- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
seninki tam diyetisyen işi olmuş çok diyince ben de bayağı çok sandım çok değil yediklerin gayet ölçülü bence
meraba kızlar biraz geç oldu ama siteyi yeni keşfettim :) bnde 63 kg yım 25 mayısta düğünüm var yani 4.5 ay gbi bi süre var önümde en az 4 5 kg vermek istiyorum bi de göbeği ve özellikle kolları eritmem lazım malum gelinlikte kollar ön planda :S var mı tavsiyelerinz :) hepinize kolay gelsin inş herkes hedefine ulaşır en kısa zamanda :)
seninki tam diyetisyen işi olmuş çok diyince ben de bayağı çok sandım çok değil yediklerin gayet ölçülü bence
merhabalar herkese..
bunu görmüş müydünüz? tam bir evrim videosu.. lütfen izleyin. :)
How I Lost 33 Kg in 1 Year | Weight Loss Body Transformation | This Girl will SHOCK You !! - YouTube
bencede çalısırken kg vermek cok zor nişanda 62 kgydm 3 haftadır çalısıyrm hemen 63 oldm.sabahn köründe ettiğim kahvaltı hiç tok tutmuo çok acıkıyorm yemekte beyaz ekmek yiyorum akşamda tam eve gittiğmde acıkms oluyorm yemek iyene kadar ıvır zıvır tırtıklıyormama bugn buna bi dur dedm.artk her sbh mutlaka yumurta ve kepeklı ekmekle kahvaltı edicem öğlen ve aksamda ekmek yemicem dayanmam lazm yoksa vermek yerine alıcam neyseki iş yerinde aralarda bişey yeme adeti yok bende yemiyorm ama kendime meyve getiricem.spor olayını da napıcam bilmiyorm düğün hazırlığı iş filan derken spora vaktim yok evde kendimce bişiler yapmam lazm
daha önce yazmıştım kilomu 64,8 kg dım 2 aydır düzenli spor yapıyorum 60,4 kg dayım şu anda ama inceldim..
göbek 7cm
basen 4cm
bacak 6cm
bel 6 cm
iyi değil mi
daha önce yazmıştım kilomu 64,8 kg dım 2 aydır düzenli spor yapıyorum 60,4 kg dayım şu anda ama inceldim..
göbek 7cm
basen 4cm
bacak 6cm
bel 6 cm
iyi değil mi
bu sabah tartıldım 700 gr. vermişm 4-5 gündür:)
bugünkü yediklerim sabah yarım dilim beyaz ekmek (kepekli kalmamış da)1 yumurta 1 dilim peynir
ikindi 1 küçük muz
akşam 4 kaşık zeytin yağlı pırasa 2 kaşık pilav ve salata
akşam 9'da da 1 elma
ben haftaiçi evde olduğumdan sabah kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum sabrediyorum o zamana kadar böylece günde 2 öğün yemek oluyor. zaten uzmanlar da öyle diyor sabah kahvaltıyı geciktirin diyorlar
selam. 61.8 ile diyetisyene başladım geçtiğimiz hafta cuma. (listemde light yoğurt, yulaf, tarçın çubuğu tarzı şeyler vardı, cumartesi alışveriş yaptım ve pazar öğlen diyete başladığımı ilan ettim.)
beşinci günde(yani bugün, az önce diyetisyenden geldim) 1.5 kilo gitmiş gözüktü tartıda. tamamen farklı bir beslenme şekline geçtim. umarım ondandır.
yani umarım kilo vermem durmaz.
çünkü daha önce de bir diyetisyene gitmiştim, ilk hafta azalmıştı 0.5 gram, sonra geri alıp, üstüne de almaya başlamıştım. hatta iki aya yakın aynı diyeti uygulayıp bir alıp bir vermiştim ki 60.7'nin altına hiç inememiştim.
60.3'üm bugün itibariyle. (buraya hem not alayım diye hem de iyice hırslanayım diye yazdım)
60'ın altına insem zaten kutlayacağım. o derece...
aylardır 61-64 arası dolanıp duruyorum.
Gerçekten çok çook iyi ya göbek 7 cm iki bedene yakın incelmişsin. tebriklerrr :) spor olarak aletli filan mı yapıorsun?
kilo vermek ne güzel ya darısı başıma. diyet listen de iyi öğlene itiraz edicektim açıklamışsın :) sağlıklı bir gün geçirmişsin tebrikler!
Benim günüm de şöyle geçti: sabah 1 dilim ekmek üzerine krem peynir. öğlen hazır balık nuget vardı onları pişirdim.( 3 tane) 4 dilim kepekli ekmek yedim yaa malesef kaçırdım biraz. akşam da sadece salata yedim. bir de saat 8 de 1 mandalina yedim. 6dan sonra bir şey yememekti hedefim ama yine de meyve yedim olsun. yarın daha iyisine gayret edicem. herkese sevgiler ve selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?