slm ii akşamlar herkese bende evlendiğimde 49 kiloydum üstüm yoktu ozman 38 bedendim 49 kilo omama rağmen 2 çocuk sonucunda 66 kiloyum 55 günlük bebeşimde var emziriyorum doğumdan sonra hamile kaldığım kilonun altına düştüm lakin sütüm olsun diye ne bulduysam yedim 64 kiloyla hamile kaldım 70kilo ile doğuma girdim 1 hafta sonucunda 62 kiloya düştüm ama sütüm az olunca direk tatlıya yönendim bağırsak problemi yüzünden kiloda veremiyorum hani çok ağır diyet yapmıycam sonuçta emziriyorum önerileriniz varsa çok sevinirim...
yer elması hem bağırsakları çalıştırıyor hemde sütünüzü arttırıyor.elma gibi soyup yiyin.bu arada bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin iş.anne sütünü arttırmak için dediğim gibi yer elması ayran ve hurma yiyin
Merhabalaar:)
Yine ben ve yine yeni bir şey keşfetmiş olmanın sevinciyle karşınızdayım.Biz ona bölmeli kahvaltı tabağı diyoruz ama o aslında tam bir porsiyon kısıtlayıcı bence.Şöyle bir gezinirken Migros ta çıkıverdi karşıma kendiminkinin resmini koyamıyorum malesef telefonumda küçük bir sorun var ama aynısının tıpkısını koyucam.Ben en ortaya mutlaka yoğurt koyuyorum herşeyle yiyebileyim diye.Geri kalan yerlerin bir tanesinde yağsız saf protein oluyor.Tavuk haşlama, sığdığı kadar(genelde 3) köfte ya da et sote ya da benim aşığı olduğum bol limonlu az zeytinyağlı ve sarımsak aromalı karides.Diğer yerlere ise evde ne yemek vrsa(tercihen sebze) paylaştırıyorum az yağlı olmalı tabiki.Bir bölmeyide nişasta+karbohidrata ayırıyorum, yani ya bir dilim ekmek ya da sığdığı kadr makarna bulgur pilavı falan koyuyorum.Gerçekten güzel bir yöntem istediğimi yerken gözümde doyuyor midemde ve hafiflediğimi hissediyorum 4 güne tartılır sonucu yazarım öpüyorum
Eki Görüntüle 614652 Eki Görüntüle 614653
işte resimler, kolay gelsin :) sizle paylaşınca daha mutlu oluyorum.
Merhaba kızlar,
Yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar 60-63 arası gidip gelen bendeniz bugün itibarı ile
68.1 kiloyum ve bu durum canımı, özene bezene aldığım pantalonlarım
ise belimi sıkıyor.
Sanki bedenime ağırlık bağlamışlar gibi hantal hissediyorum kendimi.
Dolayısıyla 58 kilo olmaya karar verdim. Niyetim diyetten ziyade
yeme alışkanlığımı değiştirrerek sağlıklı beslenmeye alışmak ve spora yeniden başlamak.
Şu sıra öyle stresliyim ki (stresli olduğumda çok abur cubur yerim) birlikten kuvvet doğar
diye düşündüm ve buraya yazmaya karar verdim. Desteğinizi benden esirgemezseniz çok sevinirim.
Planım haftada750 gram vererek ayda 3 kilo vermek. Böylece 3,5 ayda hedefime
ulaşabileceğim. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum.
Sevgilerimle
Bir de: benimle birlikte yarından itibaren sağlıklı beslenmeye başlamak ve 3,5 ay içinde
10 kilo vermek isteyen, bana yol arkadaşlığı yapabilecek arkadaşlar olursa çooook sevinirim.
Ohhhh supermis bayıldım az az ama cok çeşit,önce göz doyuyor ,fikri sevdim,tesekkurlerMerhabalaar:)
Yine ben ve yine yeni bir şey keşfetmiş olmanın sevinciyle karşınızdayım.Biz ona bölmeli kahvaltı tabağı diyoruz ama o aslında tam bir porsiyon kısıtlayıcı bence.Şöyle bir gezinirken Migros ta çıkıverdi karşıma kendiminkinin resmini koyamıyorum malesef telefonumda küçük bir sorun var ama aynısının tıpkısını koyucam.Ben en ortaya mutlaka yoğurt koyuyorum herşeyle yiyebileyim diye.Geri kalan yerlerin bir tanesinde yağsız saf protein oluyor.Tavuk haşlama, sığdığı kadar(genelde 3) köfte ya da et sote ya da benim aşığı olduğum bol limonlu az zeytinyağlı ve sarımsak aromalı karides.Diğer yerlere ise evde ne yemek vrsa(tercihen sebze) paylaştırıyorum az yağlı olmalı tabiki.Bir bölmeyide nişasta+karbohidrata ayırıyorum, yani ya bir dilim ekmek ya da sığdığı kadr makarna bulgur pilavı falan koyuyorum.Gerçekten güzel bir yöntem istediğimi yerken gözümde doyuyor midemde ve hafiflediğimi hissediyorum 4 güne tartılır sonucu yazarım öpüyorum
Eki Görüntüle 614652 Eki Görüntüle 614653
işte resimler, kolay gelsin :) sizle paylaşınca daha mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?