Ohhhh supermis bayıldım az az ama cok çeşit,önce göz doyuyor ,fikri sevdim,tesekkurler
Merhabalaar:)
Yine ben ve yine yeni bir şey keşfetmiş olmanın sevinciyle karşınızdayım.Biz ona bölmeli kahvaltı tabağı diyoruz ama o aslında tam bir porsiyon kısıtlayıcı bence.Şöyle bir gezinirken Migros ta çıkıverdi karşıma kendiminkinin resmini koyamıyorum malesef telefonumda küçük bir sorun var ama aynısının tıpkısını koyucam.Ben en ortaya mutlaka yoğurt koyuyorum herşeyle yiyebileyim diye.Geri kalan yerlerin bir tanesinde yağsız saf protein oluyor.Tavuk haşlama, sığdığı kadar(genelde 3) köfte ya da et sote ya da benim aşığı olduğum bol limonlu az zeytinyağlı ve sarımsak aromalı karides.Diğer yerlere ise evde ne yemek vrsa(tercihen sebze) paylaştırıyorum az yağlı olmalı tabiki.Bir bölmeyide nişasta+karbohidrata ayırıyorum, yani ya bir dilim ekmek ya da sığdığı kadr makarna bulgur pilavı falan koyuyorum.Gerçekten güzel bir yöntem istediğimi yerken gözümde doyuyor midemde ve hafiflediğimi hissediyorum 4 güne tartılır sonucu yazarım öpüyorum
Eki Görüntüle 614652 Eki Görüntüle 614653
işte resimler, kolay gelsin :) sizle paylaşınca daha mutlu oluyorum.
bende de sakız işe yerıyor.işten eve geldiimde deli gibi saldırmıyorsun çünkü ağzın dolu.benim de hedefim 10 kilo, 3,5 ayda verilir herhalde. ama adettendir diye bu pazartesi başladım. o günden bu yana da hiç bozmadım.
aynen sizin gibi benim de pantolonlarımın beli sıkıyor. eskiden lastik takmak zorunda kalırdımve aynen sizin gibi kendimi hantal hisediyorum, sanki sağıma soluma çuvallar bağlamışlar.
ama başaracağız, hissediyorum. yeme alışkanlıklarımızdan taviz vermek yok, çok güzel davetlere de katılsak, önceden yemek yiyip gidip orada da ufacık ufacık tadımlıklarla tehlikeyi atlatabilirz.
mesela dün akşam arkadaşa davetliydik. çeit çeşit pide ve özel servis künefe geldi. dumanı üstündeydi, o kadar güzeldi yani. ufak tabakın 1/8 ini (1 tatlı kaşığı kadar) yedim ve bu kadar yeter dedim. abur cubur olayına gelince: evde olmayınca aslında aramıyor insan. evde abur cubur olduğunu bildiği vakit hemen koşuyor mutfağa, en azından ben öyleyim. eve sokmamayı deneyebiliriz. çok kriz geçirirsek de oyalanacak birşeyler (gazete dergi kitap temizlik gibi) bulabiliriz.
ayrıca bol bol su için sabah ılık limonlu suyla benim iştahım biraz kapanıyor, herkes de öyle oluyor mu bilmiyorum
Merhaba kızlar,
Yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar 60-63 arası gidip gelen bendeniz bugün itibarı ile
68.1 kiloyum ve bu durum canımı, özene bezene aldığım pantalonlarım
ise belimi sıkıyor.
Sanki bedenime ağırlık bağlamışlar gibi hantal hissediyorum kendimi.
Dolayısıyla 58 kilo olmaya karar verdim. Niyetim diyetten ziyade
yeme alışkanlığımı değiştirrerek sağlıklı beslenmeye alışmak ve spora yeniden başlamak.
Şu sıra öyle stresliyim ki (stresli olduğumda çok abur cubur yerim) birlikten kuvvet doğar
diye düşündüm ve buraya yazmaya karar verdim. Desteğinizi benden esirgemezseniz çok sevinirim.
Planım haftada750 gram vererek ayda 3 kilo vermek. Böylece 3,5 ayda hedefime
ulaşabileceğim. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum.
Sevgilerimle
Bir de: benimle birlikte yarından itibaren sağlıklı beslenmeye başlamak ve 3,5 ay içinde
10 kilo vermek isteyen, bana yol arkadaşlığı yapabilecek arkadaşlar olursa çooook sevinirim.
ben sanırım bikaç gün diyetteen uzak kalacağım.eşimle bi trabzon gezisi planladık çocukları bırakıp.ve bildiğiniz üzre trabzon pek diyetlik biyer diil.muhlamalar,hamsiler,sütlaçlar falan .elimden geldiği kadar deli gibi yememeye çalışacağım ama ne kadar başarılı olurum orası meçhul.ben 2 gün yokum
700 gram bir baskülün töleransı bilem olabilir, hiç takmamak lazım. 2 bardak su bile içseniz 700 gram alırsınız. önemli olan uzun vadede ısrarla devam ettirebilmek değil mi? eninde sonunda gidecek bu yağlar, nereye kadar dayanabilirler ki :)selam kızlar dünden beri moralim bozuldu 2 gündür oruçtum dün bir tartılim dedim bakim oruçken zyıflamışım mı diye bir de ne görim bir gün öncesi 64.7 gelen tartı 65.4
üstelik fazladan yediğim bir şey yoktu diyetime devam etmiştim ooofff bu çpk kötü oldu insan diyet yaparak bile kilo alır mı yaa
neyse ama 1 hafta tartılmama kararı aldım hafataya kadar 64 olmak istiyorum
"dönüşte bu kadar yemeğin hesabını nasıl vereceğim" diye düşününki yemeği abartmayasınız. yemek esnasında da bizi düşünürseniz sanırım hemen iştahınız kapanır :)ben sanırım bikaç gün diyetteen uzak kalacağım.eşimle bi trabzon gezisi planladık çocukları bırakıp.ve bildiğiniz üzre trabzon pek diyetlik biyer diil.muhlamalar,hamsiler,sütlaçlar falan .elimden geldiği kadar deli gibi yememeye çalışacağım ama ne kadar başarılı olurum orası meçhul.ben 2 gün yokum
merhaba öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı. Bence siz öncelikle bağırsaklarınızdaki problemi çözmek adına sindirmi kolaylaştıracak besinler almalısınız. Ve bol bol çok bol su içmelisiniz hem sütünüzün olması hemde kilo verebilmeniz için çok gerekli bildiğim kadarıyla. Hem bağırsaklarınızada iyi gelir su. Zaten emzirdiğiniz için yavaş yavaş gidicektir kilolar. Sizde bunu desteklemek adına tatlı yerken bol tarçınlı ve sütlü tatlı tercih edebilir, ve tatlı yemelerinizi yemekten sonra değilde ara öğünlere denk getirebilirsiniz. Öğünlerede dikkat ettinizmi bence gider o kilolar durmaz sizde
selam kızlar dünden beri moralim bozuldu 2 gündür oruçtum dün bir tartılim dedim bakim oruçken zyıflamışım mı diye bir de ne görim bir gün öncesi 64.7 gelen tartı 65.4
üstelik fazladan yediğim bir şey yoktu diyetime devam etmiştim ooofff bu çpk kötü oldu insan diyet yaparak bile kilo alır mı yaa
selam kızlar dünden beri moralim bozuldu 2 gündür oruçtum dün bir tartılim dedim bakim oruçken zyıflamışım mı diye bir de ne görim bir gün öncesi 64.7 gelen tartı 65.4
merhaba bence düzenli beslenmeye alışan vücudunuz bi anda uzun süre aç kalınca yağ depolamış olabilir. Geçer yani diyet devam edince. uzmanlar da öyle diyo zaten diyet yaparken ara öğünlerini atlarsan kilo vermen yavaşlar demişti eski diyetisyenim. Bende 68 im 60 olmak istiyorum. Allah hepimize sabır irade versin. Amin
Sagra hosgeldin öncelikle,yeni dogum yapmışsın tebrikler,Allah bağışlasin ,ben de biri 3.5 yasında biri 14 aylık 2 cocuk sahibiyim,kendine dikkat etmen güzel çünkü en büyük kilolar hamileyken değil emzirirken alınıyor,bilinen gercek,ancak emzirirken yapılan diyet bebeğin beslenmesini olumsuz etkileyebilir,çünkü herseyden yemelisin ki bebeğin ılerde o gıdalara alerjik reaksiyon geliştirmesin ve damağı da alışsın çünkü yediklerinin tadı süte geçiyor.tavsiyem diyet değil de sağlıklı ve güzel beslenme çünkü her emzirmede ciddi kalori yakıyorsun ve diyetteki kalori kısıtlaması bebeğin icin kötü olur,bol su icmelisin,bol sebze meyve ,sekersiz komposto,süt artırıcı cay,rezene vs,tatlıdan da uzak durmalisin,zaten kilolar gidiyor ,nacizane bı anne tavsiyesi
çok saol canım ben aslında ilk çocukta aldığım 13 kiloyuda vermiştim 3 sene sonra bağırsak tembelliği teşhisi konundu bana kalın bağırsak flimlerim çekildi şükürki temiz çıktı bağırsak flimlerim bende spor yapmaya karar verdim ve bağırsak tembelliğim yüzünden tam 1 sene içinde hamur işi pilav makarna ve beyaz ekmek ağzıma sokmadığım halde 13 kilo aldım doktorum bağırsaklardan dolayı aldığımı söyledi bende her sabah 1saat baoyunca tempolu yürüyüş yaptım 3 litre su içtim kompostolar içtim yeşilliğie yüklendim lakin banamısın demedi 1gram bile veremedim yemek yemeyi seven biride değilimdir eşim akşamları cipsini kuruyemişini alır güzel güzel yer ben çeyreğini yemiyorum eşim incecik benim boyumda kısa bu kiloyu kaldırmıyorumda eşim çok isin napacan rejimi diyor ama ben kendimi ii hissetmek adına çocuklarıma daha ii bi şekilde yetişmek ve sağlığım için uğraşıyorum...
çok güzel, tebril ederim. iradeniz daim olsun. lenf direnaj ve pasif jimnastiği duymuştum ama hiç yaptırmadım. lenf drenaj genelde kavitasyondan yağ hücrelerini patlatmadan sonra yapılıyor, lenf kanallarından dolaşmalarını hızlandırmak için. yoksa kavitasyonla patlayan hücrelerden çıkan yağlar dolaşıma girip vücudun diğer kısımlarına yerleşiyor. inceliyorsunuz belki ama yağ kaybetmiyorsunuz. pasif jimnastiği de biraz kalori yaktırmak biraz da vucudu sıkılaştırmak için kavitasyonlardan sonra veya yapıyorlar. bunlardan biri tek başına işe yaramıyor. pasif jimnastik bilemerhaba kızlar günaydın bende dün yediklerimi paylaşıyım sizlerle
sabah çeyrekten az ekmeğe beyaz peynirli yağsız tost yeşil çay,
saat 10da 3 gün kurusu kayısı ,
öğlen 3 misket köfte, 3 kaşık susuz barbunya yemeği, salata (yemekhanede yedim evden götüremeyince mecburen yemekhanede yiyorum. Tabi porsiyonları azaltarak..)
saat 4:üç adet bisküvi
akşam sütle cornflakes yedim çünkü eve geç gittim ne yemek yapacak halim kaldı nede o saatte yiyecek yüzüm:)
saat 9: yarım portakal, bir mandalina
İlk güne göre fena değildi yani. Gün içerisinde 2buçuk litre su içtim sabah ve akşam sirkeli ballı su içtim birde üç fincan yeşil çay.
Bide spor yapabilsem ama bu ay rahatsızlığımdan dolayı yapamıcam o kötü oldu.
Pasif jimnatik ve lenf drenaj bunları duyan yaptıran varmı kızlar? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... gününüz az kalorili, çok mutlu geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?