60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seninki tam diyetisyen işi olmuş çok diyince ben de bayağı çok sandım çok değil yediklerin gayet ölçülü bence

ya öyle deme içinde reçelinden tatlısından meyvesinden çerezine herşey var bi avuç kadarda leblebi yemiştim mesela onu unutmuşum
bu beni ancak yerimde saydırır kilo verdirmez sabahtan öğleye kadar dozunda gidiyorum ama akşam dayanamıyorum

bende o civarlardayım canım 63-64 olmuşum ya kısmetse bizde yakında söz-nişan işlerine girişcez benimde bacaklarım kollarım löp löp sallanıyor
kilo verip sıkılaşıp incelmem gerekiyor kilo vermek öyle böyle oluyor ama sıkılaşmak, incelmek gerçekten zor sadece diyet yetersiz bence spora ayırcak vaktimde yok maalesef
bacaklarım için merdiven kullanmaya başlıcam bugünden itibaren 5. katta oturuyorum hergün in çık bi nebze olsun sıkılaşmak için işime yarar heralde sende deneyebilirsin

bencede çalısırken kg vermek cok zor nişanda 62 kgydm 3 haftadır çalısıyrm hemen 63 oldm.sabahn köründe ettiğim kahvaltı hiç tok tutmuo çok acıkıyorm yemekte beyaz ekmek yiyorum akşamda tam eve gittiğmde acıkms oluyorm yemek iyene kadar ıvır zıvır tırtıklıyorm ama bugn buna bi dur dedm.artk her sbh mutlaka yumurta ve kepeklı ekmekle kahvaltı edicem öğlen ve aksamda ekmek yemicem dayanmam lazm yoksa vermek yerine alıcam neyseki iş yerinde aralarda bişey yeme adeti yok bende yemiyorm ama kendime meyve getiricem.spor olayını da napıcam bilmiyorm düğün hazırlığı iş filan derken spora vaktim yok evde kendimce bişiler yapmam lazm

merhabalar herkese..
bunu görmüş müydünüz? tam bir evrim videosu.. lütfen izleyin. :)

How I Lost 33 Kg in 1 Year | Weight Loss Body Transformation | This Girl will SHOCK You !! - YouTube

Vuhhu Zayıflayınca ne kadar hoş olmuş.Forma girince insanın kendini algılayış biçimi de değişiyor galiba, baksanıza kızın duruşu, yürüyüşü, bütün havası değişmiş değişmiş.Hakikaten pek hoş olmuş, ne diyelim darısı
başımıza inşallah:)

slm kızlar...

bugün yediklerim

sabah 1 yumurta
saat 10 gibi 1 galeta 1 elma
öğle salata tavuk sote 2 çorba kaşığı
şimdide yarım elma yicem
akşam için pırasa yapmayı düşünüyorum bi tabak yerim işte bu kadar
tabi sabah yeşil çay öğle yeşil çay öğğğ
ama veremiyorum durdu bünye bide regl yaklaştı...
tavsiyesi olan varmı metabolizma hızı için...

5 günlük yatışın ardından, bu gün atkımı, beremi bir güzel sarınıp çıkıp yürüdüm.Yoruldum, sırtım ağrıdı.Ama iyi oldu.
Oturarak kilo verilmiyor.

aynenn ya aynennn aynı durumdayız resmen neyse yanlız değilsin beraber kilolarımızdan kurtulcaz

benim hedefim 5 kilo sıkı sıkı diyet yapamam ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum eskiye oranla, sende hergün yaz yediklerini gerçekten iyi oluyor bi süre sonra yazmaya utanıp yememeye başlıyorsun

Son düzenleme:
daha önce yazmıştım kilomu 64,8 kg dım 2 aydır düzenli spor yapıyorum 60,4 kg dayım şu anda ama inceldim..

göbek 7cm
basen 4cm
bacak 6cm
bel 6 cm
iyi değil mi

bu sabah tartıldım 700 gr. vermişm 4-5 gündür:)
bugünkü yediklerim sabah yarım dilim beyaz ekmek (kepekli kalmamış da)1 yumurta 1 dilim peynir
ikindi 1 küçük muz
akşam 4 kaşık zeytin yağlı pırasa 2 kaşık pilav ve salata
akşam 9'da da 1 elma

ben haftaiçi evde olduğumdan sabah kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum sabrediyorum o zamana kadar böylece günde 2 öğün yemek oluyor. zaten uzmanlar da öyle diyor sabah kahvaltıyı geciktirin diyorlar

daha önce yazmıştım kilomu 64,8 kg dım 2 aydır düzenli spor yapıyorum 60,4 kg dayım şu anda ama inceldim..

göbek 7cm
basen 4cm
bacak 6cm
bel 6 cm
iyi değil mi

Gerçekten çok çook iyi ya göbek 7 cm iki bedene yakın incelmişsin. tebriklerrr :) spor olarak aletli filan mı yapıorsun?

kilo vermek ne güzel ya darısı başıma. diyet listen de iyi öğlene itiraz edicektim açıklamışsın :) sağlıklı bir gün geçirmişsin tebrikler!

Benim günüm de şöyle geçti: sabah 1 dilim ekmek üzerine krem peynir. öğlen hazır balık nuget vardı onları pişirdim.( 3 tane) 4 dilim kepekli ekmek yedim yaa malesef kaçırdım biraz. akşam da sadece salata yedim. bir de saat 8 de 1 mandalina yedim. 6dan sonra bir şey yememekti hedefim ama yine de meyve yedim olsun. yarın daha iyisine gayret edicem. herkese sevgiler ve selamlar.

Selamlar ben dün iyi gidiyordum ama akşam gen kaçırdım

sabah:
2dilim kepek ekmek
1dilim peynir
4tane zeytin
çay

öğlen:
bi- iki sap karnıbahar
biraz salata

kiraz sapı çayı

akşam:
2 küçük kase yogurt çorbası 1 dilim kepek ekmekle

1tane gofret
1avuç kabak çekirdeği
gecede aç gelen bi arkadaşımla küçük bir sandaviç yedim bütün günü mafedip yattım

Son düzenleme:
tünaydın
bugüne çok iştahsız başladım,sabah aç karnına yağ yakıcı çayımı içtikten sonra rutin kahvaltımı ettim,2 ceviz peynir 2 zeytin 2 dilim çavdar ek. yeşilçay ile az önce muzumu yedim.ama inanılmaz şiş hissediyorum ve en tehlikelisi bu.çünkü aç kalıp akşama limitin üstünde yemek ve metabolizmayı durdurmak çok yanlış. eşim de diyetisyene gitmeye ikna oldu sonunda yaşasınnnnnn,bu benim için önemli onun yoldan çıkarmaları azalacak ve benim kil vermem kolaylaşacak

selam. 61.8 ile diyetisyene başladım geçtiğimiz hafta cuma. (listemde light yoğurt, yulaf, tarçın çubuğu tarzı şeyler vardı, cumartesi alışveriş yaptım ve pazar öğlen diyete başladığımı ilan ettim.)
beşinci günde(yani bugün, az önce diyetisyenden geldim) 1.5 kilo gitmiş gözüktü tartıda. tamamen farklı bir beslenme şekline geçtim. umarım ondandır.
yani umarım kilo vermem durmaz.

çünkü daha önce de bir diyetisyene gitmiştim, ilk hafta azalmıştı 0.5 gram, sonra geri alıp, üstüne de almaya başlamıştım. hatta iki aya yakın aynı diyeti uygulayıp bir alıp bir vermiştim ki 60.7'nin altına hiç inememiştim.

60.3'üm bugün itibariyle. (buraya hem not alayım diye hem de iyice hırslanayım diye yazdım)

60'ın altına insem zaten kutlayacağım. o derece...
aylardır 61-64 arası dolanıp duruyorum.

sabahki iştahsızlığımı atlattım öğlen komşuda 1 salep öğle yemeği olarak da z.yağlı kereviz yoğurt 1 dilim çavdarlı yedim az önce keten tohumlu galeta yedim 1 bardak ayranım vardı ama içmedim salep içmiştim çünkü.akşamda yemekte tavuk sote ve pilav var ama pilav hakkım 3 kaşık

princesss senin boy kaç ki bu ideal kilon değil mi

sabah 1 dilim peynir,3 yeşil zeytin,domates salatalık 1 dilim kepek ekmek
arada 1 elma
akşam 3 kaşık pırasa ve kendi suyunda pişmiş yağsız tavuk göğüs eti(100 gr kadar)
az öncede 1 elma yarım muzla yarım portakal yedim

tam günü güzel kapattım derken kızım uyandı ve dondurma diye tutturdu ,o ve eşim yiyince bana da ye dediler ben de dayanamadım yedim,1 tane mini magnum,cok mu hata ettim pofffff

saol canım spor olarak başlarda hafifti şimdi ağırlaştırdık baya en başta 40 dakka koşu bandı 15 dakika el ve kolların beraber gittiği ayakta yapılan bi alet var ya ona biniyorum.. sonra bölgesel çalışıyorum göbek basen bacak bel hareketleri hoca ne derse onu yapıyorum 2 saate yakın yapıyorum spor son 1 haftadır böyle bundan önce daha hafifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…