60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl gidiyo diyetler kızlar benim regl zamanım geliyo ve canım çok tatlı istiyo kuru erik yiyerek gidermeye çalışıyorum ama sizin başka tavsiye edebileceğiniz az kalorili bişey var mı ??

yarım porsiyon herhangibir sütlü tatlı olabilir üzerine tarçın serpersen baya kesiyo tatlı isteğini

kızlarrrr ben foruma yeni üye oldum.bende aranıza katılmak istiyorummm.4gün önce arkadaşlarımın arasında en iri olduğumu farkettiğimde kesin olarak zayıflamaya karar verdim.sağlıklı beslenerek kilo vermek istiyorum.şuan 67.6kiloyum.lütfen yardım edinn

ay canim ya hosgeldin
sen de ayni benim gibisin!!
benim arkadaslarimin da hepsi citi piti hepsi cok fit.
cok garip hissediyorum onlarin yaninda
ins biz de bir gun zayiflayabiliriz.
ben bugun aksamdan itibaren dikkat edicem ins.
birbirimize soz verelim, yediklerimizi hep yazalim o zaman olur insss...

bende yarından itibaren kesin olarak başlıyorum inşaallah.ama şuan tatil olduğu için sürekli kadın oturmalarına gidiyorum oralardada pastalar börekler malummm(

Bir haftalığına kardeşimin yanına Ankara'ya gittigimizden bahsetmiştim.Bu bir hafta içinde rejimim yalan oldu gitti.
Dün akşam döndük Sivas'a. Bu gün bin pişmanlıkla döndüm sahalara.Kahvaltıdan başlattım rejimimi.Aman pek bir zor geldi, oburluğa tekrardan ve ne çabuk alışmışım.Dört gözle ve de aç bir mide ile ara öğünümü bekliyorum

günaydın kızlar nasıl gidio diyetler, ben dün neler yedim ilk önce onları bir yazayım

sabah sirkeli sudan 1 saat sonra labneli ufak bir sandviç
arada 3 kuru kayısı yine
öğlen biraz dengesiz oldu evden getirmemiştim yemekhanedeki yemeğide beğenmedim. dışardan yedim. pastane sandviçi beyaz peynirli
arada tatlı krizim geldi eti form tahıllı bisküviden 3 tane yedim
akşam eve geç geldik yemek hazırlıyacak vaktim yoktu buzlukta önceden hazırladığım köfte vardı onları pişirdim salata filanda yapamayınca ekmeği biraz çok kaçırdım sanırım
saat 9.30da bir adet küçük muz yedim süt içecektim yanında unuttum
süt metabolizmayı çalıştırır. eğer süt içiyosanız mutlaka akşamları için kızlar akşam siz uyurken metabolizmanız çalışsın. tabi yatmadan bir kaç saat önce için hemen önce değil şimdilik bu kadar herkese güzel günleeerrr......

hoşgeldiniz, bugün salı artık haftaya pazartesi başlarsınız :)
burdaki herkesin derdi aynı: tek başıma yapamıyorum, birileriyle yapınca motive oluyorum. ilerleyen günlerde görüşmek üzere... tabi iyi haberlerle...

nasıl gidiyo diyetler kızlar benim regl zamanım geliyo ve canım çok tatlı istiyo kuru erik yiyerek gidermeye çalışıyorum ama sizin başka tavsiye edebileceğiniz az kalorili bişey var mı ??

Benim de regl geliyor ve canımı sıkıyor ,şişmelerim başladı bile ,walla hiç kuru meyveyle falan da karşılanmıyor bu ihtiyac

Diyet evdeyken oluyor,ne kadar dikkat ediyim derseniz deyin kaçırmamak mümkün değil ,hele bir de yemeği içmeyi seven cinstenseniz,mesela benLezzet aşığıyim,esim de benim gibi.seviyoruz değişik mutfakları ama sonuc gereksiz kilolar oluyor maalesefKaradeniz turu yaktı bizi ama Antep e de gidesim var

kızlar günaydınn sabah ac karna çorba kaşığı sirke ve bardak su içtim sonra elma yedim kahvaltım bukadar..öğlen de salata yiycem sadece ama yağsız..bu zeytinyağı sağlıklı olabilir ama hiç de masum deil.bir su bardağında 2200 kalori varmış..ben hepten kestim yağı salataya bile kullanmıyorum artık hepinize kalorisi az,keyfi bol günler diliyorum

Çok doğru söylüyorsun Smileyeyes diyet ancak evde oluyor.Bu arada nasıldı Karadeniz turu?

Serap87 sütün metabolizmayı çalıştırdığından emin misin? Biz de zayıf insanlar, daha doğru bir ifade ile kilo almak isteyenler, gece yatmadan evvel bir bardak süt içerler.Eskiden beri yapılan ve de kilo alımında işe yaşadığı söylenen bir yöntemdir.O yüzden senin yorumunu okuyunca tereddüt ettim

Çok doğru söylüyorsun Smileyeyes diyet ancak evde oluyor.Bu arada nasıldı Karadeniz turu?

Bayıldım Karadeniz'e özellikle Uzungöl'e ,sumelayla başladık,hamsikoy,ayder yaylaları,Uzungölle noktaladık.sumelada iflagimiz kesildi,çık çık bitmiyor ama görmeye deger.esim aydere vurgun bense Uzungöl'e ,kadın-erkek farkı olsa gerek
Bir de sutu benim diyetisyenim de veriyor meteor,yatmadan 2saat önce.kadin olduğumuzdan kalsiyum depoları dolsun diye.light yada yarım yağlı kalorisi cok düşük oluyor,ben light iciyorum

bugün hangi diyetisyene gitsen mutlaka sana vereceği diyetinde süt bulunur. kilo almak için belki yatmadan hemen önce içiyorlardır. dikkat edersen ben 1 2 saat önce içilmeli dedim. Zaten artık hepimiz biliyoruz ki yatmadan en az iki saat önce yemeyi içmeyi bitiriyoruz. bana diyetisyenim günde bir bardak süt light veya normal demişti. bu sütü akşam yemeğinden sonraki araöğününe getirmeye çalış çünkü süt metobolizmayı çalıştırır uyurkende çalışsın vücudun demişti hatta şimdi hatırlamıyorum ama rakamsal verilerde söylemişti. yani ben bu şekilde biliyorum ve diyetimdede bu şekilde uyguladım ve diyet yaptığım o dönemde bu diyetisyen sayesinde baya kilo verdim. internetten araştırılabilir mutlaka vardır bu konu hakkında bilgiler...

merhaba bence çok az besleniyorsun ara öğün yok kalvaltı yok vücudu çok aç bırakıyosun vücudunun hergün alması gereken tuz var yağ var elmayla sabah kahvaltısı olmaz bu şekilde bünyeni bu kadar aç bırakarak verdiğin kilo kalıcı olamayabilir. ayrıca peynir filan yemelisin kalsiyum eksikliği oluşur mutlaka et ürünlerinden yemelisin... yanlış anlama işine karışmak istemezdim ama bu kadar az şey yediğini söyleyince sessiz kalamadım

selam kızar
sabah kalktım kayınvalidem bana ayrı muska deniyor ondan yapmış(hamurişi)yemesen olmaz...yarısını yedm yani1 tanesi insanı akşama kadar tok tutuyor banimki küçüktü onun yarısını yedim((
öğleyin de coluk çocuk burdayken diye kuban etleriyle pide yaptırmışlar ondan da yedimkendine ayrı yemek yapsan ayıp olacak.ya ikisinde de tıka basa yemedim.yeme iştahım varken kalktım sofradan.....yine de kalorilerine bakmaya korkuyorum(((
akşama bişi yemem artık.meyve yerim...
süper süper süper

ahhh şu pişmanlıklar

3,5 kilo vermişim:):)

69 dum
65,5 olmuşum:)

hay maşşallah yaaaa

canım bence de cok az besleniyorsunsence de ben cok besleniyorum di mi
ama salatayı sıfır yağla yaparsan onun vitaminleri emilmez hiç olmazsa azıcık koy.

smileyeyes nası geçti karadeniz turu inşallah almamışsındır gezide.ben de haftaya adana'ya annemlere gideceğim ama ordayken verdiğim kiloları almaktan korrkuyorum ee yemeyince de annem kızıyor senin için yaptım ye filan diyecek adım gibi eminim çünkü hep öyle oluyuor adana mutfağı da malum bol kalorili..
bu arada antepte akrabalar filan mı var yoksa tur için mi tur içimse hiç tavsiye etmem zira antep mutfağı da adana gibi bol bol kalori bir öğünde 1000 kalori bile alırsın o açıdan diyetteyken tavsiye etmem yoksa antep çok güzel diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…