60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm e 54'leri görüp şimdi 60-69 grubunda olmak zor tabi ama şu anda da çok kilolu görünmüyorsundur.gerçi benim de boyum 1.69 hemen hemen aynıyız ama zayıf değil balık eti görünmü oluyor işte malesef

konuş konuş içini boşaltırsın zaten buradaki amaç da o değil mi birbirimize destek olup rahatlamak. ben de senin gibi çok aşırı yiyen iştahlı biri değilim kendimi bildim bileli görünüm olarak toplu bir görüntüye sahibim neredeyse ergenlik çağından beri de sürekli diyet ve dikkat etme durumundayım yani öyle hiç bir zaman amaaan boş ver deyip yemedim durm böyle bir de yeseymiştim kapılardan sığmazdım herhalde diyorum:) gören hükümet gibi avrat derdi herhalde:)

Aynen öyle Elifimmahsum,tartıda en hafif çıktığım da bile görünümde en iyi ihtimal balıketliyim.Bir de Türk tipinin gözüne vurmuşum.Üst beden ince, alt beden büyük.Kilo orantılı dağılmayınca da insan olduğundan daha kilolu gösteriyor.

Kızlar bir şey soracağım.Diyet sırasında düzenli olarak yeşil çay içip de faydasını gören var mı acaba? Ben de içmeye başlasam mı diye düşünüyorum

Herkese merhabalarrr..ben de bu başlığa ilk defa girdm, 65.7 kilom, 165 boyum, önce şu 60 ın önündeki fazlalığı atmak istiyorumm, beraberce dah agüzel olur diye düşündüm, bi süredir 6. takımdayım ancak istikrarsız zamanlarım oluyor, daha da dikkatli olmak için elimden geleni yapmaya kararlıyım, bu yaz farklı olcaka bananeee

Ölçülerimiz birebir aynı,saka gibi,65,7 ve 165.
Ben de yaklaşık 3aydir uğraşıyorum 70kusurlerdeydim,kendi basıma 2kgverdim,diyetisyene başladım ve 2 aydır da burda takiliyorum

Ölçülerimiz birebir aynı,saka gibi,65,7 ve 165.
Ben de yaklaşık 3aydir uğraşıyorum 70kusurlerdeydim,kendi basıma 2kgverdim,diyetisyene başladım ve 2 aydır da burda takiliyorum

Aaa harikaymıss bundan sonra beraber o zmann..ben de bı zamanlar 70 küsürdüm cok oluyo,sonra 59 olmustum koruyamadımm gerı ıstıyorummm

Bu günümü yazayım

Aç karnına: 2 bardak ılık su,2 çir,1 ceviz
Sabah: 5 zeytin, 2 tatlı kaşığı pekmez,yarım domates, birazcık küp peyniri,1dilim ekmek
Ara: 2 çir, 1 ceviz
Öğlen: 1 kase çorba( yağ yaksın içine 1 kaşık sirke katıp içiyorum), bir çatal kadar peynir,kaseyi sıyırmak için bir lokma ekmek
Ara: Cevizli puding
Akşam:1 tabak ıspanak ve yine tabağı sıyırmak için bir lokma ekmek
Ara: Arkadaşla kahve içmeye çıktık ama kahve sonunda profiterol yedik.Tatlı ekstra oldu

Gün boyu 2 litre su, 100 mekik ve 1,5 saat kadar yürüyüş

profiterol işi bozmuş ama olsun arada olur öyle:) meteor bende senin gibiyim üst ince ama basen kalça hak getire yani:)bu arada nerelisin sen de bizim gibi kuru kayısıya çir diyorsun ben adanalıyım

merhaba ben Beste. boyum 1.64 2011 kisi 63 kiloydum ve bu siteye kaydoldum sonra diyet ve kesinlikle SPOR ile 55 kiloya dusmustum. Site kesinlikle mukemmel bir motivasyon katiyordu. Sonra universite sinavina hazirlanirken sporu birakmak durumunda kaldim ve iste gencecik hayatimdan 1bucuk sene calicak olan ve halada calan 14 kiloyu aldim. 69 kiloya ciktim zayiflicam zayiflicam dedim irademe hakim olamadim. Sonra universiteyi kazandim yerlestim ders mers derken yoruluyordum ve 64 kiloya dustum. Suan sizlerle birlikte zayiflamak istiyorum. Universitem araya girdi ve spor merkezine kaydoldum. Hedefim 53

kızlar epeydir uğrayamadım en son uğradığımda 66,6 idim sanıyorum..bi ara veremedim bi türlü amma velakin 65,8 im artık eski kilomda olmaya sadece 3,3 kilom kaldı:) 16 şubatta bi organizasyon var o zamana kadar en azından 61-62 olabilmeyi istiyordum..bakalım ne kadar verebilicem..27 gün var bugün dahil..bugün az yiycem ama bakalım verebilecekmiyim.sabah bir dilim ekmekle peynir yedim.öğle içinde et yerine peynir getirmiştim ama tavukmu söylesem acaba diyorum...yarınki kontrolde 65,5 çıksam bile razıyım ama pek umudum yok.cumartesi pazar ii geçmedi sanki:) öperim kızlar bahara kadar zayıf olalım:))

KİLOm: 65,8

Selaaaam

ilçlarm bitti artık deli gibi diyetteym inşallah:))))))

sabah 1br limonlu ılık su içtim ve kahvaltı yaptım peynir zeytin 2 ç k bal 1 dlm ekmek

1/2 litre su içtim şimdilk

(((((( 63 kiloyum 1.58 boy şimdilikkkkkk

Aynı sayılır kilomuz canım ben de 65,7 idim cuma günü..halletcez inşallah kilolarıı haydinnn

Surat asmak yok ne varmış 63 tee hopp gidiverir hepsiii

Spor merkezine kaydolmakla çok iti etmişsin canım hadi bakalım hep beraber kurtulcaz fazlalıklardan merak etmee

merhabalarrr
ben dün pazar olmasına rağmen fena diildim kızlar.sabah kuvvetli bi kahvaltı şekersiz 2 çayla ardından türk kahvesi,öğlen meyva partisi akşam da et sote biraz püre 2 kaşk kadar da makarna yedim.pazarlarım diyet dışı olurdu ,dışarı çkmayınca ii oluyor.veeee işin en güzel tarafı bu salı eşimde diyetisyene başlıyorr ve beni artık yoldan çıkaramayacak

bak o zaman diyet daha istikrarlı devam eder evde diyet yapmayan biri insanın azmini iradesini kırıyor senn adına sevindim

grubumuz bayağı hareketlendi kızlar ne güzel:)bugünkü menüm
sabah 1.5 dilim kepek ekmek yarım dilim peynir 3 zeytin 1 çay kaşığı bal 1 de yumurta
öğlen 2 kuru kayısı ve 8-9tane kuru üzüm öğleden sonra 3gibi 1 küçük muz
akşam 1 çay bardağı kadar yoğurt 4-5 kaşık pırasa 1dilim kepek ekmek
bu arada sabah bir çatal da incir reçeli yemiştim canım çok çekmişti
neyse bugünü akşam 9 gibi bir elmayla kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…