler yapıyorsun zayıflamak için????

neler yapıyorsun bi diyetin var mı

regl döneminde kan şekeri düşer zaten bişe olmaz o kadar da kıyak çekelim bu dönemimizde kendimize:)ben de bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek zeytin ve 2 dilim ev yapımı peynir yedim.öğlen biişe yiyemedim ama saat2de kahve içtim yanında bir tanecik küçücük masum napoliten çikolata:)
akşam da yine lahana çorbası yiycektim ama eşimle dışarı çıktık orda 4 tane kanat ızgara ve yarım tabak salata yedim:)

hoşgeldinnnn:) hep beraber başarırız biz bu işi daha önceki diyaloglarda kendimizce menüler belirledik bi bak istersen

Selamlarr,

Benide aranıza alırmısınız benimde bi 5kilo verip incelmem gerekiyor ama insan tek başına olunca bir gün iki gün yapıyor sonra bitiyor belki hepberaberce yaparsak gaza geliriz :44:

Ben bugün gene kaçırdım ipin ucunu maalesef

Ama yarın sabahtan itibaren az yicem her seferinde bu sözü veriyorum kendime ama bu sefer son söz

hoşgeldin aramızaa her defasnda sözlerini bozuyosan kısa vadeli sözler vererek basla.yani 2 gün diyet yapıcam de cok uzun vadeli olmadığı için gözün de korkmaz sonra 2 gün daha söz ver böle böle uzun vadeli bir diyete ulasabilirsin

hoş geldin burda daha etkili diyet bir de günlük yazınca insan resmen yemeye utanıyor:) burda tam gaz diyete devam ednleri görünce nasıl yerim utanç utanç:)

bugün yediklerim:)

sabah: 1 puaça
50 gr light kaşar

öğle: 1 kase çorba
3 kaşık bezelye
3 kaşık yoğurt
60 gr köfte

akşam:1 muz

bugün yediklerim budur..aslında diyetisyenin verdiği listeye göre 2 meyve hakkım daha var ama bezelyenin içinde patates vardı, bide 10 gr et fazla yedim diye onu yemedim valla

çorbada 3 light ekmek yerine geçiyorki benim 2 light ekmek hakkım vardı...yarın sabah kaşar koymadan puaça yesem daha bi mantıklı olacak sanırım.neden kaşar koyduysam zaten:9 bugün geçsin acıktım sanki çünkü..

merhaba kızlar benim diyet listem değişti ve daha insaflı bi diyet verdi diyetisyenim.1 ayda 2 kg vermenin yeteceğini söyledim ,çünkü toplamda vermek istediğim 3.5 kg kaldı ve onu da 2 ayda versem bana yeter.şimdiden ii hissediyorum kendimi,herkes çok ii görünüyorsun falan diyor ama bu hızımı kesmeyecek daha var.
sabah ş.siz yeşilçay,peynir,2 ceviz,2 zeytin,2 çavdarlı ek.
ara yarım elma
öğle z.yağlı kereviz,yoğurt 2 dilim çavdar
ara 1 tane diyet bisküvi 5-6 fındık
akşam 1 kaşık kıymalı pırasa 3 kaşık makarna 1 dilim çavdar
ara 1 neskafe fincanı sıcak çikolata(bgünün firesi bu olldu)
son tartım diyetisyende 65.7 çıktı

bu arada runawaybride azmine ve kararlılığına hayranım.noktası virgülüne kadar uymak öyle zor ki .nasıl sabrediyorsun dayanıyorsun,ben çok zorlanıyorum.midem alıştı,küçüldü açlık yaşadığımdan değil de gördüğüm zaman canım herşeyi çekiyor.

ayyy ne güzel azıcıl yemişsin sen.tebrik ederim arkadaşım

ayyy kızlar günün oburu benim galiba

ben dışarıda sabrediyorum da aç aç eve gelince gözüm dönüyor.

ama yarın akşam karnabahar haşlıycam azıcık yağlı ,limonlu onu yiycem inşallah.
bi de itirafta bulunayım bari
ben meyve yedim hem de cok
ne se herkese ii geceler öptüm hepinizi

sen diyeti bozmamışsın içini rahat tut diyetisyenler de ızgara veriyo diyet listelerinde

iyi görünüyorsun bu kadar yeter zayıflama artık diyenlere hiiiç aldırma çünkü o zaman verdiğin kilolar hooop diye geliverir benim öyle oldu mesela
1.69 boy 60 kiloydum şimdi 67 herkes sen zayıfsın dedi beni şişko yaptı

bir de bugün ne yediğimi yazayım
sabah 1 muz 1 portakal 1 mandalina
öğlen 3 gibi 2 tane kuru kayısı
akşam mercimek çorba salata 1 kaşık ıspanak
akşam 9'da da bir portakal

senin boy kaç canım kaç kilo olman gerekiyor

senin boy kaç canım kaç kilo olman gerekiyor
Boyum 165 aslında 60 olmak yetiyor ben 62 de durucam,diyetisyen de 60-62 Arası yeterlidir dedi cok iri kemiklere sahibim yani 58 de olsam görüntüde cok bişeyi değiştirmiyor o yüzden kendimi kasmiycam.bir de 2 ufak cocuk ve onların hengâmesi arasında diyetle ayriyeten uğraşmak benim icin zaten bı lüks:44:

evet haklısın bu sefer olcak inanıyorum kendime

hoş geldin burda daha etkili diyet bir de günlük yazınca insan resmen yemeye utanıyor:) burda tam gaz diyete devam ednleri görünce nasıl yerim utanç utanç:)

gerçekten öyle tek tek ne yedimi yazsaydım bugüne kadar KK den atarlardı heralde beni midesiz diye bundan sonra dozunda yiyip yazcam

mesela bu sabahtan başlıyım

2 küçük dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 koca bardak süt
1 çay kaşıgı kadarda reçel

İyi de cnm sen zaten sisko falan diilsin ki,boy 169sa 59la zayıf 64 le ideal olursun ki sen de 67 sin zaten.

Gayet iyi bence başlangıç icin,tek firen o azıcık reçel olmuş,onu da yemeseymisin güzel bı kahvaltı
Ben bugun kahvaltıma 2yesil biber de ekledim,2ceviz,peynir bir tane de zeytin

İnsanın yediklerini yazması gercekten ise yarıyor,az şey yazmak icin kasıyorsun kendini,benim merak ettigim bundan sonrası yani diyetten sonrası ,çünkü cok kolay olmasa da insan bı sekilde kilo veriyor da korumak icin neler yapicaz,sağlıklı beslenicez demeyin o ömür boyu diyet demek çünkü ,sürekli tartı ile kontrol ise yarar herhalde,insan bazen kaçırır çünkü farkına varip hemen ipleri ele almak lami herhalde.ben şimdiden bunları düşünüyorum ,korumak en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…