60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 günlük bi aradan sonra mrb yeniden
kızım hasta olduğu için herşeyden elimi eteğimi çektim ve maalesef diyetten de( herşey iyi gidiodu fakat 2 gündür bozdum stresten kaynaklıydı hep yediklerim
yemek yeseydim hadi neyse ama hep abur cubur yedim stresli oluncahep yerim ben nolduğuna miktarına bakmaksızın böle de kötü bi özelliğim var
bugün de sadce papatya çayı içtim ve bi paket kremalı bisküvi yedim ama akşama sadce lahana çorbası yiycem ceza olarak meyve de yamiycem bugün içim çok kazınırsa sirkeli su içicem sirkenin kokusu içime işliyo iştahımı kapatıyo..böle iştee umarım sizden de bozan olmamıştır ben yine kaldığım yerden devam edicem tüm hızla hatta daha hızlı olması gerek çünkü hala 64.5 kiloyum

princesss senin boy kaç ki bu ideal kilon değil mi

canım 1.67'yim. yani ben öyle sanıyordum diyetisyende 1.65 çıktım. 5 kilo falan fazla yağım var diyetisyene göre. bana kalsa 10 kilo fazlam var ama.

yağım benim vücut olculerime gore fazlaymış, kiloma göre de fazlaymış.
kalça ve üst bacakta 1 kilo fazlam var, kalanı da goğus-gobek-bel

bugün yine 60.3 çıktım. hem sabah hem akşam tartıldım ikisinde de aynıydı. allahım bu 60ları düşeyim artık ya...

eski diyetimde de hep 60 sınırında kaldım, yine öyle olmasın lütfen.

bu arada bugün alkol aldım biraz, yanına da kuruyemiş yedim diğer türlü çarpar diye.

bugün bozmuş oldum ama çok da bozmuş sayılmam.

alkol aldığın gün meyve yemeyecekmişsin, akşamında. öyle bir notum var.

arkadaşlar ben her sabah kabuklarıyla kaynatılmış soğan suyunun içine hafif limon sıkarak içiyorum, ayrıca 2 yemek kaşığı elma sirkesine bir tatlı kaşığı bal ılık suya, sonra normal aşırıya kaçmadan yemeğimi yiyorum. kesinlikle bol tahıllı ekmek, normal ekmeği bırakmak lazım. Ayrıca günde 1 litre karbonatlı ılık su. yeşil çay da her gün 2 bardak tüketiyorum. birini mutlaka kahvaltıda. yemekten çok kısmıyorum ama illa ki kolayı bıraktım, hem selülitlerim geçti çok yoktu ama olanlar da geçti hem de bariz şişkinlik yapıyormuş vücudumda onu farkettim. Evde korsesiz dolaşmıyorum ve termal taytımı çıkarmıyorum. Ve enteresandır genelde işe yaramamasına rağmen göbek bölgemde termal kemer inanılmaz işe yaradı. Birde alkol kızlar, alkol bildiğiniz farkettirmeden sinsi sinsi kilo yapıyor, alkolü hiç seviyesine indirdim. Kırk yılda bir arkadaşlarımla dışardayken çok az o da. Ama illaki hareket de gerekiyor. Ben havalar soğumadan önce akşam yemeklerinden sonra yürüyüşün çok faydasını görmüştüm ama şu an iş yoğunluğu ve havalar soğuduğu için çıkarmıyorum maalesef. Onun yerine eve pilates seti aldım ki nette çok uygun fiyatlara bulmak mümkün. Bir de özellikle selülit sorununuz varsa ip alın atlamak için hem bacak basenlere iyi geliyor hem de selülitlere. Ben 70 kilodan 59'a düştüm ki, diyet yapmadım doğru dürüst. aklıma geldi birde ketçap mayonez ve dışardan eve yemek söyleme olayına son verdim. Az yemenin çaresini de çok tahıllı ekmekle yapılmış tostla buldum. Çünkü diğer türlü ay salatanın suyuna ekmekle banayım ay biraz da şundan kaşıklayım derken alıp başımı gidiyorum. Günde bir bardak da diyet çaylardan içiyorum. Bir bardaktan fazlası zararlıymış bağırsaklarda hasar yapıyomuş çünkü. Bir de pentinin selülit çorabını evde tayt altına giymek için öneririm ben öyle yapıyorum, inanılmaz sarmalayıp toparlıyor, ki ben alırken gereksiz harcama yaptığımı düşünerek almıştım açıkçası. bir de şu an karışım aklıma gemiyor ama burda bir forumda görmüştüm kolay bulursunuz, marankinin bitkisel yağlarla incelme karışımı var o da işe yarıyor gibi geldi bana ölçmedm hiç kendimi ama onu da denemeye başladım. Ayrıca mutlaka yoğurt ve süt gün içinde tüketmek gerekiyor ben light olanlarını tercih ediyorum ve kuru kayısı ve kuru incir sabah 2şer tane her ikisinden mutlaka yiyorum. Sürekli oturarak çalışan biri olarak faydalarını gördüm açıkçası. Herkese kolay gelsin

Ve her zamanki gibi ifrat tefriti doğurdu. Tartıda 65 kiloyu göreyim diye sabah iki saat kadar kadar yüzüp, ikindide bir o kadar süre kışta kıyametde yürüdüm.Bir güzel soğuk yedim, tarifsiz şekilde hamladım,akşam elden ayaktan düştüm.Hasta yattım.Hiç bir şey yiyemedim. Sabah da tartıda 64.7 kg çıktım ama sevinecek takatim kalmamıştı. Ve diyet yapan genç kız için zalim kader ağlarını örmeye devam etti.Sabah arkadaşlarla kahvaltıya, öğlen ev oturmasına, akşam da doğum günü partisine gittim.Diyetten ve hastalıktan bitap düşmüş nefsim benden intikamını aldı,peş peşe gelen her üç organizasyonda da yedim Allah yedim.Ve bu sabah uyanır uyanmaz kendi mi tartının üzerinde buldum, evet elbette beklenen fiyasko ile karşılaştım dünkü 64.7 nin yerinde yeller esiyordu.Tam tamına 65.4 kiloydum.Zalımsın hayat!!!

iki gündür misafirim olduğu için pek giremiyorum nete.ama misafirim olmasına rağmen diyetimi bozmadım:)
3 gündür tartılmıyorum korkuyoum çünkü inanılmaz bir şişkinlik var kabızlık problemi var malesef her zamanki gibi napıcamı şaşırdım artık kayısılı bitki çayım var ama içmek istemiyorum bağırsak tembelliği yapıyormuş..
zaten bu kabızlık metabolizmanın yavaş çalışmasından e o da kilo yapıyor işte benim bu problemim hep var

iki gündür listemi yazmıyordum bugün yazayım artık
sabah sabah hatta sabahın bir körü 7.30 da 1 yumurta 1 dilim ekmek ve 1 dilim peynirden oluşan kahvaltımı yaptım
öğlene kadar dersanede acıkırım diye yanıma kuru kayısı almıştım ama bugün çok iştahsızdım (uykusuzluktan herhalde) onu da yiyemedim
öğlen eve geldim gözüm uykudan başka birşey görmediği için yemek yemeden yattım
öğleden sonra 3 gibi bir elma
akşam 4 yemek kaşığı türlü 2 yemek kaşığı esmer bulgur pilavı ve salata
saat 21'de çayın yanında bir kaç tane fıstık ve iki üç tane de çekirdek
işte böyle bakalım yarın tartı günü perşembeden beri bir gelişme var mı

Elifimmahsum sabahın köründe kahvalti ederek çok iyi bir şey yapmışsın.Zira metabolizmayı erken calistirmak rejimlerde tavsiye edilen bir şeydir, hele ki kahvaltı öncesi iki bardak ılık su veya kuru kayısı hazmı da kolaylaştıracağını için özellikle önerilir;-)

Hastalık ve peşi sıra gelen davetler silsilesi sonucu rejimimin nasıl sabote olduğunu anlatmıştım.Geçen gece de annemle sohbet ederek sabahladığım için dün tüm gün yattım.Tüm bunlardan pisman oldum ve erkenden kalkarak rejimime geri döndüm.Kahvaltımı yaptım,10.30'daki ara öğün bekliyorum.

Selam kızlar,
Beni de aranıza alırsınız dimiii
Ben de 1.62 boyunda ve 61 kıloyum. Kemıklerım de kalın oldugu ıcın daha da geniş gosterıyorum. Evlenelı 6 ay oldu 6 kılo aldım artık onune gecmem gerekıyor. 3 gun oldu dıyete baslayalı. Bakalım bu sefer azimliyim inşallah böyle devam ederım.. Hep bırlıkte eritelim şu yağlarııı

bu başlık tam bana göre :)
1.70 boyum, 68,50 kiloyum. 3 haftadır kendi kendime diyet yapıyorum.
3 hafta önce 70 ile başladım ancak 1,5 kilo verebildim.
aç geziyorum resmen ama kilo veremiyorum acaba sebebi ne olabilir? çok canım sıkılıyor bu duruma ((

herkese selam kızlar bugün çpk mutlu oldum perşembeden bu yana tartılmıyordum bu sabah tartıldı 1 kilo 100 gram vermişim:)
durmak yok yola devam kızlar:) bu kilolae gidecek başka yolu yok alem manken görsün dimi değme mankenlere taş çıkartırız kızlar biz yeterki kendimize özen gösterelim

Merhabalar kızlar mümkünse bende aranıza katılıp motive olmak ve kilocuklarımı pıtır pıtır vermek istiyorum:) Ben 169 boyunda tam 67 kiloyum vücumdaki yağ oranı yaşıma göre çok fazla yaklaşık %33 :/Hedefim 54 kiloyu görmek:) Eskiden 73 kiloydum diyetisyenle 69a indim sonra diyetisyeni bıraktım biraz kendim devam ettim ve 2 kg daha verdim fakat benim hep bozasım geliyor diyetimi umuyorum burda siz bana ben size gazı verip boğazımızı tutucaz .Şahsen delirmeye yakın açlık krizlerim bastırdığında bu sayfaya girip yazdıklarımızla kendimi motive etmeyi, derin bir nefes alıp bir büyük bardak su içmeyi o da kesmezse tarçınlı sıcak süt içmeyi planlıyorum.Şuanda hafifletilmiş protein diyeti yapıyorum yani et salata yoğurt sabah 1 dilim ekmek yanında istediğim kadar peynir domates jambon yiyorum.Sonuçları sizlerle paylaşmak üzeree hepimize kolay gelsin :)

Evet kilon cok değil aslında ama yağ oranın dediğin gibi yüksek,yağ yakıcı cay yapabilirsin kendine,bende cok ise yaradı ,gecen ay verdigim 3.5 kanun 2,8 i yağdan gitmişti , 165 cm ve 65 kgyum,%31 benim de yağ oranım 29 lara indiririm inşallah .
Buraya takil gercekten ise yarıyor ,motive olunuyor.
Bir de cok sevindiğim bişey oldu bu h.sonu kızlar,6 yıl sonra ilk defa 29 beden kota girdim,benim icin bı mucize 20li bedenler ,sizinle paylaşmak istedim

Ne güzel yahu maşallah Ben de çok sevdiğim eski bir kotumun içine girmeye
çalışıyorum ve lakin henüz başaramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…