60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba uzunca bir aradan sonra tekrar bu kulüpte buldum kendimi şuan 62 kiloyu :Syalımda 27 zayıflamak istiyorummmm kalıcı olarakkkkkkkkkk çalışıyorum masabaşı bir işteyim hareketsiz bir yaşam yaniii

merhaba bayanlar bende diyete başladım bugün .. yaşım 27 boyum:161 kilom:66.5 umarım burda bende sizlerden ilham alıp diyeti bırakmadan devam edebilirim..

sabah: kibrit kutusu kadar peynir maydonoz salatalık domates şekersiz çay 1 dilim çavdar ekmegi ve 1 yumurta yedim
öğlen: 1 haşlanmış baget tavuk (derisiz) 1 dilim çavdar ekmegi ve 1 kase yogurt yedim
akşam: 1 tabak yeşil mercimek yemegi (5 kaşık) 1 dilim çavdar ekmegi roka maydonoz salatalık ve 1 kase yogurt
aralarda : 4-5 badem ve 3-4 kuru erik yedim.Bol su içmeye çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum açıkçası

ben sanırım bikaç gün diyetteen uzak kalacağım.eşimle bi trabzon gezisi planladık çocukları bırakıp.ve bildiğiniz üzre trabzon pek diyetlik biyer diil.muhlamalar,hamsiler,sütlaçlar falan .elimden geldiği kadar deli gibi yememeye çalışacağım ama ne kadar başarılı olurum orası meçhul.ben 2 gün yokum

herkese merhabaaa
harika fikir arkadaşım bayıldım:)ben de deneyeceğim

bende de sakız işe yerıyor.işten eve geldiimde deli gibi saldırmıyorsun çünkü ağzın dolu.o arada da yeşilçay demlersem ohhh misss:)
ayrıca bol bol su için sabah ılık limonlu suyla benim iştahım biraz kapanıyor, herkes de öyle oluyor mu bilmiyorum

benim gibi iştahlı birininkini bile kapatıyor.kesinlikle ben de tavsiye ediyorum kızlar.

ben de varım esinbanucum .nasıl yapcaz ?????????????????

merhaba kızlar günaydın bende dün yediklerimi paylaşıyım sizlerle
sabah çeyrekten az ekmeğe beyaz peynirli yağsız tost yeşil çay,
saat 10da 3 gün kurusu kayısı ,
öğlen 3 misket köfte, 3 kaşık susuz barbunya yemeği, salata (yemekhanede yedim evden götüremeyince mecburen yemekhanede yiyorum. Tabi porsiyonları azaltarak..)
saat 4:üç adet bisküvi
akşam sütle cornflakes yedim çünkü eve geç gittim ne yemek yapacak halim kaldı nede o saatte yiyecek yüzüm:)
saat 9: yarım portakal, bir mandalina
İlk güne göre fena değildi yani. Gün içerisinde 2buçuk litre su içtim sabah ve akşam sirkeli ballı su içtim birde üç fincan yeşil çay.
Bide spor yapabilsem ama bu ay rahatsızlığımdan dolayı yapamıcam o kötü oldu.
Pasif jimnatik ve lenf drenaj bunları duyan yaptıran varmı kızlar? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... gününüz az kalorili, çok mutlu geçsin

ooh ne güzel ya tadını çıkar süper olmuş senin için dikkat edersen yediklerine abartmazsan bence almazsın çünkü insan gezerken çok kalori yakıyor

selam kızlar dünden beri moralim bozuldu 2 gündür oruçtum dün bir tartılim dedim bakim oruçken zyıflamışım mı diye bir de ne görim bir gün öncesi 64.7 gelen tartı 65.4
üstelik fazladan yediğim bir şey yoktu diyetime devam etmiştim ooofff bu çpk kötü oldu insan diyet yaparak bile kilo alır mı yaa
neyse ama 1 hafta tartılmama kararı aldım hafataya kadar 64 olmak istiyorum

Son düzenleme:
700 gram bir baskülün töleransı bilem olabilir, hiç takmamak lazım. 2 bardak su bile içseniz 700 gram alırsınız. önemli olan uzun vadede ısrarla devam ettirebilmek değil mi? eninde sonunda gidecek bu yağlar, nereye kadar dayanabilirler ki :)

"dönüşte bu kadar yemeğin hesabını nasıl vereceğim" diye düşününki yemeği abartmayasınız. yemek esnasında da bizi düşünürseniz sanırım hemen iştahınız kapanır :)

çok saol canım ben aslında ilk çocukta aldığım 13 kiloyuda vermiştim 3 sene sonra bağırsak tembelliği teşhisi konundu bana kalın bağırsak flimlerim çekildi şükürki temiz çıktı bağırsak flimlerim bende spor yapmaya karar verdim ve bağırsak tembelliğim yüzünden tam 1 sene içinde hamur işi pilav makarna ve beyaz ekmek ağzıma sokmadığım halde 13 kilo aldım doktorum bağırsaklardan dolayı aldığımı söyledi bende her sabah 1saat baoyunca tempolu yürüyüş yaptım 3 litre su içtim kompostolar içtim yeşilliğie yüklendim lakin banamısın demedi 1gram bile veremedim yemek yemeyi seven biride değilimdir eşim akşamları cipsini kuruyemişini alır güzel güzel yer ben çeyreğini yemiyorum eşim incecik benim boyumda kısa bu kiloyu kaldırmıyorumda eşim çok isin napacan rejimi diyor ama ben kendimi ii hissetmek adına çocuklarıma daha ii bi şekilde yetişmek ve sağlığım için uğraşıyorum...

merhaba bence düzenli beslenmeye alışan vücudunuz bi anda uzun süre aç kalınca yağ depolamış olabilir. Geçer yani diyet devam edince. uzmanlar da öyle diyo zaten diyet yaparken ara öğünlerini atlarsan kilo vermen yavaşlar demişti eski diyetisyenim. Bende 68 im 60 olmak istiyorum. Allah hepimize sabır irade versin. Amin

üzülmene gerek yok bişey pek bişey yemeyincede metobolizma yavaşlıyormuş niye 3ana öğün 3ara öğün diyor diyetisyenler azıcık olsada yesende metobolizma çalışmaya başlıyor

kesinlikle haklısın bende bir aralar yemediğim halde kilo alıyordum diyetsiyene gittim bana yemediğin için bişey yediğinde vücut hemen yağa dönüştürüyor demişti...

hoşbulduk allah bağışlasın benim kızım 8 yaşında oğluşumda 56 günlük oldu saolsun devamlı memedeyiz memeyi emzik niyetine kullanıyor canım ben süt yapacak şeyler yemeye dikkat ediyorum 3litre suyumu rezene çayımı içiyorum he bide rokamı filan da yerim şükürki sütümde gayet ii ama benim sorunum kabızlık yoksa başkası benim yediklerimi yese manken olur 5günde ilaçlarla ancak wc gidiyorum okadar dikkat ettiğim halde havalar biraz ısınsa bebeğimle yürüyüş yapıcam bakalım belki son umut olarak faydası olur..

Boyunu bilmiyorum ama bencede iki çocuğa göre filan 66 kiloda abartılacak bişi yok ama tabi hepimiz ideal kilo olarak 50leri gördüğümüz için fazla gelio hepimize:) Bağırsak konusunda evet haklısın benim bir arkadaşımdada var aynı problem ama o tabi senden çok daha fazla kilolu kilo verememekten şikayetçiydi oda. ama ben onun çok gayret gösterdiğini görmemiştim. ben şuna inanıyorum düzenli spor ve düzenli beslenmeyle ara öğünleri atlamadan şekeri ve fazla yağı unu hayatımızdan çıkararak hepimiz kilo verebiliriz bazılarımız hatada iki verir bazılarımız bir ama hepimiz verebilirir... Sorun şu ki bu boğazı nasıl tutucaz
ve kızlar diyet sırasında günde en az iki litre suyu mutlaka içmeliyiz. İçmeyenler için söylüyorum tartıya çıktığınızda gittiğini gördüğünüz o kilolar yağdan değil sudan gitmiş olabilir ve bu hiç ama hiç ii bişi değil çok konuştum biliyorum ama son bir şey daha kilonun kaslardan gitmesini istemiyorsanızda sütü yoğuru kalsiyumu eksik etmeyin kaslardan gitmeside hiç ama hiç ii olmaz. Yılların diyetisyen tecrübelerini paylaşıyorum sizlerle

çok güzel, tebril ederim. iradeniz daim olsun. lenf direnaj ve pasif jimnastiği duymuştum ama hiç yaptırmadım. lenf drenaj genelde kavitasyondan yağ hücrelerini patlatmadan sonra yapılıyor, lenf kanallarından dolaşmalarını hızlandırmak için. yoksa kavitasyonla patlayan hücrelerden çıkan yağlar dolaşıma girip vücudun diğer kısımlarına yerleşiyor. inceliyorsunuz belki ama yağ kaybetmiyorsunuz. pasif jimnastiği de biraz kalori yaktırmak biraz da vucudu sıkılaştırmak için kavitasyonlardan sonra veya yapıyorlar. bunlardan biri tek başına işe yaramıyor. pasif jimnastik bile

kızlaaaarr 10 günlük bi ardan sonra merhabalar hepinizee:) umarım tam gaz devam ediyodur diyetlerr hepinize tez elden kilo vermeler dileyerek size kendi menümü anlatayım
10 gündür pc bozuk olduğu için pek takip edemedim ama şukadaırnı söylim diyete devam ettim ve 65le yazmaya başladığım kilodan 62e kadar indim:))
ben bikaç diyetin karışımından bi program hazırladım kendime.karatay diyeti+alkali diyeti+lahana diyeti karışımı bişey yaparak verdim 3 kiloyu ve gerçekten inceldim su falan kaybetme deil bence çünkü hem göbişim hem de simitlerde baya incelme oldu daha şimdiden diyetimi yazayım:
sabahları aç karna 1 kaşık sirke ve bir bardak ılık su
kahvaltı yapamıyorum çalıştığım için saat 10 gibi bir elma
saat 13de 1 elma daha
saat 15te yapabiliyorum kahvaltıyı 1 haşlanmış yumurta birkaç zeytin yarım demet maydanoz biraz peynir ve çay (ekmek yok)
bu öğün zaten akşama kadar tok tutuyor beni.akşam 19 gibi ackır gibi oluyorum ozamn da beyaz lahana salatası yapıyorum lahanayı doğrayıp limon veya elma sirkesi az tuz az zeytinyağı ekleyip yiyorum bu da çok tok tutuyor.
ilerleyen saatlerde içim kazınırsa sirkeli su içiyorum biraz veya papatya çayı içiyorum ben papatyayı sevdiğim için içiyorum siz herhangi bi bitki çayı içebilirsiniz
böle işte bu tempoyla 2 hafta daha devam etsem 57yi bulsa keşkee:) sömestr başladı umarım evdeki tembellik diyette de aksamaya sebep olmaz
hepinize sağlıklı günlerrr)

ayyy çeşmisiyah nasıl dayanabiliyorsun böyle???
maşallah yani.ben bayılırım bu kadar az yesem

bu şekil 10 gündür m yapıyorsun kaç kilo verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…