selam kızlar kaç gündür nette sorun var giremiyorum bu sabah tartıldım 65.3 geldim 3 gün önce 65.8'di. aslında daha fazla da verebilirim ama yatılı misafirirm var yemek hazırlıyorum diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama misafirm yemeğini rahat yesin diye onun yanında ben de yiyorum biraz kaçıyo ama fazla da kaçırmamak için çok çabalıyorum
bence süper ,aynı yolda devam,benim de hızım iyice durdu galiba,arkadaşlar bizim kilolarımızda kilo vermek çok daha zor ya,gıdım gıdım veriyor insan,fazlalık ne kadar çoksa o kadar hızlı veriyosun sanırım
selam kızlar kaç gündür nette sorun var giremiyorum bu sabah tartıldım 65.3 geldim 3 gün önce 65.8'di. aslında daha fazla da verebilirim ama yatılı misafirirm var yemek hazırlıyorum diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama misafirm yemeğini rahat yesin diye onun yanında ben de yiyorum biraz kaçıyo ama fazla da kaçırmamak için çok çabalıyorum
o hatayı ben de yapıyorum yaaa.
misafirden cok yiyorum galibabir de pişirirken iyice canı cekiyor insanın.
yaaaaa hastayım şu yemek hazırlarken koktu deyip doyanlara...yok anam yok bende ters tepki yapıyor...
Sorma ben de o dertten muzdaribim önce kilo ver diyorlarlar sonra çok az yiyorsun hasta olucan.Kilo verince de bu sefer çok verdin biraz alkimse bişeyi beğenmiyor ki canım benim hedefim 52 inşallah 167 boyum hiç zayıf olamadım hayatım boyunca bi kez insamlar bana zayıf desinler istiyorum
Kaç gündür kilo vermem durdu hatta rejim yapıp kilo alıyorum diye acayip depresif moddaydım.Sabah umutsuz bir şekilde tartıya çıktım, 64 kg geldim.Nihayet ödemlerden kurtulmuşum yaniBöylelikle vermem gereken 14.4 kg nin küsüratından kurtulmuş oldum, düz hesaba çıktım.Geriye kaldı mis gibi bir 10 kg.Kilo veremiyorum diye sporu da bıraktıydım,hastaydım zaten hiç halim yoktu.Kendimi toplar tekrar başlarım artık:)
ben sanırım pazartesiden itibaren 50-59 kilo başlığına kayarım.
dün akşam tartıldım, yemekten önce, 59.5 geldim.
sonra yemeğimi çok geç yedim, 9 gibi. (ki bu asla yapılmamalı) bir dilim ekmekle yedim, akşam ekmek de yememem gerekiyor normalde.
ve aksi gibi sonra da uykum geldi yattım.
uyandığımda 59.8 idi.
bir iki güne 59'larda devam etmeye başlayacağım umarım.
81 lerdeydim 70 79 grubundaydım şuan 69 70 arası gdip geliyorum şua kilo vermem durdu haftaya görümcem gelecek ve 70 altında 67 filan görsem çoook iii olacaksizce düşebilirmiyim haftaya kadar ne yapmalıyım lütfennn yardım önerisi olan şimdiden teşekkürler
canım bunun sebebi nohut ve sarmısak(cacıktaki) ikisi de gaz yapan ve şişiren gıdalar.korkma doğru beslenmişsinbugün kendimi çok şişkin hissediyorum acaba çok mu yedimki işşte yediklerim;
sabah 1 bardak soğan suyu
kahvaltı da çeyrek simit, 1 yumurta,yarım dilim peynir,4 zeytin
arada içinde yarım kuru kayısı olan yeşil çay
öğlen gibi 1 küçük muz 1 küçük elma 1 tane da portakal
akşam 5-6 kaşık nohut yemeği ve 1 kase cacık
bu kadar yediklerim dünya kadar yemek yemiş gibi hissediyorum karnımda da şişkinlik var
canım bunun sebebi nohut ve sarmısak(cacıktaki) ikisi de gaz yapan ve şişiren gıdalar.korkma doğru beslenmişsin
oh oh ne güzel meteorcuğum bak ne güzel 4 kilo vermişsin pes etmek yok devam. bu arada senin boy kaç 10 kilo daha vermem gerek demişsin
ben gruba katıldığımda 69.2 ydim en son diyetisyen kontrolümde 65.7 olmuştum,hedefim de 62,boyumsa 165.aynen ben de öyleyim ne kadar verirsem veriyim en zarif halimle bile çok ince görünmedim,hep bi heybetim vardırsmileyeyes en çok senle ben giriyoruz buraya galiba bir de meteor var sen gruba katıldığından beri kaç kilo verdin merak ettim ben gruptan önce 1 kilo vermiştm gruba katıldığımdan beri de 3 kilo gitti. sen de benim gibi düşünüyorsun kilo konusunda benim ideal kilom 61 ben şu an 65'teyim gerçi eşim 56 ister ama 56 için kendimi o kadar kasamam verirsem veririm inşallah ama o kadar veremzsem de napayım zaten biz evlendiğimizde ben 70 kiloydum sonra 60'a düştüm ama kemiklerim iri benim de senin gibi ne kadar zayıflasam da öyle incecik çıt kırıldımlardn görünmüyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?