selam arkadaşlar evli iki çocuk annesiyim dün itibariyle 67.1 kiloyum boyum 1.50. Yıllardır hatta ilk doğumumda bu gruba bayağı takılmıştım hatta ciddi kilolar bile vermiştik hep birlikte şimdi 2.doğumu yaptım ve gene kendi kendime veremiyorum kilolarımı acaip bir iştahım var diyetisyene gidiyorum bir ay olsu geçen hafta 1.200 gram vermiştim ama bu hafta 1 kilo geri almışım çıldıracağım lütfen bana yardım edin gene sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.beni de aranıza alın bilgisayarın başına pek oturamasam da her fırsatta yazacağım size söz ...tatlıya dayanamıyoum ne olacak benim halim
ben dün diyetimi bozdummisafirim gelmişti o da gelirken çok güzel baklava getirmiş ee ben de regli günümdeyim dayanamadım yedim valla ama bu gün devam ediyorum sabah kahvaltı yapmadım onun yerine 1 portakal 1 yarım muz 1mandalina ve bol su az önce de 2 kuru kayısı akşam da çorba içeceğim sadece
eee ne demişler dün yediğin hurmalar bugün .... yani dünkü baklavanın acısının çıkması lazım dimi
selam arkadaşlar evli iki çocuk annesiyim dün itibariyle 67.1 kiloyum boyum 1.50. Yıllardır hatta ilk doğumumda bu gruba bayağı takılmıştım hatta ciddi kilolar bile vermiştik hep birlikte şimdi 2.doğumu yaptım ve gene kendi kendime veremiyorum kilolarımı acaip bir iştahım var diyetisyene gidiyorum bir ay olsu geçen hafta 1.200 gram vermiştim ama bu hafta 1 kilo geri almışım çıldıracağım lütfen bana yardım edin gene sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.beni de aranıza alın bilgisayarın başına pek oturamasam da her fırsatta yazacağım size söz ...tatlıya dayanamıyoum ne olacak benim halim
Selamlarr,
Benide aranıza alırmısınız benimde bi 5kilo verip incelmem gerekiyor ama insan tek başına olunca bir gün iki gün yapıyor sonra bitiyor belki hepberaberce yaparsak gaza geliriz :44:
Ben bugün gene kaçırdım ipin ucunu maalesef
Ama yarın sabahtan itibaren az yicem her seferinde bu sözü veriyorum kendime ama bu sefer son söz
Selamlarr,
Benide aranıza alırmısınız benimde bi 5kilo verip incelmem gerekiyor ama insan tek başına olunca bir gün iki gün yapıyor sonra bitiyor belki hepberaberce yaparsak gaza geliriz :44:
Ben bugün gene kaçırdım ipin ucunu maalesef
Ama yarın sabahtan itibaren az yicem her seferinde bu sözü veriyorum kendime ama bu sefer son söz
bugün yediklerim:)
sabah: 1 puaça
50 gr light kaşar
öğle: 1 kase çorba
3 kaşık bezelye
3 kaşık yoğurt
60 gr köfte
akşam:1 muz
bugün yediklerim budur..aslında diyetisyenin verdiği listeye göre 2 meyve hakkım daha var ama bezelyenin içinde patates vardı, bide 10 gr et fazla yedim diye onu yemedim valla
çorbada 3 light ekmek yerine geçiyorki benim 2 light ekmek hakkım vardı...yarın sabah kaşar koymadan puaça yesem daha bi mantıklı olacak sanırım.neden kaşar koyduysam zaten:9 bugün geçsin acıktım sanki çünkü..
regl döneminde kan şekeri düşer zaten bişe olmaz o kadar da kıyak çekelim bu dönemimizde kendimize:)ben de bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek zeytin ve 2 dilim ev yapımı peynir yedim.öğlen biişe yiyemedim ama saat2de kahve içtim yanında bir tanecik küçücük masum napoliten çikolata:)
akşam da yine lahana çorbası yiycektim ama eşimle dışarı çıktık orda 4 tane kanat ızgara ve yarım tabak salata yedim:)
merhaba kızlar benim diyet listem değişti ve daha insaflı bi diyet verdi diyetisyenim.1 ayda 2 kg vermenin yeteceğini söyledim ,çünkü toplamda vermek istediğim 3.5 kg kaldı ve onu da 2 ayda versem bana yeter.şimdiden ii hissediyorum kendimi,herkes çok ii görünüyorsun falan diyor ama bu hızımı kesmeyecek daha var.
sabah ş.siz yeşilçay,peynir,2 ceviz,2 zeytin,2 çavdarlı ek.
ara yarım elma
öğle z.yağlı kereviz,yoğurt 2 dilim çavdar
ara 1 tane diyet bisküvi 5-6 fındık
akşam 1 kaşık kıymalı pırasa 3 kaşık makarna 1 dilim çavdar
ara 1 neskafe fincanı sıcak çikolata(bgünün firesi bu olldu)
son tartım diyetisyende 65.7 çıktı
merhaba kızlar benim diyet listem değişti ve daha insaflı bi diyet verdi diyetisyenim.1 ayda 2 kg vermenin yeteceğini söyledim ,çünkü toplamda vermek istediğim 3.5 kg kaldı ve onu da 2 ayda versem bana yeter.şimdiden ii hissediyorum kendimi,herkes çok ii görünüyorsun falan diyor ama bu hızımı kesmeyecek daha var.
sabah ş.siz yeşilçay,peynir,2 ceviz,2 zeytin,2 çavdarlı ek.
ara yarım elma
öğle z.yağlı kereviz,yoğurt 2 dilim çavdar
ara 1 tane diyet bisküvi 5-6 fındık
akşam 1 kaşık kıymalı pırasa 3 kaşık makarna 1 dilim çavdar
ara 1 neskafe fincanı sıcak çikolata(bgünün firesi bu olldu)
son tartım diyetisyende 65.7 çıktı
Boyum 165 aslında 60 olmak yetiyor ben 62 de durucam,diyetisyen de 60-62 Arası yeterlidir dedi cok iri kemiklere sahibim yani 58 de olsam görüntüde cok bişeyi değiştirmiyor o yüzden kendimi kasmiycam.bir de 2 ufak cocuk ve onların hengâmesi arasında diyetle ayriyeten uğraşmak benim icin zaten bı lüks:44:senin boy kaç canım kaç kilo olman gerekiyor
hoşgeldin aramızaa her defasnda sözlerini bozuyosan kısa vadeli sözler vererek basla.yani 2 gün diyet yapıcam de cok uzun vadeli olmadığı için gözün de korkmaz sonra 2 gün daha söz ver böle böle uzun vadeli bir diyete ulasabilirsin
hoş geldin burda daha etkili diyet bir de günlük yazınca insan resmen yemeye utanıyor:) burda tam gaz diyete devam ednleri görünce nasıl yerim utanç utanç:)
İyi de cnm sen zaten sisko falan diilsin ki,boy 169sa 59la zayıf 64 le ideal olursun ki sen de 67 sin zaten.iyi görünüyorsun bu kadar yeter zayıflama artık diyenlere hiiiç aldırma çünkü o zaman verdiğin kilolar hooop diye geliverir benim öyle oldu mesela
1.69 boy 60 kiloydum şimdi 67herkes sen zayıfsın dedi beni şişko yaptı
Gayet iyi bence başlangıç icin,tek firen o azıcık reçel olmuş,onu da yemeseymisin güzel bı kahvaltıevet haklısın bu sefer olcak inanıyorum kendime
gerçekten öyle tek tek ne yedimi yazsaydım bugüne kadar KK den atarlardı heralde beni midesiz diyebundan sonra dozunda yiyip yazcam
mesela bu sabahtan başlıyım
2 küçük dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 koca bardak süt
1 çay kaşıgı kadarda reçel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?