60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar :) Ben de bu gruba katılmak isterim. Fakat bir türlü kendime uygun diyet ve evde yapılacak spor videosu bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Boy: 173 cm
Kilo: 68 kg

Ölçülerim
Göğüs: 90
Bel: 82
Göbek: 100
Kalça: 108
Basen: 110

Ölçülerimiz benziyor papillon benimde bel problemli,göbek cevrem yağlı,kalçam 98-100 arası ,en zoru bel cevresini daraltmak ama başaracağız

Ölçülerimiz benziyor papillon benimde bel problemli,göbek cevrem yağlı,kalçam 98-100 arası ,en zoru bel cevresini daraltmak ama başaracağız

Umarım başarırız, gerçekten artık hırs yaptım. Biraz araştırdım diyetleri falan diyet bulmak kolay da ben evde yapabileceğim spor videosu bulmakta zorlanıyorum. Leslie Sansone ve Pump It Up var bende ama sanki onlar çok da faydalı oluyormuş gibi hissetmiyorum... Benim basen de genetik aslında biraz o nedenle erimemesinden korkuyorum

Günaydın kızlar şimdi sizle çok sevdiğim ve cidden iyi bir çözüm olduğunu düşündüğüm bir yiyeceği paylaşıcam. CACIK! Sizi bilmem ama ben tam bir cacık hastasıyım ve inanın bana tam bir diyet yiyeceği em harareti hem açlığı alıyo hemde damağa süper hitap ediyo. Ben 2 salatalığı ortadan ikiye kesio çay kaşığıyla çekirdeklerini çıkarıyorum tabi siz çıkarmayadabilirsiniz. Eşit oranda süzme yoğurt ve light yoğurt kaıştırıyorum birazcık tuz istenildiği kadar sarımsak tozu ve naneyi yoğurtla karıştırıp içine salatalıklarıda iyice karıştırıyorum ve üstünü bol naneyle süslüyorum. Güvenin bana çok az kalorili yararlı metabolizmayı tam gaz çalıştıran bir yiyecek ve inanılmaz açlık kesiyor. Hepimize kolay gelsin şekerlerim :)

uzun zamandan sonra merhaba yeni yıla 60 ile gireceğim demiştim ama olmadı malesef 65 kilo ile girdim ama yeni yıldan sonra şuan 62 kgyum

merhaba kzlar
ayyy kotamız bitti ne zamandır evde internet yok ay(((
gittiğim yerden yaziım hızlıca:))))

dün yediklerimi yazayım
sabah 1 yum,süt,1kaşık bal az azıcık ama,1 dlm ekmek
öğlen 1 kase yoğurt 12 tane etimek
akşam 1 kase bamya yemeği biraz bulgur pilavı (keşke pilav yemeseydim,az yedim ama)
akşam 2 mandalin 1 kupa yeşilçay içtim.....

bugün yediklerim
sanah aynısı
arada yeşilçay ,salep,ılık su
öğlen yoğurt,etimek yiyicem daha yemedim.
akşam 1 tas tarhana içicem inşallah. ya da karnabahar haşlıycam yoğurtlu.
ama 7 den sonra meyve falan yooook ......yooooook aslaaaaaaaaaaaaaa canan hayır olmaz aç aç su iç daha ii...

1:
sabah tartıda 63.00 ı görünce böyle oldu kızlar kusuruma bakmayın artık.2 senedir bu kadar olmamıştım .resmen hamile gibi geziyorum .gören o beklenen soruyu soruyor:.((((( " hamile misin ".
kendinize ii bakın bacılarrrrr:))))

bu arada regliyim ben ondan mı böle oldu acabaaaaa
1-2 kg oynatır dertt etme
Ben de bu diyette öyle bahtsizim ki başladığımdan beri cocukların hastalıklariyla uğraşıyorum öksürük aksirik,istifralar bıktım artık,bı türlü diyete konsantre olamıyorum ki,kısın hele bir de 2 veletle diyet dunyanın en zor isi

Amannn ben de aynı durumdayımıAdet dönemim yaklaştığı için vücudum su topluyor, kaç gündür kilo vermem durdu.Haliyle insanın hevesi kaçıyor,adet görünce bütün o ödemlerden kurtulup birdenbire tartıda hafif çıkacağımı düşünerek motive oluyorum.Durmak yok, rejime devam.

sabah standart kahvaltımı yatım sabah dediysem öğlen yani:) ama bir kaç ince dilim sucuk yemiştim tavada pişmiş
akşamda 100 gr kadar haşlanmış et ve yoğurt
ha bu arada ikindi gibi fincan kek yapmıştım onun 1\3ü kadarını yedim malesf göz görünce insanın canı çekiyor işte
akşam da çay yapmıştım eşim çikolata almış ondan yedim bir tane kalorisine baktım 150 kalori offf ya eşim de almaz almaz diyete başlayınca alır deli oluyorum
neyse inşallah fazlalık olarak dönmez

selam arkadaşlar, herkese günaydınnn...
bu başlığı dün gece keşfettim. sizinle olmak banada iyi gelecek.

7.5 ay önce doğum yaptım, hamileyken 22 kilo aldım. (7 ayda 22 kilo, 9 ayda heralde 30 dan fazla kilo alacaktım :)) doğumdan sonra 2.5 ayda 15 kilo verdim, eski kiloma dönmem için 7 kilom kaldı. bu arada erken doğum yaptım, bebişim premetüreydi zorlu süreçte doğum sonrası giden 7 kilonun 5 kilosunu geri almıştım
7 kiloyu vermek daha zormuş, eskiden 5-6 kilo aldığımda hemen verebiliyordum şimdi veremiyorum 1.5 aydır 1 gr bile veremedim.. bugün daha istikrarlı olacağım dedim ve başladım.

sabah kahvaltım;(09:30)
3 çeri domates
1 salatalık
küçük bir kare peynir
3 zeytin
1 yumurta
çay (1 şekerli)

bu arada ölçülerim
boy 1.67
kilo 65
göğüs 95
bel 75
kalça 100

diyetimin devamını yazıyorum, konuya giriş yapan arkadaş olursa mutlaka yorum bekliyorum :)

saat 10 1 fincan form çayı
saat 12 15 dk spor (evde yaptım ip atladım bide bi kaç hareket)
saat 13 öğle yemeği 1 muz-1 elma-1 portakal

ufak bi tüyo veriyim,ben de diyetisyenimden öğrendim,bu form çaylarını pek önermiyorlar üzerinde form plus vs yazan ilaçlra kısa vadede iyi gelebiliyomuş içeriğindeki sinameki falan yüzünden ama zamanla bağırsakları tembelleştirip alışkanlık yapıyormuş,bana form çayları yerine yaşilçay ve doğadan yedi otluyu önerdi içinde sinameki yok,bir de aktardan aldığım bikaç otla sabah yağ yakıcı çayım var bunlar.günde 3 fincanda fazla bitki çayını da önermiyrolar ,fazla idrar sökmek de tehlikeli çünkü

Herkese selamlar
Yeniden başladım zayıflama yolculuğuma baktım irademe sahip çıkamıyorum tek başıma bende bir gruba girsem iyi olur dedim.Bundan üç sene önce 79 kilodan 59 kiloya indim.Fakat üni.ye başlayınca yurtta kalmaya başladım haliyle gelsin kilolar iki sene de 70e çıktım yeniden.Ama tekrar şişman olmak istemiyorum o yüzden tekrar başladım diyete.hangi gruba katılsam bilemedim ama 60lara bi kilom kaldığı için bu gruba gireyim dedim inşallah bu sefer tekrar zayıflayıp kilomu koruyacağım

Kızlar benide alın aranıza.
57 ile hamile kaldım. 20 kilo aldım. 2 ayde 15 kilo verdim. ama 5 kilo yapıştı gitmiyo...
Şu pilav makarnadan uzak durabilsem. İşte pilav evde pilav...
Yemekleri ben yapsam kesin bir çorba bir salata ile geçiririm ama k. valide yapıyor..Önüme gelmişken yemeden de kalkmıyorum hiç.
Eşim boğazına çok düşkün evde her akşam çay içilir yanında mutlaka bişler vardır...beni diyete teşfik edici hiçbirşey yok
İnanın 2 pantolonla idare ediyorum aylardır. İnat ettim yeni kıyafet almayacağım. Dolabımda içine sığamadığım çeşit çeşit pantolonlarım var..
Kızlar enerjiniz banada geçsin lütfen...El birliği istiyorummmmmmm

Zaten irademize sahiç çıkabilseydik burda olmazdık malesef
Neyse şimdi başladık. Kendimize söz verelim..hedefin kaç? Ben 56-57 olsam yeter diyorum...
Yaa biz diyete başlıyoruz başlamasında etrafımızdaki insanlar hiç yardımcı olmuyor. Bir kereden bişi olmaz. Yok ne kilosu neden kilo yok..Ye babam yeee...En çokda onlara kızıyorum ben

Sorma ben de o dertten muzdaribim önce kilo ver diyorlarlar sonra çok az yiyorsun hasta olucan.Kilo verince de bu sefer çok verdin biraz al kimse bişeyi beğenmiyor ki canım benim hedefim 52 inşallah 167 boyum hiç zayıf olamadım hayatım boyunca bi kez insamlar bana zayıf desinler istiyorum

ben geldim. sabah tam 60.00 çıktım. yani iki haftada 1.8 kiloya tekabül ediyor verdiğim.
güzel gibi. yarın falan 60'ların altına düşerim sanırım. inşallah

selam kızlar kaç gündür nette sorun var giremiyorum bu sabah tartıldım 65.3 geldim 3 gün önce 65.8'di. aslında daha fazla da verebilirim ama yatılı misafirirm var yemek hazırlıyorum diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama misafirm yemeğini rahat yesin diye onun yanında ben de yiyorum biraz kaçıyo ama fazla da kaçırmamak için çok çabalıyorum

boyun 167 yse 57 ile bile fıstık olursun,takır takır olmak da çok sevimli gelmiyor erkeklere,açıkçası haksız da sayılmazlar,bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…