nasıl gidiyo diyetler kızlar benim regl zamanım geliyo ve canım çok tatlı istiyo kuru erik yiyerek gidermeye çalışıyorum ama sizin başka tavsiye edebileceğiniz az kalorili bişey var mı ??
tartılınca yaz canım merak ettim mantarın kalorisi çok azmış afiyet olsun..
3,5 kilo vermişim:):)
69 dum
65,5 olmuşum:)
hoşgeldiniz, bugün salı artık haftaya pazartesi başlarsınız :)ben 64 kiloyum.boyum161. ama malsef kilo almayı seven bir bünyem var:)kendi çabalarımla vermeye çalışıyorum ama motivasyonum düşüyor bazen.bu arada evliyim 2 çocuğum var.küçüğü 2.5 yaşında cadı mı cadı bir kız.)üstelik iş gereği yeni bir ilçedeyiz pek tanıdığım yok ama motive olursam sizlerle zayıflarım gibi geliyor.daha önce diyetisyene gitmişitm 57 ye düşmüştüm ama malesef koruyamadım ama elimde listeler var ama bir türlü başlayamıyorum işte...
nasıl gidiyo diyetler kızlar benim regl zamanım geliyo ve canım çok tatlı istiyo kuru erik yiyerek gidermeye çalışıyorum ama sizin başka tavsiye edebileceğiniz az kalorili bişey var mı ??
Bir haftalığına kardeşimin yanına Ankara'ya gittigimizden bahsetmiştim.Bu bir hafta içinde rejimim yalan oldu gitti.
Dün akşam döndük Sivas'a. Bu gün bin pişmanlıkla döndüm sahalara.Kahvaltıdan başlattım rejimimi.Aman pek bir zor geldi, oburluğa tekrardan ve ne çabuk alışmışım.Dört gözle ve de aç bir mide ile ara öğünümü bekliyorum
Diyet evdeyken oluyor,ne kadar dikkat ediyim derseniz deyin kaçırmamak mümkün değil ,hele bir de yemeği içmeyi seven cinstenseniz,mesela benLezzet aşığıyim,esim de benim gibi.seviyoruz değişik mutfakları ama sonuc gereksiz kilolar oluyor maalesef Karadeniz turu yaktı bizi ama Antep e de gidesim var
günaydın kızlar nasıl gidio diyetler, ben dün neler yedim ilk önce onları bir yazayım
sabah sirkeli sudan 1 saat sonra labneli ufak bir sandviç
arada 3 kuru kayısı yine
öğlen biraz dengesiz oldu evden getirmemiştim yemekhanedeki yemeğide beğenmedim. dışardan yedim. pastane sandviçi beyaz peynirli
arada tatlı krizim geldi eti form tahıllı bisküviden 3 tane yedim
akşam eve geç geldik yemek hazırlıyacak vaktim yoktu buzlukta önceden hazırladığım köfte vardı onları pişirdim salata filanda yapamayınca ekmeği biraz çok kaçırdım sanırım
saat 9.30da bir adet küçük muz yedim süt içecektim yanında unuttum
süt metabolizmayı çalıştırır. eğer süt içiyosanız mutlaka akşamları için kızlar akşam siz uyurken metabolizmanız çalışsın. tabi yatmadan bir kaç saat önce için hemen önce değil şimdilik bu kadar herkese güzel günleeerrr......
Çok doğru söylüyorsun Smileyeyes diyet ancak evde oluyor.Bu arada nasıldı Karadeniz turu?
Serap87 sütün metabolizmayı çalıştırdığından emin misin? Biz de zayıf insanlar, daha doğru bir ifade ile kilo almak isteyenler, gece yatmadan evvel bir bardak süt içerler.Eskiden beri yapılan ve de kilo alımında işe yaşadığı söylenen bir yöntemdir.O yüzden senin yorumunu okuyunca tereddüt ettim
kızlar günaydınn sabah ac karna çorba kaşığı sirke ve bardak su içtim sonra elma yedim kahvaltım bukadar..öğlen de salata yiycem sadece ama yağsız..bu zeytinyağı sağlıklı olabilir ama hiç de masum deil.bir su bardağında 2200 kalori varmış..ben hepten kestim yağı salataya bile kullanmıyorum artık hepinize kalorisi az,keyfi bol günler diliyorum
bugünkü listem
sabah 2 dilim ekmek peynir yumurta
öğlenarası arkadaşla lokantaya gittik sadece çorba ve salata yedim 1dilim de ekmek
akşam 4 kaşık et sote 2 kaşık pilav ve salata bugün hiç ara öğün yapamadım çünkü deneme sınavım vardı sabah öğleden sonrada eğitim bilimleri sınavı var dı o yüzden hiç ara öğün olmadı
ay bu arada bu gün görümcem var o zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum demekki artık belli olmaya başladı
masallah sana canim ya..
ben bugun sabah bissuru bi seyler yedim
1 tane soganli ekmek (boyle hamburger ekmegi gibi yuvarlak)
1 dilim de kepekli ekmek
peynir biraz domates zeytin findik ezmesi
biraz tereyagi ustune recel surdum.
sonra cikolata kapli bademler..
cok kotu durumdayim dedim ben size
ogle yemegi yemedim, aksami da bilemiyorum burda daha yeni oglen oldu zaten. 11:30 saat.
3,5 kilo vermişim:):)
69 dum
65,5 olmuşum:)
canım bence de cok az besleniyorsunkızlar günaydınn sabah ac karna çorba kaşığı sirke ve bardak su içtim sonra elma yedim kahvaltım bukadar..öğlen de salata yiycem sadece ama yağsız..bu zeytinyağı sağlıklı olabilir ama hiç de masum deil.bir su bardağında 2200 kalori varmış..ben hepten kestim yağı salataya bile kullanmıyorum artık hepinize kalorisi az,keyfi bol günler diliyorum
tebrik ediyorum ve tam gaz devam:) bu arada anladığım kadarıyla kpssye hazırlanıyosun onun için de bol şans diliyorum.branş nedir_?
Diyet evdeyken oluyor,ne kadar dikkat ediyim derseniz deyin kaçırmamak mümkün değil ,hele bir de yemeği içmeyi seven cinstenseniz,mesela benLezzet aşığıyim,esim de benim gibi.seviyoruz değişik mutfakları ama sonuc gereksiz kilolar oluyor maalesef Karadeniz turu yaktı bizi ama Antep e de gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?