bu arada runawaybride azmine ve kararlılığına hayranım.noktası virgülüne kadar uymak öyle zor ki .nasıl sabrediyorsun dayanıyorsun,ben çok zorlanıyorum.midem alıştı,küçüldü açlık yaşadığımdan değil de gördüğüm zaman canım herşeyi çekiyor.
Merhaba kadınlarkulübünün güzel üyeleri,
70 kiloyum. boyum 169cm. 3 marta kadar 58-55kg arasında bir yerlerde olmayı hedefliyorum. Buraya katılabilir miyim?
her gün bildirim yapmaya çalışırım ve motivasyon ortaklığınıza katkıda bulunurum :) ancak tartım yok. yurtta yaşıyorum. Onun için net kilo bildirimi yapamam ama bel ölçüm 76cm.bel ölçümünde 65-68 cm civarı olmasını hedefliyorum.
İyi de cnm sen zaten sisko falan diilsin ki,boy 169sa 59la zayıf 64 le ideal olursun ki sen de 67 sin zaten.
iyi akşamlar kızlar 69 kilodan isveç diyetiyle 8 günde 63.3 kiloya düştüm umarım 60 lardan kurtulurumda 50 lere geçerimm çok özledim 50 leri görmeyi 1 yıldır göremiyorum maalesef evlilik fazlasıyla yaradı banasizlerin uyguladıgı herhangi bi diyet varmı
Merhabalar Bigudi.Ne güzel söylemişsin motivasyon ortalığı diye:)) Hosgeldin bu ortaklığa:)) Benim de bel ölçüm 76 .
Hedefim ilk etapta 70. Ah ah bir zamanlar 60 cm idiNeyse tekrardan hosgeldin, hayırlı zayıflamalar, sağlıklı incelemeler.
smlieyes böyle yememe rağmen kilo vermem azaldı en son kontrolümde 3 günde 100 gram verdim sadece..cumartesi tekrar kontrolüm var ama pek bişey değişecek sanmıyorum..sinir oluyorum öle oluncada...
bugün yediklerim:
sabah: 1 puaça
ara öğün: 1/2 portakal
öğle: 1 kase çorba
1 porsiyon ciğer şiş
3 kaşık yoğurt
1 adet çiğ köfte
2 kaşık rus salatası
akşamda 1 adet muz yeyip günü tamamlama niyetindeyim..aslında sebze yemeğim, 2 meyvem daha vardı ve 2 kase yoğrdum ama çiğ köfte yedim ve rus salatasıda var.onların yerine sebze yemeğimden, 2 meyvemden ve yoğurtlarımdan feragat ediyorum...ya bu değişimlerde iyi değil aslında.yarın ve cuma günü birbir uysam daha bi mantıklı olacak
KİLOM: 66,6
tipik türk hatunu tipi:) bende problem daha zor benim belim kalın omuzlar geniş, bacaklar ve kalça normal yani beterin beteri var haline şükretama öyle görünmüyor işte kalçaların maşallahı var :) belim ince zaten benim sorunum alt beden
seninki tam diyetisyen işi olmuş çok diyince ben de bayağı çok sandım çok değil yediklerin gayet ölçülü benceGünaydın kızlar,
Maalesef çalışırken diyet yapmak çok zor oluyorkahvaltımı evden getiriyorum ama öğlen burda ne çıkarsa yemek zorundayım acıkıyorum da akşamda insan o yorgunlukla ne varsa yemek istiyor ama dayanıcam yapıcam inşallah bakalım hayırlısı
dün diyetimin ilk günüydü çok utanıyorum şuan bunları yazmaya çünkü çok yedim gene bu bide diyet yapmış halim
fil diyeti yapıyorum resmen
sabh kah:
2 küçük dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim peynir
3tane zeytin
1 büyük bardak süt
1çay kaşığı reçel
öğlen:
3 çeşit zeytin yağlı yemek vardı herbirinden 1 er kaşık ve dayanamayıp 1 dilim ekmek yedim
itiraf ediyorum 1 tanede kalburbastı yedimama çok küçüktü ev yapımı dayanamadım buara çılgın gibi tatlı istiyor canım
arada:
1fincan kiraz sapı çayı içtim
akşam:
3kaşık haşlanmış karnıbahar
1kaşık bulgur pilavı
biraz salata
2 mandalin, 1portakal, 1 fincan yeşil çay
6 tane çam fıstığı
meraba kızlar biraz geç oldu ama siteyi yeni keşfettim :) bnde 63 kg yım 25 mayısta düğünüm var yani 4.5 ay gbi bi süre var önümde en az 4 5 kg vermek istiyorum bi de göbeği ve özellikle kolları eritmem lazım malum gelinlikte kollar ön planda :S var mı tavsiyelerinz :) hepinize kolay gelsin inş herkes hedefine ulaşır en kısa zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?