60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence süper ,aynı yolda devam,benim de hızım iyice durdu galiba,arkadaşlar bizim kilolarımızda kilo vermek çok daha zor ya,gıdım gıdım veriyor insan,fazlalık ne kadar çoksa o kadar hızlı veriyosun sanırım

ben de öyle düşünüyorum ama insan bir an önce de vermek istiyor.o kadar diyet yapıyoruz resmen kendi nefsimizi bayağı bayağı zorluyoruz.
bu sabah eşimle vücut kitle indekslerimizi ölçtük benim ideal kilo 61 çıktı ama eşim bence sen 55-56 olmalısın dedi ya hi utanmıyo da benim vücut kitle indeksim normal çıkmış kendininki fazla kilolu çıktı en az 12 kilo vermesi gerekiyor bi de ne diyor

o hatayı ben de yapıyorum yaaa.
misafirden cok yiyorum galiba bir de pişirirken iyice canı cekiyor insanın.

yaaaaa hastayım şu yemek hazırlarken koktu deyip doyanlara...yok anam yok bende ters tepki yapıyor...

o hatayı ben de yapıyorum yaaa.
misafirden cok yiyorum galiba bir de pişirirken iyice canı cekiyor insanın.

yaaaaa hastayım şu yemek hazırlarken koktu deyip doyanlara...yok anam yok bende ters tepki yapıyor...

sorma o kadar güzel kokular içinde özene bezene yemek hazırla sonra da size afiyet olsun ben yemiyorum demek....oofff çok kötü ya
akşam da durup dururken canım poğaça çekti misgibi peynirli poğaça kokusu geliyor burnuma gecenin 11'inde allahtan evde yoktu yoksa kendimi biraz zor tutardım

Kaç gündür kilo vermem durdu hatta rejim yapıp kilo alıyorum diye acayip depresif moddaydım.Sabah umutsuz bir şekilde tartıya çıktım, 64 kg geldim.Nihayet ödemlerden kurtulmuşum yani Böylelikle vermem gereken 14.4 kg nin küsüratından kurtulmuş oldum, düz hesaba çıktım.Geriye kaldı mis gibi bir 10 kg.Kilo veremiyorum diye sporu da bıraktıydım,hastaydım zaten hiç halim yoktu.Kendimi toplar tekrar başlarım artık:)

52 mi..Bence o kadar olmana gerek yok...Neyse ben dün bütün gün boyunca irademe sahip çıktım. Tabrik ediyorum kendimi
Yeşil çay içmeni tavsiye ederim. Baya yağları götürüyormuş...Fazlası zarar haliyle...

Ee hanımlar şimdi ne gibi diyetler yapıyorsunuz.
Ben çalıştığım için malesef yemeğimi yapamıyorum..Evden işe yemek götürmüyorum. Çorba salata ve ana yemek yiyorum (pilav tatlı ekmek yok) bol su içmeye çalışıyorum....Abur cuburu kestim. Ancak iş gereği oturarak çalışıyorum eve geç saatte gidiyorum spor yapamıyorum...

Son düzenleme:
ben sanırım pazartesiden itibaren 50-59 kilo başlığına kayarım.

dün akşam tartıldım, yemekten önce, 59.5 geldim.

sonra yemeğimi çok geç yedim, 9 gibi. (ki bu asla yapılmamalı) bir dilim ekmekle yedim, akşam ekmek de yememem gerekiyor normalde.

ve aksi gibi sonra da uykum geldi yattım.

uyandığımda 59.8 idi.

bir iki güne 59'larda devam etmeye başlayacağım umarım.

arkadaşlar sanırım bir ben 60 -62 olmak yeterli diyorum,çoğunuzun hedefleri 50 li kilolar,ben 50 leri hayal etmiyorum açıkçası istemiyorum da kendi adıma ,54 kiloyken bile 38 beden giyen biri olarak kemik kalınlığımı tahmin edebilirsiniz az çok.vücudumda dirhem yağ yoktu,kemiklerim elime geliyordu ama 36 asla giyemedim
sağlıklı kiloda olmak ,yanlardan yağların fışkırmaması ii hissetmek yeterli benim için kaç kilo verdiğimden ziyade.çünkü diyet insanı biçok şeyden mahrum bırakıyor ve diyeti kestiğiniz zman bir süre sonra başa dönüyorsunuz,tecrübelerimle sabittir.diyetisyenle bi sonraki randevumda bunu konuşucam ,hayat boyu neler yapmam gerekir kiloyu sabitlemek için onları öğrenicem,sizlerle de paylaşırım
kendinizi çok sıkıntıya sokmayın unutmayın biz şişman değil normal kilolu insanlarız amacımız biraz daha incelmek

oh oh ne güzel meteorcuğum bak ne güzel 4 kilo vermişsin pes etmek yok devam. bu arada senin boy kaç 10 kilo daha vermem gerek demişsin

vay mezun veriyoruz desene darısı hepimizin başına:) ama burayı da ihmal etme oray gidince

81 lerdeydim 70 79 grubundaydım şuan 69 70 arası gdip geliyorum şua kilo vermem durdu haftaya görümcem gelecek ve 70 altında 67 filan görsem çoook iii olacaksizce düşebilirmiyim haftaya kadar ne yapmalıyım lütfennn yardım önerisi olan şimdiden teşekkürler

canım sen elinden geleni yap olursa olur inşallah ama olmazsa da moralini bozup pes etme çünkü 1 haftada 3 kilo verme kolay değil yani kendi çok da kasıp sağlığınla oynama.seni çok iyi anlıyorum görümcen geldiğinde zayıfladığın iyice belli olsun sana ne kadar zayıflamışsın demesini ve moral bulmayı istiyorsun ama untma ne bizim gibi zayıflamaya çalışanlara ne kadar zayıflamışsın denmesi bizim için aslında o kadar da iyi değil çünkü kendimizi buna kaptırıp diyeti bırakabiliyoruz malesef.. o yüzden kasma yavaş ver kalıcı olsun bir anda verip misli misli almaktansa...

bugün kendimi çok şişkin hissediyorum acaba çok mu yedimki işşte yediklerim;
sabah 1 bardak soğan suyu
kahvaltı da çeyrek simit, 1 yumurta,yarım dilim peynir,4 zeytin
arada içinde yarım kuru kayısı olan yeşil çay
öğlen gibi 1 küçük muz 1 küçük elma 1 tane da portakal
akşam 5-6 kaşık nohut yemeği ve 1 kase cacık
bu kadar yediklerim dünya kadar yemek yemiş gibi hissediyorum karnımda da şişkinlik var

canım bunun sebebi nohut ve sarmısak(cacıktaki) ikisi de gaz yapan ve şişiren gıdalar.korkma doğru beslenmişsin

smileyeyes en çok senle ben giriyoruz buraya galiba bir de meteor var sen gruba katıldığından beri kaç kilo verdin merak ettim ben gruptan önce 1 kilo vermiştm gruba katıldığımdan beri de 3 kilo gitti. sen de benim gibi düşünüyorsun kilo konusunda benim ideal kilom 61 ben şu an 65'teyim gerçi eşim 56 ister ama 56 için kendimi o kadar kasamam verirsem veririm inşallah ama o kadar veremzsem de napayım zaten biz evlendiğimizde ben 70 kiloydum sonra 60'a düştüm ama kemiklerim iri benim de senin gibi ne kadar zayıflasam da öyle incecik çıt kırıldımlardn görünmüyor malesef

Son düzenleme:
oh oh ne güzel meteorcuğum bak ne güzel 4 kilo vermişsin pes etmek yok devam. bu arada senin boy kaç 10 kilo daha vermem gerek demişsin

Boyum 1.70 cm.Üç sene evvel diyetisyene gittiğim de ideal kilomun 58 olduğunu söylemişti.Ben de 58'in altına ineyim, rejimi bırakınca nasılsa bir kaç kilo alırım dedim.Yok ben size koruma diyeti vereceğim kilo almazsınız falan dedi, kabul etmedi.Ben de diyeti bırakınca peyderpey kilo alarak bu noktaya geldim.O yüzden bu sefer aynı tongaya basmak istemiyorum.Evet ideal kilom 58 ama ben 54 de ineyim, bir kaç kilo üstüne alsam bile yine formda kalayım istiyorum.Yıllar yıllar evvel 54 kiloydum, hayatımın çok sevdiğim bir dönemindeydim.Galiba o yüzden sayısal hedef olarak 54'ü seçtim.

ben gruba katıldığımda 69.2 ydim en son diyetisyen kontrolümde 65.7 olmuştum,hedefim de 62,boyumsa 165.aynen ben de öyleyim ne kadar verirsem veriyim en zarif halimle bile çok ince görünmedim,hep bi heybetim vardırdüşün evlenirken 54 kiloydum ve 38 bedendim,sırf kemik halimle bile:))
ve benim psikolojim bozuluyor sürekli diyet halinde .kaldıramııyorum.zaten deli gibi yiyen biri diilim,haşimato hipotiroidiyim ve metabolizmam da öyle aman aman hızlı diil. 2çocuk sahibiyim 33 yaşındayım vs vs.yani öyle çok kolay olmuyor kafayı kiloyla da bozmamak adına 62 yeter diyorum:44:
çok mu konuştum ne içim dolmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…