60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta kilo vermek şöyle dursun, kilo almazsam benden iyisi yok.Bir haftalığına kardeşimin yanına Ankara'ya geldik.Öğlen akşam arası yolda geçti.Öğün atlamyayım diye nerdeyse kuşluk vakti öğle yemeğimi yedim, yolda malamat olmayayım diye günde 2 litre içtiğim suyu da içemedim.Böyle olunca o öğle yemeği mideme oturdu.Yolda da ara öğünü atladım.Kardeşimin evine varıp, sofraya oturunca da yedim Allah yedim. Hatta, ne kadar fazla yedin, diye annem ikaz etti.Battı balık yan gider dedim bir sürü de kola içtim.Neyse ertesi sabah dedim erken kalk güzelce rejimine geri dön. Bir gayretle günü kurtardım derkenn bu gün oruç tutacağım aklıma geldi sahura kalkamam diye yatmadan bir şeyler yedim.Aman iki lokma bir şey yiyeyim derken iyi bir menüyü götürmüş oldum.Veee yanıma kar kalan koca bir vicadan azabı.Vel hasılı kelam yad elde diyet yapmak zor zanaat a dostlar(

şimdiye kadar onlarca diyet denemem olmuştu, hepsinde de sürekli bir açlık hissi oluyordu. pazartesinden beri karbonhidrat olarak 3 dilim ekmek ve 2-3 bisküvi dışında birşey yemedim, doyana kadar da tavuk veya balık bugulama veya haşlanmış nohut veya mercimek ile yoğurt yedim. inanın 1 porsiyonu bile zor bitirdim, son derece tok hissettim kendimi. akşam 8 den sonra hiçbirşey yemedim ama sabah kalktığımda hala açlık hissetmiyordum. diyet yemekleriyle doymadığımız zaman glisemik indeksi düşük proteinlerle tokluk hissedebilir, fazla kalori de almayız. örneğin yağsız peynir, light yoğurt, light süt, haşlanmış baklagiller, haşlanmış yumurta vs
1 hafta dolmadan tartılmayacağımdır ama bugün kendi boy fotografımı çekeceğim. düzenli olarak da çekmeye devam edeceğim değişimi (inşşşşallah olur) görmek için. belkim motivasyon da olur :) forumlardan birinde twigy de görmüştüm de çok beğenmiştim

herkese hayırlı kandiller..ben bugün kandil dolyısıyla oruçluyum eşimle sahura kaltığımızdan bir güzel kahvaltı hazırladım onun için ama kendimi tutmayı bildim yaşasın:)
sahurda 2 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir ,3 yeşil zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,yumurta ve şekersiz çay
akşamı da bir çorba ya da patates salatasıyla açarsam iyidir de malesef canım abur cubur tarzı bir şeyler çekiyor özellikle çikolata ama inşallah yemem.yersem de yazarım utanıp bir daha yemem belki diye:)

Benide alın aranıza Boyum 1.72 kilom 68 6 7 ay önce evlendim ve evlendiğimden bu yana 4 kilo aldım Geçen yıl baya zayıflamıştım iş telaşı düğün telaşı derken... Diyetisyenede gitmiştim tabi. Sonra bi rahatlık geldi sanırım ye babam ye Her neyse artık zayıflamam lazım spor yapıyordum ama bir rahatsızlığım nedeniyle spora ara ver dedi doktor. Şimdi dikkat edicem yediklerime burayada yazıcam her gün. Bir kaç haftadır sabahları sirkeli ballı su içiyorum akşamlarıda içmeye başlıcam gün içinde yeşil çay içiyorum 3 fincan kadar ve mutlaka en az 2 litre suyumuda içiyorum yemek olarakda çok yemiyorum ama abur cubur tatlı filan dayanamıyorum bundan aldım bütün kiloları zaten çikolatalardan.... nese çok konuştum sanırım şimdilik benden bu kadar...

slm ii akşamlar herkese bende evlendiğimde 49 kiloydum üstüm yoktu ozman 38 bedendim 49 kilo omama rağmen 2 çocuk sonucunda 66 kiloyum 55 günlük bebeşimde var emziriyorum doğumdan sonra hamile kaldığım kilonun altına düştüm lakin sütüm olsun diye ne bulduysam yedim 64 kiloyla hamile kaldım 70kilo ile doğuma girdim 1 hafta sonucunda 62 kiloya düştüm ama sütüm az olunca direk tatlıya yönendim bağırsak problemi yüzünden kiloda veremiyorum hani çok ağır diyet yapmıycam sonuçta emziriyorum önerileriniz varsa çok sevinirim...

selam kızlar

bende yeşilçay içtim biraz önce,ikindi de içmiştim.
sabahları a limonlu ılık su içtim.
ekmek yersem 1 dilim yemezsem yemiyorum
7 den sonra yemiyorum

300 gr gitti şimdilik,kendimi cok sıkamıyorum maalesef herhalde midem büyümüş bi süre battı balık yan gider demiştim ,moralim de bozuktu.
hadi bakalım herkese kolay gele...

Merhaba kızlar,
Yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar 60-63 arası gidip gelen bendeniz bugün itibarı ile
68.1 kiloyum ve bu durum canımı, özene bezene aldığım pantalonlarım
ise belimi sıkıyor.
Sanki bedenime ağırlık bağlamışlar gibi hantal hissediyorum kendimi.
Dolayısıyla 58 kilo olmaya karar verdim. Niyetim diyetten ziyade
yeme alışkanlığımı değiştirrerek sağlıklı beslenmeye alışmak ve spora yeniden başlamak.
Şu sıra öyle stresliyim ki (stresli olduğumda çok abur cubur yerim) birlikten kuvvet doğar
diye düşündüm ve buraya yazmaya karar verdim. Desteğinizi benden esirgemezseniz çok sevinirim.

Planım haftada750 gram vererek ayda 3 kilo vermek. Böylece 3,5 ayda hedefime
ulaşabileceğim. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum.

Sevgilerimle

Bir de: benimle birlikte yarından itibaren sağlıklı beslenmeye başlamak ve 3,5 ay içinde
10 kilo vermek isteyen, bana yol arkadaşlığı yapabilecek arkadaşlar olursa çooook sevinirim.

Son düzenleme:
hahayt kendimi tebrik ediyorum bugün oruçken canım abur cubur birşeyler çekiyodu yersem yazarım dedim ama yemedim yinede yazayım dedim akşamı da çorbayla ve salatayla geçirim dedim ama vazgeçtim salata ve 100gr kadar fında pişmiş alabalık yedim.saat 8 gibi de portakal,elma bi r de muz yedim malesef muzu yemim dedim ama kendimi halsiz hissediyordum.
bu arada esinbanu ve sagra siz de hoş geldiniz

Son düzenleme:
Merhabalaar:)

Yine ben ve yine yeni bir şey keşfetmiş olmanın sevinciyle karşınızdayım.Biz ona bölmeli kahvaltı tabağı diyoruz ama o aslında tam bir porsiyon kısıtlayıcı bence.Şöyle bir gezinirken Migros ta çıkıverdi karşıma kendiminkinin resmini koyamıyorum malesef telefonumda küçük bir sorun var ama aynısının tıpkısını koyucam.Ben en ortaya mutlaka yoğurt koyuyorum herşeyle yiyebileyim diye.Geri kalan yerlerin bir tanesinde yağsız saf protein oluyor.Tavuk haşlama, sığdığı kadar(genelde 3) köfte ya da et sote ya da benim aşığı olduğum bol limonlu az zeytinyağlı ve sarımsak aromalı karides.Diğer yerlere ise evde ne yemek vrsa(tercihen sebze) paylaştırıyorum az yağlı olmalı tabiki.Bir bölmeyide nişasta+karbohidrata ayırıyorum, yani ya bir dilim ekmek ya da sığdığı kadr makarna bulgur pilavı falan koyuyorum.Gerçekten güzel bir yöntem istediğimi yerken gözümde doyuyor midemde ve hafiflediğimi hissediyorum 4 güne tartılır sonucu yazarım öpüyorum

işte resimler, kolay gelsin :) sizle paylaşınca daha mutlu oluyorum.

Son düzenleme:

merhaba öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı. Bence siz öncelikle bağırsaklarınızdaki problemi çözmek adına sindirmi kolaylaştıracak besinler almalısınız. Ve bol bol çok bol su içmelisiniz hem sütünüzün olması hemde kilo verebilmeniz için çok gerekli bildiğim kadarıyla. Hem bağırsaklarınızada iyi gelir su. Zaten emzirdiğiniz için yavaş yavaş gidicektir kilolar. Sizde bunu desteklemek adına tatlı yerken bol tarçınlı ve sütlü tatlı tercih edebilir, ve tatlı yemelerinizi yemekten sonra değilde ara öğünlere denk getirebilirsiniz. Öğünlerede dikkat ettinizmi bence gider o kilolar durmaz sizde

yer elması hem bağırsakları çalıştırıyor hemde sütünüzü arttırıyor.elma gibi soyup yiyin.bu arada bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin iş.anne sütünü arttırmak için dediğim gibi yer elması ayran ve hurma yiyin

teşekkür ederim. hurma ve ayranı duymuştum. yerelmasını da deneyeceğim.

erçekten çok fonksiyonel bir tabak. kalori kısıtlama adına harika bir fikir. porsiyon ayarlamak da kolay. ay çok beğendim ya

benim de hedefim 10 kilo, 3,5 ayda verilir herhalde. ama adettendir diye bu pazartesi başladım. o günden bu yana da hiç bozmadım.
aynen sizin gibi benim de pantolonlarımın beli sıkıyor. eskiden lastik takmak zorunda kalırdım ve aynen sizin gibi kendimi hantal hisediyorum, sanki sağıma soluma çuvallar bağlamışlar.
ama başaracağız, hissediyorum. yeme alışkanlıklarımızdan taviz vermek yok, çok güzel davetlere de katılsak, önceden yemek yiyip gidip orada da ufacık ufacık tadımlıklarla tehlikeyi atlatabilirz.
mesela dün akşam arkadaşa davetliydik. çeit çeşit pide ve özel servis künefe geldi. dumanı üstündeydi, o kadar güzeldi yani. ufak tabakın 1/8 ini (1 tatlı kaşığı kadar) yedim ve bu kadar yeter dedim. abur cubur olayına gelince: evde olmayınca aslında aramıyor insan. evde abur cubur olduğunu bildiği vakit hemen koşuyor mutfağa, en azından ben öyleyim. eve sokmamayı deneyebiliriz. çok kriz geçirirsek de oyalanacak birşeyler (gazete dergi kitap temizlik gibi) bulabiliriz.

Ohhhh supermis bayıldım az az ama cok çeşit,önce göz doyuyor ,fikri sevdim,tesekkurler

Sagra hosgeldin öncelikle,yeni dogum yapmışsın tebrikler,Allah bağışlasin ,ben de biri 3.5 yasında biri 14 aylık 2 cocuk sahibiyim,kendine dikkat etmen güzel çünkü en büyük kilolar hamileyken değil emzirirken alınıyor,bilinen gercek,ancak emzirirken yapılan diyet bebeğin beslenmesini olumsuz etkileyebilir,çünkü herseyden yemelisin ki bebeğin ılerde o gıdalara alerjik reaksiyon geliştirmesin ve damağı da alışsın çünkü yediklerinin tadı süte geçiyor.tavsiyem diyet değil de sağlıklı ve güzel beslenme çünkü her emzirmede ciddi kalori yakıyorsun ve diyetteki kalori kısıtlaması bebeğin icin kötü olur,bol su icmelisin,bol sebze meyve ,sekersiz komposto,süt artırıcı cay,rezene vs,tatlıdan da uzak durmalisin,zaten kilolar gidiyor ,nacizane bı anne tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…