60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdiye kadar yediklerimi yazayım
sabah 1 papatya çayı sonra kızım uyumuşken ben de uyuyayım dedim ve uyandığımızda saat 12 olmuştu
1 yumurta 2 dilim ekmek(tam tahıllı ekmek)2 çay 2 dilim ev yapımı peynir yedim
yarından itibaren değişir menümçünkü pztden itibaren raporlu olduğum için evdeydim kahvaltımı da yapıyordum ama okulda böle bi şansım olmuyor eve gelince de gözüm dönüyoama buraya kadar gelmişken bozmamak için dur derim herhalde kendime..

smlieyes böyle yememe rağmen kilo vermem azaldı en son kontrolümde 3 günde 100 gram verdim sadece..cumartesi tekrar kontrolüm var ama pek bişey değişecek sanmıyorum..sinir oluyorum öle oluncada...

bugün yediklerim:

sabah: 1 puaça

ara öğün: 1/2 portakal

öğle: 1 kase çorba
1 porsiyon ciğer şiş
3 kaşık yoğurt
1 adet çiğ köfte
2 kaşık rus salatası

akşamda 1 adet muz yeyip günü tamamlama niyetindeyim..aslında sebze yemeğim, 2 meyvem daha vardı ve 2 kase yoğrdum ama çiğ köfte yedim ve rus salatasıda var.onların yerine sebze yemeğimden, 2 meyvemden ve yoğurtlarımdan feragat ediyorum...ya bu değişimlerde iyi değil aslında.yarın ve cuma günü birbir uysam daha bi mantıklı olacak

KİLOM: 66,6

Merhaba kadınlarkulübünün güzel üyeleri,
70 kiloyum. boyum 169cm. 3 marta kadar 58-55kg arasında bir yerlerde olmayı hedefliyorum. Buraya katılabilir miyim?

her gün bildirim yapmaya çalışırım ve motivasyon ortaklığınıza katkıda bulunurum :) ancak tartım yok. yurtta yaşıyorum. Onun için net kilo bildirimi yapamam ama bel ölçüm 76cm.bel ölçümünde 65-68 cm civarı olmasını hedefliyorum.

Merhabalar Bigudi.Ne güzel söylemişsin motivasyon ortalığı diye:)) Hosgeldin bu ortaklığa:)) Benim de bel ölçüm 76 .
Hedefim ilk etapta 70. Ah ah bir zamanlar 60 cm idi Neyse tekrardan hosgeldin, hayırlı zayıflamalar, sağlıklı incelemeler.

merhaba arkadaşlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:) "motivasyon ortaklığı" ben de sevdim buigudi bundan daha ii tarif edilemezdi...
arkadaşlar öncelikle co mutluyum kilo değil mesele m r çektirmiştim temiz cıktı cok şükür yaaa cok korkmuştum.en önemlisi sağlık cok şükür iyiyim.

gelelim yediklerimeeeeee
sabah 1 br süt 6 7 zeytin biraz peynir,1 dilim ekmek 1 ısırık simit
arada 4 5 zeytin
öğlen eve erken geldim 1.30 gibi 3 tane ince kabak pişirdim 1 kaşıktan az yağ ve su ile baharat da koydum.biraz yoğurt ,1 dilim de ekmek yedim.
3 te akşam yemeği yedim : 4 köfe 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek(arası az oldu ama eşim geldi akşam yemeğim gecikmesin dedim zaten doymamıştım:18: nolcak bendeki bu iştah bilmem :18:
cok kötü bi liste biiyorum kızlar(((
ama yazmak beni motive ediyor affedin.
tek tesellim şu ki saat şu an 6 daha bişi yemem .ne dediinizi duydum "e yeme istersen" :18:

,bi de leslie yapıcam.

belimi de ölçeyim bakiiim kaç tam olarak...merak ettm.:44:

iyi akşamlar kızlar 69 kilodan isveç diyetiyle 8 günde 63.3 kiloya düştüm umarım 60 lardan kurtulurumda 50 lere geçerimm çok özledim 50 leri görmeyi 1 yıldır göremiyorum maalesef evlilik fazlasıyla yaradı bana sizlerin uyguladıgı herhangi bi diyet varmı

bu isveç diyeti nasıl bir şeyki bu kadar kısa sürede bu kadar kilo bravo doğrusu da önemli olan dış görünüşte değişiklik,incelme var mı

Son düzenleme:
ay şimdi bu isveç diyetine baktım da hiç bana göre değilmiş açlıktan ölür ay insan hele ben kpss çalışıyorum valla hiç konsantre olamam başım döner zaten ders çalışmaktan bıktım üstüne bu diyeti çekmek bayağı zor.alla bu isveç diyetini uygulayan arkadaşım seni tebrik ediyorum

sağol meteorcum. çok tatlısınız hoş buldum. 60cm benim rüyalarımın ölçüsü ama şimdilik 65lere gelsem bile yeter valla :) tez zamanda kolaylıkla zayıflamalar diliyorum ben de..

bugün yediklerim
sabah: 1 dilim kepek ekmeği 1dilimpeynir 5 zeytin
öğlen gibi 2 kuru kaysı
akşam: mercimek çorbası 1 dilim ekmek ve yeşil salata
saat 21:00'de 1 elma ve 1 portakal
ayrıca eşim öğlen evdeydi ve tatlı yiyordu onun ısrarları üzerine sadece bir lokma yedim yani bir dilim bile değildi
ama kendimi tebrik edyorum tatlı düşkünü biri olarak evde 2 gündür tatlı var ama yemiyorum bu bir rekor:)

olsun boşver yola devaminsanın günü gününü tutmuyor bazı dönemler metabolizma ağırlaşıp kilo verme duruyor,inatlaşmak lazım.bir de ölçüyü kaçırdığında kendini cezalandırıp hiç yememek yerine az az yeyip aç kalmasan kendine zulüm etmemiş olursun,naçizane fikrim,sakın akıl veriyor gbi algılama.daha önceden diyet yapmış biri olarak söylüyorum,insan aç kalınca aklı sadece yemekte oluyor ve diyeti sona erdiğinde atağa geçip geri alıyor kiloları.yavaş yavaş ama kasmadan yormadan vermek en doğrusu sonuçta 15-20 kg fazlaları olan insanlar değiliz,şükür

Kar nedeniyle günlük yürüyüşlerimi iptal etmek zorunda kaldım.Öyle olunca kilolarım da yerinde kalakaldı.Allahım ne zormuş kışın zayıflamaya çalışmak.

evet ben de bazen üşeniyorum dans filan ediyorum tempolu ama yazın zayıflamak gibi olmuyo gerçekten. neyse cnm yaptıklarımızın karşılığını alıcaz nasılsa :) ne kadar çok çaba o kadar mükafat...yarın görüşmek üzere. akşam 6dan sonra bir şey yememeye çalışacağım yarın. hadi bakalım..

Günaydın kızlar,

Maalesef çalışırken diyet yapmak çok zor oluyor kahvaltımı evden getiriyorum ama öğlen burda ne çıkarsa yemek zorundayım acıkıyorum da akşamda insan o yorgunlukla ne varsa yemek istiyor ama dayanıcam yapıcam inşallah bakalım hayırlısı

dün diyetimin ilk günüydü çok utanıyorum şuan bunları yazmaya çünkü çok yedim gene bu bide diyet yapmış halim
fil diyeti yapıyorum resmen

sabh kah:
2 küçük dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim peynir
3tane zeytin
1 büyük bardak süt
1çay kaşığı reçel

öğlen:

3 çeşit zeytin yağlı yemek vardı herbirinden 1 er kaşık ve dayanamayıp 1 dilim ekmek yedim
itiraf ediyorum 1 tanede kalburbastı yedim ama çok küçüktü ev yapımı dayanamadım buara çılgın gibi tatlı istiyor canım

arada:
1fincan kiraz sapı çayı içtim

akşam:
3kaşık haşlanmış karnıbahar
1kaşık bulgur pilavı
biraz salata

2 mandalin, 1portakal, 1 fincan yeşil çay

6 tane çam fıstığı

Son düzenleme:
meraba kızlar biraz geç oldu ama siteyi yeni keşfettim :) bnde 63 kg yım 25 mayısta düğünüm var yani 4.5 ay gbi bi süre var önümde en az 4 5 kg vermek istiyorum bi de göbeği ve özellikle kolları eritmem lazım malum gelinlikte kollar ön planda :S var mı tavsiyelerinz :) hepinize kolay gelsin inş herkes hedefine ulaşır en kısa zamanda :)

seninki tam diyetisyen işi olmuş çok diyince ben de bayağı çok sandım çok değil yediklerin gayet ölçülü bence

hoş geldin sen de önünde bayağı bir zaman var dengeli ve güzel bir diyetle verirsin inşallah canım hergün 2 fincan yeşil çay iç çok etkili hem iştahını kesiyor insanın özellikle kollar için plates tavsiye ederim kısa sürede etki eden bir spor..
bu arada hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…