60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim yardımlarınız için ben fırsat olrak gördüm pasif jimlastik, infrared, lenf drenaj, yosun terapi ve ısı battaniyesi şeklindeydi acaba yaptırsammı sporda yapamıcam. kavitasyon yok yani paket dahilinde, o olmayınca işe yaramazmı acaba :44:

ayyy çeşmisiyah nasıl dayanabiliyorsun böyle???
maşallah yani.ben bayılırım bu kadar az yesem

bu şekil 10 gündür m yapıyorsun kaç kilo verdin?

cnm ben okulda pek biişey yiyemiyorum biraz da mecburiyet oluyodu elma yemek..10 günde verdim evet arada kaçamak yaptım:)şimdi 2 hafta daha dişimi sıksam fena olmycak sömestrda çok kaçırmam umarım

boyum 1.60canım yazdıkların bayağı moral verdi bana gaza geldim açıkcası çok saolasın hani tarılar oluyorya yağı suyu ayrı ölçüyor eltim 94 kio ben 66yım işte beraber tartıldık bir spor salonunda benim38 kilo yağım çıktı eltimin o kiloya rağmen 35 çıktı spor hocası bana inanamadı defalarca tarıldım ama ne yazıkki yağlanmışım bayağı nezman umudumu kaybedince senin yazıklarını okuycam biliyorumki beni kamçılıycak canım..

Çok mutlu oldum:) sana bir faydam olduysa ne mutlu bana canım... çok doğru söylüyosun bazen zayıf olarak gördüğümüz insanlarında vücut yağ oranı ve vücut yaşı fazla çıkabilio

Ben ilk başlarda bu forumu sadece okuyodum üyeliğim olduğu halde yazmaya cesaret edemiodum sanki onun gibi bişi işte ama okumak bile ii geliodu, gaza getiriodu, anladımki yazmak çok daha ii gelio birileriyle paylaşım içinde olmak aynı dertleri paylaşmak ve birbirine yol göstermek çok işe yarıyo şuraya ne yediğini yazmak bile insanı motive edio... sadece okuyanlara sesleniyorum gelin yazışalım

Hmmm bağırsak problemi varsa denecek bişey yok sen elinden geleni yapiyormussun,aslında metabolizma emzirirken deli çalışır ama senin durumun ozelmis,o zaman Allah şifa versin diyelim,inşallah en kısa zamanda toparlarsın .tiroid kontrollerini yaptirdinmi,bazen az çalışan tiroid bezi metabolizmayı durduruyor

öncelikle sağolun arkadaşlar yorumlarınız için moral oldu.bugünkü listeme gelince
sabah erken kalktım ama kahvaltı biraz geç oldu 10.00 gibi
1.5 dilim kepek kemek 2 zeytin domates salatalık 1 ince dilim peynir ve yarım yumurta
öğlen 2 kuru kayısı saat 3 gibi bir küçük muz
akşam salata 1 kase çorba ve yarım dilim ekmek,yemekte makarna vardı ama ben hiç sevmediğim için sadece çorba yedim iyi de oldu aslında
şimdi de 1 elma ve 1 portakal yiyorum bugünlük bu kadar aslında akşam meyve biraz fazla oldu ama napim ders çalışırken insan acıkıyor biraz

tiroidlerime bakıldı canım hatta çok acı versede kalın bağırsak flimlerim filan çekildi o zaten çok zor bişey allahım kimseye yaşatmasın..

Selam herkese,

ben de katilmak istiyorum araniza, aslinda kilo acisindan fena degilim gibi geliyordu yani bazen, 65 kiloyum 162 cm boyum 3 cocugum var.
ama her tartilisimda hep 65 kiloyum dikkat etmeye calissamda veremiyorum ama almiyorum da
bu zamana kadar cok da ugrasmadim gerci, artik 59 u gorsem yani ellili kilolara insem cok mutlu olucam. karar verdim.

ben de varım esinbanucum .nasıl yapcaz ?????????????????

Merhaba Canancığım,geç cevap verdiğim için kusura bakma.
Ben genelde kalori sayıyorum, her gün 1300-1500 kalori arası yemeye ve
düzenli spor yapmaya çalışıyorum. Uygulamaya başladığım
ve istediğim kiloya ininceye kadar uygulamak istediğim spor proğramı şöyle;
haftada 2 gün eleptik bisiklet 40-45 dk.
haftada 4 gün egzersiz 30-40 dk. ve 1 gün dinlenme.

Yeme hususuna gelince;
beyaz ekmek yerine buğday ekmeği tüketiyorum,[sabah 2 dilim, öğle 1 dilim, akşam 1 dilim]
öğünlerimin yanına salatayıda ekledim yağsız bol limonlu yiyorum.
Çayı, kahveyi pek tüketmediğim ve tükettiğimde ise şeker kullanmadığım için orada bir sorun yaşamıyorum.
Malum 1 tane küp şeker 25-30 kalori.
Abur cuburla aram çok iyi olduğundan ve duygusal yiyici kategorisine girdiğimden en çok o noktada kontrollü olmaya çalışıyorum.
Bugün mesela, canım nasıl tatlı çekti anlatamam. Gittim bir bardak (200 ml.) sütün içine bir tatlı kaşığı tarçın koydum,
içimdeki o isteği o şekilde törpüledim. Hakikaten iyi geldi. Onun haricinde hergün mutlaka 10-12 bardak su içmeye çalışıyorum, ki bu bir kaç sene evvel hayatıma geçirdiğim bir alışkanlık.
Sonra herkesin bildiği o klişeyi bende tekrar edeyim saat 19:30 dan sonra bir şey yememek için kendime söz verdim ve şu kocaaaaman iki gün içinde bu sözüme sadık kaldım. Darısı geri kalan günlerin başına :)

Sağlıklı beslenme günlerim boyunca, koşa koşa uzaklaşmayı planladığım yiyecekler;
Çikolata [ haftada 1 kez 40 gr. bitter yiyebilirim], çips, dondurma[ çok canım çekerse haftada bir kez o hafta
bitter çikolata yememek koşuluyla 3 top sütlü dondurma yiyebilirim] , biskolata , pizza, cola, pilav, patates.
Bu arada her gün ne yediğimi yeniden yazmaya başladım, foruma yazmak çok ağır geliyor [ umarım hergün buraya yazma konusunda da motive olabilirim] evde bir defterim var hangi saatte ne yeyip ne içtiysem 'küçücük bir lokma dahi olsa' atlamıyorum saati saatine 'o günkü ruh halimide belirterek' yazıyorum.
Bir de: haftada bir sefer tartılmayı düşünüyorum, 24.01.2013 perşemde günü sağlıklı beslenmeye başladığım için
31.01.2013 günü sabah tartılacağım [inş.] böylece perşembe günleri hep aynı saatte tartılmayı ve sonucu buraya yazmayı planlıyorum. Dilersen sende o şekilde yapabilirsin.
Umarım nasıl yapmamız gerektiği konusunda bir fikir oluşturabilmişimdir.

Hepimize kolay gelsin sevgili yol arkadaşım

Son düzenleme:

merhaba canım, kabızlık sorunun için kuru erikiği kaynatıp hem suyunu hemde eriği yersen çok faydası oluyo ... ayrıca kızlar kuru erik zayıflamak isteyenlerede çok faydalıymış toksinleri atıyomuş

merhaba kızlar, nasıl gidiyo diyetler?
ben dün neler yedim hemen yazıyorum
sabah küçük bir beyaz peynirli tost yedim yeşil çay içtim,
saat 10 da 3 kuru kayısı
öğle salata, çorba bir top kepekli ekmeğin yarısı
saat 3 de bir avuç beyaz leblebi
akşam kayınvaldemdeydik, döktürmüş:) ben az yemeye çalıştım küçük bir parça tavuk ızgara, bir kaşık susuz karnıbahar, yoğurt salata kepek ekmek yarım dilim kadar.
saat 10 bir portakal 3 tane fındık sirkeli su içtim yine sabah akşam ve yaklaşık 3 litre su içtim bunlar her gün rutinim oldu
12.30da uyudum ama içim hiç rahat değil çünkü spor yapamıyorum daha önceden belirtmiştim. bu nedenle kilo veremem veya az veririm bu ay gibime geliyo.
öteki ay başlıcam spora bu ay fizik tedavi alıyorum boynumdan o yüzden spor yok dedi doktor

ii o zaman arkadaşım ben de sana uyarım.her günne yediysek yazalım utana sıkıla da olsa:)
ben de yediklerimin kalorisine bakıp kalori hesabı yapayım.ekmek yemeyeyim.7 den sonra yemeyeyim.her gün de leslie yapmaya çalışalım.sömestir başladı 62.800 üm şu an 15 gün de evde yokum.misafirlikte zor ama olsun.bakalım ne kadar verebileceğim.
anammmm cok gaza geldiminşallah motivasyonumuz daim olur:)

kızlar merhabalar,
şu aralar yavaş ilerliyor benimde maalesef..en son yazdığımda 65,8 idim...şimdide 65,6 yım.200 grama bile seviniyorum artık..bide bugün reglimin 2. günü.diyetisyenim şişkinliğin vardır dedi.salı günü kontrolüm var, 64 lü rakamları görürüz dedi..umarım öyledir..kalori takibi yaptığım bi site var benim kalorisepeti die yazın google çıkıyor..ordan hergün yediklerimi giriyorum, kilo takibide yapabiliyorsun tavsiye ederim..kızlar 58 i görmeden bırakmıycam bu işin peşini...ben diyetime uyuyorsam ve buna rağmen veremiyorsam hiç üzülmüyorum..sorun diyeti yapamamakta..şu aralar ise gayet uyduğum dönemlerdeyim o nedenle vericem gibi geliyor..zaten en düşük olduğum kilo son 3 yılda 62, 5 tu..ona varmamada 3,10 kg kaldı..onu da vericem inşallah..15 şubata kadar vakit tanıdım kendime 63 olmak için..hadi bakalım kızlar...

KİLOM: 65,6

o siteyi ben de kullanıyorum çünkü gıdaların pişmiş olarak da kalorileri hemen hemen her yemek var o yüzden iyi oluyor

ben de bugünkü listemi yazayım bıgün dersanem vardı o yüzden erken kalktım sabah 7.3o gibi klasik diyet kahvaltı 1.5 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık
öğlen eve geldiğimde çok acıkmıştım ama canım çook meyve çektiği için meyve yedim yemekten alacağım kalori yerine 1 muz yarım elma ve 1 portakal
akşam üstü 15.30 gibi diğer kalan yarım elmamı yedim
akşam 2 kaşık pilav ve 4 kaşık tavuk sote işte benim menüm bugün böyle akşam belki çayın yanında kuru kayısı yerim ama listemi hazır eşim dışarı çıkmışken yazayım dedim neme lazım şimdi dalga geçer filan yediklerini mi sayıyosun der:)

merhaba, bugun ben pilav yedim cocuklara diye yaptim, onlara da yedirdim kendimde bi guzel yedim,
galiba motive olamiyorum.

simdi bari biraz egzersiz yapip arkasindan da ip atliyayim

yuh yaaa bu saatte eşim ve saz arkadaşları yemek yediler yaaaaa. bi de göbüşüme takılıp duruyor yiyorsun bari sus di mi sinir yaaaaa.yemedim tabii cık cık cık

selam kızlar
ben şimdiye kadar kendimi kandırıyormuşum herhalde yaa(((dün yediklerimi hesapladım 2000 kaloriye yakın çıktı .cok.bundan sonra kalorilerine bakıcam.sabah yediklerim:
1 haşlanmış yumurta:80kal.
bal:30
1 dilim ekmek:65
sucuk:200(( 1 parça aldım gramını bilmiyorum ama 200 kaloriden fazla olamaz az olabilir.
toplam:375 cok mu yine yaaaa sucuk yemeseydim ne kadar az olacaktı((((

birazdan yeşilçay içeyim.kızlar önerilerinize açığım.

Arkadaşlar en son 22sinde yazmıştım 67ydim müjdemi isterim bugün 27si ve tartı 65.7 yi gösteriyor çok mutluyum tam gaz devam hem yiyorum hem kilo veriyorum :) işte sözünü verdiğim tabaklar

ilk tabak örnek bir sabah kahvaltım yan tarafta şu hiç bir şeye benzetemediğiniz cacık oluyor ama tadı süper:)
sandviçim tek kepek ekmeğinden içine ne istersem o gün onu koyuyorum o günkü keçi peyniri ve domatesliydi ve tabikide meyvelerim:)

akşam yemeği tabağım ise tavuk tandır az yağlı yeşillik yemeği yoğurt ve sebze soteden oluşuyor ortadaki ise annemin mükemmel garnitürlü salçalı karnabaharı :)

kolay gelsin :)

Son düzenleme:
fashionatacım cok ii akıl etmişsin gerçekten canım insanın gözünü doyuruyor.tebrik ederim ii vermişsin.ha gayret ben veremiyrm sen ver bacım(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…