- 19 Ocak 2009
- 215
- 104
- 323
çok güzel, tebril ederim. iradeniz daim olsun. lenf direnaj ve pasif jimnastiği duymuştum ama hiç yaptırmadım. lenf drenaj genelde kavitasyondan yağ hücrelerini patlatmadan sonra yapılıyor, lenf kanallarından dolaşmalarını hızlandırmak için. yoksa kavitasyonla patlayan hücrelerden çıkan yağlar dolaşıma girip vücudun diğer kısımlarına yerleşiyor. inceliyorsunuz belki ama yağ kaybetmiyorsunuz. pasif jimnastiği de biraz kalori yaktırmak biraz da vucudu sıkılaştırmak için kavitasyonlardan sonra veya yapıyorlar. bunlardan biri tek başına işe yaramıyor. pasif jimnastik bile
ayyy çeşmisiyah nasıl dayanabiliyorsun böyle???
maşallah yani.ben bayılırım bu kadar az yesem
bu şekil 10 gündür m yapıyorsun kaç kilo verdin?
Boyunu bilmiyorum ama bencede iki çocuğa göre filan 66 kiloda abartılacak bişi yok ama tabi hepimiz ideal kilo olarak 50leri gördüğümüz için fazla gelio hepimize:) Bağırsak konusunda evet haklısın benim bir arkadaşımdada var aynı problem ama o tabi senden çok daha fazla kilolu kilo verememekten şikayetçiydi oda. ama ben onun çok gayret gösterdiğini görmemiştim. ben şuna inanıyorum düzenli spor ve düzenli beslenmeyle ara öğünleri atlamadan şekeri ve fazla yağı unu hayatımızdan çıkararak hepimiz kilo verebiliriz bazılarımız hatada iki verir bazılarımız bir ama hepimiz verebilirir... Sorun şu ki bu boğazı nasıl tutucaz
ve kızlar diyet sırasında günde en az iki litre suyu mutlaka içmeliyiz. İçmeyenler için söylüyorum tartıya çıktığınızda gittiğini gördüğünüz o kilolar yağdan değil sudan gitmiş olabilir ve bu hiç ama hiç ii bişi değilçok konuştum biliyorum ama son bir şey daha kilonun kaslardan gitmesini istemiyorsanızda sütü yoğuru kalsiyumu eksik etmeyin kaslardan gitmeside hiç ama hiç ii olmaz. Yılların diyetisyen tecrübelerini paylaşıyorum sizlerle
boyum 1.60canım yazdıkların bayağı moral verdi bana gaza geldim açıkcası çok saolasın hani tarılar oluyorya yağı suyu ayrı ölçüyor eltim 94 kio ben 66yım işte beraber tartıldık bir spor salonunda benim38 kilo yağım çıktı eltimin o kiloya rağmen 35 çıktı spor hocası bana inanamadı defalarca tarıldım ama ne yazıkki yağlanmışım bayağı nezman umudumu kaybedince senin yazıklarını okuycam biliyorumki beni kamçılıycak canım..
hoşbulduk allah bağışlasın benim kızım 8 yaşında oğluşumda 56 günlük oldu saolsun devamlı memedeyiz memeyi emzik niyetine kullanıyor canım ben süt yapacak şeyler yemeye dikkat ediyorum 3litre suyumu rezene çayımı içiyorum he bide rokamı filan da yerim şükürki sütümde gayet ii ama benim sorunum kabızlık yoksa başkası benim yediklerimi yese manken olur 5günde ilaçlarla ancak wc gidiyorum okadar dikkat ettiğim halde havalar biraz ısınsa bebeğimle yürüyüş yapıcam bakalım belki son umut olarak faydası olur..
Hmmm bağırsak problemi varsa denecek bişey yok sen elinden geleni yapiyormussun,aslında metabolizma emzirirken deli çalışır ama senin durumun ozelmis,o zaman Allah şifa versin diyelim,inşallah en kısa zamanda toparlarsın .tiroid kontrollerini yaptirdinmi,bazen az çalışan tiroid bezi metabolizmayı durduruyor
ben de varım esinbanucum .nasıl yapcaz ?????????????????
hoşbulduk allah bağışlasın benim kızım 8 yaşında oğluşumda 56 günlük oldu saolsun devamlı memedeyiz memeyi emzik niyetine kullanıyor canım ben süt yapacak şeyler yemeye dikkat ediyorum 3litre suyumu rezene çayımı içiyorum he bide rokamı filan da yerim şükürki sütümde gayet ii ama benim sorunum kabızlık yoksa başkası benim yediklerimi yese manken olur 5günde ilaçlarla ancak wc gidiyorum okadar dikkat ettiğim halde havalar biraz ısınsa bebeğimle yürüyüş yapıcam bakalım belki son umut olarak faydası olur..
Merhaba Canancığım,geç cevap verdiğim için kusura bakma.
Ben genelde kalori sayıyorum, her gün 1300-1500 kalori arası yemeye ve
düzenli spor yapmaya çalışıyorum. Uygulamaya başladığım
ve istediğim kiloya ininceye kadar uygulamak istediğim spor proğramı şöyle;
haftada 2 gün eleptik bisiklet 40-45 dk.
haftada 4 gün egzersiz 30-40 dk. ve 1 gün dinlenme.
Yeme hususuna gelince;
beyaz ekmek yerine buğday ekmeği tüketiyorum,[sabah 2 dilim, öğle 1 dilim, akşam 1 dilim]
öğünlerimin yanına salatayıda ekledim yağsız bol limonlu yiyorum.
Çayı, kahveyi pek tüketmediğim ve tükettiğimde ise şeker kullanmadığım için orada bir sorun yaşamıyorum.
Malum 1 tane küp şeker 25-30 kalori.
Abur cuburla aram çok iyi olduğundan ve duygusal yiyici kategorisine girdiğimden en çok o noktada kontrollü olmaya çalışıyorum.
Bugün mesela, canım nasıl tatlı çekti anlatamam. Gittim bir bardak (200 ml.) sütün içine bir tatlı kaşığı tarçın koydum,
içimdeki o isteği o şekilde törpüledim. Hakikaten iyi geldi. Onun haricinde hergün mutlaka 10-12 bardak su içmeye çalışıyorum, ki bu bir kaç sene evvel hayatıma geçirdiğim bir alışkanlık.
Sonra herkesin bildiği o klişeyi bende tekrar edeyim saat 19:30 dan sonra bir şey yememek için kendime söz verdim ve şu kocaaaaman iki gün içinde bu sözüme sadık kaldım. Darısı geri kalan günlerin başına :)
Sağlıklı beslenme günlerim boyunca, koşa koşa uzaklaşmayı planladığım yiyecekler;
Çikolata [ haftada 1 kez 40 gr. bitter yiyebilirim], çips, dondurma[ çok canım çekerse haftada bir kez o hafta
bitter çikolata yememek koşuluyla 3 top sütlü dondurma yiyebilirim] , biskolata, pizza, cola, pilav, patates.
Bu arada her gün ne yediğimi yeniden yazmaya başladım, foruma yazmak çok ağır geliyor [ umarım hergün buraya yazma konusunda da motive olabilirim] evde bir defterim var hangi saatte ne yeyip ne içtiysem 'küçücük bir lokma dahi olsa' atlamıyorum saati saatine 'o günkü ruh halimide belirterek' yazıyorum.
Bir de: haftada bir sefer tartılmayı düşünüyorum, 24.01.2013 perşemde günü sağlıklı beslenmeye başladığım için
31.01.2013 günü sabah tartılacağım [inş.] böylece perşembe günleri hep aynı saatte tartılmayı ve sonucu buraya yazmayı planlıyorum. Dilersen sende o şekilde yapabilirsin.
Umarım nasıl yapmamız gerektiği konusunda bir fikir oluşturabilmişimdir.
Hepimize kolay gelsin sevgili yol arkadaşım
kızlar merhabalar,
şu aralar yavaş ilerliyor benimde maalesef..en son yazdığımda 65,8 idim...şimdide 65,6 yım.200 grama bile seviniyorum artık..bide bugün reglimin 2. günü.diyetisyenim şişkinliğin vardır dedi.salı günü kontrolüm var, 64 lü rakamları görürüz dedi..umarım öyledir..kalori takibi yaptığım bi site var benim kalorisepeti die yazın google çıkıyor..ordan hergün yediklerimi giriyorum, kilo takibide yapabiliyorsun tavsiye ederim..kızlar 58 i görmeden bırakmıycam bu işin peşini...ben diyetime uyuyorsam ve buna rağmen veremiyorsam hiç üzülmüyorum..sorun diyeti yapamamakta..şu aralar ise gayet uyduğum dönemlerdeyim o nedenle vericem gibi geliyor..zaten en düşük olduğum kilo son 3 yılda 62, 5 tu..ona varmamada 3,10 kg kaldı..onu da vericem inşallah..15 şubata kadar vakit tanıdım kendime 63 olmak için..hadi bakalım kızlar...
KİLOM: 65,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?