Ölçülerimiz benziyor papillon benimde bel problemli,göbek cevrem yağlı,kalçam 98-100 arası ,en zoru bel cevresini daraltmak ama başaracağız
1-2 kg oynatır dertt etmebu arada regliyim ben ondan mı böle oldu acabaaaaa
diyetimin devamını yazıyorum, konuya giriş yapan arkadaş olursa mutlaka yorum bekliyorum :)
saat 101 fincan form çayı
saat 1215 dk spor (evde yaptım ip atladım bide bi kaç hareket)
saat 13öğle yemeği 1 muz-1 elma-1 portakal
Herkese selamlar
Yeniden başladım zayıflama yolculuğuma baktım irademe sahip çıkamıyorum tek başıma bende bir gruba girsem iyi olur dedim.Bundan üç sene önce 79 kilodan 59 kiloya indim.Fakat üni.ye başlayınca yurtta kalmaya başladım haliyle gelsin kilolar iki sene de 70e çıktım yeniden.Ama tekrar şişman olmak istemiyorumo yüzden tekrar başladım diyete.hangi gruba katılsam bilemedim ama 60lara bi kilom kaldığı için bu gruba gireyim dedim inşallah bu sefer tekrar zayıflayıp kilomu koruyacağım
Zaten irademize sahiç çıkabilseydik burda olmazdık malesef
Neyse şimdi başladık. Kendimize söz verelim..hedefin kaç? Ben 56-57 olsam yeter diyorum...
Yaa biz diyete başlıyoruz başlamasında etrafımızdaki insanlar hiç yardımcı olmuyor. Bir kereden bişi olmaz. Yok ne kilosu neden kilo yok..Ye babam yeee...En çokda onlara kızıyorum ben
Sorma ben de o dertten muzdaribim önce kilo ver diyorlarlar sonra çok az yiyorsun hasta olucan.Kilo verince de bu sefer çok verdin biraz alkimse bişeyi beğenmiyor ki canım benim hedefim 52 inşallah 167 boyum hiç zayıf olamadım hayatım boyunca bi kez insamlar bana zayıf desinler istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?