- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
grubumuz bayağı hareketlendi kızlar ne güzel:)bugünkü menüm
sabah 1.5 dilim kepek ekmek yarım dilim peynir 3 zeytin 1 çay kaşığı bal 1 de yumurta
öğlen 2 kuru kayısı ve 8-9tane kuru üzüm öğleden sonra 3gibi 1 küçük muz
akşam 1 çay bardağı kadar yoğurt 4-5 kaşık pırasa 1dilim kepek ekmek
bu arada sabah bir çatal da incir reçeli yemiştimcanım çok çekmişti
neyse bugünü akşam 9 gibi bir elmayla kapatırım
Ben menünü gayet beğendim kralsınama öğlen acana birazcık da yemek yesen daha iyi olmaz mı ya çok boş kalmış miden sanki akşam yemezsin bi öğün eksiltceksen illa yani ama düzenli de beslenmek gerek benceee
ben kpss'ye hazırlandığım için ve eşimden dolayı geç yattığımdan sabahları geç kalkıyorum 10-10.30 gibi kahvaltı yapana kadar da en az 11 oluyor o yüzden 2 öğün yiyorum çünkü zaten öğlen kahvaltı yaptığımdan
Hmm anladım o zmann... o zman sen gecelere dikkat ediyosan harika olur kendiliğinden zatenkpss ne düşünüyorsun acaba merak ettim şimdi
Bu aksam esimin siparişi üzerine kayinvalidemde arnavut böreği yedik,yarın diyete başlıyor ya son kaçamagini yaptı tabiiki bende.ama neyseki bitiyor.bundan sonra ben de diyete tam konsantre
sana kalorisi düşük bir çikolata tarifi vereyimmi hem de faydalı,bu kıyağımı unutmaayy benim de canım çekti
bugün de herşeyi canım çekiyor ne hikmetse sabahtan beri canım çikolata çekiyor kendimi zor tutuyorum
bu medine hurması dimi,şı büyük olan sulu hurmadan değil,bunu yapmak istiyorum sağol tarifin içinsana kalorisi düşük bir çikolata tarifi vereyimmi hem de faydalı,bu kıyağımı unutma
hurma ,kakao ve fındıkla yada ceviz,müthiş oluyor,bildiğin çikolata,içinde şeker de yok
8-10 hurmayı alıosun rondoda parçalıyorsun,içine 1-2 tatlı kaşığı kakao ve zevkine göre fındık yada ceviz ekleyip elinde minik minik toplar yap,2-3 tane yedinmi çikolata isteğini tatmin etmiş oluyosun,çok leziz bişey
yarını bekleyemeyip bugün tartıldım malesef perşembeden bu yana sadece 400 gr vermişim offf bu çok kötü oldu.kilo vermem bayağı yavaşladı en son 65.1'di bugün 64.7
edebiyat öğretmeniyim canım ben ama henüz atanmadım işte ona uğraşıyorum 2 senedir ama kısmet artık inşallah bu yıl olur.geceleri dikkat ediyorum diyete başladığımdan beri ama ondan önce malesef dikkat edemiyordum ve malum sonuç kilo aldım yani 60 kilodan 70 kadar dayanmıştım da bayağı gitti artık 65lere düşmüştüm en son çarşamba günü tartı günü bakalım kaç oldum
merhaba, ben de 61 kiloyum ve hedefim 50 kilo. emzirme dönemimdeyim ama proteinden kısmadığım sürece diyet yapmamda sakınca yokmuş. aranıza yeni katıldım. belli bir gün tartılıp burada paylaşıyormuyuz? yoksa herkes sadece verdiği zaman mı paylaşıyor?
bu medine hurması dimi,şı büyük olan sulu hurmadan değil,bunu yapmak istiyorum sağol tarifin için
bugün fena bi gün diildi.sabah rutin peynir zeytin ceviz yeşilçay kahvaltısı arada bi küçük fincan nescafe öğlen,1 küçük kase yoğurt roka salatası 5 kaşık kıymalı pırasa 1 dilim çavdar ekmeği birazdan bişeyler atıştırıcam keten tohumlu galeta olabilir akşama da tarhana çorbası ve et sote var.eşim de diyetisyene gitmiş obez çıkmamış ama şişman sınıfında başladı şükür benim 3.5 onun 15 kilosu var,hadi bize kolay gelsin
profiterol işi bozmuş ama olsun arada olur öyle:) meteor bende senin gibiyim üst ince ama basen kalça hak getire yani:)bu arada nerelisin sen de bizim gibi kuru kayısıya çir diyorsun ben adanalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?