60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben menünü gayet beğendim kralsın ama öğlen acana birazcık da yemek yesen daha iyi olmaz mı ya çok boş kalmış miden sanki akşam yemezsin bi öğün eksiltceksen illa yani ama düzenli de beslenmek gerek benceee

21.01.13 menüm:

Sabah:
Çeyrek kepek ekmek kadar vardır sanırım, sandviç peynirli zeytin ezmeli domates maydonozlu
1 bardak şekersiz çay

Öğlen:
1 tabak pilav-barbunya karışımı (dolu değil tab ki tabak dikkat ettim)

Akşam:
1 tabak keşkek (keşkeğe dayanamamm ama sadece 1 tabak yedim)

1 elma
1 çubuk tarçınlı ballı çay

Spor:yok (bugün tam 4 saat ayağımın üstünde b oraya bi buraya koşturdum tabi ki spor sayılmaz ama spor yapacak halim yokkk)
Su:2,5 lt

ben kpss'ye hazırlandığım için ve eşimden dolayı geç yattığımdan sabahları geç kalkıyorum 10-10.30 gibi kahvaltı yapana kadar da en az 11 oluyor o yüzden 2 öğün yiyorum çünkü zaten öğlen kahvaltı yaptığımdan

Son düzenleme:

Hmm anladım o zmann... o zman sen gecelere dikkat ediyosan harika olur kendiliğinden zaten kpss ne düşünüyorsun acaba merak ettim şimdi

Hmm anladım o zmann... o zman sen gecelere dikkat ediyosan harika olur kendiliğinden zaten kpss ne düşünüyorsun acaba merak ettim şimdi

edebiyat öğretmeniyim canım ben ama henüz atanmadım işte ona uğraşıyorum 2 senedir ama kısmet artık inşallah bu yıl olur.geceleri dikkat ediyorum diyete başladığımdan beri ama ondan önce malesef dikkat edemiyordum ve malum sonuç kilo aldım yani 60 kilodan 70 kadar dayanmıştım da bayağı gitti artık 65lere düşmüştüm en son çarşamba günü tartı günü bakalım kaç oldum

Bu aksam esimin siparişi üzerine kayinvalidemde arnavut böreği yedik,yarın diyete başlıyor ya son kaçamagini yaptı tabiiki bende.ama neyseki bitiyor.bundan sonra ben de diyete tam konsantre

Bu aksam esimin siparişi üzerine kayinvalidemde arnavut böreği yedik,yarın diyete başlıyor ya son kaçamagini yaptı tabiiki bende.ama neyseki bitiyor.bundan sonra ben de diyete tam konsantre

ayy benim de canım çekti
bugün de herşeyi canım çekiyor ne hikmetse sabahtan beri canım çikolata çekiyor kendimi zor tutuyorum

ayy benim de canım çekti
bugün de herşeyi canım çekiyor ne hikmetse sabahtan beri canım çikolata çekiyor kendimi zor tutuyorum
sana kalorisi düşük bir çikolata tarifi vereyimmi hem de faydalı,bu kıyağımı unutma
hurma ,kakao ve fındıkla yada ceviz,müthiş oluyor,bildiğin çikolata,içinde şeker de yok
8-10 hurmayı alıosun rondoda parçalıyorsun,içine 1-2 tatlı kaşığı kakao ve zevkine göre fındık yada ceviz ekleyip elinde minik minik toplar yap,2-3 tane yedinmi çikolata isteğini tatmin etmiş oluyosun,çok leziz bişey

Arkadaşlar regl haftma ve final haftam bir araya gelince diyeti uygulayamadım fakat yarından itibaren uygulamaya tam gaz devam söylediğim gibi 67 kiloyum 5 günde ya da haftada 1 kilo belirtmeye çalışıcam sevgiler :))

bu medine hurması dimi,şı büyük olan sulu hurmadan değil,bunu yapmak istiyorum sağol tarifin için

yarını bekleyemeyip bugün tartıldım malesef perşembeden bu yana sadece 400 gr vermişim offf bu çok kötü oldu.kilo vermem bayağı yavaşladı en son 65.1'di bugün 64.7

Selamlar tekrar geldim ama tabi neler yediğimi hiç söylemiyim ve bir gram dahi veremediğimiLeyleği havada görmüş gibi bir haftadı eve giremedim eh dışarda da rejim yapmak kolay mı gelsin hamburgerler gelsin pizzalar ama yok yok gerekirse verene kadar kendimi eve kapatıcam artık bakalım bugün bir fincan şekersiz çay 3 dilim kızarmış ekmek ve krem peynirle 3 yeşil zeytin.Kahvaltı da çok yedim biliyorum ama ne yapayım kahvaltımı iyi yapmazsam gün içinde adeta bir canavara dönüşüyorum

Son düzenleme:

Anladımm, atanırsın inşalah bu sefer olur kolay gelsinn..bakalım kaç olduk oluyoruz yaaa..ben de geceleri mesela dikkat etmiyordum pek artık aç uyuyorumm umarım faydası da olurrr

merhaba, ben de 61 kiloyum ve hedefim 50 kilo. emzirme dönemimdeyim ama proteinden kısmadığım sürece diyet yapmamda sakınca yokmuş. aranıza yeni katıldım. belli bir gün tartılıp burada paylaşıyormuyuz? yoksa herkes sadece verdiği zaman mı paylaşıyor?

hoş geldi istediğin zaman girip yazabilirsin mesela ben hemen hemen hergün yazıyorum. diğer arkadaşlar da öyle yediklerimizi yazıyoruz,diyet bir tarif olursa paylaşıyoruz verdiğimiz ya da veremediğimiz kiloları yazıyoruz bunlar bizi motive ediyor.

bugün fena bi gün diildi.sabah rutin peynir zeytin ceviz yeşilçay kahvaltısı arada bi küçük fincan nescafe öğlen,1 küçük kase yoğurt roka salatası 5 kaşık kıymalı pırasa 1 dilim çavdar ekmeği birazdan bişeyler atıştırıcam keten tohumlu galeta olabilir akşama da tarhana çorbası ve et sote var.eşim de diyetisyene gitmiş obez çıkmamış ama şişman sınıfında başladı şükür benim 3.5 onun 15 kilosu var,hadi bize kolay gelsin

n
Canım eşinin yolu daha uzun bi süre sonra sen ona eşlik edebilecek misin bakalımm??

Benim de günüm bana göre iyi bence ya: Sabah: çeyrek kepek ekmekle kaşarlı tost

Öğlen:1 tabak makarna
1 kase yoğurt

Baya koşturmacalı geçiyor benim günleirm genelde, devamlı oturduğum günler sayılıdır..
Bu akşam da 1 saat plates yapmayı düşünüyorum evde yapıyorum bi iki aydır haftada 3-4 gün iyi oluyor, incelmeye etkisi kesinlikle var ama tartıda pat diye görünmüyor tabii..yememe de dikkat edince faydası olur diye düşünüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…